Lemvig

Vi er et par på 29 og 35 år. Kvinde 29 år uddannet sosu-hjælper. Mand 35 år udlært mure-lastbilchauffør/smed.
Kvinde: har arbejde inde for hjemmeplejen i 8 år, rengøring-personlig pleje-omsorg-besøgsven. Mand: har lavet biler i min fritid, samt murerarbejdet. Arbejder inden for smedearbejdet/metal. Har kørt lastbil-kran-trucks kort.
Kontakt os for at lave en aftale.

Jan

Udlært pladesmed. 6 år som hvidevare tekniker. 3 år som anlægsgartner.
Jeg har erfaring indenfor næsten alle typer arbejdsopgaver. Stabil og hårdtarbejdende. Kvalitetsbevidst og altid med et smil på læben.
Jeg arbejder på alle tider af døgnet, også weekend og helligdage, alt efter hvordan opgaverne ligger.

Kasper N

Uddannet tømrer og sælger
6 års tømrer erfaring 3 års sælgee

Danial R

Uddannet Maskinsmed, og så er jeg Handyman med stort H
Hus renovation, Maskineri, både.
Er meget flexibel.

Lars

Tømrer, mindre murer opgaver, alt indenfor hus og have.
10 års erfaring indenfor ovennævnte erhverv.
Helst hverdage. Weekend efter aftale

Stephanie Gabriela surlea

Tilbyder tilfredsstillende service til gode priser! - lønnen vil jeg gerne aftale med vedkommende, løbende efter aftale og tidspunkt på dagen . Jeg er en frist pige på 19 år, jeg har erfaring med lidt af hvert, både børnepasning, rengøring og flere diverse ting. Kan arbejde lidt forskelligt, skriv og vi aftaler nærmere.

Torbjørn Hummel

Tilbyder havearbejde, rengøring, handymanarbejde, vinduespolering, fugning med mere.
Tømrer/snedker.
Hele døgnet.

Nick

Tilbyder en effektiv arbejder med fleksibel arbejdstider.
Grundforløb som tømre. Grundforløb som VVS. Salgs assistent.
Kl. 08,00-22,00. Glæder mig til at høre fra dig/jer!

Niels N

Teknisk snilde og assistance til dem der ikke selv kan, eller har råd til at betale dyrt for småting. Omfatter også f.eks. dækskift og hjulafbalancering, olie-, tændrør- og luftfilterskift på bil/knallert/plæneklipper. Samling af div. møbler og andre saml-selv ting plus lovligt el-arbejde under fuld sikkerhed. Specialopgaver som kræver lidt opfindsomhed, herunder reparationer. Ikke tunge løft.
Alt forekommende DIY arbejde i hjemmet plus al bilvedligeholdelse, herunder skift af vinter/sommerdæk. Speciale i lejlighedsopfindelser, hvor den rigtige løsning ikke kan købes, og hvor en kær ting er gået i stykker og skal repareres.
Efter 16-17 til hverdag, ellers weekend, dog hele dagen på visse hverdage

JasminAnna

Student d. 13. Juni (færdiggjort HHX), så massere af tid til at arbejde. Jeg tilbyder servering, rengøring, passe børn, lidt lektiehjælp, gå tur med hunde, og meget mere!
Jeg har arbejdet i tøjbutik omkring 3 år, i en butik der hedder "Silje" i Køge, og "Deres" I Hundige. Så har jeg været med til at servere og gøre køkken rent til mange arrangementer, som konfirmationer og fødselsdage. Så har jeg altid gjort rent herhjemme.
Alle tider

Claus

Som alsidig håndværker, tilbyder jeg alt inden for reparationer, renoveringer og byggeopgaver.
Mange! Jeg har gennem mange år opbygget en meget bred vifte af færdigheder og erfaringer. Spørg om jeg kan og jeg vil sige ja!
Det snakker vi om. Alt efter behov.

Bernd

Snedker
I am working on floors, windows, doors, electric systems, water systems, heating systems and boat repais in wood and glassfibre.
daytime and evening is also okay

Nick

Selvstændig igennem 2 år, diverse håndværkere under mig. Pt 45 mand tømrere, murere, vvs, elektrikere, maskinfører, gartner og have arkitekt.
Jeg kan hjælpe med det meste via folkene i mit firma jeg har dog ikke autorisation på vvs og el.
Mine folk arbejder gerne aften og weekend.

Naninna H

Pålidelig - Målrettet - venlig jeg er en pålidelig person både på arbejde og privat, derudover vil det falde mig let at give en hånd med enten om der skal tages fat i haven eller med lektier eller anden hjælp i hjemmet
Jeg er uddannet brandmand og har ikke problemer med at tage fat, derudover er jeg i gang med en bachelor og har derfor det faglige med i rygsækken. jeg har erfaring med: børnepasning, lektiehjælp, rengøring, havehjælp og almen hushjælp.
fra juli - september kan jeg alle ugens dage samt weekend i det tidsrum som passer dig. fra september og frem kan jeg i tidsrummet 16-22 samt hele døgnet i weekenden.

João

Portugisisk 25 år gammel Vejle Full-time employed. Looking for some extra work over the weekends
Experience in catering, sports events and warehouse work
Weekends

Niklas .

-Mødestabil -Ansvarsfuld -Eget værktøj -Erfaring
Opsætning af lamper, opsætning af stikkontakter, entreprise, nye el installationer osv.
Efter aftale

Sara El Abdellaoui

Mit navn er Sara. Jeg er 16 år, og er i gang med min 9kl. Jeg er altid smilende og elsker at hjælpe til der hvor der er brug for mig. Jeg elsker børn, og har 3 små søskende på 3, 4, og 15 som jeg har passet fra da de kom til verden! Ud over det har jeg haft arbejdet i en tøj butik og i en fakta. Jeg har også været til en del praktik pladser i en børnehave, en vuggestue og som klargøringsmand.
Jeg har en del erfaringer mht børn og unge, butikker, rengøring, og haver.
Jeg kan arbejde alle dage fra kl 16- og i weekenderne kan jeg arbejde fra morgen til aften. Kontakt mig endelig for nærmere information. Ser meget frem til at skulle hjælpe dig/jer. Kh Sara.

Iben Lagoni

Mit navn er Iben Lagoni Andersen og jeg er 20 år. Jeg er en frisk, hårdt arbejdende og livsglad pige, som netop nu søger arbejde. Jeg har igennem den seneste tid gået og sukket efter at finde et job, som er lige mig, og hvor jeg kan få lov til at bruge min krop og kreativitet. Jeg har for nylig færdiggjort Hf-uddannelsen på Kolding Gymnasium og Hf-kursus, og kan nu kalde mig selv student. Derfor har jeg et højt ønske om at starte på et arbejde, som nu kan byde mig nye udfordringer i min hverdag. Jeg har tidligere arbejdet i Føtex i 1 år. I Føtex bestod mit arbejde i at servicere, hjælpe og betjene kunder, hvilket har medført at jeg er blevet meget serviceminded, og bevidst om at yde den bedst mulige service til kunden. Jeg har siden Føtex arbejdet i en legetøjsbutik på Rømø, som jeg har gjort de sidste 5 sommerferier. Derudover arbejder jeg nu som børnepasser, hvor jeg passer en dreng med ADHD, og så er jeg også børnepasser i fitness dk. Jeg har også tidligere arbejdet som rengøringsdame diverse steder, har slået græs og ordnet have. Jeg ville kunne starte med det samme, og jeg ville kunne arbejde alle dage, dog ikke mandag, onsdag og torsdag efter klokken 16.00, da jeg passer børn der. Kort sagt er jeg en pige med ben i næsen, som forstår at få noget fra hånden, og som bestemt ikke ligger på den lade side. Jeg oplever mig selv som en ærlig og udadvendt pige, der har masser af personligt overskud.. Hvis i vælger mig, får i en samvittighedsfuld og ærlig medarbejder, som i trygt kan overlade ansvar til. Derudover får i en medarbejder, som altid vil give sig 110% i hver eneste arbejdsopgave. Jeg glæder mig til at høre fra jer, og håber på at kunne uddybe denne ansøgning med en personlig samtale. MVH. Iben L. Andersen

Cæcilie

Mit navn er Cæcilie Poulsen og jeg er 19 år. Har afsluttet folkeskolen med 7,9 i gennemsnit og er startet på gymnasiet 08/2011. Jeg har nu fundet ud af, at dette ikke var det rigtige for mig, og har derfor valgt at starte på Handelsskolen i Grenaa. Jeg går på 3. år efter sommerferien, og leder efter et job i sommerferien, og helst også efter ferien. Søger alt arbejde.
Jeg går meget op i ridning og fitness. Jeg er opvokset på en gård, så ved hvad det vil sige at tage ansvar og at lave godt fysisk arbejde. I sommerferien 2011 har jeg arbejdet for apotekerne i Rønde, Kolind og Ebeltoft.jeg har arbejdet på Kattegat centret og i Grenå Golf Café.
Hele sommerferien, og også efter.

Daniel

Mekaniker Anlæggartner Murer Maler Tomer Elektriker Altmulig mand
14 i alle disse ting
24 T i 7 dage