Står du og mangler servering og køkken hjælpe? så kigger du det helt rigtige sted! Skal du holde fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller bare en god fest. Jeg tilbyder anretning, præsentation, servering og oprydning efter maden osv.

Skal du holde fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller bare en god fest. Jeg tilbyder anretning, præsentation, servering og oprydning efter maden osv.

Jeg har før hjulpet med servering, rengøring osv til fester.

Jeg har rengøringsvanvid og nyder at hjælpe andre med at gøre rent i deres hjem. Jeg har passet børn og hunde før. Jeg har serveret/rengjort osv til fester før.

Louise charlotte Petersen hjælper med hjælp til servering i København NV og omegn

Er en glad udadvendt pige på 32, uddannet tjener, har arbejdet som bartender, event koordinater, køkken assistent, babysitter, handicap hjælper, rengøring og 5 år i militæret. Er lærenem og har intet imod at tage fat

Sofia Frandsen Warden hjælper med hjælp til servering i Odense S og omegn

Jeg er klassisk sang sturende på musikkonservatoriet i Odense

Julie Hansen hjælper med hjælp til servering i Aarhus C og omegn

Jeg er sød, smilende, effektiv og har overblik. Jeg er seviceminded samt god til praktiske opgaver. Jeg arbejder godt sammen med andre og er gerne en del af et team.

Simone Rasmussen hjælper med hjælp til servering i Nibe og omegn

4 års erfaring med rengøring både hotel og privat Børnepasning 4 års erfaring Græs slåning kan jeg også Hus pasning kan jeg også sagtens Samt passe dyr

Prethi preethi hjælper med hjælp til servering i Bagsværd og omegn

Graduation in arts, trained in social developement aciveites, to create awareness programes. i am very good at cleaning and preparation inadian healthy food.

Lum mafor nora hjælper med hjælp til servering i Farum og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Julian Rauchfuss hjælper med hjælp til servering i Glostrup og omegn

Jeg er selvstændig fotograf og sideløbende studerende og jeg vil gerne tilbyde min hjælp med fx. havearbejde, flytte tunge ting i hjemmet, ved flytning etc. Derudover kan jeg yde hjælp til WIFI, Mobiler, PC'er.

dækket bord, sat maden klar, og vasket op i skolen og sørge gerne for at det ser ekstra godt ud

servisering af maden til fester, gøre klar med hjælp til borddækning, gøre mad klar, vaske op, ukrudtfjerring, derudover møder jeg altid til tiden, gerne før og går ekstra op i orden, så sørge for at alt bliver så pænt som muligt

Timi Benolian hjælper med hjælp til servering i København NV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

https://rengorings-people.dk/

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg står i kantinen på min skole. (Indebære: madudbringning, overblik over hvor der mangler mad og hvem der har fået, lettere tilberedning og rengøring)

Jeg er en frisk og ung pige på 15 år, med sans for overblik, grundighed og hyggesbredning! Jeg elsker at snakke med voksne såvel som børn, og har nemt ved det! En af de bedste følelser jeg ved, er at gøre andre mennesker glade:) Med lidt vand og en spand, hjælper jeg til hvor jeg kan:)

Sara Jensen hjælper med hjælp til servering i Aarhus og omegn

Jeg er venlig, høflig og altid let til smil. Jeg er snakkesagelig og elsker at møde nye mennesker.

Emillie Sund hjælper med hjælp til servering i Østbirk og omegn

God og effektiv til mange ting. Jeg laver gerne lidt af hvert og er ikke bange for at lave noget af nogen art. Jeg er pt ledig så dagstimerne er bedst, da jeg bor alene med min søn på 1,5 år.

Daniel Juhl hjælper med hjælp til servering i Vejen og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Kathrine Plum hjælper med hjælp til servering i København SV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg har hjulpet til, med serveringer til min svigersøsters studentergilde.

Jeg vil beskrive mig selv som en smilende, hjælpsom og imødekommende pige, der kan arbejde selvstændig og i grupper. En rigtig hunde elsker. Servicemindede. God med børn.

Anmeldelse:

Sofie Jansen hjælper med hjælp til servering i Galten og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Arbejdet i restaurationsbranchen 25+, både køkken, restaurant, afvikling af selskaber og bartender.

Arbejdet i restaurationsbranchen stort set hele mit liv, både store hoteller og gourmet restauranter samt konference og selskaber. Interesse for mad og vin. Stort servicegen og godt humør, problemknuser og en effektiv ja-hat

Stephanie Drewes hjælper med hjælp til servering i Greve og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg vant til at have en travl hverdag, og så har jeg været i praktik som tjener på scandic hotel i en uge, og hjulet et par barnedåb og et enkelt bryllup med servering.

Jeg elsker at være social omkring andre menensker, jeg er altid frisk og elsker at hjælpe til. I min hverdag er jeg model og arbejder i rema 1000 of i en Føtex bager.

Kristina olsen hjælper med hjælp til servering i København N og omegn

Uddannet socialrådgiver, psykolog, frisør. Arbejdet som frivillig i dyrenes beskyttelse, frivillig på diverse festivaller, arbejdet som tjener, bartender, stagemanager,

Johanne Hoffland hjælper med hjælp til servering i Odense S og omegn

Jeg kan hjælpe dig med det du har brug for. Jeg er en ung pige på 20 år som bor i Odense. Jeg afsluttede min HHX i sommeren 2018 og jeg har siden da arbejdet.

Lone Iversen hjælper med hjælp til servering i Brøndby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Bagt og serveret til selvskaber Barista på Enghave Kaffe Servering og opvasker hos state of wow Frivillig I Ukrike til mad og musik Bagt og serveret til selvskaber

Jeg er en frisk, social og servicemindet pige. Der elsker at tage udfordringer op og komme med nye innovative løsninger til de situationer, der nu kan opstå.Jeg holder meget af at håndtere kunder, og stræber altid efter at give dem den bedste oplevelse. Jeg har arbejdet på Enghave kaffe i et år nu, hvor jeg har været vandt til at anrette brunchtallerkner, brygge kaffe, sørge for en indbydende ren cafe, alt i mens jeg har forsøgt at give de skønne kunder det største smil med på vejen. Jeg har i takt med mit efterskoleophold taget en projektlederuddannelse. Uddannelsen har lært mig at løse problemer, og træde til når der har været brug for hjælp, men mest af alt at holde hovedet koldt, når der skal træffes svære beslutninger. Derudover er jeg frivillig i Ukirke til mad og musik, hvor det sociale i at lave mad sammen betyder meget for mig. Jeg har arbejdet som rengøringsassistent hos private i 5 år, af det har jeg lært at være grundig og et godt overblik. Jeg har en helt særlig interesse for søde sager og har i den forbindelse både bagt og serveret for private, foruden det har jeg særget for servering og opvask til arrangementer i firmaet State of wow