Anmeldelse:

Søren Johansen hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Emil Schlyter Hollender hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Jeff Jensen hjælper med opgaver i Søborg og omegn

har være Handymand både privat i mange år,og på jobs i none år og har et værksted hvor jeg roder med lidt af vær, arbejder mest i træ men kan også lave lidt vvs og EL

Anmeldelse:

Anna Dahl Lund hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Hej, mit navn er Anna. Jeg er en 21 årig tilflytter fra fyn. Jeg opfatter mig selv som en grundig, smilende og effektiv person. Jeg er i gang med mit andet sabbatår, hvilket jeg bruger på at skrabe penge sammen til et højskoleophold.

Anmeldelse:

Michael Larsen hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Jeg er elektriker. Har selv have hvor jeg har arbejdet med forskellige havemaskiner. Har værktøjet og erfaring til opsætning/samling af diverse ting

Anmeldelse:

Natmir Memedi hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Lotus kvalitet services Natasha Dimitrovska hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Lotus kvalitet services offers any type of cleaning to private accommodations and companies. Eco-friendly cleaning products Price: 200 kr per an hours plus moms

Anmeldelse:

Keld Poulsen hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Jeg påtager mig diverse Handymanopgaver. Er god til maleropgaver og renovering af lædermøbler.. Skal du have samlet og opsat et IKEA køkken er jeg også god til det.

Anmeldelse:

Signe Thomsen hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Platinium Service CPH ved MEG El- Gouzi hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Jeg er udlært VVS- Energispecialist, og har været handymand i mange år og lavet mange forskellige opgaver; Bore hylder,billeder, spejle, ophængning af lamper med tilslutning og flot finish.

Anmeldelse:

Patrick Andersen hjælper med opgaver i Søborg og omegn

*Mødestabil *Fair *Har hjulpet et par venner med totalt renovering af hus og have *Kan arbejde selvstændigt *Arbejdstid kan svinge, jeg har rigtig meget afspadsering, så i perioder kan jeg arbejde mere end normalt.

Anmeldelse:

Kwame M. hjælper med opgaver i Søborg og omegn

2 års erfaring som håndværker i Danmark og 2 års erfaring med rengøring, havearbejde, reparation og renovering i Frankrig. 5 års erfaring i olie- og gasselskabet i Ghana.

Anmeldelse:

Joaquin Fioretti hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Industrial Engineer, my career gave me the knowledge to understand and analice several areas. I am a very proactive, helpful, friendly, fast learner.

Anmeldelse:

NIcolaI GottlIeb hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Jeg har mange aars erfaring med diverse opgaver i alt der har med hus, have og lignende at goere. Kan vaere meget kreativ i loesninger hvis du vil, eller bare holde mig til opgaven🦁

Anmeldelse:

Ann :-) hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Jeg er en 52 årig kvinde, som har stor erfaring med servering og oprydning til fester. Jeg tilbyder en hjælpende hånd og arbejder effektivt og selvstændigt :-)

Anmeldelse:

Jesper Hansen hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Mike Møller hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Udlært tømrer. Har været tømrersvend i 8 år, jeg har arbejdet med mere eller mindre al slags håndværk. Jeg er kvalitetsbevidst samt detaljeorienteret og vil altid sørge for at kunden er tilfreds.