Anmeldelse:

Peter Lehnert hjælper med opgaver i Frederiksberg og omegn

Jeg er den perfekte mand til dit job, fordi jeg er omhyggelig og fordi jeg ved, at kvaliteten ligger i detaljen. som ingeniørstuderende sørger jeg for de rigtige opmålinger og undgår dumme fejl.

Anmeldelse:

Kristian Gehlert hjælper med opgaver i Frederiksberg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Dennis Ducinius hjælper med opgaver i Frederiksberg og omegn

Jeg har en håndværksmæssig uddannelse som automekaniker, men har gennem årene beskæftige mig stort set alt indenfor vedligeholdelse af eget hus gennem 40 år.

Anmeldelse:

Christina Hansen hjælper med opgaver i Frederiksberg og omegn

Jeg er en glad hjælper til den store fest. Jeg kan dække bordet og pynte. Jeg kan servere og ordne køkkenet. Jeg kan stå op i mange mange timer og servere drinks til sidst, hvis det er

Anmeldelse:

Nick Fransson hjælper med opgaver i Frederiksberg og omegn

Kan lave små opgaver i have, så som græsslåning, hækkeklipning, rydde bede osv. Kan male og sætte ting op. Køre på genbrugsplads, tømme kælderrum og loftrum.

Anmeldelse:

Braian Reinoso hjælper med opgaver i Frederiksberg og omegn

Certified in work at heights and risk Precise and fast work High availability Trustworthy I have worked in various companies and families. Ask for references

Christian Borinaga hjælper med opgaver i Frederiksberg og omegn

Uddannede vvs som energispecialist. Laver service opgaver, køkken og bad renovering. Kan også arbejde med fjernvarme, pumper samt diverse små opgaver i et hus

Anmeldelse:

Casper Sigaard hjælper med opgaver i Frederiksberg og omegn

Jeg er i voksenlærer som tømrer. Hvis opgaven kræver det tages tømrersvend med. Kan være behjælpelig med alt indenfor tømrerfaget, skriv en besked så er jeg sikker på at vi finder en løsning sammen. Større opgaver vil for begge parters skyld, kræve besigtigelse.

Anmeldelse:

Elena Nistor hjælper med opgaver i Frederiksberg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Javier Garcia Sanchez hjælper med opgaver i Frederiksberg og omegn

I consider myself as a hard worker, resposable, flexible, fast and good skills to be a handyhand. I like every simple task that people usually need.

Anmeldelse:

André Assals hjælper med opgaver i Frederiksberg og omegn

Arbejdet som servicetekniker i 6 år, reparation af computere (HP, Lenovo, Dell, Fujitsu, Apple) og support af Windows. Har også tidligere arbejdet i servicedesk.

Tolga Elektriker/Handymand hjælper med opgaver i Frederiksberg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Ann :-) hjælper med opgaver i Frederiksberg og omegn

Jeg er en 52 årig kvinde, som har stor erfaring med servering og oprydning til fester. Jeg tilbyder en hjælpende hånd og arbejder effektivt og selvstændigt :-)

Anmeldelse:

Jonas Karlsen hjælper med opgaver i Frederiksberg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Mark Valentin hjælper med opgaver i Frederiksberg og omegn

Alt i vvs arbejde, som eksempel; utætte vandrør/samlinger badeværelser. (sanitet) generelle afløbs opgaver. blandings batterier. vand og varme installationer

Christopher Staton hjælper med opgaver i Frederiksberg og omegn

I'm a do-it-yourselfer, hobby woodworker and digital designer and have completed projects for myself, other individuals, and businesses. I pride myself on attention to detail and enjoy finding solutions to improve daily life.

Anmeldelse:

Wajid Ali hjælper med opgaver i Frederiksberg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Tina D hjælper med opgaver i Frederiksberg og omegn

Jeg er grundig, effektiv og stabil i forhold til alle opgaver. Jeg vil altid gøre arbejdet hos dig lige så godt og ordentligt, som var det hjemme hos mig selv.

Anmeldelse:

Ana Pais hjælper med opgaver i Frederiksberg og omegn

I have a master degree. I took a course to become a Holiday Camp Monitor and I worked as an English school teacher in a primary school. I am currently unemployed so want to occupy my time and do some extra cash.

Anmeldelse:

Martin Hansen hjælper med opgaver i Frederiksberg og omegn

I'm an Agricultural Engineer, passionate about gardening and landscaping. Mowing, trimming, pruning are my major skills. Neat and tidy, I seek as much perfection as possible. I also do digging, tree felling, planting, fertilizing, spraying, etc.

Johan Bruun-Kjeldsmark hjælper med opgaver i Frederiksberg og omegn

Jeg er til dagligt ansat som teknisk personale på en større skole og driver et mindre handymand-firma ved siden af. Jeg har selvsagt hænderne skruet fint på og medbringer altid selv det fornødne værktøj.