Har arbejdet som tjener i 2,5 år og forstår derfor at servicerer og bevare overblikket, samt sørge for at alting er som det skal være.

Personlige kvalifikationer: Udadvendt og imødekommende Energisk og positiv Servicemindet og effektiv Mødestabil God til at bevare overblikket Gåpåmod

Josephine Mansing-Barfod hjælper med hjælp til servering i Kongens Lyngby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Thea Mikaelsen hjælper med hjælp til servering i Nørresundby og omegn

Tilbyder rengøring Og tilbyder servering til de diverse fester( har erfaring fra cafe) Og har prøvet at gøre begge ting før så har erfaring derogså Har også før passet hund og børn

Cecilie S. Hansen hjælper med hjælp til servering i Nyborg og omegn

Jeg er en ung pige på 17 med en masse livserfaring, da mine forældre aldrig rigtigt har været forældre. hvilket ikke er en dårlig ting når det kommer til at være selvstændig. Jeg kan udføre alt fra rengøring til handyman arbejde og børnepasning.

Julie Nystrup hjælper med hjælp til servering i København S og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg har arbejdet som tjener og serveret til diverse arrangementer

Jeg er en ung smilende kvinde, der tager ansvar for enhver given opgave. Jeg er god til at holde overblik, og kan overskue stressede situationer. Et godt og rart arbejdsmiljø er vigtigt for mig, og er derfor også noget jeg bidrager til (:

Lupita Hansen hjælper med hjælp til servering i Roskilde og omegn

Køkkenassistent, dyreplejer, oplevelse i forskellige festarrangementer.I årevis har jeg arbejdet for forskellige arbejdsagenturer-Jeg har mange års arbejdserfaring. God servicekvalitet og kontakt med kunderne.

Julliet Mbolle Sirri hjælper med hjælp til servering i Brønshøj og omegn

I have experience in cleaning, housekeeping, I can work on weekends I am very flexible and tolerant, love team work and always ready to learn. I also love smiling. I am also very dedicated to my work and make sure I give the best results

Anmeldelse:

Millet Sørensen hjælper med hjælp til servering i København S og omegn

Rengøring, vaske tøj, passe kæledyr, har arbejdet med detailhandel, koncerter som bartender, stagehand, garderobepige.studere musikvidenskab og biologi på Københavns universitet.

Anette Strunck hjælper med hjælp til servering i Skibby og omegn

Effektiv,hjælpsom, glad og til at stole på. Har haft forskellige arb, alt fra bakkemandskab for SAS, kontor, kantine og de sidste 10 år i sundhedsvæsnet.

Maria nielsen hjælper med hjælp til servering i Nørresundby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Birgitte Milling hjælper med hjælp til servering i Kvistgård og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anita Hansen hjælper med hjælp til servering i Kirke Hyllinge og omegn

Jeg hjælper gerne med Alt til festen, pyntning af bord, opsætning af buffet, afretning og opfyldning, opvask og oprydning. Modtagelse af gæster med et smil

Annemette Nilsson hjælper med hjælp til servering i Ishøj og omegn

Har hænder skruet rigtig på hvad angår køkken og anretning mm. Har gået på husholdningsskole og er rimelig erfaren i et køkken. Har tidligere lavet mad i en børnehave.

Keila Sif Johnstrøm hjælper med hjælp til servering i Albertslund og omegn

Jeg er glad, udadvendt og arbejdsom. Jeg lægger stor vægt på, at de samarbejder jeg indgår i altid skal være en god oplevelse. Jeg er vellidt blandt kolleger, og har erfaringer indenfor mange forskellige arbejdsområder.

Fatima Hussein hjælper med hjælp til servering i Ølstykke og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Ziyad Elzahed hjælper med hjælp til servering i Roskilde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anne Olorenshaw hjælper med hjælp til servering i København Ø og omegn

Jeg har tidligere arbejdet som både tjener og kok . Har fået tid til overs, da mine unger er flyttet fra reden. Jeg arbejder til dagligt med musik, men savner at servere :-)

Astrid Budolfsen hjælper med hjælp til servering i Aalborg Øst og omegn

Jeg er en ørn til rengøring, oprydning, opvask, tøjvask, havearbejde og madlavning :) Det har jeg lavet en hel del af i frivilligt regi, for min familie og jeg har arbejdet med det i mit sabbatår

Syam.s.r sunkishala hjælper med hjælp til servering i Bagsværd og omegn

Done Graduation in business management Done training as waiter in restaurant and hotel industry have hygiene certification

Tine Aalborg-Metzchen hjælper med hjælp til servering i Kokkedal og omegn

Ingen profilbeskrivelse...