Daniel Lindstrøm hjælper med rengøringshjælp i Skagen og omegn

Jeg har arbejdet som Handyman i 4 år. Som maler i 3 år. Og børnepasser i 5 år. Har forskellige køretøjer til de forskellige opgaver. Så alt kan klares 😊

Anmeldelse:

Jojo M. hjælper med rengøringshjælp i Skagen og omegn

TAk fordi du er på besøg hos min profil. JoJo HER på 27 år og bosat på Årestrupsvej. I Aalborg Kommune. Jeg har en dagligdag, hvor jeg tager ud til møder med kunder fra handyhand.dk langt det fleste af gangen alene. Men nogle gang sammen med en til flere af mine hjælpere, og ansatte ud for at løse en til flere opgaver for kunder. Jeg tager 120kr i Time pr. Opgave Du betaler nul kronner i Kilometer jeg køre for at komme ud til dig, Så der er selvfølgelig også lidt penge at spar når du booker mig. Jeg er meget glad for jobbet som handyman, og langt de fleste af os har kørekort B, og sommetider en mini bil jeg låner at køre os rundt i ud til kunderne. Jeg er ny i fælden på denne side så tage venligt i mod mig ud på opgaven. Jeg er handyman så jeg tager i mod alle mulige opgaver. For. Eksempel. Står du med noget husligt og andre udfordringer hvor du skal bruge en professionelle handyman - skal du være velkommen til at kontakte mig hvis der skulle være mod på det. Jeg har mange års arfaring med at borde i vægge. Nedrive huse, løfte tunge ting og flytte for kunder, rengøring og indkøb, ordne elektronisk problemer, passe have, hunde, børn osv. Jeg har nemlig prøvet det hele. Det ville være en fordel, hvis du selv har arbejdes udstyr når du booker mig ud på en opgave, men det er absolut ikke nogle krav, da jeg har alt hvad der skal bruges til at løse opgaven. Jeg kan nemlig derfor altid når man kontakter os komme ud enkeltvis eller som flere mænd ud til kunden og har flere eksempler, hvor det er sket og vi får altid ordnet jobbet og besked på, at vi har gjort et godt stykke arbejde. Lige meget hvilke udfordringer der må være for os og for min kunden. Mit Kontakt oplysninger: Vh JoJo M. Kele Kele Mobil nr. 50178145 Bosat i: Aalborg - 9000 Mit erhverv: Handymand

Anmeldelse:

Brian Esbensen hjælper med rengøringshjælp i Skagen og omegn

Jeg er praktisk anlagt og er bl.a. tidl. Pedel- og Gartner-medhj.. Har også selv haft have i flere omgange så er fortrolig med det meste,herunder de fleste havemaskiner som findes.

Mikkel trolle hjælper med rengøringshjælp i Skagen og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Per Mikkelsen hjælper med rengøringshjælp i Skagen og omegn

Har en alt mulig viden. Er næsten uddannet maler, og har arbejdet som arbejdsmand i både tømrer og murer firma. Har altid haft hænderne skruet rigtigt på. giver altid et godt resultat.

Romina Sensivia hjælper med rengøringshjælp i Skagen og omegn

I am a teacher of English (Superior Institute of teacher training N16, S​aladillo, Buenos Aires, Argentina) I am a professional Bartender (London Bar School, L​ondon, England)

Håndværkeren Lundsgaard hjælper med rengøringshjælp i Skagen og omegn

Frisk fyr, vant med totalrenovering af ældre huse generelt. Ordinært havearbejde, bortkørsel,, stakit, skure, terrasser, samt kørsel med gravemaskiner osv.

Aria Nadri hjælper med rengøringshjælp i Skagen og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

I am currently on the Happy Helper platform, a company that hires staff for house cleaning. Cleaning of rooms and facilities in general of the hotel. Maintenance of common areas.

I feel qualified to work in the assigned area. The goal is to meet the expectations of my superiors. I like to constantly learn and contribute my knowledge so that teamwork is as expected.

Johannes Andersen hjælper med rengøringshjælp i Skagen og omegn

Jeg er en stor robust fyr med humor og livserfaring. Tager gerne imod udfordrende opgaver :-) Fang mig på 29846655, hvis ikke jeg svarer indenfor en time.

Mathias Rønnest hjælper med rengøringshjælp i Skagen og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Eana Anamaria hjælper med rengøringshjælp i Skagen og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Furaha Ndomitira hjælper med rengøringshjælp i Skagen og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Tina Toft hjælper med rengøringshjælp i Skagen og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Nicklas Hildebrandt hjælper med rengøringshjælp i Skagen og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Steffen Sørensen hjælper med rengøringshjælp i Skagen og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Daniel Lindstrøm hjælper med rengøringshjælp i Skagen og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Emil Eriksen hjælper med rengøringshjælp i Skagen og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Teodor dudau hjælper med rengøringshjælp i Skagen og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Cecilie Wesselhøft hjælper med rengøringshjælp i Skagen og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jacob Jensen hjælper med rengøringshjælp i Skagen og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Mandskabsudlejning : alt i arbejdskraft haves og lejes ud til en utrolig fornuftig og konkurrence dygtig pris. Vi har murere, tømrer, vvs’ere, betonarbejdere, brolæggere, malere osv..

Ingen profilbeskrivelse...

Jakob Vestergaard hjælper med rengøringshjælp i Skagen og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Karinalarsen hjælper med rengøringshjælp i Skagen og omegn

Jeg er en pige på 23 år, som bor i Hjørring. I min fritid er jeg sygeplejerske studerende, og har derfor brug for et lille job ved siden af.