Anmeldelse:

Sofie Jansen hjælper med hjælp til servering i Galten og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Har serveret til mange konfirmationer og fester førhen så jeg ved lige nøjagtig hvad det går ud på.

Ingen profilbeskrivelse...

Timi Benolian hjælper med hjælp til servering i København NV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Hanne Rom Larsen hjælper med hjælp til servering i Søndersø og omegn

fadservering 5-200 gæster, borddækning, alm løbende oprydning/afrydning, anretning af fade, Buffer, samt løbende opfyldning, opvask, færdiggøring af alt.

Bagt og serveret til selvskaber Barista på Enghave Kaffe Servering og opvasker hos state of wow Frivillig I Ukrike til mad og musik Bagt og serveret til selvskaber

Jeg er en frisk, social og servicemindet pige. Der elsker at tage udfordringer op og komme med nye innovative løsninger til de situationer, der nu kan opstå.Jeg holder meget af at håndtere kunder, og stræber altid efter at give dem den bedste oplevelse. Jeg har arbejdet på Enghave kaffe i et år nu, hvor jeg har været vandt til at anrette brunchtallerkner, brygge kaffe, sørge for en indbydende ren cafe, alt i mens jeg har forsøgt at give de skønne kunder det største smil med på vejen. Jeg har i takt med mit efterskoleophold taget en projektlederuddannelse. Uddannelsen har lært mig at løse problemer, og træde til når der har været brug for hjælp, men mest af alt at holde hovedet koldt, når der skal træffes svære beslutninger. Derudover er jeg frivillig i Ukirke til mad og musik, hvor det sociale i at lave mad sammen betyder meget for mig. Jeg har arbejdet som rengøringsassistent hos private i 5 år, af det har jeg lært at være grundig og et godt overblik. Jeg har en helt særlig interesse for søde sager og har i den forbindelse både bagt og serveret for private, foruden det har jeg særget for servering og opvask til arrangementer i firmaet State of wow

Suzanne Staael hjælper med hjælp til servering i Toftlund og omegn

Erfaring med hjælp til fest , opdækning, servering, køkkenhjælp. Kogekone, og andet mad ud af huset. Se menuer www.bestilfestmad.dk

Celina Maxim hjælper med hjælp til servering i Trige og omegn

Jeg er en udadvendt og smilende pige på 18 der lige er blevet færdig med gymnasiet og leder efter lidt ekstra arbejde. Jeg er pligtopfyldende og elsker at gøre et godt stykke arbejde. Så hvis det lyder som noget i kunne bruge, kontakt mig gerne.

Kristina olsen hjælper med hjælp til servering i København N og omegn

Uddannet socialrådgiver, psykolog, frisør. Arbejdet som frivillig i dyrenes beskyttelse, frivillig på diverse festivaller, arbejdet som tjener, bartender, stagemanager,

https://rengorings-people.dk/

Ingen profilbeskrivelse...

Tobias Larson hjælper med hjælp til servering i Hillerød og omegn

Rengøring, oprydning, servering af mad og drikkevarer til en fest eller privat. Har selv været fejedreng ved en børnehavne, hvor jeg ryddet af og gjorede klar til rengøringspersonalet. Men kontaktes mig for time/fast pris tlf.nr er 42670108

Oliver B. Scheelke hjælper med hjælp til servering i Billum og omegn

Er på indtil arbejdet er gjort og tilfredsstillende

Jeg står i kantinen på min skole. (Indebære: madudbringning, overblik over hvor der mangler mad og hvem der har fået, lettere tilberedning og rengøring)

Jeg er en frisk og ung pige på 15 år, med sans for overblik, grundighed og hyggesbredning! Jeg elsker at snakke med voksne såvel som børn, og har nemt ved det! En af de bedste følelser jeg ved, er at gøre andre mennesker glade:) Med lidt vand og en spand, hjælper jeg til hvor jeg kan:)

Margit Hostrup hjælper med hjælp til servering i Næstved og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anita Larsen hjælper med hjælp til servering i Aalborg og omegn

Moden, stabil og velorganiseret med et godt overblik. Hjælper gerne både før under eller efter festen. Har altid interesseret mig for havearbejde. Er proper og effektiv. Har et godt tag på børn, og hjælper gerne med andre opgaver som indkøb og transport.

Jeg vant til at have en travl hverdag, og så har jeg været i praktik som tjener på scandic hotel i en uge.

Jeg elsker at være social omkring andre menensker, jeg er altid frisk og elsker at hjælpe til. I min hverdag er jeg model og arbejder på et skole bibliotek.

Mauda hjælper med hjælp til servering i København og omegn

Jeg kan tilbyde jer alt indenfor madlavning, oprydning, servering, anretning, m.m. Jeg arbejder både som smørrebrødsjomfru og kok.

Amalie Lyngesen hjælper med hjælp til servering i København N og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg har tidligere serveret til forskellige arrangementer, herunder konfirmationer og runde fødselsdage.

Jeg er ansvarsbevidst og mødestabil samt går jeg altid ind i noget 100% og laver ikke mit arbejde halvt. Jeg er en glad og smilende pige, der er fuld af energi og som er klar på diverse opgaver.

Mia Madeleine Aagaard Rasmussen hjælper med hjælp til servering i København og omegn

En rigtigt grundig pige

Flere års erfaring

Ingen profilbeskrivelse...

Anita skov hjælper med hjælp til servering i Hadsten og omegn

Jeg er en frisk, serviceminded og stabil pige på 23.. Elsker at tage fat, hvor der er brug for en ekstra hånd..

Susan O'Callaghan hjælper med hjælp til servering i København SV og omegn

Erfaring med havearbejde, rengøring, hundeluftning, telefoni, børnepasning og har generelt en bred vifte af kompetencer som jeg kan bruge i en potentiel opgave.

Annamaria Hansen hjælper med hjælp til servering i Skårup Fyn og omegn

Jeg har meget erfaring med børnepasning samt dyrepasning. Jeg har ligeledes meget erfaring med havearbejde og rengøring af hjem i privaten eller lokaler i erhverv