Håndværkerhjælp/ handyman / maler. Sprøjtemaling af større og mindre lokaler m.m. .Festarrangør Hjælp til forskellige små og større håndværksopgaver vedr. reparation, spartling, sprøjtemaling og alm. malerarbejde m.m. Materialekøb til proff. indkøbspriser direkte fra leverandør (Beck &Jørgensen )svanemærket Hjælp til privat-/ firma-fester. Indkøb, madlavning, opdækning, servering m.m. (Indkøb direkte fra Dagrofa.)

Jeg er en stor robust fyr med humor og livserfaring. Tager gerne imod udfordrende opgaver :-)

Jeg er en pige på 23 år, som bor i egen lejlighed i Nørresundby Jeg er smilende, glad og udadvent som person. Jeg har overblik, ordenssans og er god til at tage initiativ. Jeg tilbyder hjælp til servering samt oprydning og lettere anretninger, så står du og skal holde fest og helst bare vil slippe for at skulle i køkkenet og lave noget som helst, så skriv endelig en besked.

Anmeldelse:

Jeg hedder Phillip. Jeg er 23 år og uddannet som tømrer. I min fritid styrketræner jeg og motionerer i det lokale fitnesscenter for at holde mig i gang. Udover det, er jeg også frivillig badminton træner. På trods af min unge alder har jeg været meget igennem mht. jobs og har derfor samlet en masse erfaring, som jeg vil bruge på at hjælpe dig. Store opgaver har jeg en makker med

Anmeldelse:

Vi er to på 30 år som har gjordt dette de sidste mange år i vores fritid. Aalborg området

Anmeldelse:

Lidt om mig selv : Jeg hedder Mille er 27 år, og har erfaring som serveringspige, afrydder og opvasker ved større fester som barnedåb, fødselsdage og bryllupper. Børnepasning: Passer børn i alle aldre!

En frisk pige på 52 kan tilbyde min hjælp til din fest. Jeg kan klare alt indenfor borddækning, servering, buffet, opvask samt oprydning og rengøring. Timeprs: kr. 125,00 Område: Trekantområdet og dele af Fyn og Sønderjylland. Skriv til Birgitte.

Jeg er en udadvendt kvinde på 22 år som snart er færdig som social og sundhedsassistent og leder efter et job ved siden af som kan give lidt ekstra. Jeg har arbejdet i børnehave og på plejehjem og har derudover snart 2 uddannelser, men er klar på at give en hånd med, med det meste (det behøver ikke at ligne mit job) Så har du brug for hjælp så sig endelig til.

Jeg er en frisk pige på 24 år som søger til ekstra arbejde til at supplere SU'en. Jeg vil kunne forskellige dage, hvilket vil komme an på mit skema som ændre sig fra uge til uge, men jeg er ellers meget fleksibel og møder altid til aftalte tider.

Jeg er en mor til 3 børn. Jeg søger et ekstra job så jeg kan gøre hverdagen sødere for mine unger og mig.

Jeg er en ung kvinde på 26, som til daglig arbejder som entrepriseleder i byggebranchen, men mangler en ekstra skilling til ferien. Jeg er smilende og imødekommende og sætter pris på at give dine gæster en god oplevelse. Jeg har tidligere serveret ved en god håndfuld arrangementer med tilfredse gæster.

Mor til datter på 5 år. Læser til sygeplejerske.

Hej - jeg er en moden kvinde med masser af erfaring, som kan byde ind med lidt af hvert, både i og udenfor huset. Dvs hjælp til årets fest, slår gerne græsset, passer dine børn, og hænger en lampe op :-) Ring hvis du tænker at jeg er den du har brug for til lige din opgave.

Jeg hedder David, og er 19 år. Jeg udlejer et stort diskoteks- festanlæg til de største fester! Og med stort lysshow med strobo, vifter, røg og alt det fede! Kan både udleje som afhentning, eller levere, opsætte, nedtage samt selv være der og styre musikken for jer. Eller blot instruere i hvor det virker når det er sat op, efter eget ønske.

Sosu hjælper Rengøring Tolk (dansk/lettisk/russisk)

Jeg er en rigtig handyman, og kan klare en bred genre af opgaver. Skriv og forhør dig, så tager vi en snak om det.

Uddannet elektronikmekaniker 2002. Fotografering gennem 12 år Alt-mulig mand gennem 5-6 år Hus og have Træ og metal Pc og teknologi Teknisk mindet og logisk Menneskelig, opmærksom imødekommende Far til to - dreng 14/pige 11år Udvikling samtale og indsigt Natur(lig) Iderig og kvalitetsbevidst

Jeg er en frisk ung udadvendt mand på 18 år, som har sin daglige gang på Viborg Katedralskole, hvor jeg er på første år. Dertil bor jeg på det tilknyttede kollegium, hvor jeg engagere mig i det sociale liv omkring det. Jeg tilbyder lidt en all-around hjælp, da jeg egentlig godt kunne bruge lidt ekstra lommepenge.

Jeg er kvinde på 59 år - er uddannet revisor. Mine interesser er hunde, som jeg gerne passer i ferier mv.. Jeg har været frivillig i Huset (Herning), hvor jeg flere gange om ugen har lavet mad til 12-20 personer. Jeg har kørekort og bil. Jeg kan passe børn og evt. være reserve bedste.

Jeg er en ung kvinde på 23 år, jeg har en datter på halvandet år, en hund, leguan og fisk og så bor jeg sammen med min kæreste. - Jeg søger nået jeg kunne lave deltid eller måske i weekender. Jeg har gået til ridning for år siden og har optrænet en hest, så søger hest der skal tilreddes, oprydning efter fest el. lign. Håber at hører fra nogle af jer :)

Jeg er en 17 årig aktiv pige som elsker at gøre en forskel for andre mennesker, samt skabe eventyr i børns hverdag.

Erfaren kvinde på 45 år der for mange pr siden blev uddannet i køkken på restaurant. Jeg er ikke bange for at tage fat. Jeg har overblik og god til at organisere. En god fest er for mig når værten nyder festen. Jeg kan organisere, planlægge men også hoppe ind i en plan du har lavet

Jeg er en frisk pige på 19 år, der er igang med 1. sabbatår. Jeg har været spejder i 10 år og har derigennem fået en del menneskelige kvalifikationer, og praktiske kvalifikationer.

Jeg er en 50-årig kvinde som tilbyder hjælp til oprydning og servering.

Jeg er mest til handyman opgaver.

Jeg har mange års erfaring med servering. Både til private og i form af job. Jeg har arbejdet på hotel i flere år og jeg er nu bartender.

Jeg er en frisk kvinde på 24 år, jeg bor i egen lejlighed i København, og kunne godt bruge lidt flere penge til fritid og ferier. Jeg er vant til at passe hunde, andre dyr, børn, gøre rent, rydde sne, og serverer indimellem også til konfirmationer og større fødselsdage. Jeg er ikke sart - og giver gerne en hjælpende hånd udover ovenstående opgaver.

- Jeg arbejder primært indenfor Byggebranchen. Skal der laves tilbygning, renovering, tømrer arbejde, projekteringstegninger eller andet. Så kan jeg hjælpe. Her er snakke om større opgaver. - Læktiehjælp, jeg er god til at lærer fra mig og har samtidigt erfaring fra en tidligere stilling som lærer/underviser. Der hjælpes gerne inden Matematik, på 7-10 klasses-niveau, Foreberedelse til Gymnasiet samt Matematik C og B.

Jeg er en glad ung kvinde der leder efter et deltidsjob. Jeg læser på Aalborg universitet. Jeg vil derfor gerne havde et deltidsjob. For mig er det at stille til aftalte tidspunkter er en selvfølge. Jeg er altid glad og oplagt og giver gerne en hånd med.

Jeg hedder Elmer og jeg er 17 år gammel.

Servering / rengøring / transport.

Jeg er en frisk ung pige på 22 år. Jeg vil gerne hjælpe med forskellige ting i hjemmet som i ikke selv har tid til i hverdagen.

My name is Magda, I am a student at VIA University College. I love meeting new people and I am very good with kids. I have been a babysitter for over 3 years, additionally I used to take care of my baby niece since she was born. I would prefer to work during evenings and on weekends. I hope to find a job and I look forward to hear from you. Magda

I am a 25 year old man from Tanzania who have been here in Denmark for 9 months. I live with my son and my girlfriend. Since I have not started school yet I want to help my girlfriend just to try us economy since she did not earn enough for family of 3, which I am seeking work right now, and it can be anything, cleaning or caring for children / dogs because I am strong, I can also help with heavy stuff and it could be moving furniture or boxes ... sincerely hope you can use me.

Malerarbejde tilbydes ude som inde. Opsætning af filt, glasvæv og tapet

Jeg er en kvinde i 40´erne, som søger lidt ekstra arbejde. Jeg har erfaring med at gøre rent i private hjem og servering ved fester og pasning af kæledyr. Men hvis der skulle være brug for en anden for hjælp, så sig til. Så finder vi ud af det. Da jeg ikke har nogen bil, vil det være bedst, at jobbene ligger i Viborg.

Hej jeg hedder Emilie og er 18 år. Jeg elsker at hjælpe andre mennesker og gøre deres arbejde lettere. Jeg er meget ansvarlig og sætter mig 110% ind i de ting jeg laver, og selvfølgelig gør jeg det altid så godt jeg kan. Hvis der er brug for flere hænder, har jeg et par veninder som jeg altid har arbejdet godt sammen med, og de er lige så seriøse og ansvarlige som jeg.

Jeg har valgt kategorien fest men jeg kan også lave meget andet. Såsom f.eks. at sy gardiner til en billig pris og samle ikea møbler. Jeg har forestået tilbygningen af et hus hvor den eneste hjælp vi havde var vores familiemedlemers rådgivning. VVS-delen fik vi lavet af den lokale håndværker.

Jeg hedder Dorte pg bor i Taastrup sammen med min lille familie til daglig er jeg pædagog i en vuggestue. Til din fedt tager jeg gerne opvasken og rydder bordene laver og serverer kaffen. Efter som jeg har erfaring med kokke faget laver jeg også det meste mad samt jeg gerne hjælper med at dække borde. Jeg hjælper også gerne med at angerer festen helt fra bunden.

Jeg er en frisk ung mand på 24 år som søger fritidsarbejde som Bartender, vagt eller dørmand. Jeg er flyttet til Danmark fra Namibia, og bor nu med min kæreste i Slagelse. I Namibia arbejdede jeg som manager på en natklub, hvor jeg både fungerede som dørmand, bartender, chef og håndterede den administrative rolle. Jeg taler udelukkende flydende engelsk.