Anmeldelse:

Pernile Als hjælper med opgaver i Nærum og omegn

Jeg er en frisk kvinde på 47 år, der tilbyder hjælp til fester. Jeg kan hjælpe med borddækning, servering, buffet, oprydning og opvask....................

Jørgen Dilling-hansen hjælper med opgaver i Nærum og omegn

Jeg er 52 år , og tilbyder alt maler arbejde , og tømmer arbejde , i det hele taget alt bygnings veligeholdelse udvendig som invendig . Jeg kommer gerne og kikker på opgaven og vi kan aftale en pris .

Anmeldelse:

Archie Carlsen hjælper med opgaver i Nærum og omegn

Jeg er en person som Man altid kan regne med og holder altid mine aftaler. Og er fair i prisen. Mit mål er at se smilet fra kunden efter jeg gjort mit arbejde.

Anmeldelse:

Martin J hjælper med opgaver i Nærum og omegn

- Hus og have. Anlæg og renovering. - Hækklipning, træfældning og beskæring. - Tømrer/VVS/El-arbejde Jeg er loyal, troværdig og vil gøre mit for at du/I bliver tilfredse med opgaveløsningen fra start til slut.

Anmeldelse:

R X hjælper med opgaver i Nærum og omegn

Jeg er en ung frisk pige, som gerne vil hjælpe med at gøre din hver dag letter.

Anmeldelse:

Lotte Hansen hjælper med opgaver i Nærum og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Nikolaj Conradi Hansen hjælper med opgaver i Nærum og omegn

Jeg er i lærer som tømrer. Jeg har masser erfaring med færdigheder inde for vores fag. Jeg har også en masse håndværksmæssige færdigheder. Jeg går meget op i kundens ønske bliver opfyldt.

Emi Cabral Jimenez hjælper med opgaver i Nærum og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Milan Ulicny hjælper med opgaver i Nærum og omegn

Jeg driver et firma som beskæftiger sig med malerarbejde og Nano behandling af beton overflader. specialiserer i denfor hus maling. Jeg har over 10 års erfaring indenfor mit fag.

Anmeldelse:

Michael Larsen hjælper med opgaver i Nærum og omegn

Jeg er elektriker. Har selv have hvor jeg har arbejdet med forskellige havemaskiner. Har værktøjet og erfaring til opsætning/samling af diverse ting

Emil Schlyter Hollender hjælper med opgaver i Nærum og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Søren Johansen hjælper med opgaver i Nærum og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Signe Thomsen hjælper med opgaver i Nærum og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Maika Holluf hjælper med opgaver i Nærum og omegn

Jeg er et venligt og pligtopfyldende menneske, og går op i at lægge kvalitet i mit arbejde. Jeg har bred erfaring, som jeg ønsker at gøre brug af her på handyhand.

Anmeldelse:

Kwame M. hjælper med opgaver i Nærum og omegn

2 års erfaring som håndværker i Danmark og 2 års erfaring med rengøring, havearbejde, reparation og renovering i Frankrig. 5 års erfaring i olie- og gasselskabet i Ghana.

Anmeldelse:

Finn Andersen hjælper med opgaver i Nærum og omegn

Er uddannet klejnsmed og gvs mester ( vvs ) og kan derved lave det meste inden for vvs, smedearbejde og andet håndværks arbejde. mac. ( co2 ) svejsning.

Camilla Christensen hjælper med opgaver i Nærum og omegn

Jeg er pædagog studerende, elsker dyr og elsker at arbejde og være kreativ. Har arbejdet som tjener og ønsker at tjene lidt ekstra her i sommerferien.

Anmeldelse:

Daniel Zacchi hjælper med opgaver i Nærum og omegn

Jeg kan lave meget inde for have da jeg er uddannet anlægsgartner jeg har maskiner og ellers lejer jeg dem. Jeg kan også passe børn både og hente men også og lege og hygge.

Anmeldelse:

Karina O hjælper med opgaver i Nærum og omegn

Jeg er en dansk kvinde på 47 år. Har flere års erfaring med servering. Har et stort overblik, hurtig og er meget detaljeorienteret. Send gerne en besked.