Anmeldelse:

Simon Dalatu hjælper med rengøringshjælp i Almind og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Diana Bulduk hjælper med rengøringshjælp i Almind og omegn

Jeg er en kvinde på 31 år med eget rengøring firma og Jeg har mange års erfaring med rengøring .Vi er pålidelige og ærlige mennesker. Alt hvores arbejde udføres med et smil.

Anmeldelse:

Richard P hjælper med rengøringshjælp i Almind og omegn

Maler, handyman, flytning og diverse opgaver indfor have og anlæg. Kendskab til biler haves også så hvis nogen skal syne deres bil så vil jeg mene jeg er den rette til opgaven. Lægning af gulv. Have / anlæg

Anmeldelse:

Jannik Andersen hjælper med rengøringshjælp i Almind og omegn

Spørg endeligt. Klarer opgaver indenfor mange områder. Hovedområdet er tømrer men er aldeles alsidig. Jylland er at foretrække.

Jojo M. Kele Kele hjælper med rengøringshjælp i Almind og omegn

Hej, tak fordi du er på besøg hos min profil. Jeg er JoJo på 27 år og bosat i Odense Kommune med kæresten Josefine. Jeg har en dagligdag, hvor jeg tager ud til møder med kunder fra handyhand.dk langt det fleste af gangen alene. Men nogle gang sammen med en til flere af mine hjælpere, og ansatte ud for at løse en til flere opgaver for kunder. Jeg tager 300kr i Time pr. Opgave Du betaler nul kronner i Kilometer jeg køre for at komme ud til dig, Så der er selvfølgelig også lidt penge at spar når du booker mig. Vi er meget glad for jobbet som handyman, og langt de fleste af os har kørekort B, og sommetider en mini bil vi låner at køre rundt i ud til kunderne. Vi er et nyt opstartet firma, så tage venligt i mod os. Vi er handyman så vi tager i mod alle mulige opgaver. Står du med noget husligt og andre udfordringer hvor du skal bruge en professionelle handyman - skal du være velkommen til at kontakte mig hvis der skulle være mod på det. Vi alle har mange års arfaring med at borde i vægge. Nedrive huse, løfte tunge ting og flytte for kunder, rengøring og indkøb, ordne elektronisk problemer, passe have, hunde, børn osv. Vi har nemlig prøvet det hele. Det ville være en fordel, hvis du selv har arbejdes udstyr når du booker os ud på en opgave, men det er absolut ikke nogle krav, da vi har alt hvad der skal bruges til at løse opgaven. Vi kan nemlig derfor altid når man kontakter os komme ud enkeltvis eller som flere mænd ud til kunden og har flere eksempler, hvor det er sket og vi får altid ordnet jobbet og besked på, at vi har gjort et godt stykke arbejde. Lige meget hvilke udfordringer der må være for os og for vores kunde. VORES Kontakt oplysninger: Vh JoJo M. Kele Kele Mobil nr. 60 17 51 08 Bosat i: Odense C Erhverv: Handyman

Anmeldelse:

Berit Petersen hjælper med rengøringshjælp i Almind og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Kristian Tomas hjælper med rengøringshjælp i Almind og omegn

Erfaring med alt slags professionelt ydet håndværkerarbejde samlet henover mere end et årti. Ansvarsbevidst makkerpar der er behagelige at omgås. Vi tager alle udfordringer med seriøsitet og målbevidsthed - ingen opgaver er for store, små eller dumme!

Camilla Jochimsen hjælper med rengøringshjælp i Almind og omegn

Pga. uddannelse står jeg ikke til rådighed på ubestemt tid. Pga. uddannelse står jeg ikke til rådighed på ubestemt tid. Pga. uddannelse står jeg ikke til rådighed på ubestemt tid.

Emma Kristiansen hjælper med rengøringshjælp i Almind og omegn

Jeg er en frisk kvinde på 35 som kan lidt af det hele. Jeg har 5 børn så har en del erfaring med rengøring og self børn også. er ærlig overholder aftaler og er grundig...

Jesper Pedersen hjælper med rengøringshjælp i Almind og omegn

Jeg har rigtig meget erfaring og går op i kavit bare kunden er glad er jeg glad går ik før i er glade, jeg bruger altid det rigtig ud styr for løse de bedste opgaver

JAY MTOLO hjælper med rengøringshjælp i Almind og omegn

I am a student currently studying Master of Science in Public Health at the University of Southern Denmark.I also posses a bachelors degree in Global Nutrition and Health.

Elzbieta Allbeury hjælper med rengøringshjælp i Almind og omegn

I am qualified primary school teacher, with experiance in teaching, giving English lessons, cleaning, lookin after other people. I am responsible person, like chatting and helping people. My danish is at the beginning level.

12 år erfaring med erhver og privat rengøring Rengøringsfirma

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Szabolcs Bencze hjælper med rengøringshjælp i Almind og omegn

Hej , Jeg er indehaver ved ecoshine rengørings service firma.. Vi har som dygtige ansættes og altid klar at hjælper med mig.. Hvis du har lyst en dage vi kan mødes og lige snakke om at muligheder.. Her i vores webside : www.ecoshine.dk

Hanni Lund hjælper med rengøringshjælp i Almind og omegn

Jeg er en frisk kvinde på 37 år som nyder at arbejde ude i det fri :) Jeg kan tilbyde hjælp til lettere have arb. så som luge ukrudt, oprydning, plæne klipning.og andre ting.

Kristine Maria Hansen hjælper med rengøringshjælp i Almind og omegn

Frisk kvinde på 42. Med god ordensans og respekt for mit arbejde. Rengøring i private hjem. . Har hund selv, og haft hele livet stort set. Udd. Telesystemtekniker

Tanja Kirkegaard hjælper med rengøringshjælp i Almind og omegn

Moden kvinde på 32 tilbyder rengøringshjælp og vinduespudsning. Kan også klare oprydning, vask og strygning.

Ina Dalgaard Andersen hjælper med rengøringshjælp i Almind og omegn

Jeg er en smilende og frisk ung kvinde på 20 år, som ikke er bange for at tage imod nye udfordringer, og som trives godt med alle mennesker. Jeg er god til at samarbejde - men samtidig også en selvstændig person, der kan tage ansvar.

Vivian Prozhmi hjælper med rengøringshjælp i Almind og omegn

Currently a student of Business and Administration and learning Danish. Throw the task (sometimes together with the stress) at me and it will be done in no time. :)

Marie Knudsen hjælper med rengøringshjælp i Almind og omegn

Mine kvalifikationer er rigtig gode - jeg har både kvalifikationer indenfor rengøring, børnepasning & hundepasning. Jeg er en smilende pige som elsker at møde nye folk, og gøre noget godt for andre. Derudover er jeg pligtopfylden.

Emma Kristiansen hjælper med rengøringshjælp i Almind og omegn

Jeg gør rent grundigt roder ikke i jeres ting er jeg ikke færdig til tid bliver jeg til jeg færdig

Jeppe bonde Bakkensen hjælper med rengøringshjælp i Almind og omegn

Jeg er en udadvendt, smilende og arbejdsom person, og jeg er klar til at møde nye udfordringer. Jeg har ikke rigtig noget at lave i sommerferien, så jeg vil gerne tjene så mange penge så muligt.

Marc Nørgaard Hansen hjælper med rengøringshjælp i Almind og omegn

Jeg føler mig kvalificeret til alle opstående opgaver. Jeg er mødestabil og fleksibel hvis der er brug for det. Jeg er ambitiøs og kreativ med alle opgaver jeg får for.

Celine Uth hjælper med rengøringshjælp i Almind og omegn

- Pålidelig - Smilende - pligtopfyldende - Ansvarlig

Mira Willms hjælper med rengøringshjælp i Almind og omegn

Mira, 21 år til april, glad, ansvarsbevidst og fleksibel og frisk på at kaste mig ud i det meste, hvad end det omhandler børnepasning, vedligeholdelse af hjemmet, servering til festlige begivenheder, flyttehjælp etc.