Gør rent hver uge hos min mormor. Og har også gjort rent for andre folk.

Jeg er en dreng på 15 år. Jeg går meget engageret ind i opgaven og gør alt for et godt resultat. Har tidligere gjort rent hos andre folk heriblandt min mormor. Har også slået græs før men ikke så meget.

Thomas Dippel hjælper med rengøringshjælp i Odense S og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Marlena Romejko hjælper med rengøringshjælp i Ishøj og omegn

Hi my namy is Marlena and I'm from Polen im interested to clean your house i gvaranty you good quality of clean hope you will be interested in My Best regards Marlena Kontakt me 91770471

Har tidligere arbejdet hos en tandlæge i et års tid, har også arbejdet hos flere private boliger og gør rent hjemme en gang om ugen.

Ingen profilbeskrivelse...

Marie Genz hjælper med rengøringshjælp i København N og omegn

Jeg er en ung smilende kvinde, der tager ansvar for enhver given opgave. Jeg er god til at holde overblik, og kan overskue stressede situationer. Et godt og rart arbejdsmiljø er vigtigt for mig, og er derfor også noget jeg bidrager til (:

Jeg gør regelmæssigt rent hos en privat familie i Åbyhøj, og jeg har tidligere bl.a. gjort rent ved en ejendomsmægler.

Ingen profilbeskrivelse...

I worked in the kitchen for a long time, I have worked in cleaning companies

Ingen profilbeskrivelse...

Tine Bangst hjælper med rengøringshjælp i Helsingør og omegn

Jeg er effektiv og tager fat mht have pasning. . god til børn uanset alder. Jeg har selv 2 voksne. Kan både ved sygdom og evt enkelt overnatning . Jeg har ingen allergi, s kan tåle alle miljøer.

Har erfaring med rengøring for private, og har tidligere haft småopgaver på kontor med assistent

Ingen profilbeskrivelse...

Malene scheel Larsen hjælper med rengøringshjælp i Slagelse og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

I have an experience in cleaning houses for almost 2 years and I know my experience will help me to be come a better worker in this field.

2 years of experience in cleaning private houses. This includes cleaning bathroom, rooms vacuuming, moping floor. I also do ironing of clothes and dusting.

Fink Service, udføre alt indenfor rengøring, vinduespuds, have service og ejendomsservice. Proffesionelt hjælp til fornuftig pris.

Kvalitetsbevidst og grundig. Fink Service, udføre alt indenfor rengøring, vinduespuds, have service og ejendomsservice. Proffesionelt hjælp til fornuftig pris.

I worked in a hotel as part of the cleaning crew for a year.

Ingen profilbeskrivelse...

Simon Simonsen hjælper med rengøringshjælp i Ribe og omegn

35 årig håndværker, kan lidt af hvert og kommer gerne ud og ser på en opgave inden en pris gives. Arbejder mest i Ribe og Københavns området.

Asta Birkedal hjælper med rengøringshjælp i Holte og omegn

Jeg er 14 år gammel, men trods min unge alder meget ansvarsfuld og pligtopfyldende. Jeg kan lave mad og hjælpe med lektier, og jeg er også god til hurtigt at få ordnet køkkenet.

Har haft et par rengøringsjobs gennem et vikarbureau, og så rengøre jeg også dagligt min egen lejlighed da jeg har to katte, der sviner meget.

Jeg har erfaring inde for rengøring og børnepasning. Børnepasning da jeg har arbejdet i både vuggestue og børnehave, plus jeg har en lillesøster på 6år, jeg er selv 20år. Rengøring har jeg haft et par jobs hos et vikarbureau

Tidligere arbejdet for professionelt rengøringsfirma i Århus.

Jeg er grundig, punktlig og udfører arbejdet, som var det hjemme hos mig selv. Jeg har erfaring indenfor renoveringsarbejde, havearbejde, flytning og rengøring. Fleksible arbejdstider.

Andrea Sanchez Corredor hjælper med rengøringshjælp i København Ø og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Cecilie Blid hjælper med rengøringshjælp i Hørsholm og omegn

Perfektionistisk og omhyggelig rengøring. Et rent og pænt hjem står øverst på min liste i mit eget hjem. Jeg er hurtig, grundig og ikke bleg for at tage fat.

Frederik Buchgraitz hjælper med rengøringshjælp i Odense M og omegn

Mit navn er Frederik, jeg arbejder til dagligt som kabelgraver, ellers har jeg arbejdet som handymands opgave inden for have, tømmer og reparationer.

Katja Nyring hjælper med rengøringshjælp i Nykøbing M og omegn

Jeg er en ung dame på 19 år. Jeg er en meget smilende udadvendt pige, med meget arbejdes kraft og lyst. Jeg er bosat i hus i Nykøbing sammen med min kæreste og vores 3 hunde, samt 4 katte.

Tidligere ansat i Slots og Ejendomsstyrelse, ISS

Havearbejde, Musiker, Pædagog, Tømrer- og Snedkerarbejde. Udfører opgaver til en yderst rimelig pris, Jeg løser opgaver primært i weekender, helligdage.