Ingen profilbeskrivelse...

I am experienced construction worker with 15+ years in the industry. My main area is carpeting, painting, plumbing and being a handy man in general since I have years of experience using power tools and solving all kinds of issues related to housing.

Jeg er en ung pige på 21 år, som lige er blevet student og bor i Vordingborg. Jeg har kørekort og bil. Jeg skal studere videre til sygeplejerske om et år. Jeg kan hjælpe med alt fra rengøring til havearbejde og pasning af børn.

Jeg er en kvinde på 27 år med masser af erfaring inden for børnepasning. Jeg har arbejdet i institution i over 4 år, arbejdet som handikaphjælper for en 3 årig pige og derudover passet børn i min fritid. Jeg har også før arbejdet med privat rengøring, serveret til selskaber og hjulpet med lektier. Jeg er pålidelig, møde stabil og ellers ganske sød og rar.

Lidt af hvert, primært mindre opgaver

Jeg er 24år og pædagogstuderende på 3.semester.

Jeg er uddannet lærer i historik fra Ungarn. I øjeblikket går jeg på seminarium (UCSyd - Haderslev), jeg læser til pædagog. Jeg studerer engelsk og dansk, og jeg taler også tysk. Jeg søger en job, jeg vil gerne arbejde, fordi jeg kan ikke få SU (for. eks. rengøring, vaske tøj, vaske op, arbejde i haven... :).

Jeg er engageret, spontan, initiativrig og mødestabil. Jeg er i stand til at bevare humør samt overblikket i pressede situationer. Jeg har Handel- & kontoruddannelse, men har arbejdet som stuepige i udlandet og har passet børn i mange år.

Jeg er frisk mand som er arbejdsom, serviceminded og udadvendt med en bred vifte arbejdserfaring lige fra servicering af gæster til madlavning. Jeg er fleksibel i forhold til timer, og er altid klar til at give en hånd med!

Jeg hjælper dig med festen, uanset størrelse og uanset anledningen - Bryllup, fødselsdag, jubilæum osv., lad os mødes og høre hvad i ønsker, og så arrangerer jeg lokation, maden, overnatning, transport, musik, udsmykning, tidsplan for hele arrangementet og alt andet du har brug for til din fest. Jeg kan også være tilstede under arrangementet og hjælpe jer personligt igennem hele festen.

Jeg tilbyder pålidelig og kærlig pasning af din hund eller kat. Jeg elsker begge men kan desværre ikke selv have dyr, hvor jeg bor. Derfor vil det være en stor glæde at tage mig kærligt og ansvarligt af jeres hund/kat, enten hvis I skal på ferie eller blot har brug for hjælp ind i mellem. Daglige updates & fotos hvis I er bortrejst.

Hej . Jeg er en frisk kvinde på 32, til dagligt læser jeg ledelse på erhvervsakademiet. Jeg har erfaring med rengøring i private hjem, servering,oprydning og , koordinering, jeg sætter en stor ære i at kunden er yderst tilfreds og går ikke før dette er opnået.

Altmulig mand. Ord som jeg kan genkende mig selv ved

Handymanden der kan alt i top kvalitet og en fornuftig pris så jeg den rette til din opgave Udannelse baggrund er tømre

Jeg er tidligere husmor, med mange talenter inden for forskellige opgaver. Har erfaring i servering, stå i bar,enkel madlavning, passe børn, hus og have.Gør rent, giver velvære massage.

Jeg er en ung mand på 36 år og har brug for at tjene lidt penge til at forsøde tilværelsen med. Jeg er god til havearbejde-maling-madlavning-rengøring-reparer pc,er- mm.

Jeg er en ung mand på 24, studerer Cand.merc.jur ved CBS og arbejde for staten på deltid. Jeg tilbyder juridisk rådgivning inden for mit fag, erhvervs - og forbrugerjura, samt hjælp i de angivne kategorier.

Jeg er uddannet tjener og er ved at uddanne mig til kontorassistent.

Jeg er en meget åben og positiv pige, der gerne vil servere og hjælpe til fester. Skriv gerne en sms, hvis i gerne vil have en frisk tjener til jeres fest!

Frisk dame tilbyder hjælp med servering, opvask m.v. ved festlige arrangementer. Er selvtænkende og ansvarlig.

servering, anretning , madlavning og bagning til fester og julefrokost samt opvask

Jeg er 44 år og uddannet indenfor butiksverden. Jeg elsker at arrangerer og gøre klar til fest, med borddækning, blomster og selvfølgelig anrette maden på fade eller buffet. Jeg har overblik til også at få ryddet af bordene og få ryddet op i køkkenet bagefter!

Jeg er en frisk og glad pige på 25 år med en kandidatuddannelse fra CBS og fuldtidsjob fra 8-16. Jeg tilbyder min hjælp fordi jeg synes det er en sjov måde at tjene lidt ekstra på. Jeg tilbyder hjælp til fester og sociale arrangementer. Jeg kan dække op og lave forberedelsesarbejdet, hjælpe til under festen og med oprydningen, herunder madlavning, drinks og sørge for at tingene spiller.

Jeg er 22 og bor i lyngby med min kanin som går frit rundt. Jeg har tidligere passet to piger på 3 og 7 år i et år. Dem var jeg meget glad for. Jeg er glad for at rydde op. Jeg håber at høre fra jer.

Jeg er en 26årig kandidat studerende, der har brug for lidt ekstra penge i hverdagen. Jeg tilbyder grundig rengøring til familier og hustande der mangler lidt ekstra hjælp. Jeg er fleksibel med dage og tidspunkt.

Stabil og grundig

Jeg er flittig, og ikke nervøs for at tage fat. Jeg er et ordensmenneske, og udføre derfor mit arbejde i frisk tempo, men med perfektion til det yderste. Jeg er også stabil, samt smilende og udadvendt.

Imødekommende, venlig, smilende, nem at snakke med og til at stole på.

Anmeldelse:

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...