Anmeldelse:

Søren Johansen hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Jeff Jensen hjælper med opgaver i Søborg og omegn

har være Handymand både privat i mange år,og på jobs i none år og har et værksted hvor jeg roder med lidt af vær, arbejder mest i træ men kan også lave lidt vvs og EL

Anmeldelse:

Satya Ordoñeez hjælper med opgaver i Søborg og omegn

I am a dynamic, organized and capable young woman. I like to meet my employer's goals, get good recommendations and keep learning! My availability is immediate and fulltieme!

Anmeldelse:

Archie Carlsen hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Jeg er en person som Man altid kan regne med og holder altid mine aftaler. Og er fair i prisen. Mit mål er at se smilet fra kunden efter jeg gjort mit arbejde.

Anmeldelse:

Michael Larsen hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Jeg er elektriker. Har selv have hvor jeg har arbejdet med forskellige havemaskiner. Har værktøjet og erfaring til opsætning/samling af diverse ting

Anmeldelse:

Natmir Memedi hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Lotus kvalitet services Natasha Dimitrovska hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Lotus kvalitet services offers any type of cleaning to private accommodations and companies. Eco-friendly cleaning products Price: 200 kr per an hours plus moms

Anmeldelse:

Patrick Andersen hjælper med opgaver i Søborg og omegn

*Mødestabil *Fair *Har hjulpet et par venner med totalt renovering af hus og have *Kan arbejde selvstændigt *Arbejdstid kan svinge, jeg har rigtig meget afspadsering, så i perioder kan jeg arbejde mere end normalt.

Anmeldelse:

Joaquin Fioretti hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Industrial Engineer, my career gave me the knowledge to understand and analice several areas. I am a very proactive, helpful, friendly, fast learner.

Anmeldelse:

NIcolaI GottlIeb hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Jeg har mange aars erfaring med diverse opgaver i alt der har med hus, have og lignende at goere. Kan vaere meget kreativ i loesninger hvis du vil, eller bare holde mig til opgaven🦁

Anmeldelse:

Peter Westh hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Jeg har en professinel/håndværksmæssig uddannelse som pladesmed og automekaniker, men har gennem årene beskæftige mig stort set alt indenfor reparation, maling og vedligeholdelse af hus og have. Høj kvalitet og tillid er min mission.

Anmeldelse:

Ann :-) hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Jeg er en 52 årig kvinde, som har stor erfaring med servering og oprydning til fester. Jeg tilbyder en hjælpende hånd og arbejder effektivt og selvstændigt :-)

Anmeldelse:

Jason Oldrup hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Er uddannet maskiner, har renoveret mit eget hus. Arbejder til dagligt med el og på byggepladser. Det er vigtigt for mig at de ting jeg laver er i orden. Samt jeg sætter stor pris på at folk er glade for det arbejde jeg udføre.

Anmeldelse:

Jesper Hansen hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Mike Møller hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Udlært tømrer. Har været tømrersvend i 8 år, jeg har arbejdet med mere eller mindre al slags håndværk. Jeg er kvalitetsbevidst samt detaljeorienteret og vil altid sørge for at kunden er tilfreds.

Anmeldelse:

Inge Søbæk hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Jeg kan sy dit tøj ind/ud/om og reparere huller i de revnede bukser. Hvis du har noget lækkert stof kan jeg også sy noget helt nyt.

Anmeldelse:

Casper Sigaard hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Finn Andersen hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Er uddannet klejnsmed og gvs mester ( vvs ) og kan derved lave det meste inden for vvs, smedearbejde og andet håndværks arbejde. mac. ( co2 ) svejsning.

Anmeldelse:

Braian Reinoso hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Certified in work at heights and risk Precise and fast work High availability Trustworthy I have worked in various companies and families. Ask for references

Anmeldelse:

Carlos Villalba hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Proactive person, able to work hard to help solve detailed tasks. Respect, punctuality and good treatment of people. Very responsible in the work to be carried out. Good presence.

Anmeldelse:

Matthew Wayman hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Tolga İyigün hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Frida Lyngsøe hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...