Anmeldelse:

Betina Tajmer hjælper med opgaver i Solrød Strand og omegn

Lektiehjælp til folkeskoleelever tilbydes.

Anmeldelse:

Aleksander Sepp hjælper med opgaver i Solrød Strand og omegn

Jeg er en ung frist gut på 21 som er i god form og kan tage fat hvis der er brug for hjælp. Jeg er smilende og elsker at hjælpe andre. Jeg har egen bil og kommer hurtig frem og tilbage, har mulighed for at hjælpe 24/7 da jeg lige pt er uden fast job.

Joakim Sennicksen hjælper med opgaver i Solrød Strand og omegn

Uddannet anlægsgartner inden for anlægsteknik. Arbejder til dagligt med en masse forskellige opgaver både inden for det grå og grønne. Kontakt mig endelig for interesse og spørgsmål.

Anmeldelse:

Kasper Hansen hjælper med opgaver i Solrød Strand og omegn

Pålidelig, møder altid til den aftalte tid. Grundig, arbejder for det bedste resultat hver gang. Engageret, går altid 100 procent op i det jeg laver. Servicemindet, prøver og yde den bedste service.

Anmeldelse:

Shani G hjælper med opgaver i Solrød Strand og omegn

Jeg hedder Eden og jeg er 25 år. Jeg er social , god at kommunikere ,vedholdende og punktlig. Jeg styrer tiden effektivt. Bevidsthed om procedurer for sundhed og sikkerhed.

Christoffer gubbertsen hjælper med opgaver i Solrød Strand og omegn

Gardner i 3 år hos Novo nordisk 4 år som nedriver med asbest bly og skimmelsvamp går meget op i mit job gøre det ordentligt og pænt når jeg går fra en opgave alt hvad der bliver lavet er med fakture ( uden moms da jeg ikke har cvr nr endnu) medmindre andet er aftalt

Anmeldelse:

Marc Bundgaard hjælper med opgaver i Solrød Strand og omegn

Handymand, montage arbejde, af alt i hjemmet. Reparation i hjemmet Gør det selv, Småbyg, tag, facade, hegn, terasse, maler arbejde ude som inde havemand, Klip og beskæring af haven, pleje af plæne, og have

Jesper Julian Struve Andersen hjælper med opgaver i Solrød Strand og omegn

Uddannet: Finansøkonom - KNORD Elektronik ingeniør - DTU Derudover er jeg dygtig til at løse de fleste opgaver og finder en stor tilfredshed i at gøre det ordentligt.

Christopher Jensen hjælper med opgaver i Solrød Strand og omegn

Jeg er generelt god til det fleste opgaver, når det kommer til at være handy mand og vedligeholdelse i hjemmet. Jeg er perfektionist og jeg har det bedst med at opgaven bliver lavet ordentligt.

Anmeldelse:

Oussa El hjælper med opgaver i Solrød Strand og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Allan Ejegod hjælper med opgaver i Solrød Strand og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Philip Gaardbo hjælper med opgaver i Solrød Strand og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Lars H hjælper med opgaver i Solrød Strand og omegn

Jeg er en Handyman med hænderne rigtigt skruet på... Har haft mit eget murerfirma og går op i detaljer.. Så hvis du har nogle opgaver du vil have et tilbud på, er du velkommen på at give et kald eller skrive en besked.

Anmeldelse:

Ronni Englebjerg hjælper med opgaver i Solrød Strand og omegn

- Møde stabil - Altid smilende :-) - En aftale er en aftale - Grundig til det jeg laver Alt i have arbejde. Inkl. vaske fliser med egen flise renser.

Anmeldelse:

Necdet Gökce hjælper med opgaver i Solrød Strand og omegn

Jeg er en mand på 51 år gammel. Jeg tilbyder: Græsslåning, Anlæg af have, terrasse Hækklipning Træfældning, Beskæring, Rodfræsning, Andet havearbejde efter aftale. Jeg har egen bil med trailer og redskaber.

Anmeldelse:

Niels emmering hjælper med opgaver i Solrød Strand og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Casper fynbo hjælper med opgaver i Solrød Strand og omegn

Ingen profilbeskrivelse...