Anmeldelse:

Archie Carlsen hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Jeg er en person som Man altid kan regne med og holder altid mine aftaler. Og er fair i prisen. Mit mål er at se smilet fra kunden efter jeg gjort mit arbejde.

Anmeldelse:

Cecilie Frandsen hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Er opvokset på en bondegård på Møn med stor have, hvor jeg og mine søskende altid har hjulpet til. Har erfaring med beskæring af buske og træer, beskæring, luning, plantning, græsslåning etc.

Anmeldelse:

Michael Larsen hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Jeg er elektriker. Har selv have hvor jeg har arbejdet med forskellige havemaskiner. Har værktøjet og erfaring til opsætning/samling af diverse ting

Anmeldelse:

Natmir Memedi hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Lotus kvalitet services Natasha Dimitrovska hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Lotus kvalitet services offers any type of cleaning to private accommodations and companies. Eco-friendly cleaning products Price: 200 kr per an hours including moms

Anmeldelse:

Thomas Jensen hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Byggemontagetekniker/Gipstømrer udlært. 4 års erfaring med div. Maleropgaver. Mine hænder er helt bestemt skruet rigtigt på. Mange års erfaring i byggebranchen.

Anmeldelse:

Magnus Nielsen hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Hej Handyhand-læser, Jeg er en flink, imødekommende og loyal person, som altid er grundig med arbejdet. Jeg holder aftalerne, og leverer et resultat i høj kvalitet til en fornuftig pris. Jeg håber jeg kan hjælpe dig med din opgave.

Anmeldelse:

Moody A hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Joaquin Fioretti hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Industrial Engineer, my career gave me the knowledge to understand and analice several areas. I am a very proactive, helpful, friendly, fast learner.

Anmeldelse:

NIcolaI GottlIeb hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Jeg har mange aars erfaring med diverse opgaver i alt der har med hus, have og lignende at goere. Kan vaere meget kreativ i loesninger hvis du vil, eller bare holde mig til opgaven🦁

Anmeldelse:

Ann :-) hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Jeg er en 52 årig kvinde, som har stor erfaring med servering og oprydning til fester. Jeg tilbyder en hjælpende hånd og arbejder effektivt og selvstændigt :-)

Anmeldelse:

Daniela Bosetti hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Matthew Wayman hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Jesper Hansen hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Mike Møller hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Udlært tømrer. Har været tømrersvend i 8 år, jeg har arbejdet med mere eller mindre al slags håndværk. Jeg er kvalitetsbevidst samt detaljeorienteret og vil altid sørge for at kunden er tilfreds.

Anmeldelse:

Inge Søbæk hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Jeg kan sy dit tøj ind/ud/om og reparere huller i de revnede bukser. Hvis du har noget lækkert stof kan jeg også sy noget helt nyt.

Anmeldelse:

Finn Andersen hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Er uddannet klejnsmed og gvs mester ( vvs ) og kan derved lave det meste inden for vvs, smedearbejde og andet håndværks arbejde. mac. ( co2 ) svejsning.

Anmeldelse:

Carlos Villalba hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Proactive person, able to work hard to help solve detailed tasks. Respect, punctuality and good treatment of people. Very responsible in the work to be carried out. Good presence.

Anmeldelse:

Tolga İyigün hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Frida Lyngsøe hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Rasmus Colding-Christensen hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Har arbejdet rundt omkring i en 5 års tid nu, som både murer, tømrer og maler. Jeg er ikke uddannet, men har hænderne skruet godt på og er meget perfektionistisk. Jeg stopper ikke før arbejdet er fuldført og fuldført korrekt

Anmeldelse:

KNN Service hjælper med opgaver i Søborg og omegn

Jeg er uddannet elektriker til dagligt arbejder jeg som elektriker mine opgaver er byggepladser samt servicemand små og store opgaver inden for el kan udføres