Dorthe Nielsen hjælper med hjælp til servering i Helsingør og omegn

Jeg er en frisk pige på 41 år, der bor i Helsingør med mine 2 børn. Til dagligt er jeg pædagog. Jeg er grundig i mit arbejde og tager arbejdet seriøst.

Anmeldelse:

Erfaring fra resturationsbranchen over 3 år

Jeg har efaringer fra tidligere job. Jeg har også arbejdet og fikset på en del ting privat. Jeg har været under forskellige uddannelser, men for det meste har jeg arbejdet. Jeg har personbilskørekort og trailerkørekort.

Victor Hernandez Kristensen hjælper med hjælp til servering i Aarhus C og omegn

Jeg er en frisk og arbejdssom ung mand på 27 år.Jeg tilbyder havearbejde, malerarbejde, og andre ting hvor der kunne være brug for en hjælpende hånd. :) Kontakt mig på: 28609105

Emina Rexhepi hjælper med hjælp til servering i København NV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Mange års erfaring i køkken- og serveringshjælp ved private fester. Ligeledes har jeg arbejdet som koordinerende event tjener samt selskabstjener flere steder.

Voksen erfaren kvinde med smil på læben og masser af bolde i luften. Har suverænt overblik og er arbejdsom til det sidste. Har flere hjælpere jeg kan trække på, hvis der er brug for det.

Lars Friis hjælper med hjælp til servering i Kolding og omegn

Lidt af hvert…..jeg er udd slagter og udd pædagog. Og prøvet alt muligt har arbejder meget inden service fag , der ud over har arbejdet i en biograf i 10 år. .

Anmeldelse:

Julia Sørensen hjælper med hjælp til servering i Frederiksberg C og omegn

Jeg er en kvinde på 29 år. Jeg søger lidt arbejde til at supplere mit studie. Jeg kan bedst arbejde hverdage fra 15.30 og frem og weekender. Jeg har erfaring med børnepasning, tjenerarbejde, rengøring og arbejde i hjemmeplejen.

Rezhwan Ikram hjælper med hjælp til servering i Aarhus N og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg er kok og kan server så og lave mad så Bare kald 🤗

Jeg er 47 år kan lave en del er uddannet kok /27 år nu har været køkkenchef , formand for Søndersted forsamlingshus , og elsker at lave noget fysisk Har den holdning man kan hvad man vil så hvis i er friske så jeg også god dag

Mathias Lauman Jørgensen hjælper med hjælp til servering i Helsingør og omegn

Jeg hedder Mathias, jeg bor i Helsingør. Jeg er Uddannet tømrer, jeg har været selvstændig hvor at jeg havde et firma hvor vi tog imod diverse opgaver. Lige fra terrasser, tage, vinduespudsning, græsslåning mm.

Maya Møldrup Frederiksen hjælper med hjælp til servering i Silkeborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anette Strunck hjælper med hjælp til servering i Skibby og omegn

Effektiv,hjælpsom, glad og til at stole på. Har haft forskellige arb, alt fra bakkemandskab for SAS, kontor, kantine og de sidste 10 år i sundhedsvæsnet.

Pratheep Siva hjælper med hjælp til servering i København N og omegn

Jeg har en gymnasial STX-uddannelse (Mat A, Fys A og Kemi B). Jeg har en bachelor i teknoantropologi og en kandidat i miljøledelse og bæredygtighed (cand.polyt), men mangler dog at aflevere speciale.

Færdig udlært tilbage i 2020 som cater. Derudover arbejdet ufaglært indenfor faget i ialt 7 år

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg er 41 år og har erfaring fra flere tidligere jobs med servering til fester. Lave velkomstdrink, varme diverse mad samt skære kød til f.eks buffet og opfyldning på buffet, afrydning af borde, opvask og anrette kaffebord. Samt andre ad hoc opgaver😁 Jeg serverer altid med en veninde, så vi kommer min.2 eller flere. Pris er 150kr pr.time pr.person

Ingen profilbeskrivelse...

Heidi Simonsen hjælper med hjælp til servering i Køge og omegn

Hænderne skuet rigtig på og vant til at servicere 😊 oprindelig uddannet konditor men nu ansat på kontor. Er udadvendt og smilende og god til at tale med alle slags mennesker.

Birgitte Milling hjælper med hjælp til servering i Kvistgård og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Har været tjener og serveret både til ala carte og selskab

Er en glad og smilende kvinde på 37år. Er meget flittig og effektiv og perfektionist. Ligegyldigt hvilket arbejde du giver mig, vil det blive udført til perfektion

Josephine Mansing-Barfod hjælper med hjælp til servering i Kongens Lyngby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Malin Krabbe hjælper med hjælp til servering i København S og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Har haft egen økologisk café på Møn og har deraf stor erfaring inden for: Servering, afrydning, opvask Smuk anretning af mad samt produktion af mad såsom Brunch, Tapas, Sandwichs, Salater, Madbrød,

Servering (fad og tallerken) Madlavning (øko og vegetarisk brunch og tapas, lækre sandwichs, varierede og smagfulde salater, madbrød, varierede buffets efter smag og behag) Afrydning, oprydning i køkkenet Barista (espresso, katte, cappuccino mv) Mulighed for at tage ekstra personale med

Amira Wæver hjælper med hjælp til servering i Dyssegård og omegn

Jeg har serveret i samlagt 20 år både i restaurant og til privat. Både konfirmation og bryllup og barnedåb og fest. Og hvis du skal have rengøring hjælp så kan jeg osse det.

Er uddannet tjener og mange års erfaring med dette . Har serveret siden jeg var 13 år ganmel både privat og gennem arbejde

Uddannet tjener og servert i 10 år . Jeg kan lidt af det hele, både alm terlerken servering men os fra fad. Jeg er altid smilene og meget professionelt

Julie Nystrup hjælper med hjælp til servering i København S og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Natasja Ungstrup hjælper med hjælp til servering i Aalborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Mathilde Riis hjælper med hjælp til servering i Odense M og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Arbejder som tjener/ opvasker

Uddannet babysitter, arbejder som tjener, kontorassistent og SoMe direktør. Er glad for at gøre rent, lave mad/drinks og servere. Er en glad og smilende pige der er god med mennesker.

Julliet Mbolle Sirri hjælper med hjælp til servering i Brønshøj og omegn

I have experience in cleaning, housekeeping, I can work on weekends I am very flexible and tolerant, love team work and always ready to learn. I also love smiling. I am also very dedicated to my work and make sure I give the best results

Anmeldelse:

Har arbejdet i servicebranchen i 11 år og startede min firma som eventfirma hvor jeg har planlagt arrangementer. Jeg yder service og servering dagligt i min egen lille forretning.

Jeg taler dansk, tysk og engelsk. Jeg er kvalificeret i ledelse, førstehjælp, sundhed, pleje og service. MIne personlige kvalifikationer er at, jeg er lærenem, fleksibel, hårdtarbejdende, glad og smilende, god med mennesker især børn og ældre.