Anmeldelse:

Archie Carlsen hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

Jeg er en person som Man altid kan regne med og holder altid mine aftaler. Og er fair i prisen. Mit mål er at se smilet fra kunden efter jeg gjort mit arbejde.

Anmeldelse:

Signe Thomsen hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jørgen Dilling-hansen hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

Jeg er 52 år , og tilbyder alt maler arbejde , og tømmer arbejde , i det hele taget alt bygnings veligeholdelse udvendig som invendig . Jeg kommer gerne og kikker på opgaven og vi kan aftale en pris .

Emil Schlyter Hollender hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Kwame M. hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

2 års erfaring som håndværker i Danmark og 2 års erfaring med rengøring, havearbejde, reparation og renovering i Frankrig. 5 års erfaring i olie- og gasselskabet i Ghana.

Anmeldelse:

Carlos Villalba hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

Proactive person, able to work hard to help solve detailed tasks. Respect, punctuality and good treatment of people. Very responsible in the work to be carried out. Good presence.

Anmeldelse:

Matthew Wayman hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Søren Johansen hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Maika Holluf hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

Jeg er et venligt og pligtopfyldende menneske, og går op i at lægge kvalitet i mit arbejde. Jeg har bred erfaring, som jeg ønsker at gøre brug af her på handyhand.

Anmeldelse:

Keld Poulsen hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

Jeg påtager mig diverse Handymanopgaver. Er god til maleropgaver og renovering af lædermøbler.. Skal du have samlet og opsat et IKEA køkken er jeg også god til det.

Anmeldelse:

Daniel Zacchi hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

Jeg kan lave meget inde for have da jeg er uddannet anlægsgartner jeg har maskiner og ellers lejer jeg dem. Jeg kan også passe børn både og hente men også og lege og hygge.

Anmeldelse:

Michael Larsen hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

Jeg er elektriker. Har selv have hvor jeg har arbejdet med forskellige havemaskiner. Har værktøjet og erfaring til opsætning/samling af diverse ting

Anmeldelse:

Joaquin Fioretti hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

Industrial Engineer, my career gave me the knowledge to understand and analice several areas. I am a very proactive, helpful, friendly, fast learner.

Amanda Koefoed Simonsen hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

+5 års erfaring i tjener og restaurationsbranchen. Jeg kan derfor godt håndtere travlhed og giver altid lidt ekstra service da jeg ved hvor lille en forskel der skal til!

Lotus kvalitet services Natasha Dimitrovska hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

Lotus kvalitet services offers any type of cleaning to private accommodations and companies. Eco-friendly cleaning products Price: 200 kr per an hours plus moms

Anmeldelse:

Anna Dahl Lund hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

Hej, mit navn er Anna. Jeg er en 21 årig tilflytter fra fyn. Jeg opfatter mig selv som en grundig, smilende og effektiv person. Jeg er i gang med mit andet sabbatår, hvilket jeg bruger på at skrabe penge sammen til et højskoleophold.

Anmeldelse:

NIcolaI GottlIeb hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

Jeg har mange aars erfaring med diverse opgaver i alt der har med hus, have og lignende at goere. Kan vaere meget kreativ i loesninger hvis du vil, eller bare holde mig til opgaven🦁

Anmeldelse:

Pernile Als hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

Jeg er en frisk kvinde på 47 år, der tilbyder hjælp til fester. Jeg kan hjælpe med borddækning, servering, buffet, oprydning og opvask....................

Anmeldelse:

Kenneth Andersen hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

Jeg er uddannet Struktør, jord og beton arbejder, og har der udover lavet mange forskellige ting igennem årerne, jeg har blandt andet bygget mit eget hus, med alt hvad det indebære af forskelligt arbejdsopgaver.

Platinium Service CPH ved MEG El- Gouzi hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

Jeg er udlært VVS- Energispecialist, og har været handymand i mange år og lavet mange forskellige opgaver; Bore hylder,billeder, spejle, ophængning af lamper med tilslutning og flot finish.

Anmeldelse:

Jeff Jensen hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

har være Handymand både privat i mange år,og på jobs i none år og har et værksted hvor jeg roder med lidt af vær, arbejder mest i træ men kan også lave lidt vvs og EL

Anmeldelse:

Louis Noel hjælper med opgaver i Klampenborg og omegn

kvik handymand, som kan lidt af det hele