Morten nielsen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Aabenraa og omegn

Freelance Service. Nilmo media driver formidling af opgaver til diverse freelancer og egne medarbejder indenfor Laver hjemmeside. Facebook. Hjælpe med din telefon tv eller andet hus elektronik.

Håndværkeren Lundsgaard hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Frederikshavn og omegn

Frisk fyr, vant med totalrenovering af ældre huse generelt. Ordinært havearbejde, bortkørsel,, stakit, skure, terrasser, samt kørsel med gravemaskiner osv.

Erik Gislason hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Karise og omegn

Er uddanet tømmer og har alle kørekort så kan hjælpe med og komme med en lejet lastbil , er uddanet kok så kan hjælpe med fest madlavning og severing , kan lave lektiehjælp og har en 100 cm rider havetraktor og div redskaber til beskæring af træer og kanrklipning

Kewin Boris hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Skanderborg og omegn

Jeg er tømrer, og har før det, arbejdet indenfor forskellige håndværks fag. Udover det, er jeg altid frisk på at give et nap hvis der skal flyttes/løftes ting og sager. Også er jeg også en grundig have mand!

Ane Boa hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Kongens Lyngby og omegn

Uddannet arkitekt fra kunstakademiets arkitektskole i 2007 Uddannet social- og sundhedsassistent i Købehavn i 1994 Født 1971 Selvstændig arkitekt siden 2007

Christoffer hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Værløse og omegn

Jeg er en ung mand på 19 år der tilbyder ydelser af mange forskellige arter: Alt fra transport, flytning, lettere vvs-arbejde, hus- og haveservice til undervisning i engelsk og musik (guitar, bas) og naturligvis alt hvad der falder imellem. Kort sagt så sætter kun fantasien grænser.

Sonni Gotfredsen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Frederikshavn og omegn

Udlært maskinarbejder arbejder som mekaniker og har også lavet en del hus tømmer arbejder og vvs i en hvis omfang m.m jeg udføre mit arbejde ordenligt.

Nikolaj Lang hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Give og omegn

Uddannelse: Kombineret ungddomsuddanelse - udlært 2 års andel og service Arbejde: Arbejdet i et sten huggeri Arbejdet som rengøring i delikatesse - SuperBrugsen give Yder altid 120% Er engageret, motiveret, seriøs og service minded

Einar Vilde hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Malling og omegn

Bred profil ingeniør, IT-ingeniør (både software og hardware, Web design, Web development, network marketing, networking). Organisation af begivenheder. Agronom, lederen af jordbrug.

Claus Sørensen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Langeskov og omegn

•Kørekort B (egen bil) •Udlært klejnsmed (hovedsageligt ståltrapper, gelændere, altaner og andre konstruktioner 2001) •Uddannet sygepasser (Skive kaserne 2002) •Kran certifikat E 25T< •Udvidet svejse certifikater ~ •MAG, Elektrode - 3<20mm plade - 360* rør på plade. Ø 37-76 mm 1,5-3mm rustfrit rør.

Simon Dinesen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Silkeborg og omegn

Glad, åben og positiv. Stærk, i god form og frisk. Social stærk og danner gode relationer. Dyrker meditation, fodbold, tennis, kolonihave, vandring, yoga og filosofi. Er pålidelig og stabil.

Zsolt Anda hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Tranbjerg J og omegn

Bilmekaniker , elektriker , elektrotekniker jeg er helt vild med elektrisk tingene ellers jeg kan godt montere og bygge alt mulig ting. Jeg elsker laver noget når jeg kan se glade den andre.

Lauge Skovgaard hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København NV og omegn

Jeg er gulvlægger til hverdag og har erfaring med de fleste håndværksmæssige fag. Jeg elsker at bruge mine hænder i mit arbejde og få et flot resultat.

Christopher Ottesen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Silkeborg og omegn

Jeg er en åben og glad fyr, som godt vil give en hånd med, hvor der mangles. - Gulvlægger/gulvslibning - Stor viden indenfor byggematerialer - div. Tømrerarbejde

Jeg har en del erfaring med bil, hvor jeg kan skifte bremser, udstødning, fælge med dæk og diverse småting samt klargøring og rengøring af bil.

Jeg yderst fleksibel og imødekommende, jeg er arbejdsom, pålidelig og engageret og udfører altid mit arbejde til perfektion og selvfølgelig med henblik på at kunden altid tilfreds og får sine ønsker opfyldt. Jeg går ikke fra opgaven før den er løst til fuld tilfredshed for kunden. Så tøv ikke med at tage kontakt til mig.

Daniel donici Donici hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Årslev og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Auto tekniske kurserne

Ingen profilbeskrivelse...

Marius Brandt hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Allerød og omegn

Jeg driver til dagligt et vinduespudser firma. Personligt har jeg erfaring inde for vinduespudser branchen og gardin branchen

Kenneth Rasmussen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Nykøbing M og omegn

Uddannet Landmand, Svejser og Programmør har desuden haft eget firma med opgaver indenfor træfældning, græsslåning, istandættelse af terrasser, hegn, træværk på hus osv.

Reperation af cykel.

Ingen profilbeskrivelse...

Klargøring af bil

Line Raun 20 år gammel, højere handelsstudent i 2019 med snit på 10.1 Er glad for alt arbejde så tøv endelig ikke med at spørge, jeg giver gerne en ekstra hånd.

Uddannet mekaniker og selvstændig med eget værksted

Uddannet mekaniker Har arbejdet som smed i flere år Har arbejdet som maskinfører Nu er jeg selvstændig vi tilbyder maskinudlejning (Havemaskiner, trailere) Haveservice (Græsklipning, fjernelse af mos. Træfældning

Magnus Olsen hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Herlev og omegn

Autodidakt alt-mulig mand, med hænder skruet rigtigt på. Jeg går op i tingene bliver gjort ordentligt og der bliver efterladt et pænt stykke arbejde. Som begge parter er glade for.

Jeg reparerer selv mine egne cykler og har det meste værktøj dertil.

Ingen profilbeskrivelse...

Fabricio DiFausto hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i København K og omegn

Hi! I have worked in the construction industry and as a bicycle mechanic. I have experience in garden maintenance as well. Feel free to ask, I am available for solving any household related task!

Kenneth Skaaning hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Maribo og omegn

Ingen profilbeskrivelse...