Hanne Rom Larsen hjælper med hjælp til servering i Middelfart og omegn

fadservering 5-200 gæster, borddækning, alm løbende oprydning/afrydning, anretning af fade, Buffer, samt løbende opfyyædning, opvask, færdiggøring af alt.

Catharina Kelmo hjælper med hjælp til servering i København N og omegn

Jeg har hjulpet til med servering, afrydning og opvask ved konfirmationer og barnedåben og har desuden arbejdet på en cafe samt en sushirestaurant ved siden af studierne.

Alexander Keblow Kofoed hjælper med hjælp til servering i Søborg og omegn

Stærk som en hest, godt humør, hårdtarbejdende. Jeg er pligtopfyldende og gør en dyd ud af at lave arbejdet ordentligt :). Og så er jeg lærenem. Og høj, hvis der er en høj hæk som skal klippes.

Johanne Hoffland hjælper med hjælp til servering i Odense S og omegn

Jeg kan hjælpe dig med det du har brug for. Jeg er en ung pige på 20 år som bor i Odense. Jeg afsluttede min HHX i sommeren 2018 og jeg har siden da arbejdet.

Suzanne Staael hjælper med hjælp til servering i Toftlund og omegn

Erfaring med hjælp til fest , opdækning, servering, køkkenhjælp. Kogekone, og andet mad ud af huset. Se menuer www.bestilfestmad.dk

Anmeldelse:

Mette Høeberg hjælper med hjælp til servering i Silkeborg og omegn

Som person er jeg ansvarsbevis, pligtopfyldende, omstillingsparat, engageret og imødkommende. Det er vigtig nøgleord, for man kan udfylde jobbet korrekt.

Dorthe Groth-Andersen hjælper med hjælp til servering i Hillerød og omegn

Voksen kvinde på 42 år.Uddannet pædagog bor i Nordsjælland. God til at gå til hånde til diverse arrangementer. God til det praktisk arbejde. Fornuftig, imødekommende ,- pligtopfyldende og tillidsfuld.

Sabina Belcic hjælper med hjælp til servering i Odense C og omegn

Jeg er fleksibel, pligtopfyldende og ansvarsfuld. Jeg studere til social og sundhedsassistent, så jeg er vant til et arbejde med ansvar, overblik, planlægning og ikke mindst menneskekontakt.

Tobias Larson hjælper med hjælp til servering i Hillerød og omegn

Rengøring, oprydning, servering af mad og drikkevarer til en fest eller privat. Har selv været fejedreng ved en børnehavne, hvor jeg ryddet af og gjorede klar til rengøringspersonalet. Men kontaktes mig for time/fast pris tlf.nr er 42670108

Anita Larsen hjælper med hjælp til servering i Aalborg og omegn

Moden, stabil og velorganiseret med et godt overblik. Hjælper gerne både før under eller efter festen. Har altid interesseret mig for havearbejde. Er proper og effektiv. Har et godt tag på børn, og hjælper gerne med andre opgaver som indkøb og transport.

Celina Maxim hjælper med hjælp til servering i Trige og omegn

Jeg er en udadvendt og smilende pige på 18 der lige er blevet færdig med gymnasiet og leder efter lidt ekstra arbejde. Jeg er pligtopfyldende og elsker at gøre et godt stykke arbejde. Så hvis det lyder som noget i kunne bruge, kontakt mig gerne.

Anmeldelse:

Sofie Jansen hjælper med hjælp til servering i Galten og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Oliver B. Scheelke hjælper med hjælp til servering i Sønderborg og omegn

Er på indtil arbejdet er gjort og tilfredsstillende

Mauda hjælper med hjælp til servering i København og omegn

Jeg kan tilbyde jer alt indenfor madlavning, oprydning, servering, anretning, m.m. Jeg arbejder både som smørrebrødsjomfru og kok.

Anh Lam hjælper med hjælp til servering i Holte og omegn

Jeg laver fantastisk god og autentisk vietnamesisk mad - både på lokation og udbringning.

Nanna larsen hjælper med hjælp til servering i Herlev og omegn

Jeg er god til at kommunikerer og snakke med mennesker, jeg er meget ansvarsfuld og holder hovedet koldt under pressede situationer. Udover det så har jeg kørekort og er ved at få skaffet mig en bil.

Amalie Jensen hjælper med hjælp til servering i Rødovre og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Amalie Lyngesen hjælper med hjælp til servering i København N og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Pernille Jensen hjælper med hjælp til servering i Mørkøv og omegn

Jeg er grundig, effektiv og yder mit bedste i forhold til alle opgaver jeg kommer på. Jeg vil altid gøre mit arbejde hos dig lige så godt og ordentligt, som var det hjemme hos mig selv.

Annamaria Hansen hjælper med hjælp til servering i Skårup Fyn og omegn

Jeg har meget erfaring med børnepasning samt dyrepasning. Jeg har ligeledes meget erfaring med havearbejde og rengøring af hjem i privaten eller lokaler i erhverv

Jeg har tidligere serveret til forskellige arrangementer, herunder konfirmationer og runde fødselsdage.

Jeg er ansvarsbevidst og mødestabil samt går jeg altid ind i noget 100% og laver ikke mit arbejde halvt. Jeg er en glad og smilende pige, der er fuld af energi og som er klar på diverse opgaver.

Mia Madeleine Aagaard Rasmussen hjælper med hjælp til servering i København og omegn

En rigtigt grundig pige