Dennis Rasmussen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Ikast og omegn

Kan også gulvslibe

René Andersen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Liseleje og omegn

Jeg har tilegnet mig mine færdigheder igennem 35 år som henholdvis håndværker og selvstændig vognmand med flytteforretning. Jeg har hænderne rigtigt skruet på og kan udfører de fleste små opgaver fagmæssig korrekt.

LEON JENSEN hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Gram og omegn

Maler, VVS og tømrer. Kan udføre det meste indenfor disse områder, der er selvfølgelig begrænsninger på lovgivningen og størrelse af projektet. Men admindelig små projekter kan udføres.

Michael brandt nielsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Havdrup og omegn

jeg er stærkest inden for tømrerfaget, men kan også sagtens lave maleropgaver, samt små elektrikeropgaver. jeg har samlet mange forskellige møbler, som fx ikea osv.

Jeg kunne godt tænke mig at lave små opgaver som f.eks. Skiftning af, Gulve, Døre, Vinduer, Beklædning, osv. Snedker : Lave /Rep Møbler , Bord, Hylder, Skriverbord, Sofa Bord,

Ingen profilbeskrivelse...

Rasmus Thomsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Skive og omegn

Jeg er snedker / tømre Jeg har bygget hus, renoveret hus, lagt gulv, monteret køkken, vinduer og tag..................................................

Jeg har taget det meste af en tømrer udd. Og har i det hele rigtig meget erfaring inde for faget og har selv stået for et større byggeprojekt.

Jeg er en handyman i sig selv. Til dagligt driver jeg min virksomhed, som scene og monterings teknikker. Jeg har masser af erfaring med have arbejde, renovering af møbler og huse.

Bred erfaring indenfor byggeriet. Løser alle opgaver, lige fra udskiftning af en enkel liste til nybygning.

Uddannet murer med eget byggefirma. Løser både store og små opgaver inden for byggeri, renovering og tilbygning inden for aftalt tid og pris. Er omhyggelig i udførelsen af kvalitetshåndværk.

Steffen Briis hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Mørkøv og omegn

Jeg tilbyder mindre stillads arbejde Såsom skorstensstillads Eller ved renovering i højder du ikke kan nå fra jorden...................................................

Anmeldelse:

Leif Jensen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Kongens Lyngby og omegn

Jeg er en 68 årig mand, der kan hjælpe med mange slags gør-det-selv opgaver i huset. Herunder snedkeri, maling, EL og lidt VVS, hjælp til IT, cykelreparation. Nu er jeg pensioneret . Kan genoplive en Samsung fladskærm .

Anmeldelse:

Jesper Thomsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Brædstrup og omegn

Jeg er specialist i tag men foretager alt vedligehold renovering samt små nyanliggender i hus og have.

Hoang Dinh hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Odense NØ og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Sebastian Lykke hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Århus V og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Christian Buhl hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Fredericia og omegn

Byggemand Bob - tidl. selvstændig flyttemand - kommer fra landet og kan alt -

Malgorzata Labentowicz hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Hedehusene og omegn

Min mand og jeg er involveret i husrensning, renovering og assistance i renovering og mindre husarbejde. Jeg har erfaring med at rengøre hjem og arbejde på et hotel.

Svend Andersen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Tilst og omegn

Er uddannet smed - maskintekniker har arbejdet i mange år som faglærer inden for metalområdet samt foretaget ombygninger og vedligeholdelse på eget og andres huse

Henrik Madsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Vejle og omegn

Overfladebehandling af trægulve : Letslibning og lakering, ludbehandling, Oliebehandling og opskuring af trægulvene med sæbe. Slibning af træbordplader og behandling efter ønske.

Mickey Olsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Nivå og omegn

Khwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwfkrkfvrkdkfbfæskebbrkejebebrkekrbbrkrkrbtbtkmrbtkrlrntvtjkeke ejer eje je rnrkror kr takt br gbr. G g h

Alexander Funch hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Helsingør og omegn

Her kommer der en text senere Her kommer der en text senere Her kommer der en text senere Her kommer der en text senere Her kommer der en text senere Her kommer der en text senere Her kommer der en text senere Her kommer der en text senere

Viktor Laskowski hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Hørning og omegn

Udfører alt indenfor trægulve og bordplader til skarpe priser i hele landet! Kontakt mig i dag for et uforpligtende tilbud. 100% tilfredshedsgaranti!

Mesut Sabri Yusein hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Farum og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Lars Kastrup hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Albertslund og omegn

Uddannet tømrer med baggrund for træ og gips, stål. En handymand der kan sit præg og sætter en ære på kvalitet. Med mere end 10års erfaring og stor passion for sit erhverv.

Daniel Jensen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Vejle og omegn

Hej. Jeg er uddannet blikkenslager/VVS. Jeg arbejdet 8 år som det, og har efterfølge taget en tømer uddannets. Eller bor jeg selv i hus så have arbejde er heller ikke noget problem.

Nikolai Staub hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Aarhus N og omegn

Jeg er en ung frisk mand på 19, har førhen lavet en masse havearbejde. Rullegræs og ellers meget andet alm. Havearbejde, har været i praktik som tømrer i 6 måneder.

Henrik Keller hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Ikast og omegn

52 år Udlært snedker, arbejdet i byggemarkedet i over 10 år. Jeg laver næsten alt i eget hus og sommerhus, jeg har alt i værktøj, speciale i køkkener, nye skabe, låger og bordplade. Jeg bor i Ikast

Sigurd Bergan hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Aarhus C og omegn

Har massere af gåpåmod, smilende og god til at tage ved. Har kendskab indenfor mange brancher heriblandt tømrer, tjener, flyttemand m.m jeg ved hvad der skal til og er god til det jeg laver. Er god social og mødestabil.

Работа рабочая hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Horsens og omegn

fjfj fg d h jfdh fdjh dhld jlkhjfldh lfkh jflh jfldkh jdlk hjlk hjlfd hjfd hld hjld hlfhjflh fl hldhlh ldhjl hlf hjfldkh jldh lkd hlk hlfdkh jfdlkh flkh jflkh jflkh jlkd

René Paag hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Ballerup og omegn

Jeg er uddannet industri-elektriker. Har også en masse håndværksmæssige færdigheder. Jeg går op i, at arbejdet er professionelt opsat, og at lytte til hvad kundens ønsker er.

Michel Majoros hjælper med tømrer eller snedker arbejde

Kvalitetsbevidst håndværker med mange års erfaring, indenfor erhverv og private opgaver. Glæder mig til at løse jeres opgaver. Skriv til mig for uforpligtende tilbud.

Peter dantzer hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Espergærde og omegn

Indvendig og udvendig istandsættelsenaf dit hus. Maler, mure arbejde samt begrænset El og VVS arbejde. Interesse i have arbejde og påtager mig gerne have arbejde.