Anmeldelse:

Paula Macaggi hjælper med opgaver i København K og omegn

I have experience a lot of experience cleaning. I have worked in private houses, hotels and restaurants. I'm focused on details, hardworking and always try to do my best :)

Anton fra Malerboks hjælper med opgaver i København K og omegn

Jeg er Anton, professionel maler med mere end 10 års malerfaring i København. Jeg kan håndtere komplekse vægproblemer og er fleksibel. Jeg kan arbejde hurtigt og effektivt under pres, når tiden til et projekt er begrænset, og det er endt galt med dit tidligere renoveringsarbejde. Jeg er tilgængelig nu. Mit malerfirma fokuserer på effektivt malerarbejde udført efter bedste praksis og materialer til din tilfredshed for et smukt og holdbart resultat. Tapetfjerning, Gipspladereparation, Støvfri maskinslibning, Spartelmasse på vægge og lofter, Glasfilt, Maling af vægge, lofter og gulve Ombre accent vægge, Microcement (Top Cement), Stuk venetiansk gips, Bas-relief, Vægmalerier, Metallic effekter vægge. Contact: Anton, Master painter Tel: 71160690 Web: https://www.malerboks.dk/ Email: hello@malerboks.dk Eng: Professional painter helps with painting work in Copenhagen I am Anton, a professional painter with more than 10 years of painting experience in Copenhagen. I can handle complex wall problems and am flexible. I can work quickly and efficiently under pressure when the time for a project is limited and it has ended up wrong with your previous renovation work. I'm available now. My painting company focuses on efficient painting work done according to best practices and materials to your satisfaction for a beautiful and durable result. Wallpaper removal, Drywall repair, Dust-free machine sanding, Putty on walls and ceilings, Glass felt, Painting of walls, ceilings and floors Ombre accent walls, Microcement (Top Cement), Stucco Venetian plaster, Bas-relief, Murals, Metallic effects walls. Contact: Anton, Master painter Tel: 71160690 Web: https://www.malerboks.dk/ Email: hello@malerboks.dk

Ain Zoe Moris Signorino hjælper med opgaver i København K og omegn

My name is Ain Zoe, I am 21 years old. I am a charismatic, responsible, punctual, reliable person with a great predisposition to do my tasks well and help you.

Anmeldelse:

Casper Olsen hjælper med opgaver i København K og omegn

Uddannet tømrer med kørekort til personbil. udføre også div adhoc opgaver som måtte være i og omkring vedligeholdelse af egendom. Er certificeret i agil projektledelse (Scrum) samt en grundlæggende lederuddannelse.

Anmeldelse:

Mia Thomsen hjælper med opgaver i København K og omegn

Jeg er en serviceminded, glad og grundig person. Jeg har erfaring fra servicefag, og befinder mig godt i rollen som hjælper. Jeg er professionel og venlig i mødet med kunder, og sætter en ære i et veludført arbejde.

Anmeldelse:

Luciana Sanchez hjælper med opgaver i København K og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Klaus Krane hjælper med opgaver i København K og omegn

Jeg har arbejdet med villahaver i 35 år, både privat og professionelt. Jeg kan lave det meste, og hvis opgaven er for omfattende, har jeg gode folk i baghånden til at komme med råd og vejledning, samt hjælp.

Anmeldelse:

Kasper Sonne hjælper med opgaver i København K og omegn

Jeg er en dygtig bartender Jeg har modtaget kursus i servering, og takt og tone ved finere arrangementer. Er lidt af en handymand med møbler Har tidligere lavet meget havearbejde. Har været i livgarden Er spejder Arbejder som logistik og transportmedarbejder hos Bruun Rasmussens Kunstauktioner

Anmeldelse:

Henrik Kure hjælper med opgaver i København K og omegn

Med hænderne rigtigt skruet på, gå på-mod og godt humør har udgangspunktet altid været, at der ikke er noget, jeg ikke kan klare.

Anmeldelse:

Mark Lundquist hjælper med opgaver i København K og omegn

Jeg er opvokset i en multiservice virksomhed, og har derfor altid fået lov til at hjælpe til. Udlært gartner, med en del erfaring i renovation og nedrivning.

Anmeldelse:

Leonardo Sarife hjælper med opgaver i København K og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Thomas Faurby hjælper med opgaver i København K og omegn

Jeg er arbejdsom og har et højt serviceniveau. Jeg har stor ordenssans og er iøvrigt sød og imødekommende. Jeg er god til servering, oprydning/afrydning, rengøring og systematisering.

Anmeldelse:

Nils Grinfogels hjælper med opgaver i København K og omegn

All around specialist! I have played Ice hockey for a long time in my 26 years of life span but also have done many odd jobs and gained experience thru each and can be help in many ways.

Anmeldelse:

Louis Noel hjælper med opgaver i København K og omegn

kvik handymand, som kan lidt af det hele

Anmeldelse:

Jevgenijs Skrobs hjælper med opgaver i København K og omegn

I driving small construcion company and also i working physically.

Esteban Del Pardo hjælper med opgaver i København K og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Amanda Koefoed Simonsen hjælper med opgaver i København K og omegn

+5 års erfaring i tjener og restaurationsbranchen. Jeg kan derfor godt håndtere travlhed og giver altid lidt ekstra service da jeg ved hvor lille en forskel der skal til!

Anmeldelse:

Juan fernandez hjælper med opgaver i København K og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Gaston Saravia hjælper med opgaver i København K og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Johanne G hjælper med opgaver i København K og omegn

Jeg er en dygtig maler der har hænder godt skruet sammen. Så er jeg detalje orienteret, patentlig og pålidelig. Ser muligheder i stedet for begrænsninger.