Farhad Yousofi hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Nærum og omegn

Studerende på Maskinmesterskolen København

Lars Ulmer hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Odense NV og omegn

Jeg ville sige at jeg er kvalifiseret til mange ting. Har pillet og ordnet alt siden barnsben.

Rasmus Kristiansen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Odense M og omegn

Hej mit navn er Rasmus er ung frisk gut på 21 år. Er en meget social og udadvendt person. Har tidligere erfaring som bl.a telefonsælger og medarbejder på lager. Har også arbejdet 1,5 år på en produktion med træ. Desuden har jeg erfaring indenfor computer og telefon.

Casper Jensen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Vanløse og omegn

Uddannet brandmand, har arbejdet 4 år som rengøringsmand med speciale i flytte lejligheder, tømning af dødsboer, hoved rengøring og total afkalkning af badeværelse pt. Læser jeg til elektriker. Håber at høre mere fra jer

Abdul Alz hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Nærum og omegn

Frisk fyr på 18 - Positiv - Udfør et arbejde pænt og godt - er udadvendt - er engageret - har et positivt livssyn - formår at sprede glæde - har overblik

Klaus Jensen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Rødovre og omegn

Har bygget og renoveret flere huse og køkkener op helt fra bunden, god til at se de kreative løsninger. Har også bygget masser af terrasser, kan alt gør det selv arbejde, har arbejdet som anlægsgartner i 5 år,

Sara Ferenc hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Ballerup og omegn

Jeg er en kunstner ved profession. Mit erhverv er træ udskæring. Jeg tog eksamen fra en 4-årig kunstskole. Jeg synes, jeg er dygtig. Altid jeg lave god arbejde. Jeg kan arbejde meget. Jeg kan godt lide arbejde. Jeg var praktik i brdr.kruger og ballerup komunne.

Jimmi k andersen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Nakskov og omegn

jeg er møde stabil og grundig i mit arbejde og hvis kunden ik er tilfras laver jeg det selvfølig om, jeg er posetiv over for alle opgaver og er glad og smilne har masser af humer.

Fede Darraidou hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København NV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jeppe Andersen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Greve og omegn

Jeg er biolog, så har styr på planter. Jeg passer ofte børn og arbejder i en SFO og på en folkeskole som lærervikar. Jeg har hænderne ordentligt skruet på, og har en far som jeg har lært utroligt meget af igennem tiden.

Jeffni Emanuelpillai hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Holstebro og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Lars Bak hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Løsning og omegn

Jeg er faglært landmand, og har derved erfaringer med at lave mange forskelige ting. Jeg har intet imod og tage fat og få tingene gjort, samt at have et øje på at kvaliteten er i orden.

Alexander hegelund hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Kjellerup og omegn

Jeg kan nok det meste i ens være dags liv. Jeg er 16 år gamle og går i 9. lige nu jeg sørger arbejde fordi jeg er kørt død i at være omdeler, efter 3-4 år.

Anders Nielsen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Søborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Thomas A hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Holbæk og omegn

Diverse . .

BRIAN Skovbæk Larsen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Glumsø og omegn

Kan stort set lave alt Har prøvede en del del om jeg kun er 36 Har arbejde som Gartner Hegsopsætning Bilrep udlært Have service Hus service Belægning Oprydnig Dækmontør Pedel på skole

Alexander Keblow Kofoed hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Søborg og omegn

Stærk som en hest, godt humør, hårdtarbejdende. Jeg er pligtopfyldende og gør en dyd ud af at lave arbejdet ordentligt :). Og så er jeg lærenem. Og høj, hvis der er en høj hæk som skal klippes.

Magnus Nielsen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Eskebjerg og omegn

Er rigtig god til biler. Reparerer altid selv min egen bil og elsker arbejdet. Er god til computere, IT osv. Elsker dyr. Vil med glæde passe hvilket som helst dyr, om det så er en edderkop.

Danny Peschinoff hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København S og omegn

Ingen uddannelse i noget men selv lært og har bygget 2 huse fra bunden Kan VVS el der er inden for loven . Fliser male. Stort set alt hvad en rigtig mand skal kunne. Bore spartle fuge fliser. Nye lamper op eller gamle ned klare jeg også

Mie Bloch Jensen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Aarhus C og omegn

Jeg har rimeligt basale kvalifikationer inden for det meste, og er ret lærenem, så håber, at jeg kan hjælpe jer med diverse projekter.

Christian Mogensen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Haarby og omegn

Fliserens, algebehandling af tage - fliser og facader, tagrende rens. Havearbejde, multiservice. Træfældning. Alt med forsikring. Søger du hjælp til noget så tag endelig kontakt til mig, Moth service.

Bjarne Thomsen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Slagelse og omegn

Er Greenkeeper, Landmand og frugtavler. Har sprøjte certifikat. Kan ukrudtsbekæmpelse så din græsplæne blive ren for ukrudt. Har medhjælper der Kan gøre professionelt rent. Er løsning orienterede, fleksibel.

Sandie Terkelsen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København S og omegn

Børnepasning, rengøring, samle møbler, madlavning, hundelufter (da jeg selv er hundeejer) personvognsmekaniker, maler og andre diverse hverdags opgaver.

Tobias Knudsen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Gedved og omegn

Skal du have hjælp til handy mands opgaver, graveopgaver, havearbejde, byggeprojekter osv ? Alt fra småt til stort! Vi er klar til at tage fat! Vh Dondie multiservice

Hanno Minnaar hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København K og omegn

Jeg har arbejdet i service branchen i 7 år, arbejder normal som dykker instruktør. Derudover har jeg arbejdet i surfboard reparationsbutik. Og generelt udført en masse hands-on opgaver. Jeg har ikke nogen specifik uddannelse indenfor håndværk, men massere af erfaringer med det.

Mikkel Hansen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Aalborg og omegn

Jeg hedder Mikkel, er 27 år og bor i Aalborg med min kone. I 2015 blev jeg færdigudlært vvser og har arbejdet med faget i 6 år, her iblandt 2 år i Norge. Jeg har arbejdet på større byggepladser i 12 timers vagter med 3 fri dage om måneden, til normalt service arbejde. Der udover her jeg arbejdet som tatovør de sidste 2 år. Jeg er utrolig god til mennesker hvor jeg ligger meget vægt på kommunikation og aktiv lytning, og dette vil jeg gerne benytte mig mere af i min hverdag. Da jeg tog min uddannelse som vvser var jeg Ung til ung mentor 3 gange, hvilket har styrket min tilgang til unge mennesker. Jeg er meget engageret i den opgave jeg bliver stillet uanset hvad det måtte være, og går meget op i det arbejde jeg bliver sat til. Jeg er meget lærenem, og giver ikke op når jeg bliver præsenteret for nye udfordringer. Min æstetiske og kreative tankegang fylder også en stor del i mig, så jeg kan altid komme med nye alternative løsninger og ideer til projekter eller problematikker. Jeg har ikke kørekort. Jeg søger uopfordret hos jer som: Vvser Rengøring Pedel Renovationsarbejder Lager arbejde Fabriksarbejde Produktions arbejde Eller hvad i ellers står og mangler til praktiske opgaver Håber at høre fra jer. Kh Mikkel Hansen Mail: mikkelhansen0506@gmail.com Tlf: 26440846

Deco Dobrev hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Aarhus C og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Casper Krüger hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Hedehusene og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Martin Jensen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Nørresundby og omegn

Fra HTX til uddannet bygningskonstruktør, men smuttede videre som animator, da det ikke var nok for mig at tegne bygninger! Er meget fiks på fingrene, og har haft job indenfor det meste gennem mit unge liv.

Mathias Sindlev hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Næstved og omegn

Tømrer Opsætning af scener Udskiftning af lamper Rengøring Nedrivning Havearbejde Entreprenør arbejde Produktions skole Gulvlægger

Mads Overgaard hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Herlev og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Tinelf Friberg hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Århus C og omegn

Hej :) Jeg elsker at hjælpe andre mennesker og kan både hjælpe med en masse huslige pligter, men også madlavning, børnepasning, lektiehjælp, havearbejde, servering, indretningsopgaver og meget mere. Venlig Hilsen Tine

André Røjkjær hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Solrød Strand og omegn

alt til have, biler, cykler, derud over en del murre arbejde.. rent ud sagt er mine hænder skruet rigtig godt på og kan udføre de fleste opg. Der nu måtte være i hjemmet..

Mikkel Karlsen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Nykøbing F og omegn

Gartner brolægger handyman rengøring græsslåning anlæg nyanlæg pasning af bede rengøring af privat boliger pasning af sommerhuse og meget meget mere.

Jeg er autodidakt mekaniker og har gået hos min Morfar som veteranbilsmekaniker i 2 år.

Jeg har utallige AMU kurser indenfor træklatring, træfældning, beskæring og alt grønt arbejde. Har erfaring fra jobs ved bla, Esrum Kloster og John Wake træplejer.

Nick Randall Hansen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København N og omegn

Slagter mester hus Alf. Kan bygge alt i træ plankeværk fliser mm