Artur Reichert hjælper med rengøringshjælp i Brønshøj og omegn

Rengøring ,håndværk ,have arbejde,vinduer pudsning og chaufeur 7 Pers bil og mere.skrive til mig-måske jeg hjælpe................................................... .................................

Asta Birkedal hjælper med rengøringshjælp i Holte og omegn

Jeg er 14 år gammel, men trods min unge alder meget ansvarsfuld og pligtopfyldende. Jeg kan lave mad og hjælpe med lektier, og jeg er også god til hurtigt at få ordnet køkkenet.

Har haft et par rengøringsjobs gennem et vikarbureau, og så rengøre jeg også dagligt min egen lejlighed da jeg har to katte, der sviner meget.

Jeg har erfaring inde for rengøring og børnepasning. Børnepasning da jeg har arbejdet i både vuggestue og børnehave, plus jeg har en lillesøster på 6år, jeg er selv 20år. Rengøring har jeg haft et par jobs hos et vikarbureau

Tidligere arbejdet for professionelt rengøringsfirma i Århus.

Jeg er grundig, punktlig og udfører arbejdet, som var det hjemme hos mig selv. Jeg har erfaring indenfor renoveringsarbejde, havearbejde, flytning og rengøring. Fleksible arbejdstider.

Anmeldelse:

Duy Nguyen hjælper med rengøringshjælp i Tranbjerg J og omegn

Alt inden for malerfaget og rengøring, vinduespolering, havearbejde hovedsageligt hækkeklipning og meget mere :)........................................

Jeg er en flittig, grundig og kvalitetsbevidst person. Jeg værdsætter at tingene bliver gjort ordentligt. Har tidligere gjort rent hos en virksomhed og i private hjem

Jeg er en pige på 19 som elsker at prøve nye ting, jeg er omsorgsfuld, flittig, ansvarlig og imødekommende. Jeg bor centralt i Kolding hvor jeg nu er i gang med at læse til markedsføringsøkonom på IBA

Mig og min køne har næsten 20 års erfaring med rengøring..privat,erhverv, institutioner,.... vi gør også andet havearbejde.. Vi er stabil,smilende, meget socialt og fleksibel med arbejdstider.

Ingen profilbeskrivelse...

Andrea Sanchez Corredor hjælper med rengøringshjælp i København Ø og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Cecilie Blid hjælper med rengøringshjælp i Hørsholm og omegn

Perfektionistisk og omhyggelig rengøring. Et rent og pænt hjem står øverst på min liste i mit eget hjem. Jeg er hurtig, grundig og ikke bleg for at tage fat.

Anmeldelse:

Vi har flere års erfaring med rengøring både for private og for erhverv og kvalitet er nøgleordet for os

Jeg kaver mange forskellige opgaver, så tøv ikke med at kontakte mig på nedenstående Du kan skrive en mail på kontakt@multiservice-erhverv.dk eller ringe på 31446775

Ingrid Spinella hjælper med rengøringshjælp i Aalborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Frederik Buchgraitz hjælper med rengøringshjælp i Odense M og omegn

Mit navn er Frederik, jeg arbejder til dagligt som kabelgraver, ellers har jeg arbejdet som handymands opgave inden for have, tømmer og reparationer.

Katja Nyring hjælper med rengøringshjælp i Nykøbing M og omegn

Jeg er en ung dame på 19 år. Jeg er en meget smilende udadvendt pige, med meget arbejdes kraft og lyst. Jeg er bosat i hus i Nykøbing sammen med min kæreste og vores 3 hunde, samt 4 katte.

Tidligere ansat i Slots og Ejendomsstyrelse, ISS

Havearbejde, Musiker, Pædagog, Tømrer- og Snedkerarbejde. Udfører opgaver til en yderst rimelig pris, Jeg løser opgaver primært i weekender, helligdage.

Flittig studerende, der tideligere, privat har gjort rent for venner og familie Har gjort tjeneste i livgarden hvor jeg kun er blevet endnu mere striks med rengøringen.

Jeg er 22 år gammel og studerer til arkitekt. Jeg er en grundig, Kreativ og flittig dreng som altid har et godt humør. Jeg har nemt ved at arbejde med kort varsel og har stort set mulighed for at arbejde alle aftener i hverdagene og alle weekender

Michella Tanasku hjælper med rengøringshjælp i Hvidovre og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

professionelt har jeg tidligere gjort rent på kontorer og som handicaphjælper. Men ellers er det noget jeg også nyder at gøre i mit eget hjem.

Ingen profilbeskrivelse...

Natasha Grinderslev hjælper med rengøringshjælp i Gredstedbro og omegn

Har hænderne skruet ordentligt på og er meget flexibel i forhold til arbejdstider. Jeg sætter en ære i at færdiggøre mine projekter og forlader aldrig en arbejdsopgave før jeg er fuldt ud tilfreds med resultatet.

Mai Jacoby hjælper med rengøringshjælp i Frederiksberg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Ronni Jensen hjælper med rengøringshjælp i Nørre Alslev og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Karin Nielsen hjælper med rengøringshjælp i Ølsted og omegn

Jeg er gået ud af 10 klasse. Har arbejdet som ufaglært på plejehjem og i hjemmepleje. Og haft rengøringsjob . Jeg holder meget at at hjælp andre med alt praktisk hjælp.