Christopher Jensen hjælper med opgaver i Ishøj og omegn

Jeg er generelt god til det fleste opgaver, når det kommer til at være handy mand og vedligeholdelse i hjemmet. Jeg er perfektionist og jeg har det bedst med at opgaven bliver lavet ordentligt.

Anmeldelse:

Ogun Bozkurt hjælper med opgaver i Ishøj og omegn

Lidt af alt alt mulig mand

Jesper Julian Struve Andersen hjælper med opgaver i Ishøj og omegn

Uddannet: Finansøkonom - KNORD Elektronik ingeniør - DTU Derudover er jeg dygtig til at løse de fleste opgaver og finder en stor tilfredshed i at gøre det ordentligt.

Anmeldelse:

Necdet Gökce hjælper med opgaver i Ishøj og omegn

Jeg er en mand på 51 år gammel. Jeg tilbyder: Græsslåning, Anlæg af have, terrasse Hækklipning Træfældning, Beskæring, Rodfræsning, Andet havearbejde efter aftale. Jeg har egen bil med trailer og redskaber.

Anmeldelse:

Casper fynbo hjælper med opgaver i Ishøj og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Niels emmering hjælper med opgaver i Ishøj og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Florencia Badin hjælper med opgaver i Ishøj og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Tino Kils hjælper med opgaver i Ishøj og omegn

Erfaret maler og håndværker gennem 12 år desuden kører vi entreprise vi udfør opgaver inden for VVS murer maler og det hele til god pris

Joakim Sennicksen hjælper med opgaver i Ishøj og omegn

Uddannet anlægsgartner inden for anlægsteknik. Arbejder til dagligt med en masse forskellige opgaver både inden for det grå og grønne. Kontakt mig endelig for interesse og spørgsmål.

Anmeldelse:

Aleksander Sepp hjælper med opgaver i Ishøj og omegn

Jeg er en ung frist gut på 21 som er i god form og kan tage fat hvis der er brug for hjælp. Jeg er smilende og elsker at hjælpe andre. Jeg har egen bil og kommer hurtig frem og tilbage, har mulighed for at hjælpe 24/7 da jeg lige pt er uden fast job.

Anmeldelse:

Steen Libak hjælper med opgaver i Ishøj og omegn

Jeg går meget op i at løse opgave professionelt, og ønsker derfor også at se på opgaven, for at få dit ønske opfyldt. Erfaring fra egne lejligheder, hus og sommerhus gennem tiden, samt hjælp til familie og venner.

William & Yasmin Kandel hjælper med opgaver i Ishøj og omegn

Vi har begge arbejdet med udførsel af havearbejde i flere år, vi begge nyder at være udenfor og være aktive. Vi er begge meget kvalitets bevidste og går op i at en aftale den overholdes og kunden i sidste ende er glad og tilfreds

Anmeldelse:

Betina Tajmer hjælper med opgaver i Ishøj og omegn

Lektiehjælp til folkeskoleelever tilbydes.

Anmeldelse:

Paulina Gonzalez hjælper med opgaver i Ishøj og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Khalil Ahmad hjælper med opgaver i Ishøj og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Micke Hvorslev hjælper med opgaver i Ishøj og omegn

UDDANNET TØMRER Jeg er uddannet tømrer og er vant til at arbejde meget selvstændigt og finde løsninger til de mere komplicerede opgaver. Jeg sætter fokus på kvalitet og går meget op i at arbejdet er professionelt og opfylder kundens ønske.

Vigerslevs Handyman hjælper med opgaver i Ishøj og omegn

Jeg er uddannet vvs'er tilbage fra 2005. Efter 10 år i faget, har jeg prøvet kræfter med salgsbranchen, og startede selvstændig i 2021 med Vigerslevs Handyman firma.