Anmeldelse:

Casper fynbo hjælper med opgaver i Glostrup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Tino Kils hjælper med opgaver i Glostrup og omegn

Erfaret maler og håndværker gennem 12 år desuden kører vi entreprise vi udfør opgaver inden for VVS murer maler og det hele til god pris

Anmeldelse:

Niels emmering hjælper med opgaver i Glostrup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Paulina Gonzalez hjælper med opgaver i Glostrup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Bo Larsen hjælper med opgaver i Glostrup og omegn

Har altid været handymand og mine sønner er elektriker og tømmer så vi har lavet næsten alt så vi er dækket godt ind, tøv ikke skriv blot og jeg svare,

Anmeldelse:

Necdet Gökce hjælper med opgaver i Glostrup og omegn

Jeg er en mand på 51 år gammel. Jeg tilbyder: Græsslåning, Anlæg af have, terrasse Hækklipning Træfældning, Beskæring, Rodfræsning, Andet havearbejde efter aftale. Jeg har egen bil med trailer og redskaber.

Anmeldelse:

Kemal Aytekin hjælper med opgaver i Glostrup og omegn

Jeg udfører alle former for opgaver inden for tømrer og malerbranchen. Jeg har mange års privat og erhvervserfaring. Jeg har hænder og hoved godt skruet på. En god All round handyman.

Anmeldelse:

Florencia Badin hjælper med opgaver i Glostrup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Roberto Bressan hjælper med opgaver i Glostrup og omegn

Min omgangskreds siger at jeg er: Flittig, meget tålmodig, grundig, ihærdig, dygtig, kan alt... Altså en rigtig Handy mand/gør det selv mand :-).

Vigerslevs Handyman hjælper med opgaver i Glostrup og omegn

Jeg er uddannet vvs montør med 15 års erfaring. Jeg gør mig primært i mindre vvs opgaver samt andre ejendomsservice opgaver. Jeg kører på hele Sjælland.

Anmeldelse:

Khalil Ahmad hjælper med opgaver i Glostrup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

André Assals hjælper med opgaver i Glostrup og omegn

Arbejdet som servicetekniker i 6 år, reparation af computere (HP, Lenovo, Dell, Fujitsu, Apple) og support af Windows. Har også tidligere arbejdet i servicedesk.

Anmeldelse:

Heino Eriksen hjælper med opgaver i Glostrup og omegn

Far til 6 børn og Arbejdet med kloak i 20 år, udannet vvser har været selvstændig kloakmand, har lavet en del rotte sikring omkring bygninger. Har også lavet en del maler arbejde. Rep af cykler, rens af afløb, køkken og bad.

Anmeldelse:

Mark Valentin hjælper med opgaver i Glostrup og omegn

Alt i vvs arbejde, som eksempel; utætte vandrør/samlinger badeværelser. (sanitet) generelle afløbs opgaver. blandings batterier. vand og varme installationer

Anmeldelse:

KNN Service hjælper med opgaver i Glostrup og omegn

Jeg er uddannet elektriker til dagligt arbejder jeg som elektriker mine opgaver er byggepladser samt servicemand små og store opgaver inden for el kan udføres

Anmeldelse:

Daniel Zacchi hjælper med opgaver i Glostrup og omegn

Jeg kan lave næste alt havearbejde men er igang med at uddanne mig til anlægsgartner. Jeg kan også passe børn både og hente men også og lege og hygge.

Anmeldelse:

Zaheer Chuddhri hjælper med opgaver i Glostrup og omegn

hej indflytning rengøring og meget mere. Og jeg vil også hjælp med flytte med ting et sted til anden sted min time prise er 299kr i time du er altid ring til mig på tlf 42436243

Anmeldelse:

Steen Libak hjælper med opgaver i Glostrup og omegn

Jeg går meget op i at løse opgave professionelt, og ønsker derfor også at se på opgaven, for at få dit ønske opfyldt. Erfaring fra egne lejligheder, hus og sommerhus gennem tiden, samt hjælp til familie og venner.

Anmeldelse:

Thomas Nørggard hjælper med opgaver i Glostrup og omegn

Været selvstædning med omfugenings firma blandt andet. Laver meget gerne puds, fils og nye fuger i murværk :-) Jeg kan kontaktes på SMS 53309945. Thomas

Anmeldelse:

Ana Pais hjælper med opgaver i Glostrup og omegn

I have a master degree. I took a course to become a Holiday Camp Monitor and I worked as an English school teacher in a primary school. I am currently unemployed so want to occupy my time and do some extra cash.

Anmeldelse:

Elena Nistor hjælper med opgaver i Glostrup og omegn

Ingen profilbeskrivelse...