Anmeldelse:

Paweł Staniecki hjælper med hjælp til servering i Hørsholm og omegn

specialiserer sig i gartneri, træfældning og kunstnerisk opskæring af hække. Jeg er en certificeret gartner med gode anbefalinger, jeg har de nødvendige værktøjer og en bil med trailere. Jeg udfører de sværeste opgaver. Skriv venligst til min mail, pawel.staniecki@gmail.com

Anmeldelse:

Stine Remfeldt hjælper med hjælp til servering i Vojens og omegn

Jeg har en lille registreret virksomhed, Egeberg-Hjemmeservice, primært rengørings opgaver, Hvor jeg selv har alle ting med til rengøringen :) det er både faste kunder der har brug for ugentlig rengøring, eller enkelt opgaver.

Anmeldelse:

Adam J hjælper med hjælp til servering i Solrød Strand og omegn

Skal du have hjælp til det hårde arbejde, så er det helt sikkert mig, du skal have fat i. Jeg kan lidt af det hele, og klare altid opgaven med et smil.

Camilla Hammeleff hjælper med hjælp til servering i Holbæk og omegn

Jeg har arbejdet i et køkken, så jeg kan både lave og servere mad, jeg kan lave rengøring, pudse vinduer, mange handymands ting kan jeg også, der er ikke det jeg ikke kan lave.

Isak Gilliam-Vigh hjælper med hjælp til servering i Søborg og omegn

Jeg vil knokle for dig, er høflig og erfaren.

Mette Bach munkholm hjælper med hjælp til servering i Vejle og omegn

Læser til pædagog i hverdagen. Og har arbejdet som handicaphjælper både som fuldtid og deltid siden 2009. Privat børnepasning, hundelufter, rengøring både privat og på sygehuset.

Heidi Simonsen hjælper med hjælp til servering i Køge og omegn

Hænderne skuet rigtig på og vant til at servicere 😊 oprindelig uddannet konditor men nu ansat på kontor. Er udadvendt og smilende og god til at tale med alle slags mennesker.

Frederikke Madsen hjælper med hjælp til servering i Kalundborg og omegn

Jeg har 10 klasse og er i gang med en HF. Har været ungarbejder i en fakta Har arbejdet i en 7/11 indtil fornylig da det ligger for langt væk fra min nuværende bopæl.

Ida Holstborg-Pedersen hjælper med hjælp til servering i Rødovre og omegn

Hej, Jeg er en pige på 20 år, som er bosat i Spanien. Jeg er lige nu på ferie i Danmark en måneds tid, og jeg kunne derfor godt tænke mig at holde mig beskæftiget med små- og store opgaver.

Victor Hernandez Kristensen hjælper med hjælp til servering i Aarhus C og omegn

Jeg er en frisk og arbejdssom ung mand på 27 år.Jeg tilbyder havearbejde, malerarbejde, og andre ting hvor der kunne være brug for en hjælpende hånd. :) Kontakt mig på: 28609105

Esther Melvang hjælper med hjælp til servering i Aarhus C og omegn

Jeg er en positiv og serviceminded person. Jeg skaber nemt overblik og lærer hurtigt. Jeg kan lave serveringsarbejde, rengøring og noget havearbejde. Jeg er vokset op på en gård og er ikke bleg for hårde opgaver.

Amira Wæver hjælper med hjælp til servering i Dyssegård og omegn

Jeg er frisk udadvendt og i godt humør . Jeg er mødestabil har stort overblik og kan holde mange bolde i luften . Har god sans for orden og udfylder altid mine opgaver som aftalt .

Amalie Pedersen hjælper med hjælp til servering i Aalborg og omegn

Pligtopfyldende, ansvarsbevidst, smilende, udadvendt. Jeg er gennem mit nuværende arbejde vant til at have mange bolde i luften samtidig, hvorfor jeg også er god til at bevare overblikket.

Victoria Tøttrup hjælper med hjælp til servering i Aarhus C og omegn

22 år, lærerstuderende. Jeg har arbejdet som tilkaldevikar i diverse vuggestuer, børnehaver og folkeskoler. Jeg underviser desuden i gymnastik og har gjort det i omkring 10 år.

Lupita Hansen hjælper med hjælp til servering i Roskilde og omegn

Køkkenassistent, dyreplejer, oplevelse i forskellige festarrangementer.I årevis har jeg arbejdet for forskellige arbejdsagenturer-Jeg har mange års arbejdserfaring. God servicekvalitet og kontakt med kunderne.

En ekstra Hjælpende Hånd hjælper med hjælp til servering i Aarhus C og omegn

Vi giver en ekstra hjælpende hånd, der hvor der er brug for det. Vi er private og har gjort det i nogle år, som sidebeskæftigelse. Rengøring, havearbejde, dyrepasning, børnepasning, servering m.m Aarhus og Omegn.

Janne Clausen hjælper med hjælp til servering i Ballerup og omegn

Hej, jeg er en super frisk 60 årig kvinde, der er aktiv, stabil og glad. Til daglig er jeg dagplejer og behandler. Rejser en del, derfor søger jeg ekstra job pt. Vh Janne

Julie Nystrup hjælper med hjælp til servering i København S og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Vickie Nielsen hjælper med hjælp til servering i Haderslev og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Dorthe Nielsen hjælper med hjælp til servering i Helsingør og omegn

Jeg er en frisk pige på 41 år, der bor i Helsingør med mine 2 børn. Til dagligt er jeg pædagog. Jeg er grundig i mit arbejde og tager arbejdet seriøst.

Charlotte hansen hjælper med hjælp til servering i København N og omegn

Tidligere erfaring som tjener, bartender, lektiehjælp og babysitter. Studerer til dagligt og arbejder som teambuilding instruktør og har derfor erfaring med samarbejde, lederskab og overblik.

Pabló Gueve Bońkowski hjælper med hjælp til servering i Nørresundby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Louise Emilie Salvesen hjælper med hjælp til servering i Aalborg og omegn

Hej, jeg hedder Louise Emilie, er 19 år og bor i Aalborg. Til dagligt går jeg på ergoterapeut-uddannelsen her i Aalborg og arbejder i weekenderne i tøjbutik.

Maria nielsen hjælper med hjælp til servering i Nørresundby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...