Anmeldelse:

Diana Bulduk hjælper med rengøringshjælp i Højer og omegn

Jeg er en kvinde på 31 år med eget rengøring firma og Jeg har mange års erfaring med rengøring .Vi er pålidelige og ærlige mennesker. Alt hvores arbejde udføres med et smil.

Anmeldelse:

Leo Alijaj hjælper med rengøringshjælp i Højer og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Stine Remfeldt hjælper med rengøringshjælp i Højer og omegn

Jeg har en lille registreret virksomhed, Egeberg-Hjemmeservice, primært rengørings opgaver, Hvor jeg selv har alle ting med til rengøringen :) det er både faste kunder der har brug for ugentlig rengøring, eller enkelt opgaver.

Anmeldelse:

Richard P hjælper med rengøringshjælp i Højer og omegn

Maler, handyman, flytning og diverse opgaver indfor have og anlæg. Kendskab til biler haves også. Lægning af gulv. Have / anlæg Mindre tømmeropgaver Malerarbejde

Willi Schulze hjælper med rengøringshjælp i Højer og omegn

Jeg er en frisk fyr som bor i privat andelsbolig i Tønder. Mangler et job til at tjene lidt ekstra. Kan tilbyde hjælp til forskellige ting.

7 år

Ingen profilbeskrivelse...

Malene Skyum hjælper med rengøringshjælp i Højer og omegn

Kan sætte lamper op/til. Kan passe børn og dyr og sådan noget. Kan gøre rent. slå græs og ting som det. Kan vaske vinduer, bil og sådan nogle ting. Har passet hunde i over et år og kan hvad jeg vil :)

Tenna Skovby hjælper med rengøringshjælp i Højer og omegn

- Jeg er meget åben og smilende - Jeg er udadvent og meget social

LEON JENSEN hjælper med rengøringshjælp i Højer og omegn

Maler, VVS og tømrer. Kan udføre det meste indenfor disse områder, der er selvfølgelig begrænsninger på lovgivningen og størrelse af projektet. Men admindelig små projekter kan udføres.

Anja Jessen Grøn hjælper med rengøringshjælp i Højer og omegn

7. klasse på Øvelsesskole i Tønder, EFG basisår på Tønder Handelsskole: handel og kontor, IT: Word, Excel, Powerpoint, TEFL, rengøringskursus på AMU centeret

Kelly Borges hjælper med rengøringshjælp i Højer og omegn

Altmuligkvinde og manden kan også hjælpe til...............................................................................................................

Anmeldelse:

Erfaring fra skadeservice branchen via vikarbureau; hvor mange af opgaverne var indenfor oprydning/rengøring efter brand/vand skade mm Ligeledes har jeg igennem årene haft adskillige rengørings opgaver i private hjem samt tilkald v/akut opgaver. Jeg er vant til og gøre rent -og er god til det..

Ingen profilbeskrivelse...

Morten nielsen hjælper med rengøringshjælp i Højer og omegn

Freelance Service. Nilmo media driver formidling af opgaver til diverse freelancer og egne medarbejder indenfor Laver hjemmeside. Facebook. Hjælpe med din telefon tv eller andet hus elektronik.

Jeg er en flittig, grundig og kvalitetsbevidst person. Jeg værdsætter at tingene bliver gjort ordentligt. Har tidligere gjort rent hos en virksomhed og i private hjem

Jeg er en pige på 19 som elsker at prøve nye ting, jeg er omsorgsfuld, flittig, ansvarlig og imødekommende. Jeg bor med min familie i Aabenraa hvor jeg nu har afsluttet min hhx og har sabbatår

Daniel Faber olsson hjælper med rengøringshjælp i Højer og omegn

Perfektionistisk i hvilken som helst opgave Kundeminded Mødepligtig/mødestabil Finder løsninger på alt Sørger for god kommunikation mellem ansatte og kunder Samarbejds dygtig

Har gjort rent både privat og for erhverv i 20 år

Ingen profilbeskrivelse...

Mike Ag hjælper med rengøringshjælp i Højer og omegn

Vi laver alt i hus og have :-) og vi påtager os kun opgaver vi ved vi kan udføre med 100 procent tilfredshed. Og vi møder altid i godt humør og med et smil på læben.

Martin Jørgensen hjælper med rengøringshjælp i Højer og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Cille Stein hjælper med rengøringshjælp i Højer og omegn

Har todelinger passet børn, hjulpet ældre med have, indkøb osv jeg har arbejdet i netto og på pizzaria. Til hverdag søger jeg job lige pt men skal gerne starte på uddannelse til januar

Faton ibishi hjælper med rengøringshjælp i Højer og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Oliver B. Scheelke hjælper med rengøringshjælp i Højer og omegn

Er på indtil arbejdet er gjort og tilfredsstillende

Krzysztof Sitarz hjælper med rengøringshjælp i Højer og omegn

Murer

Mig og min køne har næsten 20 års erfaring med rengøring..privat,erhverv, institutioner,.... vi gør også andet havearbejde.. Vi er stabil,smilende, meget socialt og fleksibel med arbejdstider.

Ingen profilbeskrivelse...

JAY MTOLO hjælper med rengøringshjælp i Højer og omegn

I am a student currently studying Master of Science in Public Health at the University of Southern Denmark.I also posses a bachelors degree in Global Nutrition and Health.

Darko Daniela Veselinovic hjælper med rengøringshjælp i Højer og omegn

erfaring 13 år med rengøring infor privat flytte rengøring slutrengøring tømmerrengøring selvstædig mindre firmer ejret af to personer garantier kvatitets rengøring og god pris mere info www.rentservice.dk

jeg har dagligt gjort rent hos private i mit tidligere arbejde i social og sundheds faget og har derfor en stor og bred erfaring.

Jeg yderst fleksibel og imødekommende, jeg er arbejdsom, pålidelig og engageret og udfører altid mit arbejde til perfektion og selvfølgelig med henblik på at kunden altid tilfreds og får sine ønsker opfyldt. Jeg går ikke fra opgaven før den er løst til fuld tilfredshed for kunden. Så tøv ikke med at tage kontakt til mig.

Maya HB hjælper med rengøringshjælp i Højer og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Ibro Osmabovic hjælper med rengøringshjælp i Højer og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Chris Nielsen hjælper med rengøringshjælp i Højer og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Hanne Skyum hjælper med rengøringshjælp i Højer og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Rasmus Clausen hjælper med rengøringshjælp i Højer og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Kasper Klimek hjælper med rengøringshjælp i Højer og omegn

Ingen profilbeskrivelse...