Anmeldelse:

Archie Carlsen hjælper med opgaver i Dyssegård og omegn

Jeg er en person som Man altid kan regne med og holder altid mine aftaler. Og er fair i prisen. Mit mål er at se smilet fra kunden efter jeg gjort mit arbejde.

Anmeldelse:

Søren Johansen hjælper med opgaver i Dyssegård og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Cecilie Frandsen hjælper med opgaver i Dyssegård og omegn

Er opvokset på en bondegård på Møn med stor have, hvor jeg og mine søskende altid har hjulpet til. Har erfaring med beskæring af buske og træer, beskæring, luning, plantning, græsslåning etc.

Lotus kvalitet services Natasha Dimitrovska hjælper med opgaver i Dyssegård og omegn

Lotus kvalitet services offers any type of cleaning to private accommodations and companies. Eco-friendly cleaning products Price: 200 kr per an hours plus moms

Anmeldelse:

Jeff Jensen hjælper med opgaver i Dyssegård og omegn

har være Handymand både privat i mange år,og på jobs i none år og har et værksted hvor jeg roder med lidt af vær, arbejder mest i træ men kan også lave lidt vvs og EL

Anmeldelse:

Natmir Memedi hjælper med opgaver i Dyssegård og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Satya Ordoñeez hjælper med opgaver i Dyssegård og omegn

I am a dynamic, organized and capable young woman. I like to meet my employer's goals, get good recommendations and keep learning! My availability is immediate and fulltieme!

Anmeldelse:

Joaquin Fioretti hjælper med opgaver i Dyssegård og omegn

Industrial Engineer, my career gave me the knowledge to understand and analice several areas. I am a very proactive, helpful, friendly, fast learner.

Anmeldelse:

NIcolaI GottlIeb hjælper med opgaver i Dyssegård og omegn

Jeg har mange aars erfaring med diverse opgaver i alt der har med hus, have og lignende at goere. Kan vaere meget kreativ i loesninger hvis du vil, eller bare holde mig til opgaven🦁

Anmeldelse:

Michael Larsen hjælper med opgaver i Dyssegård og omegn

Jeg er elektriker. Har selv have hvor jeg har arbejdet med forskellige havemaskiner. Har værktøjet og erfaring til opsætning/samling af diverse ting

Anmeldelse:

Magnus Nielsen hjælper med opgaver i Dyssegård og omegn

Hej Handyhand-læser, Jeg er en flink, imødekommende og loyal person, som altid er grundig med arbejdet. Jeg holder aftalerne, og leverer et resultat i høj kvalitet til en fornuftig pris. Jeg håber jeg kan hjælpe dig med din opgave.

Anmeldelse:

Inge Søbæk hjælper med opgaver i Dyssegård og omegn

Jeg kan sy dit tøj ind/ud/om og reparere huller i de revnede bukser. Hvis du har noget lækkert stof kan jeg også sy noget helt nyt.

Anmeldelse:

Ann :-) hjælper med opgaver i Dyssegård og omegn

Jeg er en 52 årig kvinde, som har stor erfaring med servering og oprydning til fester. Jeg tilbyder en hjælpende hånd og arbejder effektivt og selvstændigt :-)

Anmeldelse:

Carlos Villalba hjælper med opgaver i Dyssegård og omegn

Proactive person, able to work hard to help solve detailed tasks. Respect, punctuality and good treatment of people. Very responsible in the work to be carried out. Good presence.

Anmeldelse:

Matthew Wayman hjælper med opgaver i Dyssegård og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jesper kristensen hjælper med opgaver i Dyssegård og omegn

jeg er uddannet maler med 20 års erfaring og eget firma. favner alt indenfor malerfaget. er pålidelig , kvalitetsbevidst og overholder altid mine aftaler.

Christian Borinaga hjælper med opgaver i Dyssegård og omegn

Uddannede vvs som energispecialist. Laver service opgaver, køkken og bad renovering. Kan også arbejde med fjernvarme, pumper samt diverse små opgaver i et hus

Anmeldelse:

Frida Lyngsøe hjælper med opgaver i Dyssegård og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Tolga İyigün hjælper med opgaver i Dyssegård og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Rasmus Colding-Christensen hjælper med opgaver i Dyssegård og omegn

Har arbejdet rundt omkring i en 5 års tid nu, som både murer, tømrer og maler. Jeg er ikke uddannet, men har hænderne skruet godt på og er meget perfektionistisk. Jeg stopper ikke før arbejdet er fuldført og fuldført korrekt

Anmeldelse:

Theis & Marcus . hjælper med opgaver i Dyssegård og omegn

Hej. Vi kommer altid ud i par. Vi har både stationcar og en trailer. Vi laver primært arbejde indenfor flyttearbejde og diverse, men skriv til os også finder vi ud af noget.

Anmeldelse:

Jason Oldrup hjælper med opgaver i Dyssegård og omegn

Er uddannet maskiner, har renoveret mit eget hus. Arbejder til dagligt med el og på byggepladser. Det er vigtigt for mig at de ting jeg laver er i orden. Samt jeg sætter stor pris på at folk er glade for det arbejde jeg udføre.