Ulrik Klarskov hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Hvidovre og omegn

Har eget firma og en masse erfaring indefor bygge faget

David Blow hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Farum og omegn

For the previous 10 years have been working as a Handyman, covering all aspects of house and garden maintenance, The past 6 years I have had regular customers as a gardener/handyman here in Denmark and can provide references if needed.

Service opgaver olieskift oliefilter, rengøring...

Havearbejde, Musiker, Pædagog, Tømrer- og Snedkerarbejde. Udfører opgaver til en yderst rimelig pris, Jeg løser opgaver primært i weekender, helligdage.

Kristian Ølund hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Aarhus V og omegn

Jeg er en maskinmester studerende, der i denne tid er lidt for meget hjemme. Derfor mener jeg at jeg kan hjælpe med flere opgaver, om det handler om at hænge et billede/ Lampe op, eller om det er din cykel der bøvler, kan jeg sikkert hjælpe

Christoffer Jørgensen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Helsingør og omegn

Kan lave de fleste ting på både alt fra maling til at bygge inventar. Kan Slibe og lakere gulve , male vægge, rive vægge ned. Udover dette har jeg altid bil til rådighed til at flytte diverse ting. Har ydermere rigtig gode forbindelser indenfor håndværk, så det meste vil kunne lade sig gøre eller kunne løses.

Asger Hauberg hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København SV og omegn

Jeg er super god til at give 110% for at klare opgaver! - jeg er flexibel, og kan næsten altid klare en hver tjans. Jeg er super god til havearbejde, og når noget skal se godt ud, så skal det gøres ordenligt.

Retr hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Bedsted og omegn

Jeg er en 16 årig pige, der gerne vil tjene lidt penge. Har erfaring med børnepasning, rengøring, græsslåning og opvask :)

Marius Lyngesen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Aarhus C og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Gunnar hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Frederiksberg og omegn

Empatisk og med boremaskine klar til småt og stort

Jacob Bronlow hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København s og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Ejner Mengel Christensen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Munke Bjergby og omegn

Automekaniker

Samer Kamal hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Valby og omegn

Jeg er lidt af en alt mulig mand. Er egentlig uddannet automekaniker men jeg har erfaring ind for bygge branchen :) så hvis i har nogen spørgsmål så Siger i bare til:)

Oskar Castrone hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Kongens Lyngby og omegn

Jeg studerer produktionsteknologi, og er skarp til diverse tekniske opgaver på tværs af de forskellige håndværksfag.

Jesper Sørensen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Faxe og omegn

Hej, jeg studerer til Finansøkonom til daglig, dog har jeg en masse fritid, da jeg kun har undervisning 2-3 dage om ugen. Derfor tilbyder jeg mig selv til diverse opgaver, f.eks. rengøring, børnepasning osv. Jeg er en stille og rolig ung gut på snart 21, som er nem at omgås.

Mickey Olsen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Nivå og omegn

Khwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwfkrkfvrkdkfbfæskebbrkejebebrkekrbbrkrkrbtbtkmrbtkrlrntvtjkeke ejer eje je rnrkror kr takt br gbr. G g h

Naja Olsen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Aalborg Øst og omegn

Jeg kan lidt af hvert. Jeg er et positivt og ambitiøst individ, der bare venter på at blive sat igang. Jeg er god med dyr og børn og har erfaring med at gøre rent på fabrikker og ikke mindst derhjemme. Jeg er god til diverse udendørs- og indendørs aktiviteter og har selv hund og kat.

Lucas Christian Knudsen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København K og omegn

Jeg har kvalifikationer i hotel branchien, hvor i at jeg startet et Eco Game Lodge sammen med min Mor i Kenya,Nanuyki(Abbas house Game lodge ), så har lidt customer exprience. CCNA networking certificates

Erik Bjørn-Rasmussen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København K og omegn

54 år har været gør det selv mand i 25 år med eget hus fra 1920 med tilhørende have. 25 års erfaring med mange forskellige opgaver. Uddannet maskinarbejder og ingeniør. Har nu fået god tid hvor vores 3 børn er flyttet hjemmefra

Nikolai Staub hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Aarhus N og omegn

Jeg er en ung frisk mand på 19, har førhen lavet en masse havearbejde. Rullegræs og ellers meget andet alm. Havearbejde, har været i praktik som tømrer i 6 måneder.

Henrik Keller hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Ikast og omegn

52 år Udlært snedker, arbejdet i byggemarkedet i over 10 år. Jeg laver næsten alt i eget hus og sommerhus, jeg har alt i værktøj, speciale i køkkener, nye skabe, låger og bordplade. Jeg bor i Ikast

Thamer Ali hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Svendborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Kris Madsen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Randers NØ og omegn

En del års erfaringer fra de forskellige fag, der har givet en bred viden. Hvis jeg bliver stillet en opgave hvorom jeg har ringe viden, har jeg et bredt netværk af fagkyndige, som jeg rådfører mig med.

Thamer Ali hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Svendborg og omegn

Svendborg Haveservice - Alt fra fjernelse af ukrudt, til vinduespusning, rengøring og meget mere. Ring for et tilbud på 53377598 --------------------------------------

Emma Mørch hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Fjerritslev og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Michel Majoros hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel

Kvalitetsbevidst håndværker med mange års erfaring, indenfor erhverv og private opgaver. Glæder mig til at løse jeres opgaver. Skriv til mig for uforpligtende tilbud.

Micki Davidsen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Kongens Lyngby og omegn

Er uddannet karrosseri tekniker, flere års erfaring inden for murer faget og auto branchen.. Men i det store hele har jeg hænderne skruet ordenligt på..

Mikkel Bay-Smidt hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Havndal og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Martin Forsberg Laugesen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Frederiksværk og omegn

Har firmaet ML Dansk Entreprise ( ml-danskentreprise.dk) hvor jeg laver alt fra hus til have ,belægning,rengøring,mm Slogan= Hvis du har brug for en hånd

Bjarne Dreier hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Nivå og omegn

39 årig gift familiefar som til daglig arbejder med IT og økonomi, tilbyder min hjælp så jeg kan tjene lidt ekstra penge og få bugt med gammel gæld på grund af fejlet hushandel. Jeg tager gerne alle slags opgaver. Jeg kan udføre opgaver aften, nat og weekend.

Thomas Pedersen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Snertinge og omegn

Jeg er en frisk ung mand på 40 år som bor i eget hus i Faurbo lige p.t er jeg arbejdsløs, så prøver denne vej og se om der er nogen der har brug for min hjælp er meget fingerfærdig og roder med diverse så kontakt mig hvis du har brug for min assistance.

Manujel Dimic hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Frederiksværk og omegn

Støvsugning og gulvvask af alle gulve, samt støvsugning af paneler Afstøvning af alle vandrette og tilgængelige flader:borde, vindueskarme, reoler, kommoder Rengøring af badeværelse/toiletter Rengøring af køkken: køkkenvask og udvendig aftørring af skabbe/skuffer/komfur/emhætte

Jeg har kun efaring i reparationer af cykler.

Jysk vikar service hvor man prøver let af det hele, jeg har, Matematik A, Engelsk B, Kemi B, Fysik C snart B, Historie B, Dansk A, og jeg har bestået de tidligere niveauere.

Jakub Saad hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Nivå og omegn

Vi er en række af håndværkere og ingeniører som har god erfaring med mange forskellige opgaver. Vi påtager os kun de opgaver vi kan bærer og kan yde et tilfredsstillende resultat af.

god erfaring

jeg er generelt en glad frisk person, mine bedste kvalifikationer er helt klart at jeg er mødestabil, ansvarsbevidst, lærernem, hjælpsom, og grundig/effektiv.

9A Monica Nikolic - SkaarupSkole hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Vejstrup og omegn

Jeg er rigtig god kan arbejde kan jeg hjælpe jeg går i skole kæledyrSå skriver jeg ved ikke jeg hjælper gerne med alt Jeg kan lufte hundene have hjælp rengøringshjælp jeg kan passe på børn så skriv det ved jeg hjælper rigtig gerne med at passe at tage over