Anmeldelse:

Jannik Andersen hjælper med rengøringshjælp i Horsens og omegn

Spørg endeligt. Klarer opgaver indenfor mange områder. Hovedområdet er tømrer men er aldeles alsidig. Jylland er at foretrække.

Anmeldelse:

Jeanette Kaas hjælper med rengøringshjælp i Horsens og omegn

jeg har stået meget i butik, jeg har grundforløb til maler, grundforløb til sosu assistent, forskole til fængselsfuntionær, jeg er mor til to børn, jeg nyder at gøre rent.

Anmeldelse:

Har arbejdet som rengøring på skoler, industri, privat. Bla Pierre autolaker, Fredericia kommune folkeskoler mv.

Den klassiske jyske altmuligmand, opvokset på landet i gammelt bondehus med 2 ha jord til. Masser af erfaring med havearbejde samt servicering af IT.

Anmeldelse:

Daniel Stefan hjælper med rengøringshjælp i Horsens og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

4 års rengøring og enhver rengøring

Jeg har rigtig meget erfaring og går op i kavit bare kunden er glad er jeg glad går ik før i er glade, jeg bruger altid det rigtig ud styr for løse de bedste opgaver

Anmeldelse:

Diana Bulduk hjælper med rengøringshjælp i Horsens og omegn

Jeg er en kvinde på 31 år med eget rengøring firma og Jeg har mange års erfaring med rengøring .Vi er pålidelige og ærlige mennesker. Alt hvores arbejde udføres med et smil.

Anmeldelse:

Rengøring altid i bedste kvalitet. Der vil altid sørges for produkter der skal bruges, og der vil altid være 2 rengøringshjælpere til stede. I betaler kun timepris kun for den ene.

Jeg har erfaring med at hjælpe folk, som har brug for min hjælp, på mange forskellige områder. Jeg håber at kunne hjælpe nogle af jer, så jeg kan få en del gode anmeldelser min vej og flere kan hjælpes :)

Anmeldelse:

Leo Alijaj hjælper med rengøringshjælp i Horsens og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Simon Larsen hjælper med rengøringshjælp i Horsens og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Søren H hjælper med rengøringshjælp i Horsens og omegn

Selvlært, hurtig og grundig. Først tilfreds når du er tilfreds👌 Hurtig kommunikation og fair pris. Jeg har erfaring med små reparationer af hus og have. El arbejde og serveringserfaring.

Anmeldelse:

Berit Petersen hjælper med rengøringshjælp i Horsens og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Richard P hjælper med rengøringshjælp i Horsens og omegn

Maler, handyman, flytning og diverse opgaver indfor have og anlæg. Kendskab til biler haves også. Lægning af gulv. Have / anlæg Mindre tømmeropgaver Malerarbejde

Maria Ellegaard hjælper med rengøringshjælp i Horsens og omegn

Jeg tilbyder rengørings arbejde for erhverv og private

Работа рабочая hjælper med rengøringshjælp i Horsens og omegn

fjfj fg d h jfdh fdjh dhld jlkhjfldh lfkh jflh jfldkh jdlk hjlk hjlfd hjfd hld hjld hlfhjflh fl hldhlh ldhjl hlf hjfldkh jldh lkd hlk hlfdkh jfdlkh flkh jflkh jflkh jlkd

Silvana hjælper med rengøringshjælp i Horsens og omegn

Jeg er en studerende på 21 år og jeg søger et arbejde som en rengøringsdame. Jeg snakker engelsk og lidt dansk, men jeg er klar til at arbejde.

A former employee of Horsens Rengoring. Experience in cleaning personal houses, offices, apartments, stairs.

As a dedicated and reliable individual with strong experience in maintaining building cleanliness and tidiness, I believe I would be an excellent addition to your team.

Nicki Pedersen hjælper med rengøringshjælp i Horsens og omegn

Har erfaring som: -Storebror til 4, 2 mindre søstre og 2 mindre brødre. -Arbejdet i en SFO for en sommer -lastbilchauffør -trykker -bogbinder -flyttemand Jeg har mange forskellige tidligere jobs.

Hqr gjort rent ude på horsens sygehus i 3 år. Da jeg har stået for rengøring et sted med syge mennekser. Er jeg vant til, at være meget grundig med min rengøring. I dag læser jeg til sygeplejerske og gør stadig rent ude på sygehuset i weekenderne og i sommerferien.

Hej mit navn er Louise. Jeg er 23 år gammel og bor i horsens med min kæreste og søn. Til dagligt læser jeg til sygeplejerske. Jeg vil beskrive mig selv som pålidelig, grundig og pligtopfyldende når det kommer til min arbejds moral. Er generelt en meget pligtopfyldende person, som gerne vil have tingende er iorden.

Anette Pedersen hjælper med rengøringshjælp i Horsens og omegn

Jeg kan tilbyde god rengøring/oprydning . evt børnepasning.

Arbejdet som hjælper, derfor erfaring med rengøring.

Jeg er uddannet tjener, og har også erfaring af anretning med mad mm. Jeg har arbejdet indenfor pleje og omsorg, og har derfor erfaring med rengøring