Tenna Frausing hjælper med hjælp til servering i København Nv og omegn

Både mig (som er tjener) og min kæreste (som er ved at uddanne sig til elektriker) er villig til at hjælpe med diverse små opgaver

Har været ansat som piccolo og herigennem stået for afvikling af adskillige receptioner og fester.

Jeg er uddannet cand.mag. og passer til daglig et kontorarbejde. Jeg tager og leder efter opgaver, som jeg har erfaring med: Div. hus og have. Let servicering og opvartning. Flytninger. Andet forefaldende arbejde.

Elias Knutz hjælper med hjælp til servering i Hellerup og omegn

jeg er en effektiv og glad dreng på 13 år, som har lyst til at hjælpe til, med konfirmationsfester. Jeg går ordrup skole.

Nathalie Thomsen hjælper med hjælp til servering i Brabrand og omegn

2004 - 2014 Folkeskole (Engdalskolen og Dragør skole). 2014 – 2015 Nordborg slot efterskole 2015 – 2018 AABC – Aarhus Business college 2018 - nu sabbatår

Pernile Als hjælper med hjælp til servering i Holte og omegn

Jeg er en frisk kvinde på 44 år, der tilbyder hjælp til fester. Jeg kan hjælpe med borddækning, servering, buffet, oprydning og opvask....................

Serveret til mange fester, barnedåb, bryllup og konfirmationer

Jeg har arbejdet med rengøring og har arbejdet som bartender godt 2 år. Udover det har jeg arbejdet på restaurant, og serveret en del til diverse arrangementer

Irina Tcyganok hjælper med hjælp til servering i Gentofte og omegn

Indretning arkitekt.

Har erfaring med mad og servering da jeg i mange år har lavet mad.

Jeg er Uddannet serviceassistent med specielle i hospital og uddannet ernæringsassistent/køkkenassistent så ved en del om rengøring og madlavning. Servering gør jeg mig også en del i.

Cille Stein hjælper med hjælp til servering i Haderslev og omegn

Har todelinger passet børn, hjulpet ældre med have, indkøb osv jeg har arbejdet i netto og på pizzaria. Til hverdag søger jeg job lige pt men skal gerne starte på uddannelse til januar

Jan Ahlin hjælper med hjælp til servering i Foellenslev og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Diva Safi hjælper med hjælp til servering i Kolding og omegn

Jeg er meget ansvarsfuld og gør mit arbejde ordentligt. Jeg kan godt lide at bevæge mig og snakke med folk. - Jeg har førhen gået med aviser og har været opvasker/barista/ tjener i en cafe

Jane Tingvold hjælper med hjælp til servering i Søborg og omegn

Er mor til 4 drenge Gør rent privat har gjort det i 4 år Servere til diverse ting har gjort det de sidste 10 år Har altid haft hund. Har det ikke mere

Nanna Kirkegaard hjælper med hjælp til servering i Randers SØ og omegn

jeg kan lidt af det hele 😊 jeg vil selv kalde mig for handy women. Har gjort rent i 18 år og ellers kan jeg kørsel, madlavning, indkøb, have arbejde, børnepasning og maling og har serveret til mange arrangementer.

Daniel Zacchi hjælper med hjælp til servering i Taastrup og omegn

Jeg kan lave næste alt havearbejde men er igang med at uddanne mig til anlægsgartner. Jeg kan også passe børn både og hente men også og lege og hygge.

Sifi hjælper med hjælp til servering i København NV og omegn

Jeg er 25 år. frisk og glad. Jeg elsker at være aktiv og bruge mine hænder. Til dagligt studerer jeg ernæring og sundhed og er hjemkundskabslærer i min fritid.

Freja hjælper med hjælp til servering i Frederiksberg og omegn

Hej! Jeg er en glad og imødekommende pige på 20 år, der søger serveringsjobs i mit sabbatår. Jeg er ansvarsfuld, pligtopfyldende og går meget op i at yde den bedst mulige service.

Christian Christiansen hjælper med hjælp til servering i København S og omegn

Smilende og serviceminded (tidligere) tjener. Teknisk savy. Kan klare de fleste håndværksmæssige opgaver og har erfaring indenfor pædagogik og didaktik.

Sandra Rørvig hjælper med hjælp til servering i Vallensbæk Strand og omegn

Jeg har arbejdet i en restaurant og i føtex, så derfra har jeg en masse erfaring med servering. Håndtere og hjælpe andre mennesker. Hvis du har brug for hjælp med servering så bliver jeg nødt til at få en veninde med som kan hjælpe

Kbros Valby hjælper med hjælp til servering i Valby og omegn

We are a firm with professional team. We are working from the last 10years. Our professional already working in many organisations, office, restaurant, home

12b26 Ella hjælper med hjælp til servering i København Ø og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Josephine Helle hjælper med hjælp til servering i Aarhus C og omegn

Jeg har erfaringer indenfor diverse forskellige områder. Jeg vil meget gerne give en hjælpende hånd, med diverse opgaver. Jeg har god erfaring med børnepasning, lektiehjælp med diverse fag, samt samtlige huslige pligter.

Regina Slj hjælper med hjælp til servering i Kongens Lyngby og omegn

Hovedrengøring, Severing, Frisør, reception. Som person og kollega er jeg fleksibel og effektiv med et smilende positivt livssyn, ansvarlig og god til at kommunikere og have kundekontakt.

Emelie Jensen hjælper med hjælp til servering i København N og omegn

Jeg er en menneskelig problemknuser i form af en blæksprutte. Jeg kan klare alt nærliggende husligt såsom rengøring, vask, opvask vinduespudsning, madlavningen, organisereg, kategorisering. Børnepasning dyrepasning. Forefaldende arbejde

Har prøvet det et par gange, er vant til service genet fra mine tidligere jobs i henholdsvis Fakta og Min Købmand. Har serveret til familie arrangementer og sørget for opvask og lidt køkkenligt arbejde.

-Service mindet -åben og loyal -tålmodighed -Have arbejde (har arbejdet på en planteskole) -rengøring -lektiehjælp -børnepasning det er meget blandet arbejde jeg har lavet, men det har kun klædt mig bedre på til at modtage nye udfordringer eller teste mine egne kompetencer. Kan godt lide at prøve nye ting, opdage sider af mig selv jeg ikke vidste jeg havde. Dog er jeg også meget bevidst om ha´vad jeg er god og dårlig til.

Har arbejdet som cafemedarbejder, bartender, tjener. Så har en masse erfaring ift. til servering.

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg vil kunne servere mad, drikkevarer, kage/desert, kaffe (og/eller lign.), og lignende opgaver. Jeg vil også sagtens kunne opstille buffet, kagebord, el. lign.

Ingen profilbeskrivelse...

Er vant til at passe en stor familie og kan få en masse fra hånden. Jeg kan lave en del forskelig slags mad samt servere og vaske op.

Udd. Pædagog og arbejder på en skole. Har stor erfaring med børn med autisme og ADHD. Derudover en masse praktisk erfaring med madlavning, servering, oprydning, opvask mv.

Jeg søger erfaring som bartender og gøre det gerne gratis. Jeg elsker at hjælpe med at holde en fantastisk fest og se at gæsterne har det sjovt.

Jeg er frist, smart og klar på udfordringer. Jeg har ingen professionel erfaring men er ivrig efter at lærer og prøve grænser. Jeg gør gerne bartender jobs gratis da jeg søger erfaring.