Anmeldelse:

Abdi Egal hjælper med rengøringshjælp i Bryrup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

God erfarning! med rengøring kommer altid forbi i alle kroge og hjørner! Og hvad der nu ellers skal til, om det privat eller erhver, god erfarning! inde for algerens af diverse👌🏼

ambitiøs! Og stor gå på mod! og meget mere til💪🏼 altid smilende og glad, med en rigtig god service! hvor du kan føle dig helt tryk ved opgaven jeg fuld føre for dig! Altid stabil og loyal! og fuld føre Altid min opgave til vi er helt i mål.👌🏼

Anmeldelse:

Kristina k. hjælper med rengøringshjælp i Bryrup og omegn

Jeg kan hjælpe til festen, servere mad, vaske op flyt rengøring, hus, lejlighed økologisk rengøring ( uden kemi ) kun vand og en speciel klud ukrudt, små have arbejde

Anmeldelse:

Erfaring med servering af forskellig slags Rengøring Flere års erfaring sommer huse som private hjem

Kører rundt i det Danske land . En del erfaring med servering af forskellig slags Rengøring af sommer huse . Privat rengøring Pudsning af vinduer Jeg kører ud i landet og hjælper .

Anmeldelse:

Jeg har en del erfaring med erhvervsrengøring samt rengøring i hjemmet, dog har jeg ikke midlerne.

Jeg har et grundforløb både som elektriker + erhvervserfaring, tømrer/snedker + erhvervserfaring. Har også en stor teknisk viden hvad angår PC, mobil samt netværk og sikkerhed

Anmeldelse:

Har arbejdet som rengøring på skoler, industri, privat. Bla Pierre autolaker, Fredericia kommune folkeskoler mv.

Den klassiske jyske altmuligmand, opvokset på landet i gammelt bondehus med 2 ha jord til. Masser af erfaring med havearbejde samt servicering af IT.

Anmeldelse:

Daniel Stefan hjælper med rengøringshjælp i Bryrup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Nicolas Hansen hjælper med rengøringshjælp i Bryrup og omegn

jeg kan sku det jeg melder ud.. ikke s[ meget snak men direkte!...……………………….mlj'jk''m.....,ljmvh Nicolas ps burger pt engelsk tastatur………………….,l;lk;l;l;,

Anmeldelse:

Martin P hjælper med rengøringshjælp i Bryrup og omegn

Tømrer, maler, handyman, laver små ombygninger af dit hjem, havearbejde. Kan vaere meget kreativ i loesninger hvis du vil, eller bare holde mig til opgaven.

Anmeldelse:

Har arbejdet som rengøringsdame i 2 år i Usa.

Ambitiøs, Fleksibel, Målrettet, Struktureret det er vigtigt for mig at løse mine opgaver på en struktureret måde. Udadvendt, Engageret jeg er kendt som hende med ja-hatten.

Anmeldelse:

Tidligere ansat hus ISS og andre rengøringsselskaber

Ingen profilbeskrivelse...

Karolina Bobinska hjælper med rengøringshjælp i Bryrup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

David Kurzmann hjælper med rengøringshjælp i Bryrup og omegn

Pedelass og entreprenør Lægge fliser og fælde træer og klippe hæk og gravning og flytte møbler og kabler samt flyttehjælp og meget mere Samt regulering samt hjvkk

Anmeldelse:

Leo Alijaj hjælper med rengøringshjælp i Bryrup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Yaroslav Pisnyi hjælper med rengøringshjælp i Bryrup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Berit Petersen hjælper med rengøringshjælp i Bryrup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Richard P hjælper med rengøringshjælp i Bryrup og omegn

Maler, handyman, flytning og diverse opgaver. indfor have og anlæg. Lægning af gulv. Have / anlæg. Mindre tømmeropgaver.. Malerarbejde ...........

Jeg er 26 år gammel og pædagogstuderende til dagligt men har en del erfaring med rengøring fra eget hjem og også tidligere gjort en del ren for flere andre.

Jeg er meget pligtopfyldende, smilende og med en masse gå på mod. Jeg læser til dagligt til pædagog men har lidt tid til overs i min fritid og vil derfor gerne tilbyde min hjælp der hvor jeg kan.

Hej er en kvinde på 31 år, som gerne vil hjælpe med at give en ekstra hånd med rengøringen. Har gjort rent før ved private. Kontakt mig hvis det her interesse .

Jeg har gjort rent ved private før, samt læser jeg til pædagog og har selv tre børn . Jeg har os ordnet lidt havearbejde før hen hvis dette er små opgaver i haven.

Ejer eget rengørings firma med mange års erfaring indenfor dagligdags rengøring, håndværker og slut rengøring.

Uddannet anlægsgartner med grå som speciale, har arbejdet de sidste 13 år hos entreprenør virksomhed, har bred erfaring indenfor, have anlæg, kloakering osv. Ejer eget vinduespolering og rengørings firma, tidligere et ejendomsservice firma.

Christoffer Hübertz hjælper med rengøringshjælp i Bryrup og omegn

Jeg kan lidt af hvert og er et meget positivt menneske.

Annet Van der lee hjælper med rengøringshjælp i Bryrup og omegn

Dagplejer -rengøring -køkkenarbejde

Sebastian Blindkilde hjælper med rengøringshjælp i Bryrup og omegn

Jeg er en ung mand med gå på mod, der godt kan lide at hjælpe andre og samtidige tjene lidt penge ved siden af mit arbejde. Hvor jeg arbejder i Bygma som salgstraniee.

Har gjort rent privat og i erhverv

God og effektiv til mange ting. Jeg laver gerne lidt af hvert og er ikke bange for at lave noget af nogen art. Jeg er pt ledig så dagstimerne er bedst, da jeg bor alene med min søn på 1,5 år.