Kris Madsen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Randers NØ og omegn

En del års erfaringer fra de forskellige fag, der har givet en bred viden. Hvis jeg bliver stillet en opgave hvorom jeg har ringe viden, har jeg et bredt netværk af fagkyndige, som jeg rådfører mig med.

Kristian Pedersen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Aarhus C og omegn

Maskinmester studerende, med flair med automation og it. Kan løse diverse elinstallationer, både til erhverv og privat, stort som småt. Så tøv endelig ikke med at skrive til mig.

Rene Hyberts Pedersen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København K og omegn

God dag, mit navn er René Pedersen.Jeg driver til dagligt et lille firma, med 8 mand. Vi varetager de fleste opgaver inde for bygge/anlæg, mindre entreprenør opgaver, samt det meste inden for nedrivning både for privat og erhverv, så tilbyder vi os hjælp til flytning både i form af mandkraft, og transport hvis det er ønsket. Vi tilbyder : - Nedrivnings projekter til private og erhverv. (os asbest) - Maler arbejde til private . - Have og anlægsgartner/brolægger arbejde til private. - Mindre støbe opgaver til private. - Mindre murer og tømre opgaver til private. - Arbejdes kraft i form af robust mandskab, til fri benyttelse ( Lejes på time basis ) - Flytte hjælp med eller uden transport. - Eller mangler du bare et par ekstra hænder, til at lave det beskidte arbejde, så har vi os hænderne der klarer jobbet. Skriv endelig for at få et tilbud, eller hvis du har spørgsmål. Mail : Renovering.multiservice.dk@gmail.com Mobil : 20603052 Jeg har 8 stærke arbejdes villige mænd, der er klar til at på at knokle og som har lidt blandet erfaring, inde for håndværker faget. Jeg har selv en bred erfaring inden for håndværker faget, og bygge anlæg. Samt en masse uddannelse og kurser. Mit speciale er inde for jord og beton, samt brolægger. Derudover har jeg en del erfaring med nedrivnings projekter, både i stor størrelse og i mindre størrelse. Jeg har arbejdet med mange forskellige fag, for at samle erfaring og viden. Jeg samme arbejder med en maler, samt en murer mester, så har mulighed for nogle billige materialer den vej igennem os. - Kan klare have projekter både små og store. Samt almen vedligeholdelse. - Kan klare belægnings opgaver både små og store. - kan klare alt inde for støbning af fundamenter, både små og store projekter. - kan klare mindre tømmer projekter. - kan klare mindre murer projekter. - kan klare mindre maler opgaver - kan klare flytte opgaver eller bortskaffelse af affald Går meget op i, at det arbejde jeg udføre, er gjort korrekt og efter kundens ønske. Har erfaring fra flere håndværker fag, hvilket har givet mig en bred kendskab, inde for murer, blikkenslager, tømrere, maler, tagdækker, brolægger og anlægsgartner. Har derfor meget erfaring med montage, af diverse ting samt stor viden inden for håndværkerfaget, samt brolægger og anlægsgartner.

Nicolaj Madsen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Karlslunde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Torben Moesgaard hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Randers SØ og omegn

Hej med jer, jeg kan hjælpe med maling af din bolig, både små rep. og maling af hele boligen fx. Ved fraflytning og indflytning, vinduespudsning, græsslåning, hækklipning, Reparation/klargøring af bil, båd, cykel, ....mindre maleropgaver ved FX. skade på din bil/mc

Er selv uddannet matros.

Uddannet matros. Har gode erfaringer med dyr især heste og kvæg. Rengøring i huse, serving, madlavning, generelt vedligehold. Malerarbejde, og lakarbejde.

Elias Habte hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Herlev og omegn

Fix med hænderne og god til at bruge hovedet! Været o vvs faget i 5 år nu, tidligere transport arbejde samt flyttesager. Tøv endelige ikke og skrive til mig :)

Jesper Hansen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København N og omegn

Jeg er en ung mand på 31 år med hænderne godt skruet på - og samtidigt også med en universitetsuddannelse. Jeg har særlige kvalifikationer inden for havearbejder, generelle handyman-opgaver, cykler samt lektiehjælp i tysk.

Lucas Dandanell hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Korsør og omegn

Vi er et nyopstartet multifirma, med gode forbindelser, og levering til tiden. Til skarpe priser. Vi har faglærte folk, til et hav af forskellige opgaver!

Har lavet utallige cykle rog cykelreparationer. Mindre erfaring med bil, ingen med båd

læreruddannet, har lavet en del tømrerarbejde, gips, terrasse mm. . Jeg har skiftet stikontakter i hele huset og lavet andre el-opgaver, som man må, hvis man ved hvordan. Har lagt gulve.

Har repareret både biler og cykler mange gange

Har hænderne skruet rigtigt på. Så kan udføre de fleste opgaver. Kan svejse, arbejde i metal og træ. Og meget mere så spørg gerne så finder vi en løsning der passer dig

Reparation af alt på en cykel, både racer, citybike, damecykel og herrecykel.

uddannet kok. Handymand siden jeg var 6 hvor jeg byggede min egen sofa. Siden den gang har jeg altid lavet alt selv i de boliger jeg har haft. Blandt andet har jeg selv fuldstændig istandsat den sidste andelslejlighed jeg boede i.

Noor Malik hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Vanløse og omegn

Jeg er meget kvik og god til rengøring, jeg sørger for tingene skal se perfekt ud. Jeg er til at tage imod kritik og prøver at forbedre mig hver dag. Jeg er 17 år og har arbejdet massere af steder hvor jeg er kendt for at give en virkelig god service.

Jeg har meget erfaring inden for biler, og er i lære som mekaniker

Jeg er en frisk, ung og arbejdsglad mand, der altid holder sine aftaler og udføre arbejde på bedst mulig måde. Jeg kan rigtig godt lide det meste håndværker arbejde.

Georgi Chomov hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Århus og omegn

jeg er fisk,stark og kan lidt af være

Daniel Zacchi hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Taastrup og omegn

Jeg kan lave næste alt havearbejde men er igang med at uddanne mig til anlægsgartner. Jeg kan også passe børn både og hente men også og lege og hygge.

Kan udfører mindre rep på perso biler samt skift af olie og oliefelter. Rep af cykel

Alsidig fyr med mange erfaringer i bagagen som bl. A Kok. Snedker. El. Og mekanik. Murer og Chauffør kat. c+ce. Er meget autodidakt så kan en masse forskellige ting. Siger ikke ja til en opgave jeg ikke er sikker på jeg kan lave. Har også et netværk jeg kan trække på ved behov for flere folk til opgaven.

Marcus Company hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Hvidovre og omegn

Jeg er en ungmand på 18 som gerne vil tjene lidt ekstra lommepenge, har bil & Trailer klar. Og er klar til at hjælpe med diverse opgaver, have arbejde osv har også interesse, Kontakt mig endelig. 24 43 35 36

har du bruge får at syne din vil eller er der mekanisk fejl har mine forbindelser kan klare det.

Data-matiker, web udvikler, med 15år erfaring og uddannelse. Montage af Skabe Montage af Køkken Montage af Bad. Har mange eks af min arbejde med billeder kommer snart.

Vincent hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København N og omegn

Jeg er meget energisk person. Er altid i godt humør med et smil på læben. Skal du have hjælp til haven, flytning eller servering så kontakt mig, så er jeg klar til at hjælpe. Jeg kan arbejde selvstændigt, eller i team. Glæder mig til at høre fra dig.

Nicolas Wridt Hansen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Aarhus C og omegn

IMaler og ellers kan jeg stort set lave alt.. Er god til at indrette og billed kunst mit speciale så udsmykning er jeg meget god til. Jeg tager ikke opgaver hvor der hvor der er noget jeg ikke har prøvet før, men så kender jeg helt sikkert en specialist

Naninna Hansen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Næstved og omegn

Pålidelig - Målrettet - venlig jeg er en pålidelig person både på arbejde og privat, derudover vil det falde mig let at give en hånd med enten om der skal tages fat i haven eller med lektier eller anden hjælp i hjemmet

Magnus christensen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København og omegn

jeg har en god ordenssans og er meget systematisk anlagt. Desuden har jeg humor og let til smil, så arbejdet bliver ikke udført med sure miner hverfald. Ellers går jeg meget op i at udfører et stykke arbejde der er tilfredstillende, og stopper ikke før jeg er færdig.

Stefan Jensen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Randers SV og omegn

Selvstændig tømrer jeg har hænderne skruet rigtig på, jeg vil gerne hjælpe andre med det de ikke kan, jeg er 27 år meget nede på jorden og altid frisk til at give en hånd til div.

Jesper Jensen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Greve og omegn

Jeg er elektronik mekaniker,, med har de sidste mange år været Entreprenør

Abdallah Ben jamel hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København nv og omegn

Maskinmesterstuderende. Praktikant på et mc værksted i 9 måneder dvs kan udføre service på både bil og mc. Har hjulpet venner og familie med en del handymanopgaver, såsom malerarbejde, montering af el osv.

Victor Hansen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Helsinge og omegn

Er udannet mekaniker. Kan lave det meste ved alle biler. Jeg har også arbejdet meget med have, klippe hæk, grave træer og hække op og beskæring af træer. Samt fælning.

Leander Hessner hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Risskov og omegn

Jeg er opvokset på en lille gård på Sydsjælland, og er vant til fysisk arbejde. Jeg kan tage ved, er i god fysisk form, og har fokus på at et stykke arbejde skal udføres ordenligt.

Emma Mørch hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Fjerritslev og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Khalil Abou Hichme hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Brønshøj og omegn

jeg er rigtig handy og derfor passer jeg perfekt til de fleste opgaver på denne side fordi jeg gennem mit liv har stået overfor mange opgaver, de fleste har været fordi jeg har været manden derhjemme.

Mark Shephard hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Frederiksberg C og omegn

Qualified Structural Engineer in Australia. Received a bachelor of Civil Engineering with Architecture with Honours from the University of New South Wales.

Allan Velton hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København SV og omegn

Jeg er Uddannet tømrer. Jeg har været i nedrivnings branchen og har god forståelse for dd fleste håndværks opgaver. Jeg har lavet meget havearbejde med div. opgaver.

Mads Hansen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Rødkærsbro og omegn

Jeg er stabil og sige ikke noget jeg ikke kan holde og jeg tage ikke en opgave hvis jeg ved på forhånd at jeg ikke kan lave eller udføre arbejdet er imødekomme og høflig

Lucas Christensen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Vordingborg og omegn

Jeg er arbejdsom, pligtopfylde og nem at arbejde med:) Der findes næppe et problem, der ikke kan løses. Hvis du har brug for et par ekstra hænder, elektronik der driller eller brug for lektiehjælp, så er det mig du skal have fat i!