Anmeldelse:

Daniel Stefan hjælper med rengøringshjælp i Them og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Jannik Andersen hjælper med rengøringshjælp i Them og omegn

Spørg endeligt. Klarer opgaver indenfor mange områder. Hovedområdet er tømrer men er aldeles alsidig. Jylland er at foretrække.

Anmeldelse:

Rengøring altid i bedste kvalitet. Der vil altid sørges for produkter der skal bruges, og der vil altid være 2 rengøringshjælpere til stede. I betaler kun timepris kun for den ene.

Jeg har erfaring med at hjælpe folk, som har brug for min hjælp, på mange forskellige områder. Jeg håber at kunne hjælpe nogle af jer, så jeg kan få en del gode anmeldelser min vej og flere kan hjælpes :)

Anmeldelse:

Jesper Pedersen hjælper med rengøringshjælp i Them og omegn

Jeg har rigtig meget erfaring og går op i kavit bare kunden er glad er jeg glad går ik før i er glade, jeg bruger altid det rigtig ud styr for løse de bedste opgaver

Anmeldelse:

David Kurzmann hjælper med rengøringshjælp i Them og omegn

Pedelass og entreprenør Lægge fliser og fælde træer og klippe hæk og gravning og flytte møbler og kabler samt flyttehjælp og meget mere Samt regulering samt hjvkk

Karolina Bobinska hjælper med rengøringshjælp i Them og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Yaroslav Pisnyi hjælper med rengøringshjælp i Them og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Leo Alijaj hjælper med rengøringshjælp i Them og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Berit Petersen hjælper med rengøringshjælp i Them og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Richard P hjælper med rengøringshjælp i Them og omegn

Maler, handyman, flytning og diverse opgaver indfor have og anlæg. Kendskab til biler haves også. Lægning af gulv. Have / anlæg Mindre tømmeropgaver Malerarbejde

Cecilie Hansen hjælper med rengøringshjælp i Them og omegn

Jeg har tidligere arbejdet i en Rema1000 butik i 1 1⁄2 år, en bager i ca. 3 måneder og jeg har gjort rent i en frisørsalon i ca. 2 1⁄2 år. Jeg har også passet børn i ca. 4 år, samt hjulet med lektier og dyrepasning.

Halil Ibrahim Øzdemir hjælper med rengøringshjælp i Them og omegn

Er selvstændig rengørings virksomhed med mange års erfarring. I kan se mere på www.cservice.dk Har udført mange flytterengøringer samt det daglige rengøring til private.

Abdisamad Egal hjælper med rengøringshjælp i Them og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Felix Fraai hjælper med rengøringshjælp i Them og omegn

Alt mulig mand. Har erfarring i Mange forskellige områder. Har været husejer i over 30 år hvor jeg har gjort næsten alt selv. Det er ikke noget som jeg ikke har prøvet bortset fra svejsning.

Jeg har lige knap 2 års erfaring fra en mindre ejendomsadministrations virksomhed

Ingen profilbeskrivelse...

Laura Louise Højmark Sebald hjælper med rengøringshjælp i Them og omegn

Hej jeg er en ung og frisk pige på 14 år der altid er klar til at hjælpe med til docerede ting i huset. Rengøring af hus Pasning af børn Pasning af hund

Ung pige i hus Arbejder ved adecco hvor jeg er ude på flyvestationen og hjælpe med rengøring

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg kan gøre rent alt efter aftale.

Ingen profilbeskrivelse...

Simon Dinesen hjælper med rengøringshjælp i Them og omegn

Glad, åben og positiv. Stærk, i god form og frisk. Social stærk og danner gode relationer. Dyrker meditation, fodbold, tennis, kolonihave, vandring, yoga og filosofi. Er pålidelig og stabil.

Har haft et par rengøringsjobs gennem et vikarbureau, og så rengøre jeg også dagligt min egen lejlighed da jeg har to katte, der sviner meget.

Jeg har erfaring inde for rengøring og børnepasning. Børnepasning da jeg har arbejdet i både vuggestue og børnehave, plus jeg har en lillesøster på 6år, jeg er selv 20år. Rengøring har jeg haft et par jobs hos et vikarbureau