Anne Katrine Jensen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Frederikssund og omegn

jeg er Spejder og det har jeg været i 4 år nu. Jeg er meget lærernem, så jeg kan en helt masse ting. Jeg er 18 år gammel, og har altid elsket at arbejde og hjælpe andre folk. Jeg er en meget kreativ person, jeg kan altid finde en god løsning på problemer, da jeg kan tænke ud af boksen.

Jeg har altid poleret mine egne og andres biler, renset kabine og serviceret. Jeg har poleret alt fra en Suzuki Alto til en Ferrari.

Jeg er en ung handy mand på 27 år. Udlært VVS & energi specialist, samt blikkenslager. Jeg har været i byggebranchen i 11 år, og rejst jorden rundt de sidste 6 år, for at bygge messestande hvor jeg har bygget i alle materialer.

Jacob Andersen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Fuglebjerg og omegn

Jeg kan Slå græs, luge ukrudt og klippe Hæk. Derudover er jeg tømrer og kan også tilbyde at vaske dine vinduer. Jeg kan generelt de meste i haven. Jeg har selv bil og trailer.

Rasmus Olesen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Frederiksberg og omegn

Jeg er manden, der kan alt og har alt udstyret til det også. Jeg elsker gør det selv projekter og jeg laver alt selv, hvis jeg vurderer at jeg kan finde ud af det.

Leon Lorentzen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Kolding og omegn

Har arbejdet med forskellige ting. Og drevet mig eget handyman firma i en periode hvor jeg boede i Norge. Om jeg kan klare opgaven kan jeg hvertfald bidrage med forskellige løsninger som vil kunne bruges. 🙂

Rune Petersen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Odense M og omegn

Jeg er en erfaren handyman og kan hjælpe med stort set alle opgaver. Jeg arbejder som vinduespudser, så hvis det er en vinduespudser du står og mangler, løser jeg også det problem :)

Jarek W hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København N og omegn

Hej, jeg hedder Jarek. Jeg er fra Polen i 10 år, jeg har boet i Danmark. Sammen med min kæreste og datter bor vi i København. Jeg er 30 år gammel. I øjeblikket arbejder jeg som tårnkranfører, og jeg har meget fritid samt meget energi og styrke :) IT-tekniker kandidat. Evne til at bruge de fleste manuelle og elektriske værktøjer (jeg har mange forskellige værktøjer nødvendige). Danske certifikater til byggemaskiner (kraner, teleskoplæssere, rendegravere) og gode færdigheder. Kørekort kategori B (jeg har en bil) Gennemført modul 2 murer arbajder på Sprog Center Nørrebro (foretrækker kommunikation på engelsk, hvis det er et problem, jeg har en dansk ven, vil han helt sikkert hjælpe med kommunikation) Hello, my name is Jarek. I am from Poland for 10 years I have been living in Denmark. Together with my girlfriend and daughter we live in Copenhagen. I am 30 years old . Currently I work as a tower crane operator and I have a lot of free time as well as a lot of energy and strength :) IT technician graduate. Ability to use most manual and electric tools (I have many different tools needed). Danish certificates for construction machines (cranes, telescopic loaders, backhoe loaders) and good skills. Driving license category B (I have a car) Completed module 2 murer arbajder at Sprog Center Nørrebro (prefers communication in English, if that's a problem I have a Danish friend, he will definitely help with communication)

Zawód mechanik pojazdow samochodowych plus diagnostyka samochodowa, wymiana chamulcy, tarcz, wymiana turbiny etc.

mam kfalifikacje TIG MAG , VCA, SCC D, Prawojazdy kat B, Kfalifikacje E1, konstrukcje Drewniane, Konstrukcje Metalowe, Kowalstwo artystyczne, Ogrodnik, mechanik pojzadow samochodowych i diagnostyka samochodowa, murarz, tynkarz, malarz, elektryk, hydraulik

God erfaring med reparation af cykler. Ingen erfaring med reparation af båd, dog udføres gerne simple og guidet opgaver. Har nogen (begrænset) erfaring med rep af bil. Kan skifte hjul, samt tilføre olie, køler- og sprinklervæske, og andre lignende simple reparationer.

Grundig og praktisk orienteret geografistuderende på 24 år, med hænderne skruet ordentligt på, og hjernen intakt. Jeg udfører opgaverne ordentligt, og altid med bedste hensigt. Jeg har et godt overblik, god humor, er fysisk stærk og ikke bange for at tage fat. Skulle opgaven alligevel vise sig at være uden for mit kompetenceområde, skal jeg nok meddele dette gennem klar kommunikation, så ingen misforståelser opstår. Jeg har selv en værktøjskasse med det meste basisværktøj til huset, samt cykelværktøj. Jeg har ikke haveredskaber.

Rachid Ahabbad hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København N og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Byensbyg Entreprise hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Hillerød og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Tomasz Brzozowski hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Agedrup og omegn

Jeg er uddannet svejser, men kan også løse andre opgaver, fx: Installering af gulvvarme VVS-arbejde Reparation af maskiner, cykler, mm. Div. håndværk Rengøring Havearbejde

Emma Køhler hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Horsens og omegn

Grundig og har øje på de små detaljer. Har sans for orden og stræber efter at det hele er perfekt når jeg forlader kunden. Jeg er 21 år, snart 22 og har arbejdet med rengøring i 1,5 år. Både privat og erhverv.

Claus Stenholm hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Vanløse og omegn

Som alsidig håndværker, tilbyder jeg alt inden for reparationer, renoveringer og byggeopgaver.

Jeg har arbejdet i et år med at klargøre biler og gøre dem klar til salg, så jeg ved jeg kan levere et stykke arbejde som du også ville kunne købe dig til for 1200-1500 kroner. Yasmin er perfektionist og lever altid

Ingen profilbeskrivelse...

da jeg har købt en del udstyr til pleje af min egen bil vil gerne tilbyde at hjælpe med dette til andre. Har meget udstyr selv.

uddannet Elektronikfagtekniker kan programmere i C, C++ og C# kan fejlfinde på næsten alt elektronik/elektrisk udstyr. har truck B, Kran D og Teleskoplæser B certifikater samt GWO certifikater til wind industrien.

Martin Strube hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Jyderup og omegn

Er udannet håndværker med mere end 25 års erfaring inden for jern og metal samt byggeri laver flot og solidt malerarbejde samt montering af køkken eller andet, carport hegn eller hvad det måtte være

Anmeldelse:

Jan Lundin hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Tinglev og omegn

Have arbejde 10 år,mekaniker 5år,Maler 5 år,Ikea 5 år,arbejder nu som pedel medhjælper på en stor skole.,flytte mand,Montør på en møbelfabrik .cykel og knallert mekaniker.

Benjamin Lassen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Odense M og omegn

Ung og bomstærk mand

Alex Brig Madsen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Skovlund og omegn

Jeg er udlært tømrer, men kommer fra landet. Hvor man er blevet involveret i meget forskelligt, og så har en god arbejdsmoral og gåpåmod.

Farhad Yousofi hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Nærum og omegn

Studerende på Maskinmesterskolen København

Lars Ulmer hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Odense NV og omegn

Jeg ville sige at jeg er kvalifiseret til mange ting. Har pillet og ordnet alt siden barnsben.

Rasmus Kristiansen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Odense M og omegn

Hej mit navn er Rasmus er ung frisk gut på 21 år. Er en meget social og udadvendt person. Har tidligere erfaring som bl.a telefonsælger og medarbejder på lager. Har også arbejdet 1,5 år på en produktion med træ. Desuden har jeg erfaring indenfor computer og telefon.

Abdul Alz hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Nærum og omegn

Frisk fyr på 18 - Positiv - Udfør et arbejde pænt og godt - er udadvendt - er engageret - har et positivt livssyn - formår at sprede glæde - har overblik

Klaus Jensen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Rødovre og omegn

Har bygget og renoveret flere huse og køkkener op helt fra bunden, god til at se de kreative løsninger. Har også bygget masser af terrasser, kan alt gør det selv arbejde, har arbejdet som anlægsgartner i 5 år,