Anmeldelse:

Heidi Nielsen hjælper med opgaver i Albertslund og omegn

grundig stabil god dialog med kunden og et godt overblik, er fleksibel med opgaver kan skifte sengetøj vaske tøj eller vande blomster ingen opgaver er for store

Anmeldelse:

Niels emmering hjælper med opgaver i Albertslund og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Necdet Gökce hjælper med opgaver i Albertslund og omegn

Jeg er en mand på 53 år gammel. Jeg tilbyder: Græsslåning, Anlæg af have, terrasse Hækklipning Træfældning, Beskæring, Andet havearbejde efter aftale. Jeg har egen bil med trailer og redskaber.

Anmeldelse:

Casper fynbo hjælper med opgaver i Albertslund og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Habib Saraj hjælper med opgaver i Albertslund og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Tino Kils hjælper med opgaver i Albertslund og omegn

Erfaret maler og håndværker gennem 12 år desuden kører vi entreprise vi udfør opgaver inden for VVS murer maler og det hele til god pris

Christian Harding Dan hjælper med opgaver i Albertslund og omegn

Er uddannet Elektriker , har være på det market igemmen 12 år , men har altid løst andre opgaver som maler, mure og opsætning af køkkener og ligne.

Anmeldelse:

Micke Hvorslev hjælper med opgaver i Albertslund og omegn

UDDANNET TØMRER Jeg er uddannet tømrer og er vant til at arbejde meget selvstændigt og finde løsninger til de mere komplicerede opgaver. Jeg sætter fokus på kvalitet og går meget op i at arbejdet er professionelt og opfylder kundens ønske.

Anmeldelse:

Paulina Gonzalez hjælper med opgaver i Albertslund og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Ogun Bozkurt hjælper med opgaver i Albertslund og omegn

Lidt af alt alt mulig mand

Anmeldelse:

Ronja Stendal hjælper med opgaver i Albertslund og omegn

Jeg har taget et hygiejnebevis og er færdiguddannet med en professions bachelor i Ernæring og Sundhed. Jeg arbejder godt både i eget og andres selvskab 😊

Anmeldelse:

Marcus Shein hjælper med opgaver i Albertslund og omegn

Mediegrafiker, vvs'er og handymand. Er CVR-registreret, så kan skrive faktura til dig. Arbejder som regel med Henrik (42 års erfaring og har haft firma i 25 år). Samarbejder med André maskine teknikere og cykel tekniker med mange års erfaring. Alt afhænger af opgaven. Mvh Marcus

Anmeldelse:

Florencia Badin hjælper med opgaver i Albertslund og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Christopher Jensen hjælper med opgaver i Albertslund og omegn

Jeg er generelt god til det fleste opgaver, når det kommer til at være handy mand og vedligeholdelse i hjemmet. Jeg er perfektionist og jeg har det bedst med at opgaven bliver lavet ordentligt.

Anmeldelse:

Bo Larsen hjælper med opgaver i Albertslund og omegn

Har altid været handymand og mine sønner er elektriker og tømmer så vi har lavet næsten alt så vi er dækket godt ind, tøv ikke skriv blot og jeg svare,

Anmeldelse:

Kemal Aytekin hjælper med opgaver i Albertslund og omegn

Jeg udfører alle former for opgaver inden for tømrer og malerbranchen. Jeg har mange års privat og erhvervserfaring. Jeg har hænder og hoved godt skruet på. En god All round handyman.

Jesper Julian Struve Andersen hjælper med opgaver i Albertslund og omegn

Uddannet: Finansøkonom - KNORD Elektronik ingeniør - DTU Derudover er jeg dygtig til at løse de fleste opgaver og finder en stor tilfredshed i at gøre det ordentligt.

Anmeldelse:

Zaheer Chuddhri hjælper med opgaver i Albertslund og omegn

hej indflytning rengøring og meget mere. Og jeg vil også hjælp med flytte med ting et sted til anden sted min time prise er 299kr i time du er altid ring til mig på tlf 42436243

Anmeldelse:

Sajjad S hjælper med opgaver i Albertslund og omegn

Har flyttet for mange kunder til stor tilfredshed. Passer altid godt på varerne. Er meget punktlig og omhyggelig. Skriv endelig til mig hvis du har nogle spørgsmål.

Anmeldelse:

Khalil Ahmad hjælper med opgaver i Albertslund og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Vigerslevs Handyman hjælper med opgaver i Albertslund og omegn

Uddannet vvs montør siden 2008. Har været selvstændig som handyman siden 2021. Udfører alt inde for vvs opgaver, der ikke kræver autorisation. Udfører stort som småt.

Anmeldelse:

Steen Libak hjælper med opgaver i Albertslund og omegn

Jeg går meget op i at løse opgave professionelt, og ønsker derfor også at se på opgaven, for at få dit ønske opfyldt. Erfaring fra egne lejligheder, hus og sommerhus gennem tiden, samt hjælp til familie og venner.