Anmeldelse:

René Paag hjælper med opgaver i Måløv og omegn

Jeg er uddannet industri-elektriker. Har også en masse håndværksmæssige færdigheder. Jeg går op i, at arbejdet er professionelt opsat, og at lytte til hvad kundens ønsker er.

Anmeldelse:

Egon Mikkelsen hjælper med opgaver i Måløv og omegn

Har arbejdet med haver i over 5 år Klippehæk Beskær busker Fældede mindre træer Renser fliser med højtryksspuler Male carporten samt havestakitter Laver meget andet i haven

Anmeldelse:

Karina O hjælper med opgaver i Måløv og omegn

Jeg er en dansk kvinde på 45 år. Har flere års erfaring med servering. Har et stort overblik, hurtig og er meget detaljeorienteret. Send gerne en besked.

Anmeldelse:

Facundo Ezequiel hjælper med opgaver i Måløv og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Jette Isik hjælper med opgaver i Måløv og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Finn Andersen hjælper med opgaver i Måløv og omegn

Er uddannet klejnsmed og gvs mester ( vvs ) og kan derved lave det meste inden for vvs, smedearbejde og andet håndværks arbejde. mac. ( co2 ) svejsning.

Bartosz Wesolowski hjælper med opgaver i Måløv og omegn

Alt med handymanopgaver. Malerarbejde, tømrerarbejde, hjælpe med flytning , samle møbler og diverse opgaver. Jeg er 40 år gammel og har uddannelse som klejnsmed.

Anmeldelse:

Jesper Hansen hjælper med opgaver i Måløv og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Mike Møller hjælper med opgaver i Måløv og omegn

Udlært tømrer. Har været tømrersvend i 8 år, jeg har arbejdet med mere eller mindre al slags håndværk. Jeg er kvalitetsbevidst samt detaljeorienteret og vil altid sørge for at kunden er tilfreds.

Anmeldelse:

Oliver Dahl hjælper med opgaver i Måløv og omegn

Jeg går som murerlærling på mit sidste år (udlært april 2021). Er ikke bange for at skulle bruge hænderne og tage fat, så kan også godt hjælpe dig med andre opgaver end murerarbejde.

Anmeldelse:

Niels emmering hjælper med opgaver i Måløv og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Kemal Aytekin hjælper med opgaver i Måløv og omegn

Mange års privat og erhvervserfaring. Jeg har hænder og hoved godt skruet på. All round handyman

Anmeldelse:

Michael Larsen hjælper med opgaver i Måløv og omegn

Jeg er elektriker. Har selv have hvor jeg har arbejdet med forskellige havemaskiner. Har værktøjet og erfaring til opsætning/samling af diverse ting

Anmeldelse:

Magnus Nielsen hjælper med opgaver i Måløv og omegn

Hej Handyhand-læser, Jeg er en flink, imødekommende og loyal person, som altid er grundig med arbejdet. Jeg holder aftalerne, og leverer et resultat i høj kvalitet til en fornuftig pris. Jeg håber jeg kan hjælpe dig med din opgave.

Anmeldelse:

Necdet Gökce hjælper med opgaver i Måløv og omegn

Jeg er en mand på 51 år gammel. Jeg tilbyder: Græsslåning, Anlæg af have, terrasse Hækklipning Træfældning, Beskæring, Rodfræsning, Andet havearbejde efter aftale. Jeg har egen bil med trailer og redskaber.

Anmeldelse:

KNN Service hjælper med opgaver i Måløv og omegn

Jeg er uddannet elektriker til dagligt arbejder jeg som elektriker mine opgaver er byggepladser samt servicemand små og store opgaver inden for el kan udføres