Stor rengøringserfaring, både privat og erhverv. Mere end 20 års erfaring med servering/bartending. Perfekt engelsk - accent som indfødt. Studerer musikvidenskab - tilbyder lektiehjælp på folkeskole/gymnasieniveau Professionel sangerinde.

Jeg er en glad og smilende pige på 17, snart 18 år, som går i gymnasiet til hverdag. Jeg elsker madlavning og at tilbringe min tid med familie, venner og kæreste. Jeg har meget fritid, og er derfor fleksibel med arbejdstider!

Jeg er en frisk fyr på 34 år, der har hænderne godt skruet på. Jeg kan tilbyde hjælp indenfor malerarbejde, havearbejde; herunder græsslåning, hækkeklipning, beskæring, fjernelse af ukrudt, generelt oprydning i haven, samt mindre træfældning af små træer. Jeg har alt eget udstyr til dette formål, samt en stor trailer til bortkørsel af jeres haveaffald. Jeg tilbyder også flyttehjælp, eller transport fra A-B af pakker eller andet gods, og til denne formål har jeg flere års erfaring som flyttemand, samt en stor varevogn med lift. Jeg kan også hjælpe til med mindre huslige gøremål som opsætning af billeder, gardinger, samling af møbler eller reoler, vinduespudsning, og rengøring.

Jeg er 26 år og håndværker, har mine hænderskruet rigtig på og fuldfør mit arbejde til kundernes tilfredsstillende. Er altid frisk på nye udfordringer

Jeg er uddannet socialpæadgog, og har arbejdet i døgninstitutioner og integreret institutioner(vuggestue og børnehave) Jeg kan tilbyde hjælp til rengøring, børnepasning og hundepasning. Jeg har egen hund, og har stor kendskab til hunde. Jeg vil også gerne hjælpe til servering af arrangementer.

Jeg elsker at gøre rent og organisere. Jeg har masser af erfaring med børn, hund og rengøring, da jeg tit hjælper min familie, mine venner og mine naboer.

Jeg har serveret til fester i mange år og har derfor god erfaring. Har mulighed for at tage ekstra hjælp med. Derudover har jeg privat rengøring, som jeg også har haft i mange år.

Jeg har mange års tjenererfaring, så jeg kan kan være behjælpelig med servering til diverse fester. Jeg en kandidatuddannelse i erhvervsøkonomi. Jeg kan tilbyde lektiehjælp i matematik, dansk og engelsk. Jeg er mor til en dreng på 3 år.

Hej, mit navn er Nanna. Jeg er 20 år gammel, og skal til sommer studere i Århus. Jeg søger alle slags opgaver indenfor rengøring, græsslåning, pasning af børn i alle aldre, lektiehjælp, flytning, servering m.m. Kontakt mig endelig, hvis du er nysgerrig på at høre mere, har spørgsmål eller har brug for en ekstra hånd!

Jeg betragter mig selv som lidt af en altmuligtmand. Jeg er ung og klar på alle opgave, om de er udfordrerne eller knap så udfordrerne

HejHej mit navn er Anna Dahl. Jeg er en 18 årig 3.g elev Svendborg Gymnasium. Jeg opfatter mig selv som en grundig, smilende, effektiv, engagageret og glad person.

Jeg er en sød, afslappet, kvinde på 27 år og kan hjælpe med diverse småopgaver som havearbejde, rengøring, børnepasning og diverse andet forefaldende arbejde. Jeg kan også hjælpe med lektiehjælp, korrekturlæsning og oversættelse (dansk/engelsk).

Jeg har arbejdet på rengøring området og er barnepige. ☺️Jeg elsker hunde og har selv en🐶. Jeg er en frisk pige og klar til at hjælpe dig. 😊 Bare kontakte mig

Tømrer Opsætning af scener Udskiftning af lamper Rengøring Nedrivning Havearbejde Entreprenør arbejde Produktions skole Gulvlægger

Tilbyder en bred vifte af ydelser Lige fra "Alt-mulig-manden" til hjælp ved fester

Jeg har ingen decideret dokumenterede kvalifikationer, men jeg har dog erfaring med mange ting. Derudover vil jeg mene, at mine hænder er rigtig skruet på. Jeg kan klare mange ting i haven, alt fra hækkeklipning og græsslåning til lugning mm. Derudover har jeg erfaring med både pasning af dyr og børn, samt meget erfaring med køkkenhjælp og lidt servering. Jeg er aldrig bange for at give mig i kast med en opgave og er altid åben og imødekommende.

Jeg har haft hund siden jeg var 9 år gammel, så jeg er vant til at være omkring hunde (både store og små), og jeg savner at gå tur med hunde. Ydermere, har jeg haft matematik og engelsk på A niveau i gymnasiet, og studerer p.t. HA Almen Erhvervsøkonomi på CBS. Derudover har jeg også arbejdet som Au Pair i Frankrig i 9 måneder. Derfor vil jeg også meget gerne tilbyde lektiehjælp i matematik, fransk eller engelsk.

Jeg er en pige på 28 år. Jeg er pædagogstuderende på VIA University College. Jeg er meget stabil og omhyggelig, og jeg er også fleksibel, når det kommer til arbejdstider.

Hi! My name is Mia. I am 22 years old and I came to Denmark 2,5 years ago to study my bachelor and master's degree and currently I study at Aarhus BSS. I was born and raised Czech republic but my parents are Vietnamese (that's why the asian look). I am looking for some part-time job to do in my free time and to earn some experience to my life (and of course some pocket money). I am very positive and I learn fast to new things. Through these jobs I hope I can learn new things and to improve and self-develop a little bit more :) Hope I can start working for you soon! Danish language: I am currently learning to speak Danish and I can speak a little bit because I lived and worked in Denmark for 2 years now.

Har prøvet mange ting og ja er vant til mange udfordringer er altid klar på opgave stort som småt.. og altid klaret i samarbejde så alle er tilfredse og har en der hjælper mig hvis opgaven kræver det så er både min bedre halvdel og jeg klar

Jeg er 20 år gammel Til Lektiehjælp: Min studieretning er Matematik A, Fysik B og Kemi A. Mine karakterer i de nævnte fag var 12 i gennemsnit i skriflig og mellem 10-12 i mundlig. Jeg har med stor interesse i de naturvidenskablige fag vil gerne dig tilbyde lektiehjælpe, eksamundervisning, afleveringer til andre elev i folkeskolen og gymnaisum ellers efterbehov. Jeg har altid hjulpet min klassekammareter igennem vores studiretningesfag og fik altid positive feedback fra lærer med gode karakterer og eksames/prøvers relsulter. Til servering til fest: Som person er jeg smilende, serviceminded og åbne og kan arbejde selvstændig med de opgaver, der kræver. Jeg er med glæd vil gerne tilbyde en god service som servering/hjælpe til festen. Timeløn:100 kr

Slagter mester hus Alf. Kan bygge alt i træ plankeværk fliser mm

Portugiser 27 år gammel Bor i Hvidovre Cand. merc. - Global Logistics and Supply Chain Management Full-time employed. Looking for some extra work over the weekends

Fra HTX til uddannet bygningskonstruktør, men smuttede videre som animator, da det ikke var nok for mig at tegne bygninger! Er meget fiks på fingrene, og har haft job indenfor det meste gennem mit unge liv.

Jeg hedder Kamma og er 22 år. Jeg bor med min kæreste i en lejelighed i Vanløse. Til hverdag læser jeg til lærer inde på campuscarlsberg, og hver onsdag arbejder jeg som lektiehjælper. Jeg er en glad pige på 19år, der bor i lejlighed i vejle. Jeg går på Rosborg gym i hverdagen, men mangler et job i fritiden til at tjene lidt ekstra til ferien, før jeg rejser videre for at opleve nye ting. Jeg giver gerne en hånd med til dyrepasning, indkøb, eller rengøring. hvis i står og mangler en dyrepasser i jeres ferie

Jeg er frisk fyr på 18 år som ønsker at hjælpe andre og tjene lidt ekstra til føden:) Jeg er smilende og imødekommende, og jeg kan klare det meste.

God på et tastatur God i et køkken Glad for dyr

Jeg er en frisk og udadvendt studerende, der søger ad-hoc opgaver - fx serving eller lign. ved lejligheder Vi vil i fællesskab aftale en passende timeløn!

4 års erfaring med rengøring både hotel og privat Børnepasning 4 års erfaring Græs slåning kan jeg også Hus pasning kan jeg også sagtens Samt passe dyr

Jeg tilbyder min hjælp på flere forskellige områder som fx, madlavning, rengøring, oprydning, vask tøj og etc.. Jeg er imødekommende, humoristisk, hjælpsom, frisk, præsentabelt og meget venlig. Jeg er ikke bange for at tage fat eller for hårdt arbejd.

Ingen profilbeskrivelse...

Hejsa. Jeg hedder Cassandra, og er netop fyldt de 18. Jeg har arbejdet i Rema 1000 i en længere periode og passer derudover ofte min lillebror og lillesøster. Jeg får tit af vide at jeg er god til børn. Jeg har serveret til nogle private arrangementer, så det gør jeg også gerne. Jeg har selv haft hunde, så dem har jeg stor glæde af at passe. Lektiehjælp kan jeg også sagtens - jeg går nemlig på HF.

Kan klare det meste Alt fra hundepasning Til at flytte ting I haven Regerøring

Anmeldelse:

20 års erfaring med håndværkerarbejde. Fokus på detaljer og ordentlighed. Jeg kan hjælpe med lige fra konceptudvikling af it systemer, ledelse af projektet til montering, opsætning og malerarbejde. Jeg stopper først når du som kunde er tilfreds og har et smil på læben. Respekt, ordentlighed og pertentlighed er hvad min personlighed er bygget op omkring.

Hej, jeg er 29år og er elektriker. Jeg har arbejdet med mange forskellige faglærte. Jeg er ærlig, fleksibel og ansvarsfuld. Jeg har også en bachelor i Social og Samfund som jeg dog ikke arbejder med idag. Bedste hilsner Idrees

Er en glad udadvendt pige på 32, uddannet tjener, har arbejdet som bartender, event koordinater, køkken assistent, babysitter, handicap hjælper, rengøring og 5 år i militæret. Er lærenem og har intet imod at tage fat

Jeg er 44 år og mine børn er flyttet hjemmefra, så derfor har jeg fået mere tid til at hjælpe andre. Jeg er en selvstændig gør det selv kvinde og har tidligere tegnet og bygget mit eget hus Stabil og rolig og udføre opgaverne med en grundighed

Er på indtil arbejdet er gjort og tilfredsstillende

Kan passe børn

Indehaver af mit eget rengøringsfirma, der levere en lang række serviceydelser til private såvel som erhvervs kunder. Har erfaring indenfor servicering af gulve med særligt fokus på gulvafslibning og behandling. Har desuden en Bachelor i Computerscience & Business Studies.