Anmeldelse:

Steen Libak hjælper med opgaver i Hvidovre og omegn

Jeg går meget op i at løse opgave professionelt, og ønsker derfor også at se på opgaven, for at få dit ønske opfyldt. Erfaring fra egne lejligheder, hus og sommerhus gennem tiden, samt hjælp til familie og venner.

Anmeldelse:

Khalil Ahmad hjælper med opgaver i Hvidovre og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Sajjad S hjælper med opgaver i Hvidovre og omegn

Har flyttet for mange kunder til stor tilfredshed. Passer altid godt på varerne. Er meget punktlig og omhyggelig. Skriv endelig til mig hvis du har nogle spørgsmål.

Anmeldelse:

Thomas Nørggard hjælper med opgaver i Hvidovre og omegn

Været selvstædning med omfugenings firma blandt andet. Laver meget gerne puds, fils og nye fuger i murværk :-) Jeg kan kontaktes på SMS 53309945. Thomas

Anmeldelse:

Florencia Badin hjælper med opgaver i Hvidovre og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Zaheer Chuddhri hjælper med opgaver i Hvidovre og omegn

hej indflytning rengøring og meget mere. Og jeg vil også hjælp med flytte med ting et sted til anden sted min time prise er 299kr i time du er altid ring til mig på tlf 42436243

Anmeldelse:

Heino Eriksen hjælper med opgaver i Hvidovre og omegn

Far til 6 børn og Arbejdet med kloak i 20 år, udannet vvser har været selvstændig kloakmand, har lavet en del rotte sikring omkring bygninger. Har også lavet en del maler arbejde. Rep af cykler, rens af afløb, køkken og bad.

Anmeldelse:

Roberto Bressan hjælper med opgaver i Hvidovre og omegn

Min omgangskreds siger at jeg er: Flittig, meget tålmodig, grundig, ihærdig, dygtig, kan alt... Altså en rigtig Handy mand/gør det selv mand :-).

Anmeldelse:

Ronja Stendal hjælper med opgaver i Hvidovre og omegn

Jeg har taget et hygiejnebevis og er færdiguddannet med en professions bachelor i Ernæring og Sundhed. Jeg arbejder godt både i eget og andres selvskab 😊

Anmeldelse:

Tino Kils hjælper med opgaver i Hvidovre og omegn

Erfaret maler og håndværker gennem 12 år desuden kører vi entreprise vi udfør opgaver inden for VVS murer maler og det hele til god pris

Anmeldelse:

Ana Pais hjælper med opgaver i Hvidovre og omegn

I have a master degree. I took a course to become a Holiday Camp Monitor and I worked as an English school teacher in a primary school. I am currently unemployed so want to occupy my time and do some extra cash.

Christian Harding Dan hjælper med opgaver i Hvidovre og omegn

Er uddannet Elektriker , har være på det market igemmen 12 år , men har altid løst andre opgaver som maler, mure og opsætning af køkkener og ligne.

Anmeldelse:

Wajid Ali hjælper med opgaver i Hvidovre og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Bo Larsen hjælper med opgaver i Hvidovre og omegn

Har altid været handymand og mine sønner er elektriker og tømmer så vi har lavet næsten alt så vi er dækket godt ind, tøv ikke skriv blot og jeg svare,

Anmeldelse:

Martin Hansen hjælper med opgaver i Hvidovre og omegn

I'm an Agricultural Engineer, passionate about gardening and landscaping. Mowing, trimming, pruning are my major skills. Neat and tidy, I seek as much perfection as possible. I also do digging, tree felling, planting, fertilizing, spraying, etc.

Anmeldelse:

Elena Nistor hjælper med opgaver i Hvidovre og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Paulina Gonzalez hjælper med opgaver i Hvidovre og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Tina D hjælper med opgaver i Hvidovre og omegn

Jeg er grundig, effektiv og stabil i forhold til alle opgaver. Jeg vil altid gøre arbejdet hos dig lige så godt og ordentligt, som var det hjemme hos mig selv.

Anmeldelse:

Casper fynbo hjælper med opgaver i Hvidovre og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

André Assals hjælper med opgaver i Hvidovre og omegn

Arbejdet som servicetekniker i 6 år, reparation af computere (HP, Lenovo, Dell, Fujitsu, Apple) og support af Windows. Har også tidligere arbejdet i servicedesk.