Finn Christiansen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Kolding og omegn

Jeg er udlært maskinarbejder har også været montør i udlandet. Jeg har været handyman på virksomhed og vedligeholdelse af diverse ting. Er huse ejer sidste 20 år så laver mange vedligeholdelse af huset og havearbejde. Jeg er fleksibel stærk og er ikke bange for at tage fat. Positiv og venlig.

Jarek W hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København N og omegn

Hej, jeg hedder Jarek. Jeg er fra Polen i 10 år, jeg har boet i Danmark. Sammen med min kæreste og datter bor vi i København. Jeg er 30 år gammel. I øjeblikket arbejder jeg som tårnkranfører, og jeg har meget fritid samt meget energi og styrke :) IT-tekniker kandidat. Evne til at bruge de fleste manuelle og elektriske værktøjer (jeg har mange forskellige værktøjer nødvendige). Danske certifikater til byggemaskiner (kraner, teleskoplæssere, rendegravere) og gode færdigheder. Kørekort kategori B (jeg har en bil) Gennemført modul 2 murer arbajder på Sprog Center Nørrebro (foretrækker kommunikation på engelsk, hvis det er et problem, jeg har en dansk ven, vil han helt sikkert hjælpe med kommunikation) Hello, my name is Jarek. I am from Poland for 10 years I have been living in Denmark. Together with my girlfriend and daughter we live in Copenhagen. I am 30 years old . Currently I work as a tower crane operator and I have a lot of free time as well as a lot of energy and strength :) IT technician graduate. Ability to use most manual and electric tools (I have many different tools needed). Danish certificates for construction machines (cranes, telescopic loaders, backhoe loaders) and good skills. Driving license category B (I have a car) Completed module 2 murer arbajder at Sprog Center Nørrebro (prefers communication in English, if that's a problem I have a Danish friend, he will definitely help with communication)

Anmeldelse:

Jan Lundin hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Tinglev og omegn

Have arbejde 10 år,mekaniker 5år,Maler 5 år,Ikea 5 år,arbejder nu som pedel medhjælper på en stor skole.,flytte mand,Montør på en møbelfabrik .cykel og knallert mekaniker.

Rune Petersen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Odense M og omegn

Jeg er en erfaren handyman og kan hjælpe med stort set alle opgaver. Jeg arbejder som vinduespudser, så hvis det er en vinduespudser du står og mangler, løser jeg også det problem :)

Tomasz Brzozowski hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Agedrup og omegn

Jeg er uddannet svejser, men kan også løse andre opgaver, fx: Installering af gulvvarme VVS-arbejde Reparation af maskiner, cykler, mm. Div. håndværk Rengøring Havearbejde

Byensbyg Entreprise hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Hillerød og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Claus Stenholm hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Vanløse og omegn

Som alsidig håndværker, tilbyder jeg alt inden for reparationer, renoveringer og byggeopgaver.

Jacob Andersen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Fuglebjerg og omegn

Jeg kan Slå græs, luge ukrudt og klippe Hæk. Derudover er jeg tømrer og kan også tilbyde at vaske dine vinduer. Jeg kan generelt de meste i haven. Jeg har selv bil og trailer.

Benjamin Lassen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Odense M og omegn

Ung og bomstærk mand

Alex Brig Madsen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Skovlund og omegn

Jeg er udlært tømrer, men kommer fra landet. Hvor man er blevet involveret i meget forskelligt, og så har en god arbejdsmoral og gåpåmod.

Farhad Yousofi hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Nærum og omegn

Studerende på Maskinmesterskolen København

Lars Ulmer hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Odense NV og omegn

Jeg ville sige at jeg er kvalifiseret til mange ting. Har pillet og ordnet alt siden barnsben.

Rasmus Kristiansen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Odense M og omegn

Hej mit navn er Rasmus er ung frisk gut på 21 år. Er en meget social og udadvendt person. Har tidligere erfaring som bl.a telefonsælger og medarbejder på lager. Har også arbejdet 1,5 år på en produktion med træ. Desuden har jeg erfaring indenfor computer og telefon.

Casper Jensen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Vanløse og omegn

Uddannet brandmand, har arbejdet 4 år som rengøringsmand med speciale i flytte lejligheder, tømning af dødsboer, hoved rengøring og total afkalkning af badeværelse pt. Læser jeg til elektriker. Håber at høre mere fra jer

Abdul Alz hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Nærum og omegn

Frisk fyr på 18 - Positiv - Udfør et arbejde pænt og godt - er udadvendt - er engageret - har et positivt livssyn - formår at sprede glæde - har overblik

Klaus Jensen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Rødovre og omegn

Har bygget og renoveret flere huse og køkkener op helt fra bunden, god til at se de kreative løsninger. Har også bygget masser af terrasser, kan alt gør det selv arbejde, har arbejdet som anlægsgartner i 5 år,

Sara Ferenc hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Ballerup og omegn

Jeg er en kunstner ved profession. Mit erhverv er træ udskæring. Jeg tog eksamen fra en 4-årig kunstskole. Jeg synes, jeg er dygtig. Altid jeg lave god arbejde. Jeg kan arbejde meget. Jeg kan godt lide arbejde. Jeg var praktik i brdr.kruger og ballerup komunne.

Jimmi k andersen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Nakskov og omegn

jeg er møde stabil og grundig i mit arbejde og hvis kunden ik er tilfras laver jeg det selvfølig om, jeg er posetiv over for alle opgaver og er glad og smilne har masser af humer.

Fede Darraidou hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København NV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jeppe Andersen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Greve og omegn

Jeg er biolog, så har styr på planter. Jeg passer ofte børn og arbejder i en SFO og på en folkeskole som lærervikar. Jeg har hænderne ordentligt skruet på, og har en far som jeg har lært utroligt meget af igennem tiden.

Jeffni Emanuelpillai hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Holstebro og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Lars Bak hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Løsning og omegn

Jeg er faglært landmand, og har derved erfaringer med at lave mange forskelige ting. Jeg har intet imod og tage fat og få tingene gjort, samt at have et øje på at kvaliteten er i orden.

Alexander hegelund hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Kjellerup og omegn

Jeg kan nok det meste i ens være dags liv. Jeg er 16 år gamle og går i 9. lige nu jeg sørger arbejde fordi jeg er kørt død i at være omdeler, efter 3-4 år.

Anders Nielsen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Søborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Thomas A hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Holbæk og omegn

Diverse . .

BRIAN Skovbæk Larsen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Glumsø og omegn

Kan stort set lave alt Har prøvede en del del om jeg kun er 36 Har arbejde som Gartner Hegsopsætning Bilrep udlært Have service Hus service Belægning Oprydnig Dækmontør Pedel på skole

Magnus Nielsen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Eskebjerg og omegn

Er rigtig god til biler. Reparerer altid selv min egen bil og elsker arbejdet. Er god til computere, IT osv. Elsker dyr. Vil med glæde passe hvilket som helst dyr, om det så er en edderkop.

Danny Peschinoff hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København S og omegn

Ingen uddannelse i noget men selv lært og har bygget 2 huse fra bunden Kan VVS el der er inden for loven . Fliser male. Stort set alt hvad en rigtig mand skal kunne. Bore spartle fuge fliser. Nye lamper op eller gamle ned klare jeg også

Bjarne Thomsen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Slagelse og omegn

Er Greenkeeper, Landmand og frugtavler. Har sprøjte certifikat. Kan ukrudtsbekæmpelse så din græsplæne blive ren for ukrudt. Har medhjælper der Kan gøre professionelt rent. Er løsning orienterede, fleksibel.