Lauge Skovgaard hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København NV og omegn

Jeg er gulvlægger til hverdag og har erfaring med de fleste håndværksmæssige fag. Jeg elsker at bruge mine hænder i mit arbejde og få et flot resultat.

Christopher Ottesen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Silkeborg og omegn

Jeg er en åben og glad fyr, som godt vil give en hånd med, hvor der mangles. - Gulvlægger/gulvslibning - Stor viden indenfor byggematerialer - div. Tømrerarbejde

Jeg har en del erfaring med bil, hvor jeg kan skifte bremser, udstødning, fælge med dæk og diverse småting samt klargøring og rengøring af bil.

Jeg yderst fleksibel og imødekommende, jeg er arbejdsom, pålidelig og engageret og udfører altid mit arbejde til perfektion og selvfølgelig med henblik på at kunden altid tilfreds og får sine ønsker opfyldt. Jeg går ikke fra opgaven før den er løst til fuld tilfredshed for kunden. Så tøv ikke med at tage kontakt til mig.

Jacob Andersen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Fuglebjerg og omegn

Jeg kan Slå græs, luge ukrudt og klippe Hæk. Derudover er jeg tømrer og kan også tilbyde at vaske dine vinduer. Jeg kan generelt de meste i haven. Jeg har selv bil og trailer.

Daniel donici Donici hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Årslev og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Auto tekniske kurserne

Ingen profilbeskrivelse...

Marius Brandt hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Allerød og omegn

Jeg driver til dagligt et vinduespudser firma. Personligt har jeg erfaring inde for vinduespudser branchen og gardin branchen

Jeg har arbejdet i et år med at klargøre biler og gøre dem klar til salg, så jeg ved jeg kan levere et stykke arbejde som du også ville kunne købe dig til for 1200-1500 kroner.

Jeg er uddannet fra KHS med en IBS uddannelse - min kæreste og jeg sparer op til vores bryllup og derfor har vi tilmeldt os her. Derudover har jeg meget erfaring indenfor arbejde med mine hænder samt klargøring af diverse ting så de er salgs klar (jeg er grundig med mine rengøringer)

Anne Katrine Jensen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Frederikssund og omegn

jeg er Spejder og det har jeg været i 4 år nu. Jeg er meget lærernem, så jeg kan en helt masse ting. Jeg er 18 år gammel, og har altid elsket at arbejde og hjælpe andre folk. Jeg er en meget kreativ person, jeg kan altid finde en god løsning på problemer, da jeg kan tænke ud af boksen.

Kenneth Rasmussen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Nykøbing M og omegn

Uddannet Landmand, Svejser og Programmør har desuden haft eget firma med opgaver indenfor træfældning, græsslåning, istandættelse af terrasser, hegn, træværk på hus osv.

God erfaring med reparation af cykler. Ingen erfaring med reparation af båd, dog udføres gerne simple og guidet opgaver. Har nogen (begrænset) erfaring med rep af bil. Kan skifte hjul, samt tilføre olie, køler- og sprinklervæske, og andre lignende simple reparationer.

Grundig og praktisk orienteret geografistuderende på 24 år, med hænderne skruet ordentligt på, og hjernen intakt. Jeg udfører opgaverne ordentligt, og altid med bedste hensigt. Jeg har et godt overblik, god humor, er fysisk stærk og ikke bange for at tage fat. Skulle opgaven alligevel vise sig at være uden for mit kompetenceområde, skal jeg nok meddele dette gennem klar kommunikation, så ingen misforståelser opstår. Jeg har selv en værktøjskasse med det meste basisværktøj til huset, samt cykelværktøj. Jeg har ikke haveredskaber.

Reperation af cykel.

Ingen profilbeskrivelse...

Klargøring af bil

Line Raun 20 år gammel, højere handelsstudent i 2019 med snit på 10.1 Er glad for alt arbejde så tøv endelig ikke med at spørge, jeg giver gerne en ekstra hånd.

Tomasz Brzozowski hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Agedrup og omegn

Jeg er uddannet svejser, men kan også løse andre opgaver, fx: Installering af gulvvarme VVS-arbejde Reparation af maskiner, cykler, mm. Div. håndværk Rengøring Havearbejde

Zawód mechanik pojazdow samochodowych plus diagnostyka samochodowa, wymiana chamulcy, tarcz, wymiana turbiny etc.

mam kfalifikacje TIG MAG , VCA, SCC D, Prawojazdy kat B, Kfalifikacje E1, konstrukcje Drewniane, Konstrukcje Metalowe, Kowalstwo artystyczne, Ogrodnik, mechanik pojzadow samochodowych i diagnostyka samochodowa, murarz, tynkarz, malarz, elektryk, hydraulik

Byensbyg Entreprise hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Hillerød og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Claus Stenholm hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Vanløse og omegn

Som alsidig håndværker, tilbyder jeg alt inden for reparationer, renoveringer og byggeopgaver.

Jarek W hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København N og omegn

Hej, jeg hedder Jarek. Jeg er fra Polen i 10 år, jeg har boet i Danmark. Sammen med min kæreste og datter bor vi i København. Jeg er 30 år gammel. I øjeblikket arbejder jeg som tårnkranfører, og jeg har meget fritid samt meget energi og styrke :) IT-tekniker kandidat. Evne til at bruge de fleste manuelle og elektriske værktøjer (jeg har mange forskellige værktøjer nødvendige). Danske certifikater til byggemaskiner (kraner, teleskoplæssere, rendegravere) og gode færdigheder. Kørekort kategori B (jeg har en bil) Gennemført modul 2 murer arbajder på Sprog Center Nørrebro (foretrækker kommunikation på engelsk, hvis det er et problem, jeg har en dansk ven, vil han helt sikkert hjælpe med kommunikation) Hello, my name is Jarek. I am from Poland for 10 years I have been living in Denmark. Together with my girlfriend and daughter we live in Copenhagen. I am 30 years old . Currently I work as a tower crane operator and I have a lot of free time as well as a lot of energy and strength :) IT technician graduate. Ability to use most manual and electric tools (I have many different tools needed). Danish certificates for construction machines (cranes, telescopic loaders, backhoe loaders) and good skills. Driving license category B (I have a car) Completed module 2 murer arbajder at Sprog Center Nørrebro (prefers communication in English, if that's a problem I have a Danish friend, he will definitely help with communication)

Bogdan Valentin hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Suldrup og omegn

I am a qualified handyman and can perform tasks in all work fields . I have worked before for moving and furniture companies as well as agriculture , gardening and tehnic.

Finn Christiansen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Kolding og omegn

Jeg er udlært maskinarbejder har også været montør i udlandet. Jeg har været handyman på virksomhed og vedligeholdelse af diverse ting. Er huse ejer sidste 20 år så laver mange vedligeholdelse af huset og havearbejde. Jeg er fleksibel stærk og er ikke bange for at tage fat. Positiv og venlig.

Jeg har altid poleret mine egne og andres biler, renset kabine og serviceret. Jeg har poleret alt fra en Suzuki Alto til en Ferrari.

Jeg er en ung handy mand på 27 år. Udlært VVS & energi specialist, samt blikkenslager. Jeg har været i byggebranchen i 11 år, og rejst jorden rundt de sidste 6 år, for at bygge messestande hvor jeg har bygget i alle materialer.

Anmeldelse:

Jan Lundin hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Tinglev og omegn

Have arbejde 10 år,mekaniker 5år,Maler 5 år,Ikea 5 år,arbejder nu som pedel medhjælper på en stor skole.,flytte mand,Montør på en møbelfabrik .cykel og knallert mekaniker.

Benjamin Lassen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Odense M og omegn

Ung og bomstærk mand

Alex Brig Madsen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Skovlund og omegn

Jeg er udlært tømrer, men kommer fra landet. Hvor man er blevet involveret i meget forskelligt, og så har en god arbejdsmoral og gåpåmod.