Flemming Sofus Madsen hjælper med opgaver i Agerbæk og omegn

Uddannet elektriker - har lavet det meste i mit hus selv af tømre, mureropgaver og maleropgaver.

Anmeldelse:

Adis Ajanovic hjælper med opgaver i Agerbæk og omegn

Alt hvad det har med have arbejde at gøre kan jeg fix, har lavet det igennem mange år privat og hjulpet mine kollega som har hus. Så intet problem med at lave have arbejde. Og vi siden af alt andet arbejde, kan jeg hjælpe med :)

Anmeldelse:

Chano Thorgersen hjælper med opgaver i Agerbæk og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Daniel Lauridsen hjælper med opgaver i Agerbæk og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Diana Bulduk hjælper med opgaver i Agerbæk og omegn

Jeg er en kvinde på 31 år med eget rengøring firma og Jeg har mange års erfaring med rengøring .Vi er pålidelige og ærlige mennesker. Alt hvores arbejde udføres med et smil.

Anmeldelse:

Alexander Nissen hjælper med opgaver i Agerbæk og omegn

har erfaring inden for det meste både inde og ude. har ikke endnu måtte sige nej til en kunde på grund af manglende erfaring. jeg har en del fritid så kan også arbejde i hverdagene

Anmeldelse:

Lars Brøndum hjælper med opgaver i Agerbæk og omegn

Har arbejde i entreprenørbrancen i en del år og er udannet maskinførere. Og i dag køre jeg lastbil hvor jeg har en del fri i løbet af ugen. Så vi du skal have noget lavet så skriv eller ring til mig.

Anmeldelse:

Martin Andersen hjælper med opgaver i Agerbæk og omegn

Den klassiske jyske altmuligmand, opvokset på landet i gammelt bondehus med 2 ha jord til. Masser af erfaring med havearbejde samt servicering af IT.

Søren Skov Hansen hjælper med opgaver i Agerbæk og omegn

Hækklipning Græsklipning Bortskaffelse af haveaffald. Beskæring af træer Fældning af små træer Tømrer VVS El-opgaver

Karolina Bobinska hjælper med opgaver i Agerbæk og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Jørn Svane hjælper med opgaver i Agerbæk og omegn

Arbejder til dagligt med vvs. Men hænder er godt skruet på og er ikke bange for at tage fat. Der findes altid en løsning på folks problemer det er bare at finde den rette vej der til.

Anmeldelse:

Finn Beck hjælper med opgaver i Agerbæk og omegn

Alsidig erfaring fra selvbyg og renovering og vedligeholdelse af ældre ejendomme med fjernelse ag gamle gulve og vægge samt montage af nye. Reparation af tage etc.

Anmeldelse:

Jørn Duus hjælper med opgaver i Agerbæk og omegn

Ophængning af lamper, skillerum, lofter fliseopsætning samt andre opgaver Flisebelægning, terrasse, indkørsel, etablering af robotplæneklipper Flyttehjælp mm

Anmeldelse:

Berit Petersen hjælper med opgaver i Agerbæk og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Richard P hjælper med opgaver i Agerbæk og omegn

Maler, handyman, flytning og diverse opgaver. indfor have og anlæg. Lægning af gulv. Have / anlæg. Mindre tømmeropgaver.. Malerarbejde ...........

Brian Nielsen hjælper med opgaver i Agerbæk og omegn

jeg er udlært elektriker jeg er 42 år og har erfaring med meget forskelligt. -jeg har fejlfundet på, industri og bolig installationer, samt lavet div. installationsopgaver inde og ude.

Troels Nielsen hjælper med opgaver i Agerbæk og omegn

Har udstyr til at klare alle opgaver Efterlader kun ordentligt arbejde Er hurtigt arbejdende og effektiv Kvalitetsbevidst Selvstændigt arbejdende efter aftale er i hus.

Alex Brig Madsen hjælper med opgaver i Agerbæk og omegn

Jeg er udlært tømrer, men kommer fra landet. Hvor man er blevet involveret i meget forskelligt, og så har en god arbejdsmoral og gåpåmod.

Michael bekker hjælper med opgaver i Agerbæk og omegn

Faglært murer arbejdet med faget i 15år Der udover har jeg har arbejdet med anlægs arbejde. Brolægning mindre tømrer opgaver. Har derudover Arbejde flere år som pedel

Varde Tv & Service hjælper med opgaver i Agerbæk og omegn

Uddannet salgsassistent inden for radio/tv 8 års erfaring med at lave fordeling af antennesignal, opsætning af computere, flyt af data mellem computere og meget andet, inden for dette felt.

Erik Pedersen hjælper med opgaver i Agerbæk og omegn

El renovering nybyg omforandring, kameraovervågning og alarmer, smart lys styring via app VVS har arbejdet med det i 12 år. Er udannet mekaniker , elektronik, mekanisk og aircon, dækmog afbalancering

Matthias Thøgersen hjælper med opgaver i Agerbæk og omegn

Har eget firma, hvor vi beskæftiger os inde for det grønne område og tilligemed har vi samarbejdspartnere med masser af erfaring. Kan Klippe hæk Fælde træet og meget andet

Diana Mortensen hjælper med opgaver i Agerbæk og omegn

Jeg er udlært bygningsmaler i 2011 og har været i branchen til 2021 så har over 10 års erfaring. Idag arbejder jeg som sanitør ved skade service, da jeg havde brug for at prøve nogle nye udfordringer.