Anmeldelse:

Kim Hansen hjælper med opgaver i Nørreballe og omegn

Har ordnet ting for mig selv og andre i en del år kan godt li at bruge mine hænder elsker at bygge nye ting og bruge tid i en have og male udendørs. Og der ikke noget som ikke kan løses med tiden jeg er frisk på alle opgaver

Anmeldelse:

Regi Mantas hjælper med opgaver i Nørreballe og omegn

Handyman klar til praktiske opgaver i hele Storkøbenhavn Samling og montering af møbler samt diverse, mindre VVS opgaver, malerarbejde, havearbejde (græsslåning, beskæring, hækklipning mv). Ingen opgaver er for store eller små. Kontakt mig på 26112600.

Joakim Sennicksen hjælper med opgaver i Nørreballe og omegn

Uddannet anlægsgartner inden for anlægsteknik. Arbejder til dagligt med en masse forskellige opgaver både inden for det grå og grønne. Kontakt mig endelig for interesse og spørgsmål.

Khalil Abdulrazek hjælper med opgaver i Nørreballe og omegn

Vi er et team af fagfolk som er uddannet og kvalificeret i fagene indenfor nedrivning, VVS, tømre, maler, elektriker, murer. Vi laver både store og små opgaver.

Anmeldelse:

Marcus Aksum hjælper med opgaver i Nørreballe og omegn

Pålidelig, møder altid til den aftalte tid. Grundig, arbejder for det bedste resultat hver gang. Engageret, går altid 100 procent op i det jeg laver. Servicemindet, prøver og yde den bedste service.

Anmeldelse:

Nynne Nielsen hjælper med opgaver i Nørreballe og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Simon Larsen hjælper med opgaver i Nørreballe og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

S-H Multiservice hjælper med opgaver i Nørreballe og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Thomas Ole Andersen hjælper med opgaver i Nørreballe og omegn

mindre tømreropgaver, grønne fingre, mindre brolægningsopgaver, nedrivning. rengøring, bortkørsel af affald, samle møbler sætte ting op på vægge eller i lofter

Anmeldelse:

Aurel Handyman hjælper med opgaver i Nørreballe og omegn

Calm person with open mind, offering good quality services based on my expertise. My way of seeing things is that every issue have at least two solutions.

Ruddi Christensen hjælper med opgaver i Nørreballe og omegn

Luge bede græsslåning hækklipning beskære hække/ træer,fræsning vedligeholdelse af haver samt grønne områder flise belægning af mindre områder. Sne rydning/saltning.

Maria Hjuler hjælper med opgaver i Nørreballe og omegn

Jeg har været hos Park & Vej og fået prøvet lidt forskelligt indenfor deres områder. Jeg er ikke bange for at tage fat. Og kan godt bruge et stykke værktøj.

Dalgaard service Service hjælper med opgaver i Nørreballe og omegn

Hej Har multifirma så kan og klare mange opgaver. Så mangler du hjælp så kontakt. Mig Og få et tilbud på din opgave Kære alt fra hæk klipning til hus og have service

Camilla Wagner hjælper med opgaver i Nørreballe og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Søren Rajczik hjælper med opgaver i Nørreballe og omegn

Meget kreativ og ide rig mand tilbyder alt til dit grønne område. Rigtig god som konsulent, også med det praktiske.

Michael Sommer hjælper med opgaver i Nørreballe og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Knud Jensen hjælper med opgaver i Nørreballe og omegn

uddannet tømrer

Mette Hansen hjælper med opgaver i Nørreballe og omegn

48 år single-kvinde, bor i Rødby. Uddannet SSA i 2001. Positiv og åben. Serviceminded - ansvarsbevidst - høj standard i kvaliteten af det arbejde, der udføres. Er meget alsidig og flexibel.

Charlotte Johansen hjælper med opgaver i Nørreballe og omegn

Jeg er Uddannet serviceassistent med specielle i hospital og uddannet ernæringsassistent/køkkenassistent så ved en del om rengøring og madlavning. Servering gør jeg mig også en del i.

Michella Andersen hjælper med opgaver i Nørreballe og omegn

Jeg er uddannet kok og tjener, og hr arbejdet en del som køkkenchef og kok, nu er jeg igang med uddannelse som sygeplejske igennem ssa uddannelsen.......

Kim Albrektsen hjælper med opgaver i Nørreballe og omegn

Erfaring med grønne områder, græs klipning, hække klipning, lugning af ukrudt, renholdelse af arealer. Jeg siger hellere nej til en opgave, end påtage en opgave jeg ikke kan fuldføre.

Mikhail Hedegreen hjælper med opgaver i Nørreballe og omegn

Hej mit navn er Mikhail jeg er 51år jeg er uddannet kok og tømmer. Jeg er på pension og har overskud til at hjælpe andre men have og lettere tømmer opgaver. Jeg er stabil og møder altid til tiden og arbejder i alt slags vejr.