Jeg vil kunne servere mad, drikkevarer, kage/desert, kaffe (og/eller lign.), og lignende opgaver. Jeg vil også sagtens kunne opstille buffet, kagebord, el. lign.

Ingen profilbeskrivelse...

Nanna Nielsen hjælper med hjælp til servering i København N og omegn

Jeg hedder Nanna og er 30kår. Jeg er en arbejdsom og imødekommende - nogle kvaliteter, som jeg håber kan bruges!

10+ måneders erfaring som tjener.

Jeg er meget imødekommende og præcis. Jeg er en meget smilende pige, og jeg nyder at gøre et godt stykke arbejde. Jeg er 17 år gammel, og forventer derfor ikke en meget høj løn.

Cecilie Andersen hjælper med hjælp til servering i Albertslund og omegn

Jeg er meget ansvarsbevidst og ved hvordan man tager hånd om en stillet opgave. Jeg har gennem de sidste år været glad for selv at kunne være herre over arbejdstider og søger derfor noget privat ved siden af mit studie.

Gabriel Larsen hjælper med hjælp til servering i Brøndby og omegn

Har hus og have Børn SOSU - assistent Hygiejne er i højsæde. Udføre opgaven på bedste vis efter dit ønske. Har jeg sagt ja til en aftale, overholder jeg den osse.

Ingen erfaring, men lærenem.

Jeg er vant til at alle de almindelige huslige pligter, og det jeg ikke har prøvet vil jeg hurtigt kunne lære. Ellers er jeg en glad, smilende og tålmodig pige på 22 år.

Jeg søger erfaring som bartender og gøre det gerne gratis. Jeg elsker at hjælpe med at holde en fantastisk fest og se at gæsterne har det sjovt.

Jeg er frist, smart og klar på udfordringer. Jeg har ingen professionel erfaring men er ivrig efter at lærer og prøve grænser. Jeg gør gerne bartender jobs gratis da jeg søger erfaring.

Anmeldelse:

Sandra mogensen hjælper med hjælp til servering i Kirke Såby og omegn

Mødestabil, møder altid til den aftalte tid. Grundig, arbejder for det bedste resultat hver gang. Engageret, går altid 100 procent op i det jeg laver. Servicemindet, prøver og yde den bedste service.

Oliver L Olsen hjælper med hjælp til servering i Sorø og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Er vant til at passe en stor familie og kan få en masse fra hånden. Jeg kan lave en del forskelig slags mad samt servere og vaske op.

Ingen profilbeskrivelse...

Nicklas Bjerregaard hjælper med hjælp til servering i Hjørring og omegn

Folkeskole gik på gymnasiet men det var ikke lige mig, nu arbejder jeg fuldtid på Restaurant Søborg som tjener, og tidligere har jeg været bordtennistræner for børn i alderen 5-14 år

Jeg har stor erfaring med servering til private arrangementer før.

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Ida lund Jensen hjælper med hjælp til servering i Nørresundby og omegn

Jeg er 24 år og er nuværedne Ergoterapeutstuderende i Aalborg. Jeg har arbejdet som ufaglært tjener i 4 år. Omsorgs- og pædagogmedhjælper i 4 år. Privat børnepasning + rengøring i 2-3 år.

Jeg har erfaring fra konfirmationer, hvor min veninde og jeg, har hjulpet med diverse sager.

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg har serveret og været afrydder til barnedåb og konfirmationer. Derudover har jeg gennem mit arbejde på advokatkontoret serveret og forberedt firmafester.

Hej, Jeg hedder Kinga og er jeg er 20 år gammel. Jeg er universitetsstuderende med meget fritid, som jeg elsker at bruge på at hjælpe andre mennesker og dermed tjene en lille skilling til studiebøgerne. Jeg har erfaring indenfor følgende områder: børnepasning, hundeluftning, rengøring samt serveringshjælp til fester. Som person er jeg åben, effektiv og servicemindet.

Trine Holm hjælper med hjælp til servering i Brønderslev og omegn

fugetjek, udskiftning af eksisterende fuger samt fuge nye vinduer/døre mm. Erfaring med servering til privatfester af forskellige karakterer Oprydning/organisering

Michelle Bertelsen hjælper med hjælp til servering i Fredericia og omegn

Mine Kvalifikationer er. Rengøring både privat og virksomheder børnepasser også både virksomheder og private................. lavet mad, og serveret

Anmeldelse:

Kim Pedersen hjælper med hjælp til servering i København S og omegn

Udfører det meste inden for handymand delen. Er uddannet VVS montør men har efterhånden en del års erfaring med diverse fag. Så kontakt mig for at hører nærmere

Helene Hansen hjælper med hjælp til servering i Aarhus C og omegn

Som person går jeg meget op i at hjælpe andre mennesker og gøre mine ting grundigt. Jeg går meget op i rengøring og at tingene ´bare spiller´ :) Ellers er jeg en glad og smilende pige der elsker at arbejde.

Hej, jeg har før hjulpet til flere begivenheder, bla. konfirmation, bryllup, dåd, 50-60-70-75-80 og 90 års fødselsdag. Jeg har erfaring inden for branchen og møder jeres gæster med et smil og forståelse. Jeg er fleksibel og frisk på nye opgaver og eller ekstra opgaver på dagen. Det er jeres dag og jeg vil blot gå i baggrunden og sørge for det praktiske.

Line Raun 21 år gammel, højere handelsstudent i 2019 med snit på 10.1 Er glad for alt arbejde så tøv endelig ikke med at spørge, jeg giver gerne en ekstra hånd.

Smilende og glad. Fleksibel og kan arbejde selvstændigt.

Smilende, venlig og kan tage tingene af mig selv. Fleksibel og kan arbejde under pres. Vil gøre mit for at det bliver en god fest. Let at omgås. Service orienteret.

Erfaren tjener, som tidligere har arbejdet på både hotel og restauranter. Imødekommende, effektiv og positiv.

Jeg er en energisk, troværdig og positiv pige, som arbejder effektivt og omhyggeligt. Jeg har en bred vifte af erhvervs-erfaring, og er ikke bange for at tage fat, med et smil på læben.