Stefan Jensen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Randers SV og omegn

Selvstændig tømrer jeg har hænderne skruet rigtig på, jeg vil gerne hjælpe andre med det de ikke kan, jeg er 27 år meget nede på jorden og altid frisk til at give en hånd til div.

Jesper Jensen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Greve og omegn

Jeg er elektronik mekaniker,, med har de sidste mange år været Entreprenør

Abdallah Ben jamel hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København nv og omegn

Maskinmesterstuderende. Praktikant på et mc værksted i 9 måneder dvs kan udføre service på både bil og mc. Har hjulpet venner og familie med en del handymanopgaver, såsom malerarbejde, montering af el osv.

Victor Hansen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Helsinge og omegn

Er udannet mekaniker. Kan lave det meste ved alle biler. Jeg har også arbejdet meget med have, klippe hæk, grave træer og hække op og beskæring af træer. Samt fælning.

Leander Hessner hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Risskov og omegn

Jeg er opvokset på en lille gård på Sydsjælland, og er vant til fysisk arbejde. Jeg kan tage ved, er i god fysisk form, og har fokus på at et stykke arbejde skal udføres ordenligt.

Emma Mørch hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Fjerritslev og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Khalil Abou Hichme hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Brønshøj og omegn

jeg er rigtig handy og derfor passer jeg perfekt til de fleste opgaver på denne side fordi jeg gennem mit liv har stået overfor mange opgaver, de fleste har været fordi jeg har været manden derhjemme.

Mark Shephard hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Frederiksberg C og omegn

Qualified Structural Engineer in Australia. Received a bachelor of Civil Engineering with Architecture with Honours from the University of New South Wales.

Rachid Ahabbad hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København K og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Allan Velton hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København SV og omegn

Jeg er Uddannet tømrer. Jeg har været i nedrivnings branchen og har god forståelse for dd fleste håndværks opgaver. Jeg har lavet meget havearbejde med div. opgaver.

Mads Hansen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Rødkærsbro og omegn

Jeg er stabil og sige ikke noget jeg ikke kan holde og jeg tage ikke en opgave hvis jeg ved på forhånd at jeg ikke kan lave eller udføre arbejdet er imødekomme og høflig

Rasmus Jersborg hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Solrød Strand og omegn

IT-support, håndværk

Lucas Christensen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Vordingborg og omegn

Jeg er arbejdsom, pligtopfylde og nem at arbejde med:) Der findes næppe et problem, der ikke kan løses. Hvis du har brug for et par ekstra hænder, elektronik der driller eller brug for lektiehjælp, så er det mig du skal have fat i!

Min chef er mekanikker

Erfaring som tømrer. Have arbejde og anlæg af have. Anlægsgartner. Jord og beton. Flytning. Entreprenør arbejde. Nedrivning. Næsten alt laves. Har kørekort B/BE, C/CE, Kran D/E.

Morten nielsen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Aabenraa og omegn

Freelance Service. Nilmo media driver formidling af opgaver til diverse freelancer og egne medarbejder indenfor Laver hjemmeside. Facebook. Hjælpe med din telefon tv eller andet hus elektronik.

Håndværkeren Lundsgaard hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Frederikshavn og omegn

Frisk fyr, vant med totalrenovering af ældre huse generelt. Ordinært havearbejde, bortkørsel,, stakit, skure, terrasser, samt kørsel med gravemaskiner osv.

Erik Gislason hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Karise og omegn

Er uddanet tømmer og har alle kørekort så kan hjælpe med og komme med en lejet lastbil , er uddanet kok så kan hjælpe med fest madlavning og severing , kan lave lektiehjælp og har en 100 cm rider havetraktor og div redskaber til beskæring af træer og kanrklipning

Kewin Boris hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Skanderborg og omegn

Jeg er tømrer, og har før det, arbejdet indenfor forskellige håndværks fag. Udover det, er jeg altid frisk på at give et nap hvis der skal flyttes/løftes ting og sager. Også er jeg også en grundig have mand!

Ane Boa hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Kongens Lyngby og omegn

Uddannet arkitekt fra kunstakademiets arkitektskole i 2007 Uddannet social- og sundhedsassistent i Købehavn i 1994 Født 1971 Selvstændig arkitekt siden 2007

Christoffer hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Værløse og omegn

Jeg er en ung mand på 19 år der tilbyder ydelser af mange forskellige arter: Alt fra transport, flytning, lettere vvs-arbejde, hus- og haveservice til undervisning i engelsk og musik (guitar, bas) og naturligvis alt hvad der falder imellem. Kort sagt så sætter kun fantasien grænser.

Kenneth Skaaning hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Maribo og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Sonni Gotfredsen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Frederikshavn og omegn

Udlært maskinarbejder arbejder som mekaniker og har også lavet en del hus tømmer arbejder og vvs i en hvis omfang m.m jeg udføre mit arbejde ordenligt.

Rune Petersen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Odense M og omegn

Jeg er en erfaren handyman og kan hjælpe med stort set alle opgaver. Jeg arbejder som vinduespudser, så hvis det er en vinduespudser du står og mangler, løser jeg også det problem :)

Nikolaj Lang hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Give og omegn

Uddannelse: Kombineret ungddomsuddanelse - udlært 2 års andel og service Arbejde: Arbejdet i et sten huggeri Arbejdet som rengøring i delikatesse - SuperBrugsen give Yder altid 120% Er engageret, motiveret, seriøs og service minded

Einar Vilde hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Malling og omegn

Bred profil ingeniør, IT-ingeniør (både software og hardware, Web design, Web development, network marketing, networking). Organisation af begivenheder. Agronom, lederen af jordbrug.

Simon Dinesen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Silkeborg og omegn

Glad, åben og positiv. Stærk, i god form og frisk. Social stærk og danner gode relationer. Dyrker meditation, fodbold, tennis, kolonihave, vandring, yoga og filosofi. Er pålidelig og stabil.

Zsolt Anda hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Tranbjerg J og omegn

Bilmekaniker , elektriker , elektrotekniker jeg er helt vild med elektrisk tingene ellers jeg kan godt montere og bygge alt mulig ting. Jeg elsker laver noget når jeg kan se glade den andre.