Er vant til at passe en stor familie og kan få en masse fra hånden. Jeg kan lave en del forskelig slags mad samt servere og vaske op.

Udd. Pædagog og arbejder på en skole. Har stor erfaring med børn med autisme og ADHD. Derudover en masse praktisk erfaring med madlavning, servering, oprydning, opvask mv.

Jeg søger erfaring som bartender og gøre det gerne gratis. Jeg elsker at hjælpe med at holde en fantastisk fest og se at gæsterne har det sjovt.

Jeg er frist, smart og klar på udfordringer. Jeg har ingen professionel erfaring men er ivrig efter at lærer og prøve grænser. Jeg gør gerne bartender jobs gratis da jeg søger erfaring.

Jeg har serveret og været afrydder til barnedåb og konfirmationer. Derudover har jeg gennem mit arbejde på advokatkontoret serveret og forberedt firmafester.

Hej, Jeg hedder Kinga og er jeg er 20 år gammel. Jeg er universitetsstuderende med meget fritid, som jeg elsker at bruge på at hjælpe andre mennesker og dermed tjene en lille skilling til studiebøgerne. Jeg har erfaring indenfor følgende områder: børnepasning, hundeluftning, rengøring samt serveringshjælp til fester. Som person er jeg åben, effektiv og servicemindet.

Nicklas Bjerregaard hjælper med hjælp til servering i Hjørring og omegn

Folkeskole gik på gymnasiet men det var ikke lige mig, nu arbejder jeg fuldtid på Restaurant Søborg som tjener, og tidligere har jeg været bordtennistræner for børn i alderen 5-14 år

Nanna Nielsen hjælper med hjælp til servering i København N og omegn

Jeg hedder Nanna og er 30kår. Jeg er en arbejdsom og imødekommende - nogle kvaliteter, som jeg håber kan bruges!

Hej, jeg har før hjulpet til flere begivenheder, bla. konfirmation, bryllup, dåd, 50-60-70-75-80 og 90 års fødselsdag. Jeg har erfaring inden for branchen og møder jeres gæster med et smil og forståelse. Jeg er fleksibel og frisk på nye opgaver og eller ekstra opgaver på dagen. Det er jeres dag og jeg vil blot gå i baggrunden og sørge for det praktiske.

Line Raun 20 år gammel, højere handelsstudent i 2019 med snit på 10.1 Er glad for alt arbejde så tøv endelig ikke med at spørge, jeg giver gerne en ekstra hånd.

10+ måneders erfaring som tjener.

Jeg er meget imødekommende og præcis. Jeg er en meget smilende pige, og jeg nyder at gøre et godt stykke arbejde. Jeg er 17 år gammel, og forventer derfor ikke en meget høj løn.

Nok den sødeste Schioldan hjælper med hjælp til servering i København V og omegn

Jeg er en mand på 50 år, som kan lidt af hvert inden for renovering fra start til slut og jeg kan trække på andre kræfter også, dvs jeg er en form for underentreprenør. Er kendt for min kræsne finish og udfører det til tiden og er kendt for det. Man er velkommen til at kontakte mig for spørgsmål.

Cecilie Andersen hjælper med hjælp til servering i Albertslund og omegn

Jeg er meget ansvarsbevidst og ved hvordan man tager hånd om en stillet opgave. Jeg har gennem de sidste år været glad for selv at kunne være herre over arbejdstider og søger derfor noget privat ved siden af mit studie.

Anmeldelse:

Kim Pedersen hjælper med hjælp til servering i København S og omegn

Udfører det meste inden for handymand delen. Er uddannet VVS montør men har efterhånden en del års erfaring med diverse fag. Så kontakt mig for at hører nærmere

Trine Holm hjælper med hjælp til servering i Brønderslev og omegn

fugetjek, udskiftning af eksisterende fuger samt fuge nye vinduer/døre mm. Erfaring med servering til privatfester af forskellige karakterer Oprydning/organisering

Anmeldelse:

Ida lund Jensen hjælper med hjælp til servering i Nørresundby og omegn

Jeg er 24 år og er nuværedne Ergoterapeutstuderende i Aalborg. Jeg har arbejdet som ufaglært tjener i 4 år. Omsorgs- og pædagogmedhjælper i 4 år. Privat børnepasning + rengøring i 2-3 år.

Michelle Bertelsen hjælper med hjælp til servering i Fredericia og omegn

Mine Kvalifikationer er. Rengøring både privat og virksomheder børnepasser også både virksomheder og private................. lavet mad, og serveret

Stine Frisendal hjælper med hjælp til servering i Rødovre og omegn

Hej Jeg er en kvinde på 28 år, som søger job indenfor rengøring, servering, handle, osv. Jeg har i mange år, gjort rent og serveret privat. Jeg har arbejdet på Lindenborg kro som servitrice. Jeg sætter pris på god kommunikation mellem mig og ´arbejdsgiver´.

Louise charlotte Petersen hjælper med hjælp til servering i København NV og omegn

Er en glad udadvendt pige på 32, uddannet tjener, har arbejdet som bartender, event koordinater, køkken assistent, babysitter, handicap hjælper, rengøring og 5 år i militæret. Er lærenem og har intet imod at tage fat

Sofia Frandsen Warden hjælper med hjælp til servering i Odense S og omegn

Jeg er klassisk sang sturende på musikkonservatoriet i Odense

Sara Jensen hjælper med hjælp til servering i Aarhus og omegn

Jeg er venlig, høflig og altid let til smil. Jeg er snakkesagelig og elsker at møde nye mennesker.

Julie Hansen hjælper med hjælp til servering i Aarhus C og omegn

Jeg er sød, smilende, effektiv og har overblik. Jeg er seviceminded samt god til praktiske opgaver. Jeg arbejder godt sammen med andre og er gerne en del af et team.

Simone Rasmussen hjælper med hjælp til servering i Nibe og omegn

4 års erfaring med rengøring både hotel og privat Børnepasning 4 års erfaring Græs slåning kan jeg også Hus pasning kan jeg også sagtens Samt passe dyr

Ida Blauenfeldt hjælper med hjælp til servering i Kokkedal og omegn

Jeg er 13 år og går i 7 klasse. Jeg har pligter derhjemme som rengøring af huset og værelse jeg tager opvasken vær dag. En gang om året hjælper jeg med at klippe hækken. Jeg har før serverede til konfirmation

Johanne Hoffland hjælper med hjælp til servering i Odense S og omegn

Jeg kan hjælpe dig med det du har brug for. Jeg er en ung pige på 20 år som bor i Odense. Jeg afsluttede min HHX i sommeren 2018 og jeg har siden da arbejdet.

Prethi preethi hjælper med hjælp til servering i Bagsværd og omegn

Graduation in arts, trained in social developement aciveites, to create awareness programes. i am very good at cleaning and preparation inadian healthy food.

Har arbejdet for et eventbureau i 2 år

Jeg er en hårdtarbejdende pige som gør ting med 100% på gå mod. Jeg er perfektionistisk og hårdtarbejdende. Jeg har arbejdet siden jeg var 14 år gammel og elsker at hjælpe hvor jeg kan.

Lum mafor nora hjælper med hjælp til servering i Farum og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Julian Rauchfuss hjælper med hjælp til servering i Glostrup og omegn

Jeg er selvstændig fotograf og sideløbende studerende og jeg vil gerne tilbyde min hjælp med fx. havearbejde, flytte tunge ting i hjemmet, ved flytning etc. Derudover kan jeg yde hjælp til WIFI, Mobiler, PC'er.

dækket bord, sat maden klar, og vasket op i skolen og sørge gerne for at det ser ekstra godt ud

servisering af maden til fester, gøre klar med hjælp til borddækning, gøre mad klar, vaske op, ukrudtfjerring, derudover møder jeg altid til tiden, gerne før og går ekstra op i orden, så sørge for at alt bliver så pænt som muligt