Eva Poulsen hjælper med rengøringshjælp i Herning og omegn

Pædagog, der gerne vil lave noget mere end det jeg plejer :)

Keld Poulsen hjælper med rengøringshjælp i København Ø og omegn

Jeg påtager mig diverse Handymanopgaver. Er god til maleropgaver og renovering af lædermøbler.. Skal du have samlet og opsat et IKEA køkken er jeg også god til det.

Tom Rifelholt hjælper med rengøringshjælp i København Ø og omegn

Har haft rengøring som ekstrajob i 15 år, både privat og professionelt er 64 år og får tjenestemandspension, har derfor mulighed for at arbejde alle ugens dage.

Thomas Faurby hjælper med rengøringshjælp i København S og omegn

Jeg er arbejdsom og har et højt serviceniveau. Jeg har stor ordenssans og er iøvrigt sød og imødekommende. Jeg er god til servering, oprydning/afrydning, rengøring og systematisering.

Jeg har arbejdet med rengøring i mange år. Har erfaring fra Skinnepolering og rengøring.

Jeg kan hjælpe med almen rengøring hus, lejlighed, støvsuge, vask gulv, rengøring af toilet, desuden vinduespudsning. Jeg har stor erfaring med alt rengøring og har gjort det i mange år.

Jeg er uddannet Serviceassistent med hospital som specielle. Har mange års erfaring inden for rengøring

Jeg er Uddannet serviceassistent med specielle i hospital og uddannet ernæringsassistent/køkkenassistent så ved en del om rengøring og madlavning. Servering gør jeg mig også en del i.

Anmeldelse:

Jeg har været rengøringsassistent ved en tandlæge, hvor det er vigtigt med god hygiejne. Derfra har jeg fået erfaring og kan tilbyde rengøring til private.

Jeg har udført mange former for arbejde udendørs som indendørs. Jeg har erfaring indenfor alt slags havearbejde, brolægning, hegnopsætning, vinduespudsning, malerarbejde mm. Indendørs har jeg erfaring indenfor malerarbejde, rengøring mm.

Christina Egemar hjælper med rengøringshjælp i Taastrup og omegn

Hej ! (: Mit navn er Christina, jeg er 25 år og jeg er en frisk og glad person ! (:

Anette Larsen hjælper med rengøringshjælp i Jyderup og omegn

Jeg er 48 år med masser af godt humør og energi , parat til lige at klare netop dine opgaver .

Anne Sonnichsen hjælper med rengøringshjælp i Aarhus C og omegn

Jeg har tidligere gjort rent i private hjem og har haft studiejob i tre år med at gøre rent i kantinen på designskolen Kolding. Jeg er grundig, mødestabil og fleksibel.

Christian Christiansen hjælper med rengøringshjælp i København S og omegn

Smilende og serviceminded (tidligere) tjener. Teknisk savy. Kan klare de fleste håndværksmæssige opgaver og har erfaring indenfor pædagogik og didaktik.

Jonas Krabbenhöft hjælper med rengøringshjælp i Agedrup og omegn

Computer uddannet. Vokset op i håndværker hjem, ved altså hvilken hvad spaden vender.

Naninna Hansen hjælper med rengøringshjælp i Næstved og omegn

Pålidelig - Målrettet - venlig jeg er en pålidelig person både på arbejde og privat, derudover vil det falde mig let at give en hånd med enten om der skal tages fat i haven eller med lektier eller anden hjælp i hjemmet

Darko Daniela Veselinovic hjælper med rengøringshjælp i Fredericia og omegn

erfaring 13 år med rengøring infor privat flytte rengøring slutrengøring tømmerrengøring selvstædig mindre firmer ejret af to personer garantier kvatitets rengøring og god pris mere info www.rentservice.dk

Sanketika Upreti hjælper med rengøringshjælp i Brønshøj og omegn

Recent graduate of Bachelor Degree from Copenhagen Business Academy, Copenhagen. Studying in Aalborg University in Copenhagen right now in the second semester.

Signe Jørgensen hjælper med rengøringshjælp i Støvring og omegn

Jeg er meget stabil og samarbejdsvillig. Derudover holder jeg mine aftaler og gør tingene til punkt og prikke. Jeg er en pige med ben i næsen, som tager pligten med højt humør og gå på mod.

Kbros Valby hjælper med rengøringshjælp i Valby og omegn

We are a firm with professional team. We are working from the last 10years. Our professional already working in many organisations, office, restaurant, home