Anmeldelse:

Diana Bulduk hjælper med rengøringshjælp i Bevtoft og omegn

Jeg er en kvinde på 31 år med eget rengøring firma og Jeg har mange års erfaring med rengøring .Vi er pålidelige og ærlige mennesker. Alt hvores arbejde udføres med et smil.

Anmeldelse:

Simon Dalatu hjælper med rengøringshjælp i Bevtoft og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Richard P hjælper med rengøringshjælp i Bevtoft og omegn

Maler, handyman, flytning og diverse opgaver indfor have og anlæg. Kendskab til biler haves også så hvis nogen skal syne deres bil så vil jeg mene jeg er den rette til opgaven. Lægning af gulv. Have / anlæg

Jojo M. Kele Kele hjælper med rengøringshjælp i Bevtoft og omegn

Hej, tak fordi du er på besøg hos min profil. Jeg er JoJo på 27 år og bosat i Odense Kommune med kæresten Josefine. Jeg har en dagligdag, hvor jeg tager ud til møder med kunder fra handyhand.dk langt det fleste af gangen alene. Men nogle gang sammen med en til flere af mine hjælpere, og ansatte ud for at løse en til flere opgaver for kunder. Jeg tager 300kr i Time pr. Opgave Du betaler nul kronner i Kilometer jeg køre for at komme ud til dig, Så der er selvfølgelig også lidt penge at spar når du booker mig. Vi er meget glad for jobbet som handyman, og langt de fleste af os har kørekort B, og sommetider en mini bil vi låner at køre rundt i ud til kunderne. Vi er et nyt opstartet firma, så tage venligt i mod os. Vi er handyman så vi tager i mod alle mulige opgaver. Står du med noget husligt og andre udfordringer hvor du skal bruge en professionelle handyman - skal du være velkommen til at kontakte mig hvis der skulle være mod på det. Vi alle har mange års arfaring med at borde i vægge. Nedrive huse, løfte tunge ting og flytte for kunder, rengøring og indkøb, ordne elektronisk problemer, passe have, hunde, børn osv. Vi har nemlig prøvet det hele. Det ville være en fordel, hvis du selv har arbejdes udstyr når du booker os ud på en opgave, men det er absolut ikke nogle krav, da vi har alt hvad der skal bruges til at løse opgaven. Vi kan nemlig derfor altid når man kontakter os komme ud enkeltvis eller som flere mænd ud til kunden og har flere eksempler, hvor det er sket og vi får altid ordnet jobbet og besked på, at vi har gjort et godt stykke arbejde. Lige meget hvilke udfordringer der må være for os og for vores kunde. VORES Kontakt oplysninger: Vh JoJo M. Kele Kele Mobil nr. 60 17 51 08 Bosat i: Odense C Erhverv: Handyman

Christina Martinez-Dreesen hjælper med rengøringshjælp i Bevtoft og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Sabina Delija hjælper med rengøringshjælp i Bevtoft og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Daniel Faber olsson hjælper med rengøringshjælp i Bevtoft og omegn

Perfektionistisk i hvilken som helst opgave Kundeminded Mødepligtig/mødestabil Finder løsninger på alt Sørger for god kommunikation mellem ansatte og kunder Samarbejds dygtig

LEON JENSEN hjælper med rengøringshjælp i Bevtoft og omegn

Maler, VVS og tømrer. Kan udføre det meste indenfor disse områder, der er selvfølgelig begrænsninger på lovgivningen og størrelse af projektet. Men admindelig små projekter kan udføres.

Tenna Skovby hjælper med rengøringshjælp i Bevtoft og omegn

- Jeg er meget åben og smilende - Jeg er udadvent og meget social

Victoria Skjemstad hjælper med rengøringshjælp i Bevtoft og omegn

Hej Jeg er 23 år og mangler lidt at bruge min fritid på, jeg har 2 søskende, og 2 hunde som jeg er meget glade for. Jeg er meget arbejdsom, og omhyggelig. Hvis i tager mig er i sikker på at jobben bliver gjort ordenligt.

Jireh Andersen hjælper med rengøringshjælp i Bevtoft og omegn

Jeg er en struktureret person, for mig skal tingene være på en plan så man har nemmere at overskue dagene. Er målrettet og ved hvad jeg gerne vil, men samtidig er jeg udadvendt.

Leo Alijaj hjælper med rengøringshjælp i Bevtoft og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Gzim Maka hjælper med rengøringshjælp i Bevtoft og omegn

Ren med mange år erfahring med rengøring jag er 39år og har 2 børn bo i haderslev var selvsdendig med bilpleje Aabenraa og har bil er rent med rengøring

2014-2015 Føtex forskellige områder (1 års praktik) 2015-2016 rengøring i forskellige steder som fx (bistro, børnehave, kontor osv) 2016-2020 selvstændig (rengøring)

Ingen profilbeskrivelse...

Rikke Petersen hjælper med rengøringshjælp i Bevtoft og omegn

Jeg er en pige på 18, som elsker at prøve nye ting, jeg er omsorgsfuld, flittig, ansvarlig og imødekommende. Jeg bor med min familie i Aabenraa hvor jeg går i 3.g på hhx. Jeg flytter i løbet af næste år til Kolding for at studere til markedsføringsøkonom.

Mike Ag hjælper med rengøringshjælp i Bevtoft og omegn

Vi laver alt i hus og have :-) og vi påtager os kun opgaver vi ved vi kan udføre med 100 procent tilfredshed. Og vi møder altid i godt humør og med et smil på læben.

Morten nielsen hjælper med rengøringshjælp i Bevtoft og omegn

Freelance Service. Nilmo media driver formidling af opgaver til diverse freelancer og egne medarbejder indenfor Laver hjemmeside. Facebook. Hjælpe med din telefon tv eller andet hus elektronik.

Sofie Thomsen hjælper med rengøringshjælp i Bevtoft og omegn

Jeg er en glad, udadvendt og smilende pige. Der er gang i mig, og elsker at der sker noget, det skal ikke være kedeligt. Jeg er mødestabil og en ansvarsbevidst pige på 18 år.

Sebastian Jørgensen hjælper med rengøringshjælp i Bevtoft og omegn

Kleinsmed og faglært landmand med flair for maskinhåndtering. Jeg har en del erfaring med anlægning af udendørs arealer.. Haver, terrasser.. Jeg har også lavet en hel del altaner efter kundens ønsker og mål..

Kelly Borges hjælper med rengøringshjælp i Bevtoft og omegn

Altmuligkvinde og manden kan også hjælpe til...............................................................................................................

JAY MTOLO hjælper med rengøringshjælp i Bevtoft og omegn

I am a student currently studying Master of Science in Public Health at the University of Southern Denmark.I also posses a bachelors degree in Global Nutrition and Health.

Jesper Pedersen hjælper med rengøringshjælp i Bevtoft og omegn

Jeg har rigtig meget erfaring og går op i kavit bare kunden er glad er jeg glad går ik før i er glade, jeg bruger altid det rigtig ud styr for løse de bedste opgaver

Faton ibishi hjælper med rengøringshjælp i Bevtoft og omegn

Ingen profilbeskrivelse...