Jørgen Dilling-hansen hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

Jeg er 52 år , og tilbyder alt maler arbejde , og tømmer arbejde , i det hele taget alt bygnings veligeholdelse udvendig som invendig . Jeg kommer gerne og kikker på opgaven og vi kan aftale en pris .

Anmeldelse:

Archie Carlsen hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

Jeg er en person som Man altid kan regne med og holder altid mine aftaler. Og er fair i prisen. Mit mål er at se smilet fra kunden efter jeg gjort mit arbejde.

Emil Schlyter Hollender hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Carlos Villalba hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

Proactive person, able to work hard to help solve detailed tasks. Respect, punctuality and good treatment of people. Very responsible in the work to be carried out. Good presence.

Anmeldelse:

Matthew Wayman hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Søren Johansen hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Ignacio Laugier hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

always with a smile, to help people with tasks that one cannot do! I am a creative person. I have a degree in agricultural sciences, for which I love everything that is field and animals and I like to do it. I am a person you can trust, and give me tasks of all kinds because everything has a solution

Anmeldelse:

Michael Larsen hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

Jeg er elektriker. Har selv have hvor jeg har arbejdet med forskellige havemaskiner. Har værktøjet og erfaring til opsætning/samling af diverse ting

Anmeldelse:

Joaquin Fioretti hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

Industrial Engineer, my career gave me the knowledge to understand and analice several areas. I am a very proactive, helpful, friendly, fast learner.

Anmeldelse:

Peter Westh hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

Jeg har en professinel/håndværksmæssig uddannelse som pladesmed og automekaniker, men har gennem årene beskæftige mig stort set alt indenfor reparation, maling og vedligeholdelse af hus og have. Høj kvalitet og tillid er min mission.

Amanda Koefoed Simonsen hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

+5 års erfaring i tjener og restaurationsbranchen. Jeg kan derfor godt håndtere travlhed og giver altid lidt ekstra service da jeg ved hvor lille en forskel der skal til!

Lotus kvalitet services Natasha Dimitrovska hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

Lotus kvalitet services offers any type of cleaning to private accommodations and companies. Eco-friendly cleaning products Price: 200 kr per an hours plus moms

Anmeldelse:

Anna Dahl Lund hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

Hej, mit navn er Anna. Jeg er en 21 årig tilflytter fra fyn. Jeg opfatter mig selv som en grundig, smilende og effektiv person. Jeg er i gang med mit andet sabbatår, hvilket jeg bruger på at skrabe penge sammen til et højskoleophold.

Anmeldelse:

NIcolaI GottlIeb hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

Jeg har mange aars erfaring med diverse opgaver i alt der har med hus, have og lignende at goere. Kan vaere meget kreativ i loesninger hvis du vil, eller bare holde mig til opgaven🦁

Anmeldelse:

Pernile Als hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

Jeg er en frisk kvinde på 44 år, der tilbyder hjælp til fester. Jeg kan hjælpe med borddækning, servering, buffet, oprydning og opvask....................

Anmeldelse:

Jeff Jensen hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

har være Handymand både privat i mange år,og på jobs i none år og har et værksted hvor jeg roder med lidt af vær, arbejder mest i træ men kan også lave lidt vvs og EL

Anmeldelse:

Louis Noel hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

kvik handymand, som kan lidt af det hele

Anmeldelse:

Natmir Memedi hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Patrick Andersen hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

*Mødestabil *Fair *Har hjulpet et par venner med totalt renovering af hus og have *Kan arbejde selvstændigt *Arbejdstid kan svinge, jeg har rigtig meget afspadsering, så i perioder kan jeg arbejde mere end normalt.

Anmeldelse:

Frida Lyngsøe hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Martin J hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

- Hus og have. Anlæg og renovering. - Hækklipning, træfældning og beskæring. - Tømrer/VVS/El-arbejde Jeg er loyal, troværdig og vil gøre mit for at du/I bliver tilfredse med opgaveløsningen fra start til slut.