Anmeldelse:

Anna Dahl Lund hjælper med opgaver i København NV og omegn

Hej, mit navn er Anna. Jeg er en 21 årig tilflytter fra fyn. Jeg opfatter mig selv som en grundig, smilende og effektiv person. Jeg er i gang med mit andet sabbatår, hvilket jeg bruger på at skrabe penge sammen til et højskoleophold.

Bjarne Dahl Nielsen hjælper med opgaver i København NV og omegn

Mine kvalifikationer er mange, jeg har lavet mange forskellige ting gennem livet, været med på Storebæltsbroen/Øresundsbroen og Metroen. Jeg har bygget omkring 35 butikker om, samt arbejdet for mange private med en mangfoldighed af opgaver,

Lotus kvalitet services Natasha Dimitrovska hjælper med opgaver i København NV og omegn

Lotus kvalitet services offers any type of cleaning to private accommodations and companies. Eco-friendly cleaning products Price: 200 kr per an hours plus moms

Anmeldelse:

Natmir Memedi hjælper med opgaver i København NV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Platinium Service CPH ved MEG El- Gouzi hjælper med opgaver i København NV og omegn

Jeg er udlært VVS- Energispecialist, og har været handymand i mange år og lavet mange forskellige opgaver; Bore hylder,billeder, spejle, ophængning af lamper med tilslutning og flot finish.

Anmeldelse:

Patrick Andersen hjælper med opgaver i København NV og omegn

*Mødestabil *Fair *Har hjulpet et par venner med totalt renovering af hus og have *Kan arbejde selvstændigt *Arbejdstid kan svinge, jeg har rigtig meget afspadsering, så i perioder kan jeg arbejde mere end normalt.

Anmeldelse:

Daniel Zacchi hjælper med opgaver i København NV og omegn

Jeg kan lave meget inde for have da jeg er uddannet anlægsgartner jeg har maskiner og ellers lejer jeg dem. Jeg kan også passe børn både og hente men også og lege og hygge.

Anmeldelse:

Kenneth Andersen hjælper med opgaver i København NV og omegn

Jeg er uddannet Struktør, jord og beton arbejder, og har der udover lavet mange forskellige ting igennem årerne, jeg har blandt andet bygget mit eget hus, med alt hvad det indebære af forskelligt arbejdsopgaver.

Anmeldelse:

Keld Poulsen hjælper med opgaver i København NV og omegn

Jeg påtager mig diverse Handymanopgaver. Er god til maleropgaver og renovering af lædermøbler.. Skal du have samlet og opsat et IKEA køkken er jeg også god til det.

Anmeldelse:

Ann :-) hjælper med opgaver i København NV og omegn

Jeg er en 52 årig kvinde, som har stor erfaring med servering og oprydning til fester. Jeg tilbyder en hjælpende hånd og arbejder effektivt og selvstændigt :-)

Anmeldelse:

NIcolaI GottlIeb hjælper med opgaver i København NV og omegn

Jeg har mange aars erfaring med diverse opgaver i alt der har med hus, have og lignende at goere. Kan vaere meget kreativ i loesninger hvis du vil, eller bare holde mig til opgaven🦁

Anmeldelse:

Maika Holluf hjælper med opgaver i København NV og omegn

Jeg er et venligt og pligtopfyldende menneske, og går op i at lægge kvalitet i mit arbejde. Jeg har bred erfaring, som jeg ønsker at gøre brug af her på handyhand.

Anmeldelse:

Mads Bondegaard hjælper med opgaver i København NV og omegn

Udd: - Salgsassistent - Vvs-montør. Kursuser: - svejsekurser - vaillant varmepumpekursus - roth varmestyringkursus - Bwt blødgøringskursus

Anmeldelse:

Peter B hjælper med opgaver i København NV og omegn

Jeg har en professionel, estetisk og kunstnerisk tilgang til mine opgaver......................................................................................................................................................................

Christian Borinaga hjælper med opgaver i København NV og omegn

Uddannede vvs som energispecialist. Laver service opgaver, køkken og bad renovering. Kan også arbejde med fjernvarme, pumper samt diverse små opgaver i et hus

Anmeldelse:

Joaquin Fioretti hjælper med opgaver i København NV og omegn

Industrial Engineer, my career gave me the knowledge to understand and analice several areas. I am a very proactive, helpful, friendly, fast learner.

Anmeldelse:

Oliver Bruhn hjælper med opgaver i København NV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Tolga Elektriker/Handymand hjælper med opgaver i København NV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Frida Lyngsøe hjælper med opgaver i København NV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Thea Nielsen hjælper med opgaver i København NV og omegn

Jeg er en pige på 21 år og jeg holder mit første sabbatår. Jeg har efter jeg færdiggjorde gymnasiet i 2015 arbejdet som kontorstewardesse hos KANT arkitekter. Jeg er smilende imødekommende og pligtopfyldende.

Anmeldelse:

Casper Sigaard hjælper med opgaver i København NV og omegn

Jeg er i voksenlærer som tømrer. Hvis opgaven kræver det tages tømrersvend med. Kan være behjælpelig med alt indenfor tømrerfaget, skriv en besked så er jeg sikker på at vi finder en løsning sammen. Større opgaver vil for begge parters skyld, kræve besigtigelse.

Anmeldelse:

Braian Reinoso hjælper med opgaver i København NV og omegn

Certified in work at heights and risk Precise and fast work High availability Trustworthy I have worked in various companies and families. Ask for references