Ignacio morales hjælper med hjælp til servering i Aarhus N og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Karoline Mathilde Olesen hjælper med hjælp til servering i Brøndby og omegn

Jeg er en ung pige, som er frisk på at hjælpe til, der hvor der skal hjælpes. Jeg kan både lave noget rengøring, hjælpe med børnepasning, lektiehjælp og meget mere.

Michala Mosegaard hjælper med hjælp til servering i Herning og omegn

Jeg kan passe dine børn eller dyr, jeg kan rengøre hele hytten imens du sidder med benene oppe eller jeg kan servere til din fest. Jeg er lynhurtig og selvstændig så du mærker virkelig fordelen ved at lade mig gøre det for dig :)

Maria Berg Mortensen hjælper med hjælp til servering i Rødovre og omegn

Jeg er 25 år og uddannet indenfor ernæring. Jeg har masser erfaring med madlavning, børnepasning og servering. Jeg har kørekort. Jeg er meget loyal og god til at tage initiativ selv.

Ajang Elvis Ngwesse hjælper med hjælp til servering i Taastrup og omegn

Our employees are trained to handle all sorts of tasks and are always effective and thorough.We always take pride in helping others, and our employees are disallowed from discussing clients outside of work. You can trust us with your job.

Sebastian Lorentzen hjælper med hjælp til servering i København K og omegn

Fleksibel handyman til opgaver som flyttehjælp, rengøring, have, samling af møbler, servering til arrangementer, hundeluftning, lektier osv. Generelt hjælp til alle slags hverdagsopgaver.

Martine Nebel Sohn hjælper med hjælp til servering i Aarhus C og omegn

Jeg er stærk pige på 23 og kan arbejde selvstændigt, såvel som med andre. Jeg er nem at kommunikere med og generelt meget glad. Jeg snakker og forstår engelsk og dansk og synes det kunne være spændende med en alsidig arbejdsdag.

Lau Busch-Petersen hjælper med hjælp til servering i København N og omegn

Jeg uddannet skibs assistent (matros)., og skibsfører. Har arbejdet med diverse værktøj på skibe. Er interesseret i alm forfaldent arbejde. Skriv hvis du har nogen spørgsmal.

Michelle Cortéza hjælper med hjælp til servering i Ringe og omegn

Jeg er en yngre kvinde på knap 30 år der til daglig bor i lejlighed sammen med min datter på 9 år i Ringe på midtfyn. Jeg er bachelor studerende på syddansk universitet, hvor jeg læser jura.

Kathrine Jensen hjælper med hjælp til servering i Aarhus N og omegn

Som person er jeg meget åben, smilende, udadvendt og gør altid mit bedste. Jeg er altid klar på nye udfordringer og sætter pris på en struktureret hverdag.

Maj-Britt Winther hjælper med hjælp til servering i Odense SV og omegn

Gennemført STX (Græsk/Latin) og ekstra fag på VUC (matematik, fysik, kemi) Grundforlæb på kok/tjæner uddannelsen Grundforløb på Webintegrator Freelance kunstner og grafisk designer

Daniel Karstens hjælper med hjælp til servering i København NV og omegn

Jeg er bare en almindelig fyr med interesse for it. Jeg har mange børn i min familie og har passet dem gennem årene. Jeg har godt hoved for dansk og matematik.

Dorthe Larsen hjælper med hjælp til servering i Viborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Nicoline Landgreen hjælper med hjælp til servering i Greve og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Reidun Rasmussen hjælper med hjælp til servering i Gistrup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Malene scheel Larsen hjælper med hjælp til servering i Slagelse og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Emma Sode hjælper med hjælp til servering i Roskilde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Simone Brosø hjælper med hjælp til servering i Aalborg og omegn

Jeg har et godt øje for rengøring og sans for detaljen som de fleste andre overser. Jeg kan godt lide at gøre et godt stykke arbejde og efterlader aldrig en bolig jeg ikke kan stå inde for. Til daglig læser jeg jura på AAU.

Tenna Mitzie Ronby hjælper med hjælp til servering i København K og omegn

Jeg er god med børn. Jeg er meget erfaren indenfor serveringsbranchen, hvor jeg både kan fungere som tjener og bartender. Jeg har selv haft to grand danois igennem hele min opvækst, så hunde i alle størrelser passer mig rigtig godt.

Celine Boye hjælper med hjælp til servering i Juelsminde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Stefan Gewecke hjælper med hjælp til servering i Hellerup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Tine Bangst hjælper med hjælp til servering i Helsingør og omegn

Jeg er effektiv og tager fat mht have pasning. . god til børn uanset alder. Jeg har selv 2 voksne. Kan både ved sygdom og evt enkelt overnatning . Jeg har ingen allergi, s kan tåle alle miljøer.

Yassin Marrakchi hjælper med hjælp til servering i København SV og omegn

Personlige kvalifikationer: Humørfyldt, serviceminded og udadvendt. Stortset altid positiv og smilende. Bevidst om hvornår man skal være professionel og fokuseret og hvornår man kan være mere uformel og have tid til :)

Gabriel Evron hjælper med hjælp til servering i Gentofte og omegn

Jeg går i 3.g på Ordrup Gymnasium. Jeg er i god form og kan hjælpe med alt fra at klippe græs, til flygtning. Ud over har jeg haft kørekort i 1 år og har kørt mere eller mindre hver dag.

Rikke Petersen hjælper med hjælp til servering i Aabenraa og omegn

Jeg er en pige på 18, som elsker at prøve nye ting, jeg er omsorgsfuld, flittig, ansvarlig og imødekommende. Jeg bor med min familie i Aabenraa hvor jeg går i 3.g på hhx. Jeg flytter i løbet af næste år til Kolding for at studere til markedsføringsøkonom.

Karoline Høj Jakobsen hjælper med hjælp til servering i Aarhus C og omegn

Jeg er meget mødestabil og er fleksibel i forhold til arbejdstider. Qua min arbejdserfaring kan jeg hjælpe dig med både børnepasning, lektiehjælp, rengøring og servering til diverse arrangementer.