Jeg er 30 år og uddannet automatiktekniker. Jeg skal i gang med uddannelse til it teknolog og kan derfor godt bruge en ekstra skilling. Jeg kan tilbyde hjælp til opgaver, der ikke kræver en autoriseret håndværker. Bl.a. el opgaver, energioptimering, alm. havearbejde, opsætning og installation af tv, hjemmebiograf o.lign. Kontakt mig evt. for flere detaljer.

Jeg er uddannet anlægsgartner. Monterings opgaver udføre jeg også

Hej! Jeg er den du står og mangler, hvis du skal have hjælp til servering/opvask/køkkenhjælp til fester, middage o.l. eller hvis du har brug for en ekstra hånd til planlægning af arrangementet og middagen.

Jeg bor i 4300 Holbæk og er 28 år. Tilbyder hjælp inden for havearbejde og pasning af dyr.

Jeg er en ung mand på 24 år, der efter endt universitets studium har taget orlov for at arbejde. Fortrinsvis inden for mindre byggeprojekter, og tømrerarbejder. Jeg tilbyder det meste, og går altid velovervejet til opgaven, uanset om det drejer sig om et større konstruktionsprojekt, maling, oprydning eller en simpel hylde der skal sættes op.

Moden kvinde på 32 tilbyder rengøringshjælp og vinduespudsning. Kan også klare oprydning, vask og strygning.

Både mig (som er tjener) og min kæreste (som er ved at uddanne sig til elektriker) er villig til at hjælpe med diverse små opgaver

Jeg vil gerne tilbyde almindelige småreparationer, samling af møbler, hænge lamper op, malerier, billeder og andre opgaver som ikke kræver en autorisation.

Jeg har laveret alt i bygninger fra hvornår jeg var 16 som fuldtid arbejde... og fører har bare hjælpe min far det har en lille firma som handy. Jeg kan lavere næste alt i hus og have. Også både og næste alt du kan tinker om...

Jeg har meget erfaring indenfor serveringsområdet, da jeg arbejder som tjener til daglig. Desuden, mod betaling af lidt ekstra, kan der tages billeder. Har været fotograf i 5 år.

Jeg er 33 år og kan lidt af hvert. Er uddannet sygeplejerske, men er pt arbejdsløs. Hænderne godt skruet på og ikke bange for at tage fat. Er glad og imødekommende og vil gerne gøre et godt stykke arbejde.

Jeg er 34 år og arbejder til dagligt som IT-arkitekt/teknisk projektleder i et mellemstort firma. Jeg er uddannet fra Københavns Universitet og har en Ph.D. grad fra CBS. Jeg vil meget gerne hjælpe med installation af software, opsætning af en ny computer, fejlfinding, udvikling, IT-arkitektur, teknisk sparring (fx. iværksætteri) eller bare general forståelse af IT teori.

Jeg har en lille virksomhed, som tilbyder rengøring af lejligheder ved ud og/el. indflytning. Det inkluderer en basis rengøring og kan udvides med vinduesvask, ovn, køleskab mv. Nogle kan have brug for fast trappevask i etageejendomme. Kontakt mig for tilbud !

Mit navn er Mai, jeg er en frisk pige på 27 år som er bosat i Aalborg indtil d. 10/2 hvor jeg flytter til Svenstrup sammen med min kæreste. Jeg læser til pædagog, og arbejder som afløser i et rengøringsfirma i Aalborg Sv. Jeg kan tilbyde rengøring, samt pasning af børn.

Jeg er en kvinde på 33 fra Glamsbjerg. Jeg er meget handy og derved klarer jeg stort set alle opgave herhjemme selv. Men jeg vil meget gerne hjælpe andre med det samme. Jeg kan tilbyde hjælp til have, møbelsamling, ophængning af diverse. Da jeg er meget kreativt anlagt kan jeg også hjælpe med indretning mm. Kig evt på facebook gruppen Desing By Zaber

Hej jeg er uddannet Tømre/Gulvlægger. Jeg er stifter af Ma byg Jeg kunne godt tænke mig og tilbyde det viden jeg har og dermed opfylde jeres ønsker efter min erfarring. Det eneste i skal gøre er at ringe eller skrive en besked på 30862621 så kan vi snakke om jeres ønsker og alt det i gerne ville have lavet.

Jeg kan lidt af hvert og er et meget positivt menneske.

Tilbyder stort set alt indenfor arbejde i huset, og udenfor huset.

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg hedder Tine Skindhøj og jeg er 21 år. Jeg er en frisk, glad og udadvendt pige der søger et ekstra fritidsjob. Mine kompetencer: Jeg kan hjælpe med servering, oprydning, rengøring, madlavning og børnepasning. Jeg har arbejdserfaring inden for overstående og jeg er altid villig til at give det ekstra for at i føler jer trygge og får en god dag!

Jeg er ne 24 årige studerende, der har arbejdet med forskellige brancher. jeg kan kontaktes på 26448683

Jeg hjælper med opgaver som rengøring, havearbejde, dyrehjælp, computer og mere til. Jeg hedder Sofie, 23 år. Jeg læser og bor i Aarhus, som jeg er rigtig glad for. Jeg sparer op til et højskoleophold udlandet i 2018 og tager derfor imod en masse opgaver med et smil.

Jeg er en glad og positiv mand og er god til at lytte. Jeg er ofte blevet kontaktet af mennesker der ikke har overskud til alle de små og vigtige ting i hverdagen. Et lykkeligt liv er ikke et liv uden problemer, men et liv, hvor du er i stand til at løse de problemer der er eller vil dukke op.

Tilbyder service af hus og have. Div. reparationer inden-, og udendørs.

Jørn Laursen 29år små 10års erfaring i faget, kører et enkeltmandsfirma på 4 år, er udlært tømrer og bygningskonstruktør, som gør de fleste tømrer opgaver muligt, samt rådgivning. Jeg tilbyder tømrer snedker opgaver samt mindre murer, VVS opgaver, desuden laver jeg os diverse ejendomsservice opgaver.

Jeg er 54år og har selv et stor have, hvor der er en del rigtig gamle planter. Mellem de gamle 'perler' er jeg i gang med lægge mit egen præg på haven. Haven har mange særlige områder hvor jeg stå for alle opgaver, grøn og grå. Jeg har kassevogn og de fleste redskabber til havearbejde. Jeg kommer altid først til en orienterende samtale.

Hej, Jeg er en ung gut der hele livet har arbejdet med computer siden barns ben. Jeg har undervist samt hjulpet folk med at komme videre med deres pc problemer til billige penge Jeg kan alt indenfor computer

23 year old from the UK (near London), recently moved to Copenhagen to work. Looking for any odd jobs, particularly experienced in catering. Happy to help with cleaning, tidying, moving etc. People person, perfectionist professional - great eye for detail so each job will be done 100%! Hardworking, with lots of energy. Can deal with tricky children.

Lidt af alt alt mulig mand

Jeg er Marco an italiensk man 33 år og jeg bor i København fra 2012. Jeg er byggeingegnør men jeg har 10 år experience om forskellige praktik arbejder (murer, tømrer, maler). Jeg vil gerne findt noget lille job at arbejde i weekend eller om aften (efter min real job) fordi jeg vil gerne købe et hus i København og jeg bruge for noget extra penge at betalle min lån i bank

Har du brug for en makker til at udføre en opgave, som samtidig kan være rar at være omkring..så behøver du ikke lede mere.

Hi I'm Robert, I am 26 years old, I live in Tølløse and I can be your handyman. I can help you with your garden, furniture and other things in your house and also from your yard. I can speak and understand a little danish, I am at the 3rd module.

Kent S Kristensen - Er prof. Handyman, mange års erfaring. Certificeret drone pilot, Ejen minigraver, tiptrailer, græsmaskiner mm. Fra opsætning af lamper til nedgravning af faskiner mm.

Byggemand Bob - tidl. selvstændig flyttemand - kommer fra landet og kan alt -

Jeg er en frisk fyr på 29 år, der bor på Frederiksberg med min kone og en datter. Jeg arbejder i hverdagen som smed, men mangler et job i fritiden til at tjene lidt ekstra til ferien. jeg taler rimelig dansk, men jeg kan give en hånd med næsten alt slags håndværkerarbejde og praktiske opgaver i hus og have, såsom: Ophæng af lamper, hylder m.m., malerarbejde, fliselægning og flytte.

Er en mænd på 25 år, som til hverdag går ude på politiskolen i Brøndby. Har sommerferie i uge 29 og 30 og har ingen planer, så derfor er jeg på udkig efter lidt arbejde, så jeg kan lidt penge til at supplere min SU. Derfor hvis i mangler en hånd til havearbejdet, flytning eller anden oprydning, er jeg den rette mand.

Computer hjælp 150 kr i timen. Jeg er 19 år gammel. Ung og frisk, god til computer, it printer, osv.

Hej Jeg har altid elsket fysisk arbejde og kan godt lide at knokle. Jeg har erfaring indenfor malerarbejde ude/inde, al slags havearbejde, hjælp til flytning, opsætning af billeder lamper etc.

Hej :) Jeg er en ung pige på 25 år, jeg er rigtigt glad for at holde ting rene og er detalje orienteret. Er lidt af en perfektionist så rengøring for mig skal gøres ordentligt! Jeg ryger hurtigt ind i en rutine og er lærenem. Udover dette har jeg let til smil og er hårdtarbejdende.

Jeg er studerende ved Københavns Universitet og ved siden af ønsker jeg mig et ekstra job med rengøring eller andet husligt.