Anmeldelse:

Signe Thomsen hjælper med opgaver i Charlottenlund og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Archie Carlsen hjælper med opgaver i Charlottenlund og omegn

Jeg er en person som Man altid kan regne med og holder altid mine aftaler. Og er fair i prisen. Mit mål er at se smilet fra kunden efter jeg gjort mit arbejde.

Anmeldelse:

Kwame M. hjælper med opgaver i Charlottenlund og omegn

2 års erfaring som håndværker i Danmark og 2 års erfaring med rengøring, havearbejde, reparation og renovering i Frankrig. 5 års erfaring i olie- og gasselskabet i Ghana.

Emil Schlyter Hollender hjælper med opgaver i Charlottenlund og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Mads Larsen hjælper med opgaver i Charlottenlund og omegn

Voksen mand på 45 med bred erfaring fra håndværk, salg, service og handel, bla. som selvstændig. Har tit tid til at give dig en hånd. Evt. medbringende en pålidelig makker, til de større opgaver. Fast tilbud. Eller timepris.

Anmeldelse:

Carlos Villalba hjælper med opgaver i Charlottenlund og omegn

Proactive person, able to work hard to help solve detailed tasks. Respect, punctuality and good treatment of people. Very responsible in the work to be carried out. Good presence.

Anmeldelse:

Matthew Wayman hjælper med opgaver i Charlottenlund og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Keld Poulsen hjælper med opgaver i Charlottenlund og omegn

Jeg påtager mig diverse Handymanopgaver. Er god til maleropgaver og renovering af lædermøbler.. Skal du have samlet og opsat et IKEA køkken er jeg også god til det.

Anmeldelse:

Thea Nielsen hjælper med opgaver i Charlottenlund og omegn

Jeg er en pige på 21 år og jeg holder mit første sabbatår. Jeg har efter jeg færdiggjorde gymnasiet i 2015 arbejdet som kontorstewardesse hos KANT arkitekter. Jeg er smilende imødekommende og pligtopfyldende.

Anmeldelse:

Daniel Zacchi hjælper med opgaver i Charlottenlund og omegn

Jeg kan lave meget inde for have da jeg er uddannet anlægsgartner jeg har maskiner og ellers lejer jeg dem. Jeg kan også passe børn både og hente men også og lege og hygge.

Anmeldelse:

Maika Holluf hjælper med opgaver i Charlottenlund og omegn

Jeg er et venligt og pligtopfyldende menneske, og går op i at lægge kvalitet i mit arbejde. Jeg har bred erfaring, som jeg ønsker at gøre brug af her på handyhand.

Anmeldelse:

Inge Søbæk hjælper med opgaver i Charlottenlund og omegn

Jeg kan sy dit tøj ind/ud/om og reparere huller i de revnede bukser. Hvis du har noget lækkert stof kan jeg også sy noget helt nyt.

Jørgen Dilling-hansen hjælper med opgaver i Charlottenlund og omegn

Jeg er 52 år , og tilbyder alt maler arbejde , og tømmer arbejde , i det hele taget alt bygnings veligeholdelse udvendig som invendig . Jeg kommer gerne og kikker på opgaven og vi kan aftale en pris .

Anmeldelse:

Søren Johansen hjælper med opgaver i Charlottenlund og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Joaquin Fioretti hjælper med opgaver i Charlottenlund og omegn

Industrial Engineer, my career gave me the knowledge to understand and analice several areas. I am a very proactive, helpful, friendly, fast learner.

Anmeldelse:

Peter B hjælper med opgaver i Charlottenlund og omegn

Jeg har en professionel, estetisk og kunstnerisk tilgang til mine opgaver......................................................................................................................................................................

Bjarne Dahl Nielsen hjælper med opgaver i Charlottenlund og omegn

Mine kvalifikationer er mange, jeg har lavet mange forskellige ting gennem livet, været med på Storebæltsbroen/Øresundsbroen og Metroen. Jeg har bygget omkring 35 butikker om, samt arbejdet for mange private med en mangfoldighed af opgaver,

Amanda Koefoed Simonsen hjælper med opgaver i Charlottenlund og omegn

+5 års erfaring i tjener og restaurationsbranchen. Jeg kan derfor godt håndtere travlhed og giver altid lidt ekstra service da jeg ved hvor lille en forskel der skal til!

Lotus kvalitet services Natasha Dimitrovska hjælper med opgaver i Charlottenlund og omegn

Lotus kvalitet services offers any type of cleaning to private accommodations and companies. Eco-friendly cleaning products Price: 200 kr per an hours plus moms

Anmeldelse:

NIcolaI GottlIeb hjælper med opgaver i Charlottenlund og omegn

Jeg har mange aars erfaring med diverse opgaver i alt der har med hus, have og lignende at goere. Kan vaere meget kreativ i loesninger hvis du vil, eller bare holde mig til opgaven🦁

Anmeldelse:

Anna Dahl Lund hjælper med opgaver i Charlottenlund og omegn

Hej, mit navn er Anna. Jeg er en 21 årig tilflytter fra fyn. Jeg opfatter mig selv som en grundig, smilende og effektiv person. Jeg er i gang med mit andet sabbatår, hvilket jeg bruger på at skrabe penge sammen til et højskoleophold.

Anmeldelse:

Nikki Toth hjælper med opgaver i Charlottenlund og omegn

Jeg er en frisk og udadvendt ung mand på 33, som lider af rengøringsvanvid. Jeg er pligtopfyldende, og loyal over for mine kunder, og jeg gennemgår altid opgaven med kunden, når den er afsluttet.

Anmeldelse:

Kenneth Andersen hjælper med opgaver i Charlottenlund og omegn

Jeg er uddannet Struktør, jord og beton arbejder, og har der udover lavet mange forskellige ting igennem årerne, jeg har blandt andet bygget mit eget hus, med alt hvad det indebære af forskelligt arbejdsopgaver.

Platinium Service CPH ved MEG El- Gouzi hjælper med opgaver i Charlottenlund og omegn

Jeg er udlært VVS- Energispecialist, og har været handymand i mange år og lavet mange forskellige opgaver; Bore hylder,billeder, spejle, ophængning af lamper med tilslutning og flot finish.

Anmeldelse:

Louis Noel hjælper med opgaver i Charlottenlund og omegn

kvik handymand, som kan lidt af det hele

Anmeldelse:

Michael Larsen hjælper med opgaver i Charlottenlund og omegn

Jeg er elektriker. Har selv have hvor jeg har arbejdet med forskellige havemaskiner. Har værktøjet og erfaring til opsætning/samling af diverse ting

Anmeldelse:

Natmir Memedi hjælper med opgaver i Charlottenlund og omegn

Ingen profilbeskrivelse...