Khalil Abdulrazek hjælper med opgaver i Nykøbing F og omegn

Vi er et team af fagfolk som er uddannet og kvalificeret i fagene indenfor nedrivning, VVS, tømre, maler, elektriker, murer. Vi laver både store og små opgaver.

Anmeldelse:

Marcus Aksum hjælper med opgaver i Nykøbing F og omegn

Pålidelig, møder altid til den aftalte tid. Grundig, arbejder for det bedste resultat hver gang. Engageret, går altid 100 procent op i det jeg laver. Servicemindet, prøver og yde den bedste service.

Joakim Sennicksen hjælper med opgaver i Nykøbing F og omegn

Uddannet anlægsgartner inden for anlægsteknik. Arbejder til dagligt med en masse forskellige opgaver både inden for det grå og grønne. Kontakt mig endelig for interesse og spørgsmål.

Anmeldelse:

Kasper aagren hjælper med opgaver i Nykøbing F og omegn

elektriker i hverdagen.speciale i fejlfinding netværk og el installationer meget erfaring inden for motor. Jeg kan også løse tømre relaterende opgaver da jeg har en tømrer som jeg bruger

Anmeldelse:

Lars H hjælper med opgaver i Nykøbing F og omegn

Jeg er en Handyman med hænderne rigtigt skruet på... Har haft mit eget murerfirma og går op i detaljer.. Så hvis du har nogle opgaver du vil have et tilbud på, er du velkommen på at give et kald eller skrive en besked.

Anmeldelse:

Nynne Nielsen hjælper med opgaver i Nykøbing F og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

S-H Multiservice hjælper med opgaver i Nykøbing F og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Thomas Ole Andersen hjælper med opgaver i Nykøbing F og omegn

mindre tømreropgaver, grønne fingre, mindre brolægningsopgaver, nedrivning. rengøring, bortkørsel af affald, samle møbler sætte ting op på vægge eller i lofter

Anmeldelse:

Aurel Handyman hjælper med opgaver i Nykøbing F og omegn

Calm person with open mind, offering good quality services based on my expertise. My way of seeing things is that every issue have at least two solutions.

MieHansen hjælper med opgaver i Nykøbing F og omegn

Jeg er uddannet dyrepasser og har arbejdet som pædagogmedhjælper i vuggestue, børnehave og sfo.

Alberte Pitter hjælper med opgaver i Nykøbing F og omegn

Er en udadvendt og pålidelig pige på 18 år, der er vant til at tage fat, da jeg hele mit liv har boet på en gård. Har haft et fritidsjob siden jeg var 14 år, fordi jeg elsker at arbejde. Har kørekort + bil.

Mathias Roslyng hjælper med opgaver i Nykøbing F og omegn

Jeg arbejder normalt til dagligt i et køkken og laver mad til 40-50 personer hver dag og klar rengøringen og opvask også efter spisningen så har jeg hjulpet en havemand med foreskellige have opgaver.

Alexander Stig Nielsen hjælper med opgaver i Nykøbing F og omegn

Jeg har arbejdet i håndværker branchen i 6 år. Både som murerarbejdsmand, tømrerarbejdsmand og nedriver. Jeg har dertil stor erfaring med kørsel med maskiner og går meget op i at levere et godt produkt.

Maja Nielsen hjælper med opgaver i Nykøbing F og omegn

Jeg er uddannet optiker med sans for detaljer. Jeg sætter en ære i at hjælpe andre mennesker. Jeg holder meget af husholdning.

Jonas clausen hjælper med opgaver i Nykøbing F og omegn

Jeg er udlært tømrer. Lever for min faglige stolthed.

August Oliver Fugl Jensen hjælper med opgaver i Nykøbing F og omegn

Selvlært handyman som går op i de små detaljer. Jeg er ikke bange for at knokle trods min unge alder (21 år). Jeg er altid høflig og viser altid et lille smil.

Qendresa Berisha hjælper med opgaver i Nykøbing F og omegn

- Jeg er udadvendt, venlig og altid i godt humør - Jeg er ansvarsbevidst - Jeg er fleksibel og produktiv -Meget lærenem og kan sagtens indstille mig i en given opgave

Kasper Nielsen hjælper med opgaver i Nykøbing F og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Emilija Kavalenkaitė hjælper med opgaver i Nykøbing F og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Lars H-Nielsen hjælper med opgaver i Nykøbing F og omegn

Jeg klarer græsklipning, hækkeklipning, opretning af mindre flise arealer. Har egen havetraktor ( 100 cm bred) med klippebord, samt multi maskine til hækkeklipper eller buskrydder.

Stefan Lassen hjælper med opgaver i Nykøbing F og omegn

Mine kvalifikationer har jeg erfaret igennem egne opgaver i hjemmet (primært have arbejde) Mad og service kvalifikationer er erfaret igennem skole og jobs.