Anmeldelse:

Mark Bonde hjælper med opgaver i København SV og omegn

Uddannet bygningssnedker med eget firma.

Anmeldelse:

Oliver B hjælper med opgaver i København SV og omegn

Jeg er VVS- og Energi montør til dagligt. Hvor jeg tager vare på mange forskellige kunders ønsker og behov. Det kan være en vandhane der skal skiftes eller en varme central der skal renoveres og alt imellem. Kort sagt kan jeg det meste.

Anmeldelse:

Tina D hjælper med opgaver i København SV og omegn

Jeg er grundig, effektiv og stabil i forhold til alle opgaver. Jeg vil altid gøre arbejdet hos dig lige så godt og ordentligt, som var det hjemme hos mig selv.

Anmeldelse:

Allan L hjælper med opgaver i København SV og omegn

Pensionist der kan løse alle typer opgaver, tømre, el, vvs, murer, maler og spartling, har erfaring inden for alle. Bygge huse, terrasser, skure, osv. Har flere haveforeninger som kunder, samt kunder på handymand.

Anmeldelse:

Horacio Barahona hjælper med opgaver i København SV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Kim mortensen hjælper med opgaver i København SV og omegn

Er uddannet bygningsmaler,har god erfaring indenfor faget,alt fra bundbehandling til finis..er dog ikke så erfaren med gammeldags tapet..............................

Anmeldelse:

Wajid Ali hjælper med opgaver i København SV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Dennis Kristensen hjælper med opgaver i København SV og omegn

Automontør Rudeskift Undervogn, motor, kobling, bremse Jeg er uddannet automontør, dvs. Uddanet i motorrepeatiober samt reperationer på undervogn og bremse system

Anmeldelse:

Jonas Karlsen hjælper med opgaver i København SV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Johan Bruun-Kjeldsmark hjælper med opgaver i København SV og omegn

Jeg er til dagligt ansat som teknisk personale på en større skole og driver et mindre handymand-firma ved siden af. Jeg har selvsagt hænderne skruet fint på og medbringer altid selv det fornødne værktøj.

Anmeldelse:

Thomas Nørggard hjælper med opgaver i København SV og omegn

Været selvstædning med omfugenings firma blandt andet. Laver meget gerne puds, fils og nye fuger i murværk :-) Jeg kan kontaktes på SMS 53309945. Thomas

Anmeldelse:

Johanne G hjælper med opgaver i København SV og omegn

Jeg er en dygtig maler der har hænder godt skruet sammen. Så er jeg detalje orienteret, patentlig og pålidelig. Ser muligheder i stedet for begrænsninger.

Anmeldelse:

Ana Pais hjælper med opgaver i København SV og omegn

I have a master degree. I took a course to become a Holiday Camp Monitor and I worked as an English school teacher in a primary school. I am currently unemployed so want to occupy my time and do some extra cash.

Anmeldelse:

Elena Nistor hjælper med opgaver i København SV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Mikołaj Gaska hjælper med opgaver i København SV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Christopher Staton hjælper med opgaver i København SV og omegn

I'm a do-it-yourselfer, hobby woodworker and digital designer and have completed projects for myself, other individuals, and businesses. I pride myself on attention to detail and enjoy finding solutions to improve daily life.

Esteban Del Pardo hjælper med opgaver i København SV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Heino Eriksen hjælper med opgaver i København SV og omegn

Far til 6 børn og Arbejdet med kloak i 20 år, udannet vvser har været selvstændig kloakmand, har lavet en del rotte sikring omkring bygninger. Har også lavet en del maler arbejde. Rep af cykler, rens af afløb, køkken og bad.

Anmeldelse:

Thomas Faurby hjælper med opgaver i København SV og omegn

Jeg er arbejdsom og har et højt serviceniveau. Jeg har stor ordenssans og er iøvrigt sød og imødekommende. Jeg er god til servering, oprydning/afrydning, rengøring og systematisering.

Anmeldelse:

Dennis Ducinius hjælper med opgaver i København SV og omegn

Jeg har en håndværksmæssig uddannelse som automekaniker, men har gennem årene beskæftige mig stort set alt indenfor vedligeholdelse af eget hus gennem 40 år.

Anmeldelse:

Per Olson hjælper med opgaver i København SV og omegn

Carpenter - Tømrer snedker Painter - Maler Handyman And more and more and more Carpenter - Tømrer snedker Painter - Maler Handyman And more and more and more

Javier Garcia Sanchez hjælper med opgaver i København SV og omegn

I consider myself as a hard worker, resposable, flexible, fast and good skills to be a handyhand. I like every simple task that people usually need.

Anmeldelse:

Khalil Ahmad hjælper med opgaver i København SV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Nick Fransson hjælper med opgaver i København SV og omegn

Kan lave små opgaver i have, så som græsslåning, hækkeklipning, rydde bede osv. Kan male og sætte ting op. Køre på genbrugsplads, tømme kælderrum og loftrum.

Anmeldelse:

Peter Lehnert hjælper med opgaver i København SV og omegn

Jeg er den perfekte mand til dit job, fordi jeg er omhyggelig og fordi jeg ved, at kvaliteten ligger i detaljen. som ingeniørstuderende sørger jeg for de rigtige opmålinger og undgår dumme fejl.

Anmeldelse:

Roberto Bressan hjælper med opgaver i København SV og omegn

Min omgangskreds siger at jeg er: Flittig, meget tålmodig, grundig, ihærdig, dygtig, kan alt... Altså en rigtig Handy mand/gør det selv mand :-).

Anmeldelse:

Christina Hansen hjælper med opgaver i København SV og omegn

Jeg er en glad hjælper til den store fest. Jeg kan dække bordet og pynte. Jeg kan servere og ordne køkkenet. Jeg kan stå op i mange mange timer og servere drinks til sidst, hvis det er