Anmeldelse:

LARS KRISTENSEN hjælper med opgaver i Faxe Ladeplads og omegn

Jeg er stille og rolig med en god sans for humor. Jeg er glad med at lave håndværks arbejde, og kan ordne og reparere meget i forbindelse med træ, plastik, metal, el og vand, motorer, glas etc.

Anmeldelse:

Ronni Englebjerg hjælper med opgaver i Faxe Ladeplads og omegn

- Møde stabil - Altid smilende :-) - En aftale er en aftale - Grundig til det jeg laver Alt i have arbejde. Inkl. vaske fliser med egen flise renser.

Anmeldelse:

Lasse Olsen hjælper med opgaver i Faxe Ladeplads og omegn

Frisk mand med kreative grønne fingre tilbyder alt i havearbejde. Desuden hjælp til oprydning, bortkørsel og andet forefaldende. Skal du ha sprøjtet med gift, så bare led videre 😉

Anmeldelse:

Kasper Hansen hjælper med opgaver i Faxe Ladeplads og omegn

Pålidelig, møder altid til den aftalte tid. Grundig, arbejder for det bedste resultat hver gang. Engageret, går altid 100 procent op i det jeg laver. Servicemindet, prøver og yde den bedste service.

Anmeldelse:

Marc Bundgaard hjælper med opgaver i Faxe Ladeplads og omegn

Handymand, montage arbejde, af alt i hjemmet. Reparation i hjemmet Gør det selv, Småbyg, tag, facade, hegn, terasse, maler arbejde ude som inde havemand, Klip og beskæring af haven, pleje af plæne, og have

Joakim Sennicksen hjælper med opgaver i Faxe Ladeplads og omegn

Uddannet anlægsgartner inden for anlægsteknik. Arbejder til dagligt med en masse forskellige opgaver både inden for det grå og grønne. Kontakt mig endelig for interesse og spørgsmål.

Anmeldelse:

Allan Ejegod hjælper med opgaver i Faxe Ladeplads og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Philip Gaardbo hjælper med opgaver i Faxe Ladeplads og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Christopher Jensen hjælper med opgaver i Faxe Ladeplads og omegn

Jeg er generelt god til det fleste opgaver, når det kommer til at være handy mand og vedligeholdelse i hjemmet. Jeg er perfektionist og jeg har det bedst med at opgaven bliver lavet ordentligt.

Anmeldelse:

Oussa El hjælper med opgaver i Faxe Ladeplads og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Lars H hjælper med opgaver i Faxe Ladeplads og omegn

Jeg er en Handyman med hænderne rigtigt skruet på... Har haft mit eget murerfirma og går op i detaljer.. Så hvis du har nogle opgaver du vil have et tilbud på, er du velkommen på at give et kald eller skrive en besked.

Anmeldelse:

Habib Saraj hjælper med opgaver i Faxe Ladeplads og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Necdet Gökce hjælper med opgaver i Faxe Ladeplads og omegn

Jeg er en mand på 51 år gammel. Jeg tilbyder: Græsslåning, Anlæg af have, terrasse Hækklipning Træfældning, Beskæring, Rodfræsning, Andet havearbejde efter aftale. Jeg har egen bil med trailer og redskaber.

Anmeldelse:

Casper fynbo hjælper med opgaver i Faxe Ladeplads og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Kim mortensen hjælper med opgaver i Faxe Ladeplads og omegn

Er uddannet bygningsmaler,har god erfaring indenfor faget,alt fra bundbehandling til finis..er dog ikke så erfaren med gammeldags tapet..............................

B&R bygogrenovation Interprise hjælper med opgaver i Faxe Ladeplads og omegn

B&R byg Og renovations vi klar alt indenfor vores spids kompentencer , skriv eller ring gerne for et bragende billige men kvalitets bevidst tilbud .vi sidder klar til at hjælpe dig.

Anmeldelse:

Mark Bonde hjælper med opgaver i Faxe Ladeplads og omegn

Uddannet bygningssnedker med eget firma.

Anmeldelse:

Kemal Aytekin hjælper med opgaver i Faxe Ladeplads og omegn

Mange års privat og erhvervserfaring. Jeg har hænder og hoved godt skruet på. All round handyman ..Mange års privat og erhvervserfaring. Jeg har hænder og hoved godt skruet på. All round handyman ..

Anmeldelse:

KNN Service hjælper med opgaver i Faxe Ladeplads og omegn

Jeg er uddannet elektriker til dagligt arbejder jeg som elektriker mine opgaver er byggepladser samt servicemand små og store opgaver inden for el kan udføres