Anmeldelse:

Julia Sørensen hjælper med rengøringshjælp i Frederiksberg C og omegn

Jeg er en kvinde på 29 år. Jeg søger lidt arbejde til at supplere mit studie. Jeg kan bedst arbejde hverdage fra 15.30 og frem og weekender. Jeg har erfaring med børnepasning, tjenerarbejde, rengøring og arbejde i hjemmeplejen.

Jeg tilbyder kvalitetsrengøring i Støvring, Svenstrup, Aars

Ingen profilbeskrivelse...

Vi har en rengørning firma erfaring i 10 År og søger steder vi laver rengørning i privat huse og lejligheder os kontakt for flere info

Ingen profilbeskrivelse...

Cristina Gheorghe hjælper med rengøringshjælp i Vejle og omegn

Jeg kommer fra Rumænien og jeg bor sammen med min kæreste og vores datter i Vejle. Jeg er en dynamisk og positiv person, som har brug for nogle ekstra penge.

Philip Bulskov hjælper med rengøringshjælp i Vejle og omegn

Uddannet igennem Forsvaret som Sergent. Har igennem min tid i forsvaret været med til at bygge terasser, garager, hus, vedligeholdt køretøjer samt lavet alskens rengøring.

Amira Wæver hjælper med rengøringshjælp i Dyssegård og omegn

Jeg er frisk udadvendt og i godt humør . Jeg er mødestabil har stort overblik og kan holde mange bolde i luften . Har god sans for orden og udfylder altid mine opgaver som aftalt .

Mike Johansen hjælper med rengøringshjælp i Aarup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Artur Reichert hjælper med rengøringshjælp i Brønshøj og omegn

Rengøring ,håndværk ,have arbejde,vinduer pudsning og chaufeur 7 Pers bil og mere.skrive til mig-måske jeg hjælpe................................................... .................................

Jeg tilbyder rengøring til privat hus. Mine kunder altid er glade. Jeg er grundlig til at gør rent.Send pb til 50124897. mvh Tetians

🤩🤩 Jeg tilbyder rengøring i Hjørring og Vrå og omegn 🙂 Jeg er mødestabil og omhyggeligt og gøre ordentlig. Sende en pb 🙂 Jeg kan godt lide at gøre rent😉

Yassin Marrakchi hjælper med rengøringshjælp i København SV og omegn

Personlige kvalifikationer: Humørfyldt, serviceminded og udadvendt. Stortset altid positiv og smilende. Bevidst om hvornår man skal være professionel og fokuseret og hvornår man kan være mere uformel og have tid til :)

Jeg er en friske ungmand på 47 som er uddannet kok og kan gør rent som vil tilbyde min hjælp til dem som ikke kan selv

Jeg er 47 år kan lave en del er uddannet kok /27 år nu har været køkkenchef , formand for Søndersted forsamlingshus , og elsker at lave noget fysisk Har den holdning man kan hvad man vil så hvis i er friske så jeg også god dag

professionelt har jeg tidligere gjort rent på kontorer og som handicaphjælper. Men ellers er det noget jeg også nyder at gøre i mit eget hjem.

Ingen profilbeskrivelse...

Gør rent to gange ugentligt fast. Søger mere.

Pålidelig, dygtig, grundig. Jeg forlader ikke en opgave før den er ordentligt afsluttet - Jeg kommer som aftalt. Jeg har ren straffeattest - jeg er mor.

LEON JENSEN hjælper med rengøringshjælp i Gram og omegn

Maler, VVS og tømrer. Kan udføre det meste indenfor disse områder, der er selvfølgelig begrænsninger på lovgivningen og størrelse af projektet. Men admindelig små projekter kan udføres.

Sam Mert hjælper med rengøringshjælp i Aarhus N og omegn

Energisk,smilende, aktiv, stabil professionel rengøringsmand er klar til at yde byens bedste service Hos mig er du fuldforsikret 6 års erfaring

Rengøring i private hjem

Fleksibel og ansvarsbevidst. Arbejdsom og positiv. Detaljeret og grundig. Jeg er vant til hårdt fysisk arbejde og har et ønske om at hjælpe hvor jeg kan, for at gøre en hverdag nemmere for en anden.

Rengøringsassistent med 2 års erfaring . Jeg er rengøringsassistent hos Norddjurs Kommune . Jeg Kan udføre opgaver over rengøring og ordne af have.

Jeg er en rengøringsassistent med 2 års erfaring. Jeg giver det bedste kvalitet da jeg er meget strukturet. Jeg kan lide give højt standard. For mig er meget vigtig at kunden bliver tilfreds da som person er meget smilende og positiv.

Vi er nystartet firma med flere års erfaring indenfor erhverv og privat rengøring

Har uddannelsen som virksomheds serviceassistent og har arbejdet med alt inden for rengøring b.la. Maskiner som F.eks gulvvaskene og fejemaskiner polermaskiner

Mathilde Riis hjælper med rengøringshjælp i Odense M og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

During my short stay in Denmark, most of my jobs were cleaning, I have cleaned deposits with very heavy elements, I have cleaned houses, cars and among other things. (En mí corta estadía en Dinamarca, la mayoría de mis trabajos fueron de limpieza, eh limpiado depósitos con elementos muy pesados, eh limpiado casas, autos y entre otras cosas.)

Ingen profilbeskrivelse...

April Allard hjælper med rengøringshjælp i Odense C og omegn

Jeg er en moden kvinder på 52 år.Jeg er uddannet pædagog. Jeg er stabil, ansvars bevist, immødkommende og ærlig. Jeg er meget lyttende, tålmådigt og udgøre min service med kvalitet som fokus.

Anmeldelse:

Thomas Sørensen hjælper med rengøringshjælp i Slagelse og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jasmina Smajic hjælper med rengøringshjælp i Viborg og omegn

Jeg er pligtopfylde, stabil medarbejder og interessere mig for at få mulighed for at lære såvel som at blive en del af et solidt team og være med til at tage ansvaret i arbejdsopgaverne

Birgitte Milling hjælper med rengøringshjælp i Kvistgård og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Karin Nielsen hjælper med rengøringshjælp i Ølsted og omegn

Jeg er gået ud af 10 klasse. Har arbejdet som ufaglært på plejehjem og i hjemmepleje. Og haft rengøringsjob . Jeg holder meget at at hjælp andre med alt praktisk hjælp.

Celine Brodersen hjælper med rengøringshjælp i Lille Skensved og omegn

Jeg kan lave let rengøring som tørre overflader af. Sætte vasketøj over, hænge vasketøj op, ligge vasketøj sammen og stryge tøj. Jeg er dog personligt en rigtig glad, sød, venlig pige som gerne vil tage en ekstra udfordring op.

Ella Løje Farganis hjælper med rengøringshjælp i Frederikssund og omegn

Hej vi hedder Ella og Mercedes og er begge, 12 år. Vi er meget Gode til børn og dyr. da vi selv har små søskende. Har/Havde hunde. Og også meget erfaring med rengøring. Skriv for mere info.

Har flere års erfaring med rengøringen og udføre det hos flere private flere gange i ugen.

Jeg er en frisk ung kvinde, som har massere af erfaring indenfor rengøring, jeg har før arbejde med trappevask og gjort rent i parken. Jeg er mødestabil, loyal og meget udadvendt og altid i godt humør.