Serveret til mange fester, barnedåb, bryllup og konfirmationer

Jeg har arbejdet med rengøring og har arbejdet som bartender godt 2 år. Udover det har jeg arbejdet på restaurant, og serveret en del til diverse arrangementer

Har erfaring med at være opvarder til større fester og anledninger. Trives godt i et hurtigt tempo og er meget udadvendt og smilende.

Ingen profilbeskrivelse...

Diva Safi hjælper med hjælp til servering i Kolding og omegn

Jeg er meget ansvarsfuld og gør mit arbejde ordentligt. Jeg kan godt lide at bevæge mig og snakke med folk. - Jeg har førhen gået med aviser og har været opvasker/barista/ tjener i en cafe

Har serveret til mange fester og jeg er altid den hjælpsomme til fester jeg selv deltager i Har et godt overblik og er utrolig serviceminded og meget smilende.

Ingen profilbeskrivelse...

Andy Johansen 4H - Hus - Have - Håndværk & Hovedrengøring hjælper med hjælp til servering i København N og omegn

4 H - Hus - Have - Håndværk - Hovedrengøring - Tømrer/Maler - Murer - El - VVS - Handyman til selvbyggere. Vi stiller i reglen op 2 mand høj, ved lidt større opgaver. Vi udregner tilbud pr. telefon eller besigtiger opgaven, inden tilbud.

Når min familie afholder en fest eller et arrangement er jeg altid den der servere da jeg synes det er skide sjovt. Det skide sjovt at se folks ansigtsudtryk ligeså snart man ligger maden på bordet :)

Jeg har for nyligt afsluttet min gymnasial uddannelse som er HHX. Uddannelse tog mig 3 år at gennemføre. Jeg skal starte på min videreuddannelse i starten af februar 2022 som er markedsføringsøkonom.

Cille Stein hjælper med hjælp til servering i Haderslev og omegn

Har todelinger passet børn, hjulpet ældre med have, indkøb osv jeg har arbejdet i netto og på pizzaria. Til hverdag søger jeg job lige pt men skal gerne starte på uddannelse til januar

Har erfaringer med opvaskning og servering til fester og arrengementer.

Jeg er en pige på 15 år, og jeg har arbejdet inde for mange forskellige fag, og det har hjulpet, og vil fortsat hjælpe mig meget gennem nye jobs og andre svære fagligheder.

Har erfaring med mad og servering da jeg i mange år har lavet mad.

Jeg er Uddannet serviceassistent med specielle i hospital og uddannet ernæringsassistent/køkkenassistent så ved en del om rengøring og madlavning. Servering gør jeg mig også en del i.

I worked as an animator and took care of a busy kids club

Ingen profilbeskrivelse...

Kit Høglund hjælper med hjælp til servering i Hvidovre og omegn

Jeg er en meget smilende pige på 18 år, der til dagligt går i 3.g på Rødovre Gymnasium. Jeg er altid klar på at give en hjælpende hånd og er kendt for at være omhyggelig og altid udføre arbejde 100%.

Zenia Graugaard Knudsen hjælper med hjælp til servering i Karup J og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

En del erhvervserfaring inden for restaurationsbranchen.

Åben og meget lærenem. Har en del forskellig erhvervserfaring. Erhvervserfaring er blandt andet rengøringsjob, fitnessmedarbejder, servicemedarbejder og tjener.

Stor erfaring med mange forskellige fester og arrangementer. Er smilende og præsentabel. Efterlader så vidt muligt altid et rent køkken.

Jeg har serveret både privat og professionelt til mange forskellige fester og arrangementer. Er smilende og præsentabel. Jeg har et godt overblik. Jeg efterlader altid køkkenet rent og pænt så vidt det er muligt.

Anmeldelse:

Arbejder fuldtid på Peter lieps hus for madkastellet som tjener og over 12 års erfarenhed

Fuldtids tjener for madkastellet og tidligere restaurant chef og over tjener gennem de sidste 12 år Samt kørt dansk hotel i Østrig . Har masser af ekstra personale på hånden til større opgaver også.

Anmeldelse:

Rune Mikkelsen hjælper med hjælp til servering i Hillerød og omegn

Renovering af køkken og bad samt værelser. Elektriker, tømre arbejde Samt flytnings hjælp og gartner arbejde Har rigtig meget erfaring med overståede.

Jeg har serveret til et par konfirmationer. Derudover kan jeg godt lide at anrette og pynte op

Jeg er en 18’årig mødestabil, åben, glad og lærenem pige. Derudover har jeg haft flere jobs inden for både servicebranchen, rengøring og lektiehjælp, hvilket har givet en del erfaring. Samtidig er jeg meget åben overfor nye opgaver og vil meget gerne hjælpe til hvor jeg kan

Laver events til dagligt

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg står klar til at hjælp til både små og stor arrangementer til både madlavning og servering.

Jeg fungerer godt de steder, hvor det til tider går meget stærkt. Jeg løser enhver opgave med et smil og gåpåmod. Jeg beskrives som værende udadvendt, glad, smilende, venlig og engageret.

Mathias Høiland hjælper med hjælp til servering i Aarup og omegn

Kan det meste med planlægning Har meget med have og lige og klipning rettelse grave og løfte arbejde Er ikke bange for udfordringer og er god til at indrette mig efter kunden plan og struktur Elsker at lave noget Ung frisk og erfaren fyr der skal røre og bruge sin krop fysisk 💪

Sifi hjælper med hjælp til servering i København NV og omegn

Jeg er 25 år. frisk og glad. Jeg elsker at være aktiv og bruge mine hænder. Til dagligt studerer jeg ernæring og sundhed og er hjemkundskabslærer i min fritid.

Freja hjælper med hjælp til servering i Frederiksberg og omegn

Hej! Jeg er en glad og imødekommende pige på 20 år, der søger serveringsjobs i mit sabbatår. Jeg er ansvarsfuld, pligtopfyldende og går meget op i at yde den bedst mulige service.

Christian Christiansen hjælper med hjælp til servering i København S og omegn

Smilende og serviceminded (tidligere) tjener. Teknisk savy. Kan klare de fleste håndværksmæssige opgaver og har erfaring indenfor pædagogik og didaktik.

Sandra Rørvig hjælper med hjælp til servering i Vallensbæk Strand og omegn

Jeg har arbejdet i en restaurant og i føtex, så derfra har jeg en masse erfaring med servering. Håndtere og hjælpe andre mennesker. Hvis du har brug for hjælp med servering så bliver jeg nødt til at få en veninde med som kan hjælpe

Kbros Valby hjælper med hjælp til servering i Valby og omegn

We are a firm with professional team. We are working from the last 10years. Our professional already working in many organisations, office, restaurant, home

12b26 Ella hjælper med hjælp til servering i København Ø og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Josephine Helle hjælper med hjælp til servering i Aarhus C og omegn

Jeg har erfaringer indenfor diverse forskellige områder. Jeg vil meget gerne give en hjælpende hånd, med diverse opgaver. Jeg har god erfaring med børnepasning, lektiehjælp med diverse fag, samt samtlige huslige pligter.

Regina Slj hjælper med hjælp til servering i Kongens Lyngby og omegn

Hovedrengøring, Severing, Frisør, reception. Som person og kollega er jeg fleksibel og effektiv med et smilende positivt livssyn, ansvarlig og god til at kommunikere og have kundekontakt.

Har prøvet det et par gange, er vant til service genet fra mine tidligere jobs i henholdsvis Fakta og Min Købmand. Har serveret til familie arrangementer og sørget for opvask og lidt køkkenligt arbejde.

-Service mindet -åben og loyal -tålmodighed -Have arbejde (har arbejdet på en planteskole) -rengøring -lektiehjælp -børnepasning det er meget blandet arbejde jeg har lavet, men det har kun klædt mig bedre på til at modtage nye udfordringer eller teste mine egne kompetencer. Kan godt lide at prøve nye ting, opdage sider af mig selv jeg ikke vidste jeg havde. Dog er jeg også meget bevidst om ha´vad jeg er god og dårlig til.