Renee B

Selvlært gennem hele livet.
Alt fra og bruge en skovl til og køre store maskiner.
Aften + weekend da jeg er fuldtidsansat.

Teis B

Har bil og trailer. It hjælp. Have. Fliser. Afhentning. Kørsel. Fjernelse. Flyttehjælp. Pasning. Hjulskift. Pligtfyldig og effektiv. Er klar på næsten alle opgaver.
It uddannelse. Have arbejde. Opvokset på landet. Jeg kan lave næsten alt.
Efter 16 og alt i weekend og helligdage.

Mads

Ingen profilbeskrivelse...

Raimundo

Jeg er mest til handyman opgaver.
Ud over min udannelse i landbrug har jeg arbejdet i restauration i 7 år (begge køkken og restaurant), som tømrer, som murer og som elektriker. Jeg elsker udfordringer.
Aften og weekend.

Kristian

Jeg er udannet landbrugsmaskinmekaniker og har atv med brakpusser til og højt og ujævn græs ned. Jeg raperarer også biler og maskiner
Været mekaniker i 8 år
Efter 17.00 i hverdage og i weekender

Jan

Udlært pladesmed. 6 år som hvidevare tekniker. 3 år som anlægsgartner.
Jeg har erfaring indenfor næsten alle typer arbejdsopgaver. Stabil og hårdtarbejdende. Kvalitetsbevidst og altid med et smil på læben.
Jeg arbejder på alle tider af døgnet, også weekend og helligdage, alt efter hvordan opgaverne ligger.

Nick

Selvstændig igennem 2 år, diverse håndværkere under mig. Pt 45 mand tømrere, murere, vvs, elektrikere, maskinfører, gartner og have arkitekt.
Jeg kan hjælpe med det meste via folkene i mit firma jeg har dog ikke autorisation på vvs og el.
Mine folk arbejder gerne aften og weekend.

Dan

Mand på 52 år, som har ekstra tid i overskud, som gerne hjælper mod betaling. Jeg kan hjælpe med flere ting, hvad angår service og reperationer på bla. biler., har mange års erfaringer, herunder er nogle af mine erfaringer. Mekaniker arbejde, dæk skifte, lapninger, Chauffør erfaring Græsslåning af bla. størrer arealer. (har en lille havetraktor.) Kørsel for for folk der skal handle, køres til læge osv. kørsel til forbrændingen, har lille trailer. (spørg gerne om specfik hjælp der er brug for) Små reperationer, af diverse ting, kan være sætte lamper og, male, rensning af tagrender osv. bare spørg. Er du i tvivl om hvad jeg kan hjælpe med, så bare send en besked, og jeg vil svare om jeg kan takke ja eller nej til opgaven.
Mine erfaringer, er meget bredt generelt. Jeg har kørt hyrevogn og bybus, og rutebil i en del år. Jeg arbejder som mekaniker og har mange års erfaringer. Jeg har arbejdet indenfor grønne områder. Har lavet en del arbejde i forbindelse med syn af biler. Ligeledes har jeg arbejdet med rengøring på skoler og diskoteker, samt firmaer. Mit kendskab inden for mange opgaver som, ugfaglært træmand på skurvognsfabrik, vvs arbejde i mild omfang, og været i glasfiber produktion til små master, jeg har også været rundt omkring i smedefaget. Kørt som lastbilchauffør i betonkanon i mine helt unge dage. Så jeg har været en del omkring de forskellige aspekter i forskellige fag, og har lært en del ved at learning by doing.
Jeg har ikke som sådan noget specielt krav til arbejdstid, da jeg kan flexe en del, så bare spørg hvis der er noget du vil vide.

Daniel

Mekaniker Anlæggartner Murer Maler Tomer Elektriker Altmulig mand
14 i alle disse ting
24 T i 7 dage

Samz

Handymanden der kan alt i top kvalitet og en fornuftig pris så jeg den rette til din opgave Udannelse baggrund er tømre
Stor erfaring inden for bygge opgaver samt gode løsninger på divserve spiciale opgaver Vinduespudser Samt haveanlæg Intet arbejde er for småt til et nej så spørg endelig :)
Som passer kunden bedst

Kenn

Vi bestræber os på at gøre din hverdag lettere.
Har haft ejet firma de sidste 5 år, hvor vi har hjulpet ca. 4-500 mennesker og firmaer. Med alt fra nedrivning, til have arbejde
Mellem 07-18

Rodi

Ingen profilbeskrivelse...

Alexander

Ingen profilbeskrivelse...

Daniel U

20 års erfaring med håndværkerarbejde. Fokus på detaljer og ordentlighed. Jeg kan hjælpe med lige fra konceptudvikling af it systemer, ledelse af projektet til montering, opsætning og malerarbejde. Jeg stopper først når du som kunde er tilfreds og har et smil på læben. Respekt, ordentlighed og pertentlighed er hvad min personlighed er bygget op omkring.
Hus og hjem: Opsætning af køkkenet Maler arbejde Opsætning af skillevægge Sænkning af loft Opsætning af filt og tapet Isolering Rådgivning af større omstruktureringer Indendørs arkitektur Elsker udfordrende projekter hvor der skal tænkes i alternative løsninger Lægge gulv (tæpper, parket, vinyl) Opsætning af inventar: lamper malerier osv Auto: Bil pleje Service af bil (olieskift osv) Lettere reparationer: udskiftning af bremsesystem, kølersystem, lygter, skærme kofangere, dæk osv. Hvis du er i tvivl så skriv en SMS eller ring på 31323340
Hverdage mellem 15 og 22 weekender fra 9 til 22

Tim

Enterprise
Vi har bygget og vedligeholdt stort set alt mellem himmel og jord siden 2003. vore motto er kvalitet til tiden.
6.00 til 17.00

Fredrik

Elektriker, har renoveret en lejlighed, så kan lidt af det hele.

Juliusz

Handymand med bred erfaring indenfor hus/lejlighed renovering (VVS, el-arbejde, malerarbejde, tømrer), samt have arbejde. Jeg har også forstand på små bil reparationer som bremseskift (skiver,klodser, kaliber), olie og filter skift (brændstof, luft, pollen, olie filter), hjulskift.
Handymand med bred erfaring indenfor hus/lejlighed renovering (VVS, el-arbejde, malerarbejde, tømrer), samt have arbejde. Jeg har også forstand på små bil reparationer som bremseskift (skiver,klodser, kaliber), olie og filter skift (brændstof, luft, pollen, olie filter), hjulskift.
Fredag - Søndag

Joachim

Ventilationsopgaver, herunder montage, service, fejlfinding, indregulering, opstart af anlæg samt meget mere. Mindre byggeopgaver Hegn, Skur, terrasse mv. Maleropgaver EL arbejde. Mindre VVS opgaver. Døre, vinduer og køkkener flyttehjælp Opsætning af indbo
Er faglært VVS & Ventilationstekniker Tidl. selvstændig med Handymans virksomhed ( Dog lukket pga. manglende tid) Flere års erfaringer inden for byggebranchen.
Jeg arbejder alle hverdage mellem 07-20 Samt weekender og Helligdage 08-18 mod mindre tillæg

Peter

IT Supporter med speciale i netværk
Over 25 års erfaring med salg og service samt IT.
Når det passer dig!

Villads

Ingen profilbeskrivelse...

Søren

er uddannet rustfri klejnsmed og har arbejdet med meget malerarbejde, har et par folk i mit firma jeg sender ud til div opgaver
smedefaget havearbejde - eget matriel rengøring vinduespudsning malerarbejde og andet
06-20

Mikkel

Alt forefaldende udføres med stor omhu. Arbejde med bil og trailer udføres også

Bo

Ingen profilbeskrivelse...

Sakis

Ingen profilbeskrivelse...

Leif

handymand, kan udføre de meste opgaver også lidt specielle,"trænger du til en at tale med så er jeg også en god lytter"ring og forhør
maskinfører wiregravemaskiner og div.entreprenørmaskiner og en masse personlig erfaring ," gør det selvmand"
jeg er meget fleksibel

Christian

Handyman, tømrer, snedker, maler og murer.
Jeg har erfaring med alle faggrupper indenfor håndværksbranchen, som ikke kræver autorisation.
Jeg har ingen foretrukne arbejdstider, og tilpasser mit arbejde efter kundens ønske.

Roberto

Min omgangskreds siger at jeg er: Flittig, meget tålmodig, grundig, ihærdig, dygtig, kan alt... Altså en rigtig Handy mand/gør det selv mand :-)

eftermiddag-aften og weekender, men har også mulighed for lidt på hverdage

Przemek

Ingen profilbeskrivelse...

Bernd

Snedker
I am working on floors, windows, doors, electric systems, water systems, heating systems and boat repais in wood and glassfibre.
daytime and evening is also okay

Frank

Jeg løser opgaver indenfor: Tømrer og snedker, El , Vvs (autoriseret), handyman samt topkapning og fældning af træer. Med andre ord næsten alt. Jeg sætter en ære i at udføre et fagmæssigt korrekt stykke arbejde. Fuldt udstyret servicevogn, hvilket i sidste ende sparer dig for tid og penge. Forsikret og momsregistreret. Ring gerne på 20680113 for et uforpligtende tilbud. M. V. H. Djurs Handyman V/Frank Grunske
40 års erfaring med håndværk i alle dets afskygninger.
Mellem 8:00 og 16:00 eller efter aftale.