Aslan hjælper med rengøringshjælp i København Ø og omegn

Par på 25 år. Vi tilbyder rengøringshjælp primært. Men kan sagtens klare forskellige opgaver såsom have og handy opgaver. Vi et par som har en lille en på 1,5 år og bor i København, vi et frisk par som kan fremvise ren straffeattest.

Rabia84Kiris hjælper med rengøringshjælp i Aabenraa og omegn

Navn: Rabia Alder: 26 år Uddannelse: social og sundhedsassistent Erfaringer: Plejehjem, hjemmeplejen, socialpsykiatri og børnepasning. Rengøring. Arbejdstid: Mellem 9-15 el. 15-19

Cecilie Lahn Nielsen hjælper med rengøringshjælp i Randers og omegn

Hej. Som i kan se jeg hedder Cecilie og er 17 år. Jeg har mod på at lave lidt af hvert, så bare kontakt mig, ud vi finder ud af hvad jeg kan hjælpe dig med.

Hanna Nørgaard Pedersen hjælper med rengøringshjælp i Holstebro og omegn

Jeg er under uddannelse til social- og sundhedsassistent og kunne godt tænke mig at tjen lidt ekstra. Derfor tilbyder jeg hjælp til hus og have, børn og kæledyr, servering, eller personlig hjælp.

Mia Kjeldsen hjælper med rengøringshjælp i Haderslev og omegn

Jeg er en pige der lige er fyldt 18, som søger jobs til at tjene penge til at flytte hjemmefra. Jeg skal snart starte på HF, på VUC.

Katrine Bruun Pedersen hjælper med rengøringshjælp i Frederikshavn og omegn

Jeg er 19 år gammel og bliver student anno 2011. Jeg er arbejdsom, lærenem og jeg tager mit job meget seriøst. Jeg har en smilende og glad personlighed og elsker at møde og være sammen med mennesker.

Anne Kristine Madsen hjælper med rengøringshjælp i Viborg og omegn

Jeg er en kvinde på 21 år, og jeg har arbejdet i børnehave i 15 måneder og er pædagogstuderende. Jeg kan en del ting, men vil rigtig gerne fortsætte med at arbejde med børn!

Line Linbøg Nielsen hjælper med rengøringshjælp i Aalborg Ø og omegn

jeg er pige på snart 17 år. Jeg er god til at rydde op og gøre rent og passe børn. Jeg ved også hvordan man skal passe diverse dyr.

Sasja Lybek Ardahl hjælper med rengøringshjælp i Hadsund og omegn

Jeg er en Pige på 17, som bor hjemme ved mine forældre. Jeg skal starte på HG efter ferien. Jeg mangler et sommerferiejob, hvor jeg kan tjene lidt penge til kørekort osv.

Nicklas Hansen hjælper med rengøringshjælp i Mariager og omegn

Jeg er en frisk fyr på 19 år som ikke er bange for at tage fat. Mine hænder er skruet rigtig godt på, så jeg kan klare det meste!

Rasmus Greisen hjælper med rengøringshjælp i Aabenraa og omegn

Jeg elsker at hjælpe folk med oprydning og græsslåning.

Sode hjælper med rengøringshjælp i Nykøbing og omegn

Jeg er en frisk, ung dreng på 18 år. Jeg går på 1. år HHX. Jeg dyrker meget sport i min fritid, og er derfor meget aktivt, og frisk på at tage fat.

Peter Bornhøft hjælper med rengøringshjælp i Haderslev og omegn

Jeg er en person med overblik og livsglæde, og jeg udfører altid et godt stykke arbejde. Jeg har 2 års erfaring i malerbranchen, og er i gang med at uddanne mig til pædagog.