Kbros Valby hjælper med hjælp til servering i Valby og omegn

We are a firm with professional team. We are working from the last 10years. Our professional already working in many organisations, office, restaurant, home

Trine Holm hjælper med hjælp til servering i Brønderslev og omegn

Vi har et mindre firma der udfører forskellige opgaver indenfor haveservice, belægning, haveforskønnelse, oprydning og rengøring af dødsbo, fugetjek, udskiftning af eksisterende fuger samt fuge nye vinduer/døre.

Camilla Tetsche hjælper med hjælp til servering i København SV og omegn

Jeg har et relativt stort netværk både i Århus & København - Der igennem har jeg mulighed for at henvise til den rette håndværker, og være behjælpelig med at indhente gode priser.

Ingrid Møinichen hjælper med hjælp til servering i København V og omegn

jeg har erfaring med både rengøring og børnepasning, derudover har jeg også arbejdet som tjener, jeg har derfor erfaring som kan benyttes til servering ved fester.

12b26 Ella hjælper med hjælp til servering i København Ø og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Nanna Nielsen hjælper med hjælp til servering i København N og omegn

Jeg hedder Nanna og er 30kår. Jeg er en arbejdsom og imødekommende - nogle kvaliteter, som jeg håber kan bruges!

Ida Jønsson hjælper med hjælp til servering i Hillerød og omegn

Jeg er åben, glad og serviceminded. Jeg er lærenem og frisk på nye udfordringer. Jeg elsker dyr og børn, og har selv to hunde. Jeg har andre venner/veninder med erfaringer, som jeg kan få med i jobbet hvis der er brug for det.

Louise Zerti hjælper med hjælp til servering i Randers NV og omegn

Jeg er god til at tag ved hånden.. jeg er en smilende og åben person og overholder altid aftaler og mine pligter. Jeg kan godt lide at hjælpe andre mennesker om det er arbejds mæssigt eller brug for en snak.

Har prøvet det et par gange, er vant til service genet fra mine tidligere jobs i henholdsvis Fakta og Min Købmand. Har serveret til familie arrangementer og sørget for opvask og lidt køkkenligt arbejde.

-Service mindet -åben og loyal -tålmodighed -Have arbejde (har arbejdet på en planteskole) -rengøring -lektiehjælp -børnepasning det er meget blandet arbejde jeg har lavet, men det har kun klædt mig bedre på til at modtage nye udfordringer eller teste mine egne kompetencer. Kan godt lide at prøve nye ting, opdage sider af mig selv jeg ikke vidste jeg havde. Dog er jeg også meget bevidst om ha´vad jeg er god og dårlig til.

Michelle Bertelsen hjælper med hjælp til servering i Fredericia og omegn

Børnepasning Rengøring Servering

Serviceret til flere bryllupper, konfirmationer og større fødselsdage

Line Raun 20 år gammel, højere handelsstudent i 2019 med snit på 10.1 Er glad for alt arbejde så tøv endelig ikke med at spørge, jeg giver gerne en ekstra hånd.

Josephine Helle hjælper med hjælp til servering i Aarhus C og omegn

Jeg har erfaringer indenfor diverse forskellige områder. Jeg vil meget gerne give en hjælpende hånd, med diverse opgaver. Jeg har god erfaring med børnepasning, lektiehjælp med diverse fag, samt samtlige huslige pligter.

Emelie Jensen hjælper med hjælp til servering i København N og omegn

Jeg er en menneskelig problemknuser i form af en blæksprutte. Jeg kan klare alt nærliggende husligt såsom rengøring, vask, opvask vinduespudsning, madlavningen, organisereg, kategorisering. Børnepasning dyrepasning. Forefaldende arbejde

Kinga Valentini hjælper med hjælp til servering i Aarhus V og omegn

Jeg har erfaring med pasning af børn, havearbejde samt privat rengøring :). Jeg har passet børn i weekender/aftener samt gået/hentet dem i børnehaven. I haven har jeg slået græs samt fjernet ukrudt.

Er vant til at passe en stor familie og kan få en masse fra hånden. Jeg kan lave en del forskelig slags mad samt servere og vaske op.

Udd. Pædagog og arbejder på en skole. Har stor erfaring med børn med autisme og ADHD. Derudover en masse praktisk erfaring med madlavning, servering, oprydning, opvask mv.

Diana Dinamitas hjælper med hjælp til servering i Brande og omegn

Jeg kan hjælpe med forskelig have arbejde, hjælpe til fester, Opvaske. Arbejde dagligt med med og servering kunder 😊. Så skriver besked så finder vi ud af 😊

Anmeldelse:

Kim Pedersen hjælper med hjælp til servering i København S og omegn

Udfører det meste inden for handymand delen. Er uddannet VVS montør men har efterhånden en del års erfaring med diverse fag. Så kontakt mig for at hører nærmere

Louise charlotte Petersen hjælper med hjælp til servering i København NV og omegn

Er en glad udadvendt pige på 32, uddannet tjener, har arbejdet som bartender, event koordinater, køkken assistent, babysitter, handicap hjælper, rengøring og 5 år i militæret. Er lærenem og har intet imod at tage fat

Sofia Frandsen Warden hjælper med hjælp til servering i Odense S og omegn

Jeg er klassisk sang sturende på musikkonservatoriet i Odense

Sara Jensen hjælper med hjælp til servering i Aarhus og omegn

Jeg er venlig, høflig og altid let til smil. Jeg er snakkesagelig og elsker at møde nye mennesker.

Leah Cirkeline Kirstine Fenholm hjælper med hjælp til servering i Haslev og omegn

Jeg hedder Leah og er 14 år og bor i Haslev og tilbyder min hjælp til stortset alt jeg kan hjælpe med og det som du har brugt for kontakt mig gerne på 21145040 glæder mig til at høre fra dig /jer mvh Leah kirstine

Julie Hansen hjælper med hjælp til servering i Aarhus C og omegn

Jeg er sød, smilende, effektiv og har overblik. Jeg er seviceminded samt god til praktiske opgaver. Jeg arbejder godt sammen med andre og er gerne en del af et team.

Simone Rasmussen hjælper med hjælp til servering i Nibe og omegn

4 års erfaring med rengøring både hotel og privat Børnepasning 4 års erfaring Græs slåning kan jeg også Hus pasning kan jeg også sagtens Samt passe dyr

Ida Blauenfeldt hjælper med hjælp til servering i Kokkedal og omegn

Jeg er 13 år og går i 7 klasse. Jeg har pligter derhjemme som rengøring af huset og værelse jeg tager opvasken vær dag. En gang om året hjælper jeg med at klippe hækken. Jeg har før serverede til konfirmation