Anmeldelse:

Michael Larsen hjælper med opgaver i Kongens Lyngby og omegn

Jeg er elektriker. Har selv have hvor jeg har arbejdet med forskellige havemaskiner. Har værktøjet og erfaring til opsætning/samling af diverse ting

Anmeldelse:

Mads Larsen hjælper med opgaver i Kongens Lyngby og omegn

Voksen mand på 45 med bred erfaring fra håndværk, salg, service og handel, bla. som selvstændig. Har tit tid til at give dig en hånd. Evt. medbringende en pålidelig makker, til de større opgaver. Fast tilbud. Eller timepris.

Jørgen Dilling-hansen hjælper med opgaver i Kongens Lyngby og omegn

Jeg er 52 år , og tilbyder alt maler arbejde , og tømmer arbejde , i det hele taget alt bygnings veligeholdelse udvendig som invendig . Jeg kommer gerne og kikker på opgaven og vi kan aftale en pris .

Anmeldelse:

Søren Johansen hjælper med opgaver i Kongens Lyngby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Thea Nielsen hjælper med opgaver i Kongens Lyngby og omegn

Jeg er en pige på 21 år og jeg holder mit første sabbatår. Jeg har efter jeg færdiggjorde gymnasiet i 2015 arbejdet som kontorstewardesse hos KANT arkitekter. Jeg er smilende imødekommende og pligtopfyldende.

Emil Schlyter Hollender hjælper med opgaver i Kongens Lyngby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Jeff Jensen hjælper med opgaver i Kongens Lyngby og omegn

har være Handymand både privat i mange år,og på jobs i none år og har et værksted hvor jeg roder med lidt af vær, arbejder mest i træ men kan også lave lidt vvs og EL

Anmeldelse:

Maika Holluf hjælper med opgaver i Kongens Lyngby og omegn

Jeg er et venligt og pligtopfyldende menneske, og går op i at lægge kvalitet i mit arbejde. Jeg har bred erfaring, som jeg ønsker at gøre brug af her på handyhand.

Anmeldelse:

Finn Andersen hjælper med opgaver i Kongens Lyngby og omegn

Er uddannet klejnsmed og gvs mester ( vvs ) og kan derved lave det meste inden for vvs, smedearbejde og andet håndværks arbejde. mac. ( co2 ) svejsning.

Anmeldelse:

Jesper Hansen hjælper med opgaver i Kongens Lyngby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Martin J hjælper med opgaver i Kongens Lyngby og omegn

- Hus og have. Anlæg og renovering. - Hækklipning, træfældning og beskæring. - Tømrer/VVS/El-arbejde Jeg er loyal, troværdig og vil gøre mit for at du/I bliver tilfredse med opgaveløsningen fra start til slut.

Anmeldelse:

Mike Møller hjælper med opgaver i Kongens Lyngby og omegn

Udlært tømrer. Har været tømrersvend i 8 år, jeg har arbejdet med mere eller mindre al slags håndværk. Jeg er kvalitetsbevidst samt detaljeorienteret og vil altid sørge for at kunden er tilfreds.

Anmeldelse:

Signe Thomsen hjælper med opgaver i Kongens Lyngby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Karina O hjælper med opgaver i Kongens Lyngby og omegn

Jeg er en dansk kvinde på 47 år. Har flere års erfaring med servering. Har et stort overblik, hurtig og er meget detaljeorienteret. Send gerne en besked.

Anmeldelse:

Facundo Ezequiel hjælper med opgaver i Kongens Lyngby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Daniel Zacchi hjælper med opgaver i Kongens Lyngby og omegn

Jeg kan lave meget inde for have da jeg er uddannet anlægsgartner jeg har maskiner og ellers lejer jeg dem. Jeg kan også passe børn både og hente men også og lege og hygge.

Anmeldelse:

Anna Dahl Lund hjælper med opgaver i Kongens Lyngby og omegn

Hej, mit navn er Anna. Jeg er en 21 årig tilflytter fra fyn. Jeg opfatter mig selv som en grundig, smilende og effektiv person. Jeg er i gang med mit andet sabbatår, hvilket jeg bruger på at skrabe penge sammen til et højskoleophold.

Anmeldelse:

Kwame M. hjælper med opgaver i Kongens Lyngby og omegn

2 års erfaring som håndværker i Danmark og 2 års erfaring med rengøring, havearbejde, reparation og renovering i Frankrig. 5 års erfaring i olie- og gasselskabet i Ghana.

Bjarne Dahl Nielsen hjælper med opgaver i Kongens Lyngby og omegn

Mine kvalifikationer er mange, jeg har lavet mange forskellige ting gennem livet, været med på Storebæltsbroen/Øresundsbroen og Metroen. Jeg har bygget omkring 35 butikker om, samt arbejdet for mange private med en mangfoldighed af opgaver,

Anmeldelse:

Pernile Als hjælper med opgaver i Kongens Lyngby og omegn

Jeg er en frisk kvinde på 47 år, der tilbyder hjælp til fester. Jeg kan hjælpe med borddækning, servering, buffet, oprydning og opvask....................

Anmeldelse:

Natmir Memedi hjælper med opgaver i Kongens Lyngby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Mohamad Al hjælper med opgaver i Kongens Lyngby og omegn

Uddannet VVS, med mere end 10 års erfaring. Kan udføre alt fra mindre opgaver til større projekter. Kontakt mig gerne for ydeligere information. Mvh Mohammad

Lotus kvalitet services Natasha Dimitrovska hjælper med opgaver i Kongens Lyngby og omegn

Lotus kvalitet services offers any type of cleaning to private accommodations and companies. Eco-friendly cleaning products Price: 200 kr per an hours plus moms

Anmeldelse:

Jason Oldrup hjælper med opgaver i Kongens Lyngby og omegn

Er uddannet maskiner, har renoveret mit eget hus. Arbejder til dagligt med el og på byggepladser. Det er vigtigt for mig at de ting jeg laver er i orden. Samt jeg sætter stor pris på at folk er glade for det arbejde jeg udføre.