Emil Schlyter Hollender hjælper med opgaver i Gentofte og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Archie Carlsen hjælper med opgaver i Gentofte og omegn

Jeg er en person som Man altid kan regne med og holder altid mine aftaler. Og er fair i prisen. Mit mål er at se smilet fra kunden efter jeg gjort mit arbejde.

Anmeldelse:

Søren Johansen hjælper med opgaver i Gentofte og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Anna Dahl Lund hjælper med opgaver i Gentofte og omegn

Hej, mit navn er Anna. Jeg er en 21 årig tilflytter fra fyn. Jeg opfatter mig selv som en grundig, smilende og effektiv person. Jeg er i gang med mit andet sabbatår, hvilket jeg bruger på at skrabe penge sammen til et højskoleophold.

Anmeldelse:

Carlos Villalba hjælper med opgaver i Gentofte og omegn

Proactive person, able to work hard to help solve detailed tasks. Respect, punctuality and good treatment of people. Very responsible in the work to be carried out. Good presence.

Anmeldelse:

Matthew Wayman hjælper med opgaver i Gentofte og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Lotus kvalitet services Natasha Dimitrovska hjælper med opgaver i Gentofte og omegn

Lotus kvalitet services offers any type of cleaning to private accommodations and companies. Eco-friendly cleaning products Price: 200 kr per an hours plus moms

Anmeldelse:

Inge Søbæk hjælper med opgaver i Gentofte og omegn

Jeg kan sy dit tøj ind/ud/om og reparere huller i de revnede bukser. Hvis du har noget lækkert stof kan jeg også sy noget helt nyt.

Anmeldelse:

Joaquin Fioretti hjælper med opgaver i Gentofte og omegn

Industrial Engineer, my career gave me the knowledge to understand and analice several areas. I am a very proactive, helpful, friendly, fast learner.

Jørgen Dilling-hansen hjælper med opgaver i Gentofte og omegn

Jeg er 52 år , og tilbyder alt maler arbejde , og tømmer arbejde , i det hele taget alt bygnings veligeholdelse udvendig som invendig . Jeg kommer gerne og kikker på opgaven og vi kan aftale en pris .

Anmeldelse:

Michael Larsen hjælper med opgaver i Gentofte og omegn

Jeg er elektriker. Har selv have hvor jeg har arbejdet med forskellige havemaskiner. Har værktøjet og erfaring til opsætning/samling af diverse ting

Anmeldelse:

Peter Westh hjælper med opgaver i Gentofte og omegn

Jeg har en professinel/håndværksmæssig uddannelse som pladesmed og automekaniker, men har gennem årene beskæftige mig stort set alt indenfor reparation, maling og vedligeholdelse af hus og have. Høj kvalitet og tillid er min mission.

Anmeldelse:

Jeff Jensen hjælper med opgaver i Gentofte og omegn

har være Handymand både privat i mange år,og på jobs i none år og har et værksted hvor jeg roder med lidt af vær, arbejder mest i træ men kan også lave lidt vvs og EL

Anmeldelse:

NIcolaI GottlIeb hjælper med opgaver i Gentofte og omegn

Jeg har mange aars erfaring med diverse opgaver i alt der har med hus, have og lignende at goere. Kan vaere meget kreativ i loesninger hvis du vil, eller bare holde mig til opgaven🦁

Anmeldelse:

Natmir Memedi hjælper med opgaver i Gentofte og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Ale Handro hjælper med opgaver i Gentofte og omegn

Hej jeg tilbyder hjælp til følgende samling af møbler. Opsætning af lamper. Fjernelse af ukrudt mellem fliser/græsslåning. Rengøring af private hjem. Letter male opgaver som fx- spartel af små huller/maling af loft/væg/træmaling.

Anmeldelse:

Patrick Andersen hjælper med opgaver i Gentofte og omegn

*Mødestabil *Fair *Har hjulpet et par venner med totalt renovering af hus og have *Kan arbejde selvstændigt *Arbejdstid kan svinge, jeg har rigtig meget afspadsering, så i perioder kan jeg arbejde mere end normalt.

Amanda Koefoed Simonsen hjælper med opgaver i Gentofte og omegn

+5 års erfaring i tjener og restaurationsbranchen. Jeg kan derfor godt håndtere travlhed og giver altid lidt ekstra service da jeg ved hvor lille en forskel der skal til!

Anmeldelse:

Frida Lyngsøe hjælper med opgaver i Gentofte og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Ann :-) hjælper med opgaver i Gentofte og omegn

Jeg er en 52 årig kvinde, som har stor erfaring med servering og oprydning til fester. Jeg tilbyder en hjælpende hånd og arbejder effektivt og selvstændigt :-)

Anmeldelse:

Louis Noel hjælper med opgaver i Gentofte og omegn

kvik handymand, som kan lidt af det hele