Flere års erfaring

Ingen profilbeskrivelse...

Susan O'Callaghan hjælper med hjælp til servering i København SV og omegn

Erfaring med havearbejde, rengøring, hundeluftning, telefoni, børnepasning og har generelt en bred vifte af kompetencer som jeg kan bruge i en potentiel opgave.

Rico Dunk hjælper med hjælp til servering i Virum og omegn

Jeg har fra, barnsben altid fået lov til at hjælpe til med opgaver i både hus og have og har uddannelse indenfor glasfiber. Byder IKKE på opgaver jeg er ikke sikker på at kunne udfører ordentligt

Helle Dalsgaard hjælper med hjælp til servering i Frederikssund og omegn

Har tidligere serveret til bryllupper, konfirmationer og andre div arrangementer. Arbejder som pædagog til hverdag men kunne godt bruge lidt ekstra arbejde en gang imellem.

Kf rengøring og service kf rengøring hjælper med hjælp til servering i Helsingør og omegn

vi er meget profesionelle, og har erfaring med rengøring i over 10 år. vi forlader ikke kunden før alt er i orden. Og så er vores priser meget konkurrencedygtige.

Anmeldelse:

Phillip Holmbech hjælper med hjælp til servering i Odense C og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Satya Ordoñeez hjælper med hjælp til servering i Søborg og omegn

I am a dynamic, organized and capable young woman. I like to meet my employer's goals, get good recommendations and keep learning! My availability is immediate and fulltieme!

Sofie Seheim hjælper med hjælp til servering i Ølstykke og omegn

Jeg er 20 år, elitesvømmer gennem 13 år. Jeg tilbyder meget aktiv, initiativrig og engageret arbejdskraft.

Nanna Jungvig hjælper med hjælp til servering i Vanløse og omegn

Mit navn er Nanna. Jeg gør altid mit bedste for at ydre en god service, meget flittig og god til at bevare roen i pressede situationer. Jeg er meget smilende, og imødekommende. Jeg er 23 år.

Heidi Skolnik hjælper med hjælp til servering i Albertslund og omegn

Udlært i køkkenbranchen

Peter Christensen hjælper med hjælp til servering i Ballerup og omegn

IT Supporter med speciale i netværk

Niklas . hjælper med hjælp til servering i Søborg og omegn

- Kendskab til alt indenfor det tekniske og håndværksmæssige -Flere års erfaring som service elektriker i København -Eget værktøj -Egen bil - Materiale kendskab -Holder mine aftaler - Møder til tiden

Lasse Nielsen hjælper med hjælp til servering i Næstved og omegn

Jeg er udlært tømrer Kan tilbyde det meste inde for minder til mellem stor tømrer og anlægs opgaver samt lidt i have opgaver.

Celine Uth hjælper med hjælp til servering i Vejle og omegn

- Pålidelig - Smilende - pligtopfyldende - Ansvarlig

Celina Wulff Nitsche hjælper med hjælp til servering i Roskilde og omegn

Jeg er 20 år gammel, og i gang med min bachelor. Jeg søger derfor noget ekstra arbejde. Da jeg er studerende er jeg meget fleksibel. Derudover er jeg mødestabil og ansvarsbevidst. Er bosat i Roskilde, så ønsker primært arbejde i dette område.

Jakob Frandsen hjælper med hjælp til servering i Otterup og omegn

Har arbejdet i telebranchen i 10 år Har arbejdet i forsikrings branchen i 5 år Jeg har god tålmodighed og er omhyggelig, hvis du selv vil lære det du bøvler med på ex. din PC eller din Mobil.

Frederik Kristensen Bjerg hjælper med hjælp til servering i Holstebro og omegn

Jeg er en ung frisk mand på 25, med hænderne skruet rigtigt på. Jeg har stor interesse i praktisk arbejde og kan eksempelvis skille en cykel og sammen den igen. Jeg er som udgangspunkt autodidakt men du vil ikke fortryde at du hyrer mig.

Simon Nielsen hjælper med hjælp til servering i Århus C og omegn

standard handyman. naturvidenskabelig uddannelse

Michelle Mikkelsen hjælper med hjælp til servering i Horsens og omegn

Jeg er meget smilende og positiv, og vil udføre mine opgaver så godt jeg kan. Jeg er frisk på nye ting, og vil gerne hjælpe til hvor jeg kan. Jeg bor i Horsens og er 20 år gammel. Jeg har egen bil så jeg er også fleksibel

Mette Hansen hjælper med hjælp til servering i Rødby og omegn

48 år single-kvinde, bor i Rødby. Uddannet SSA i 2001. Positiv og åben. Serviceminded - ansvarsbevidst - høj standard i kvaliteten af det arbejde, der udføres. Er meget alsidig og flexibel.

Awesome Framebuf hjælper med hjælp til servering i Mørkøv og omegn

Er uddannet Skorstensfejer, Brandmand, Hypnotisør/NLP prationer, Stilladsmontør. Er godt til at forbedre enhver situation. Har lavet hjemmsider og fixet computere siden jeg var 13 år.

Zohal Hashimi hjælper med hjælp til servering i Aarhus V og omegn

Jeg hedder Zohal 24 år og jeg studere . Jeg søger opgaver af alle slags . Rengøring, pasning, osv. Spørg mig endelig om hjælp! Jeg elsker hjælpe andre.