Mahmmed Salem hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Brønshøj og omegn

er uddannet handyman/ejendomsservicetekniker. (Københavns kommune ) Jeg har også arbejdet i en større resturant som manager. Jeg går op i, at arbejdet er professionelt og ønsker at udføre lige præcis det kunden ønsker.

Mikael Jensen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Aarhus N og omegn

Jeg er indehaver af firmaet Mikaels Lokalservice, som tilbyder nem og billig hjælp til alverdens opgaver - store som små! :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Stig R. hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Virum og omegn

Autodidakt totalhåndværker... har altid haft hænderne skruet godt på ... jeg fik dog for alvor hænderne op ad lommen ved køb af hus ... således er jeg - tvunget af skjulte bygningsskader og en "vanskelig" ejerskifteforsikring - blevet en MEGET flittig læser af normer / SBIer og har således implimenteret best-practis indenfor disiplinerne: - geoteknik og jordhåndtering (uddannet geolog) -- spildvand/brugsvand (efter mange VVS-tilbud, kom jeg til konklusionen, at hvis jeg skulle have lavet autoriseret kloak el. VVS-arbejde - lovligt jf. byggenorm mv. - så måtte jeg selv lave arbejdet som uautoriseret). Brugsvand (kan alt i PE) -- murearbejde (badeværelse og gulvbelægninger, muroverligger i vindueshul etc.) -- Tømrerarbejde (har fx oprettet tagkonstrktion og lavet udvekslinger i spær samt udskiftet dører og vinduer) -- Malerarbejde (er en perfektionistisk finspartler inden selve maling) -- Havearbejde (som træklatringinstruktør er intet træ for stort eller højt til at blive beskåret)... jeg elsker selv at gå og nusse og passe min egen have... som jeg forsøger at gøre så biodivers som mulig. -- Gråt gartnerarbejde (brolægning og stengærde)... elsker sten, hvilket forklarer min udd. som geolog. Har selv lavet stengærde mv. i egen have. Tjek profilfoto... af udsigten fra mit eget køkkenvindue. -- El-arb. -- jeg har i forbindelse med totaludskiftning af mit eget hus' elinstallationer selv lagt ledninger og monteret samlingsdåser. For en sikkerheds skyld har jeg fået alt gennemgået af elektrikker, som efterfølgende jokede med om jeg ikke burde have et job i hans firma... der var nemlig ingen fejl i mit arbejde... kun et udsagn om at han ALDRIG havde været i et rækkehus med ca. 100 stikdåser alene i kælder og stueplan. -- Servitutter/deklarationer... via flere års erfaring har jeg på flere af ovenstående disipliner opnået viden på ekspetniveau, hvilket gør, at jeg via en ren teknisk (ikke juridisk) insigt kan vurdere teori/praksis jf bygningsrelementet/SBIer og lokale setvitutter. Således har jeg også en del erfaring med myndigheds-kommunikation. Det er jo altid rart at den ene side af bordet er 100% inde i problemstillingen... SMS 6061 6061 for Handyman-kontakt

Kim Jacobsen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København S og omegn

Jeg har drevet et multiservice selskab i flere år hvor vi bla. Har ordnet rengøring for boligselskaber udført park og snerydning samt vicevært og byggeopgaver

Georgi Chomov hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Århus og omegn

jeg er fisk,stark og kan lidt af være

jhar været cykelbud og har god forstand på cykler. jeg er god til at gøre bil ren og kan skifte dæk på fælge. Båd har jeg ikke meget erfaring med men jeg er en gemen medhjælper

HF og erfaring som arbejdsmand fra forskellige håndværkere og egen bolig samt altid have hjulpet famillie og venner med alt fra småt til stort. Prøv at kontakt mig og fortæl lidt om hvad i ønsker eller hvad opgaven går ud på så beskrivende som muligt så kan jeg hurtigt tage stilling til om det er noget jeg kan være behjælpelig med.

Daniel Zacchi hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Taastrup og omegn

Jeg kan lave næste alt havearbejde men er igang med at uddanne mig til anlægsgartner. Jeg kan også passe børn både og hente men også og lege og hygge.

Uddannet scootermekaniker Har bil og motorcykel som jeg selv reperarer.

Ingen profilbeskrivelse...

Vincent hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København N og omegn

Jeg er meget energisk person. Er altid i godt humør med et smil på læben. Skal du have hjælp til haven, flytning eller servering så kontakt mig, så er jeg klar til at hjælpe. Jeg kan arbejde selvstændigt, eller i team. Glæder mig til at høre fra dig.

Nicolas Wridt Hansen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Aarhus C og omegn

IMaler og ellers kan jeg stort set lave alt.. Er god til at indrette og billed kunst mit speciale så udsmykning er jeg meget god til. Jeg tager ikke opgaver hvor der hvor der er noget jeg ikke har prøvet før, men så kender jeg helt sikkert en specialist

Naninna Hansen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Næstved og omegn

Pålidelig - Målrettet - venlig jeg er en pålidelig person både på arbejde og privat, derudover vil det falde mig let at give en hånd med enten om der skal tages fat i haven eller med lektier eller anden hjælp i hjemmet

Magnus christensen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København og omegn

jeg har en god ordenssans og er meget systematisk anlagt. Desuden har jeg humor og let til smil, så arbejdet bliver ikke udført med sure miner hverfald. Ellers går jeg meget op i at udfører et stykke arbejde der er tilfredstillende, og stopper ikke før jeg er færdig.

Stefan Jensen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Randers SV og omegn

Selvstændig tømrer jeg har hænderne skruet rigtig på, jeg vil gerne hjælpe andre med det de ikke kan, jeg er 27 år meget nede på jorden og altid frisk til at give en hånd til div.

Jesper Jensen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Greve og omegn

Jeg er elektronik mekaniker,, med har de sidste mange år været Entreprenør

Abdallah Ben jamel hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København nv og omegn

Maskinmesterstuderende. Praktikant på et mc værksted i 9 måneder dvs kan udføre service på både bil og mc. Har hjulpet venner og familie med en del handymanopgaver, såsom malerarbejde, montering af el osv.

Victor Hansen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Helsinge og omegn

Er udannet mekaniker. Kan lave det meste ved alle biler. Jeg har også arbejdet meget med have, klippe hæk, grave træer og hække op og beskæring af træer. Samt fælning.

Leander Hessner hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Risskov og omegn

Jeg er opvokset på en lille gård på Sydsjælland, og er vant til fysisk arbejde. Jeg kan tage ved, er i god fysisk form, og har fokus på at et stykke arbejde skal udføres ordenligt.

Emma Mørch hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Fjerritslev og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Khalil Abou Hichme hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Brønshøj og omegn

jeg er rigtig handy og derfor passer jeg perfekt til de fleste opgaver på denne side fordi jeg gennem mit liv har stået overfor mange opgaver, de fleste har været fordi jeg har været manden derhjemme.

Mark Shephard hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Frederiksberg C og omegn

Qualified Structural Engineer in Australia. Received a bachelor of Civil Engineering with Architecture with Honours from the University of New South Wales.

Rachid Ahabbad hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København K og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Allan Velton hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København SV og omegn

Jeg er Uddannet tømrer. Jeg har været i nedrivnings branchen og har god forståelse for dd fleste håndværks opgaver. Jeg har lavet meget havearbejde med div. opgaver.

Mads Hansen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Rødkærsbro og omegn

Jeg er stabil og sige ikke noget jeg ikke kan holde og jeg tage ikke en opgave hvis jeg ved på forhånd at jeg ikke kan lave eller udføre arbejdet er imødekomme og høflig

Lucas Christensen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Vordingborg og omegn

Jeg er arbejdsom, pligtopfylde og nem at arbejde med:) Der findes næppe et problem, der ikke kan løses. Hvis du har brug for et par ekstra hænder, elektronik der driller eller brug for lektiehjælp, så er det mig du skal have fat i!

Min chef er mekanikker

Erfaring som tømrer. Have arbejde og anlæg af have. Anlægsgartner. Jord og beton. Flytning. Entreprenør arbejde. Nedrivning. Næsten alt laves. Har kørekort B/BE, C/CE, Kran D/E.

Morten nielsen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Aabenraa og omegn

Freelance Service. Nilmo media driver formidling af opgaver til diverse freelancer og egne medarbejder indenfor Laver hjemmeside. Facebook. Hjælpe med din telefon tv eller andet hus elektronik.

Håndværkeren Lundsgaard hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Frederikshavn og omegn

Frisk fyr, vant med totalrenovering af ældre huse generelt. Ordinært havearbejde, bortkørsel,, stakit, skure, terrasser, samt kørsel med gravemaskiner osv.

Erik Gislason hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Karise og omegn

Er uddanet tømmer og har alle kørekort så kan hjælpe med og komme med en lejet lastbil , er uddanet kok så kan hjælpe med fest madlavning og severing , kan lave lektiehjælp og har en 100 cm rider havetraktor og div redskaber til beskæring af træer og kanrklipning