Anmeldelse:

Jannik Andersen hjælper med rengøringshjælp i Østbirk og omegn

Spørg endeligt. Klarer opgaver indenfor mange områder. Hovedområdet er tømrer men er aldeles alsidig. Jylland er at foretrække.

Anmeldelse:

Johannes Nielsen hjælper med rengøringshjælp i Østbirk og omegn

Jeg er en menneskekender med fingeren i jorden meget socialt anlagt - i en forlængelse af dette, meget god med børn, dyr osv. Sprogligt begavet Praktisk begavet

Anmeldelse:

Jeanette Kaas hjælper med rengøringshjælp i Østbirk og omegn

jeg har stået meget i butik, jeg har grundforløb til maler, grundforløb til sosu assistent, forskole til fængselsfuntionær, jeg er mor til to børn, jeg nyder at gøre rent.

Anmeldelse:

Har arbejdet som rengøring på skoler, industri, privat. Bla Pierre autolaker, Fredericia kommune folkeskoler mv.

Den klassiske jyske altmuligmand, opvokset på landet i gammelt bondehus med 2 ha jord til. Masser af erfaring med havearbejde samt servicering af IT.

Anmeldelse:

Daniel Stefan hjælper med rengøringshjælp i Østbirk og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Jesper Pedersen hjælper med rengøringshjælp i Østbirk og omegn

Jeg har rigtig meget erfaring og går op i kavit bare kunden er glad er jeg glad går ik før i er glade, jeg bruger altid det rigtig ud styr for løse de bedste opgaver

Anmeldelse:

Rengøring altid i bedste kvalitet. Der vil altid sørges for produkter der skal bruges, og der vil altid være 2 rengøringshjælpere til stede. I betaler kun timepris kun for den ene.

Jeg har erfaring med at hjælpe folk, som har brug for min hjælp, på mange forskellige områder. Jeg håber at kunne hjælpe nogle af jer, så jeg kan få en del gode anmeldelser min vej og flere kan hjælpes :)

Anmeldelse:

Diana Bulduk hjælper med rengøringshjælp i Østbirk og omegn

Jeg er en kvinde på 31 år med eget rengøring firma og Jeg har mange års erfaring med rengøring .Vi er pålidelige og ærlige mennesker. Alt hvores arbejde udføres med et smil.

Anmeldelse:

Leo Alijaj hjælper med rengøringshjælp i Østbirk og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

David Kurzmann hjælper med rengøringshjælp i Østbirk og omegn

Pedelass og entreprenør Lægge fliser og fælde træer og klippe hæk og gravning og flytte møbler og kabler samt flyttehjælp og meget mere Samt regulering samt hjvkk

Anmeldelse:

Simon Larsen hjælper med rengøringshjælp i Østbirk og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Karolina Bobinska hjælper med rengøringshjælp i Østbirk og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Berit Petersen hjælper med rengøringshjælp i Østbirk og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Richard P hjælper med rengøringshjælp i Østbirk og omegn

Maler, handyman, flytning og diverse opgaver indfor have og anlæg. Kendskab til biler haves også. Lægning af gulv. Have / anlæg Mindre tømmeropgaver Malerarbejde

Pernille Fuglesang hjælper med rengøringshjælp i Østbirk og omegn

God til børnepasning, har oftes passet børn, har gode pædagogiske evner. Rengøringserfaringer fra tidligere jobs hvor jeg har en masser erfaringer fra.

Emma Christensen hjælper med rengøringshjælp i Østbirk og omegn

Jeg er åben, glad og lærenem. Jeg er desuden god til at gøre rent, håndtere kunder, arbejde med andre mennesker men også alene. Jeg er god til at fordybe mig i noget, og er overordnet meget grundig med mine opgaver.

Annemette Olesen hjælper med rengøringshjælp i Østbirk og omegn

Jeg har erfaring inden for privat og erhvervs rengøring, har et godt overblik og går op i detaljer, er omhyggelig, effektiv, loyal, positiv og ansvarsbevidst

Har haft eget rengøringsfirma med rengøring af skoler og kontorer samt private hjem.

Ingen profilbeskrivelse...

Bor selv i hus, hvor jeg står for alt rengøring af køkken, badeværelser, støvsugning, gulvvask mm hver uge. Jeg vil udfører det grundig, som var det i eget hjem.

Ingen profilbeskrivelse...

Johny Jensen hjælper med rengøringshjælp i Østbirk og omegn

Jeg er en alt-mulig-mand, der kan hjælpe til med lidt af hvert. Jeg har tidligere arbejdet med nedbrydning, så jeg er ikke bange for at tage fat. Jeg er meget fleksibel og kan arbejde de fleste af døgnets timer, så skriv endelig.

A former employee of Horsens Rengoring. Experience in cleaning personal houses, offices, apartments, stairs.

As a dedicated and reliable individual with strong experience in maintaining building cleanliness and tidiness, I believe I would be an excellent addition to your team.