Kewin Boris hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Skanderborg og omegn

Jeg er tømrer, og har før det, arbejdet indenfor forskellige håndværks fag. Udover det, er jeg altid frisk på at give et nap hvis der skal flyttes/løftes ting og sager. Også er jeg også en grundig have mand!

Ane Boa hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Kongens Lyngby og omegn

Uddannet arkitekt fra kunstakademiets arkitektskole i 2007 Uddannet social- og sundhedsassistent i Købehavn i 1994 Født 1971 Selvstændig arkitekt siden 2007

Christoffer hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Værløse og omegn

Jeg er en ung mand på 19 år der tilbyder ydelser af mange forskellige arter: Alt fra transport, flytning, lettere vvs-arbejde, hus- og haveservice til undervisning i engelsk og musik (guitar, bas) og naturligvis alt hvad der falder imellem. Kort sagt så sætter kun fantasien grænser.

Sonni Gotfredsen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Frederikshavn og omegn

Udlært maskinarbejder arbejder som mekaniker og har også lavet en del hus tømmer arbejder og vvs i en hvis omfang m.m jeg udføre mit arbejde ordenligt.

Nikolaj Lang hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Give og omegn

Uddannelse: Kombineret ungddomsuddanelse - udlært 2 års andel og service Arbejde: Arbejdet i et sten huggeri Arbejdet som rengøring i delikatesse - SuperBrugsen give Yder altid 120% Er engageret, motiveret, seriøs og service minded

Einar Vilde hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Malling og omegn

Bred profil ingeniør, IT-ingeniør (både software og hardware, Web design, Web development, network marketing, networking). Organisation af begivenheder. Agronom, lederen af jordbrug.

Simon Dinesen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Silkeborg og omegn

Glad, åben og positiv. Stærk, i god form og frisk. Social stærk og danner gode relationer. Dyrker meditation, fodbold, tennis, kolonihave, vandring, yoga og filosofi. Er pålidelig og stabil.

Zsolt Anda hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Tranbjerg J og omegn

Bilmekaniker , elektriker , elektrotekniker jeg er helt vild med elektrisk tingene ellers jeg kan godt montere og bygge alt mulig ting. Jeg elsker laver noget når jeg kan se glade den andre.

Lauge Skovgaard hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København NV og omegn

Jeg er gulvlægger til hverdag og har erfaring med de fleste håndværksmæssige fag. Jeg elsker at bruge mine hænder i mit arbejde og få et flot resultat.

Christopher Ottesen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Silkeborg og omegn

Jeg er en åben og glad fyr, som godt vil give en hånd med, hvor der mangles. - Gulvlægger/gulvslibning - Stor viden indenfor byggematerialer - div. Tømrerarbejde

Jeg har en del erfaring med bil, hvor jeg kan skifte bremser, udstødning, fælge med dæk og diverse småting samt klargøring og rengøring af bil.

Jeg yderst fleksibel og imødekommende, jeg er arbejdsom, pålidelig og engageret og udfører altid mit arbejde til perfektion og selvfølgelig med henblik på at kunden altid tilfreds og får sine ønsker opfyldt. Jeg går ikke fra opgaven før den er løst til fuld tilfredshed for kunden. Så tøv ikke med at tage kontakt til mig.

Daniel donici Donici hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Årslev og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Auto tekniske kurserne

Ingen profilbeskrivelse...

Marius Brandt hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Allerød og omegn

Jeg driver til dagligt et vinduespudser firma. Personligt har jeg erfaring inde for vinduespudser branchen og gardin branchen

Jeg har arbejdet i et år med at klargøre biler og gøre dem klar til salg, så jeg ved jeg kan levere et stykke arbejde som du også ville kunne købe dig til for 1200-1500 kroner.

Jeg er uddannet fra KHS med en IBS uddannelse - min kæreste og jeg sparer op til vores bryllup og derfor har vi tilmeldt os her. Derudover har jeg meget erfaring indenfor arbejde med mine hænder samt klargøring af diverse ting så de er salgs klar (jeg er grundig med mine rengøringer)

Kenneth Rasmussen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Nykøbing M og omegn

Uddannet Landmand, Svejser og Programmør har desuden haft eget firma med opgaver indenfor træfældning, græsslåning, istandættelse af terrasser, hegn, træværk på hus osv.

God erfaring med reparation af cykler. Ingen erfaring med reparation af båd, dog udføres gerne simple og guidet opgaver. Har nogen (begrænset) erfaring med rep af bil. Kan skifte hjul, samt tilføre olie, køler- og sprinklervæske, og andre lignende simple reparationer.

Grundig og praktisk orienteret geografistuderende på 24 år, med hænderne skruet ordentligt på, og hjernen intakt. Jeg udfører opgaverne ordentligt, og altid med bedste hensigt. Jeg har et godt overblik, god humor, er fysisk stærk og ikke bange for at tage fat. Skulle opgaven alligevel vise sig at være uden for mit kompetenceområde, skal jeg nok meddele dette gennem klar kommunikation, så ingen misforståelser opstår. Jeg har selv en værktøjskasse med det meste basisværktøj til huset, samt cykelværktøj. Jeg har ikke haveredskaber.

Reperation af cykel.

Ingen profilbeskrivelse...

Klargøring af bil

Line Raun 20 år gammel, højere handelsstudent i 2019 med snit på 10.1 Er glad for alt arbejde så tøv endelig ikke med at spørge, jeg giver gerne en ekstra hånd.

Zawód mechanik pojazdow samochodowych plus diagnostyka samochodowa, wymiana chamulcy, tarcz, wymiana turbiny etc.

mam kfalifikacje TIG MAG , VCA, SCC D, Prawojazdy kat B, Kfalifikacje E1, konstrukcje Drewniane, Konstrukcje Metalowe, Kowalstwo artystyczne, Ogrodnik, mechanik pojzadow samochodowych i diagnostyka samochodowa, murarz, tynkarz, malarz, elektryk, hydraulik

Tobias Stelzner hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Lystrup og omegn

Personlige Kompetence grundlæggende er jeg god med mennesker, forstående, respektfuld, nærværende og tillidsfuld. Jeg er analytisk, selvstændig, nysgerrig, detaljeorienteret, og udadvendt.
 Har en god fysik så kan klare hårdt fysisk arbejde er ikke bange for at blive beskidt og få jord under neglene.

Uddannet mekaniker og selvstændig med eget værksted

Uddannet mekaniker Har arbejdet som smed i flere år Har arbejdet som maskinfører Nu er jeg selvstændig vi tilbyder maskinudlejning (Havemaskiner, trailere) Haveservice (Græsklipning, fjernelse af mos. Træfældning

Magnus Olsen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Herlev og omegn

Autodidakt alt-mulig mand, med hænder skruet rigtigt på. Jeg går op i tingene bliver gjort ordentligt og der bliver efterladt et pænt stykke arbejde. Som begge parter er glade for.

Jeg reparerer selv mine egne cykler og har det meste værktøj dertil.

Ingen profilbeskrivelse...

Fabricio DiFausto hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København K og omegn

Hi! I have worked in the construction industry and as a bicycle mechanic. I have experience in garden maintenance as well. Feel free to ask, I am available for solving any household related task!

Kenneth Skaaning hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Maribo og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg har altid poleret mine egne og andres biler, renset kabine og serviceret. Jeg har poleret alt fra en Suzuki Alto til en Ferrari.

Jeg er en ung handy mand på 27 år. Udlært VVS & energi specialist, samt blikkenslager. Jeg har været i byggebranchen i 11 år, og rejst jorden rundt de sidste 6 år, for at bygge messestande hvor jeg har bygget i alle materialer.

Anne Katrine Jensen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Frederikssund og omegn

jeg er Spejder og det har jeg været i 4 år nu. Jeg er meget lærernem, så jeg kan en helt masse ting. Jeg er 18 år gammel, og har altid elsket at arbejde og hjælpe andre folk. Jeg er en meget kreativ person, jeg kan altid finde en god løsning på problemer, da jeg kan tænke ud af boksen.