Nicolai Skou hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Frederiksværk og omegn

Kreativ indenfor faget rammer. Perfektionistisk omkring mit arbejde. Jeg er tømrerlærling, hvor jeg kommer ud for en masse forskellige opgaver, som jeg får stor ros for.

Baldish11 Zaloba hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Tune og omegn

25 års erfaring inden for byggeri. fliser, tømrer, maler. Jeg er grundig i mit arbejde. Jeg arbejder i øjeblikket fem år som fliser ved et dansk byggefirma.

Anmeldelse:

Phillip Holmbech hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Odense C og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg blev udlært tømrer på KTS-Tæbybej i Rødovre tilbage i 2015 og har meget erfaring med alle former for indvendig renovering.

Fagudlært tømrer i 2015. Jeg er ekspert indenfor gips, døre, vinduer, lofter, gulve, lister, paneler osv. jeg sætter en stor ære i pænt og nydeligt arbejde.

Anmeldelse:

Casper hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Vejle og omegn

Kan det meste tømrer arbejde, er som tømrer til dagligt, skriv gerne hvis du har en opgave du vil have hjælp til, køre mest på timeløn men fast pris kan aftales.

Bjarke Hvidberg hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Farum og omegn

Uddannet tømrer/mure har været selvstændig igennem 20 år og har kendskab til vvs samt el arbejde, super seriøs samt professionel. Har selv bygget to huse privat.

Kan lave en bred vifte af tømrer opgaver, da jeg har arbejdet on/off som ufaglært tømrer i små 2 år.

Jeg har en stor håndværks erfaring og er rigtig fingernem! Jeg kan lave alt fra små opgaver som at hænge lamper op inkl. montering af kabler, til sætte en væg op i et hus/lejlighed. Du kan spørge hvis du har et projekt du mangler hjælp til!

Henrik hansen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Ringe og omegn

er meget let tilgængelig. løsning orienteret. kommer til tiden. får tingene gjort

Lars emil Ejersbo hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Virum og omegn

Ung tømrer der har massere af gå på mod Har udført en masse havearbejde ovenikøbet da jeg passer et mit mormors sommerhus. Kan komme med meget kort varsel

Anmeldelse:

Alt indenfor gips, sænke lofte, bygge skur anneks, udskifte vinduer og dør. Sætte nyt gulv, fjern det ældre evt. Bygge terasser, skifte gamle tag med nyt m.m.

Gaffeltruck kort. Asbest bevis(Arbejde og bort skaffelse af asbestholdige materialer) PCB Bevis Udført kursus for at kunne arbejde med Bly indholdende materialer

Er meget alsidig i faget, og kun løse de fleste opgaver. Er udlært tømrer på 4 år nu og arbejder med det til hver dag.

Jeg hedder Frederik Sejer. Jeg er udlært tømrer på snart 4 år, og har nu startet mit eget firma. Jeg løser alle opgaver der relatere til tømrer faget, plus har en god del erfaring for de andre nævnte fag.

Anmeldelse:

Daniel Thomsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Fredericia og omegn

jeg er uddannet smed, og har sideløbende arbejdet som murer i weekender og ferier helt tilbage til folkeskoletiden. og lavet flere hus renoveringer. og har selv udlejningslejligheder, løbende istandsætter, maler osv

SFD - Samler for dig Svensson hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Odense NØ og omegn

Primært samling af møbler, men også ophængning af lamper, spejle mm. Skriv til mig hvis du har brug for hjælp

Anmeldelse:

Robert B. hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Hundested og omegn

Jeg er uddannet håndværker, så jeg er den helt perfekte handymand. Snakker engelsk

Niklas . hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Søborg og omegn

- Kendskab til alt indenfor det tekniske og håndværksmæssige -Flere års erfaring som service elektriker i København -Eget værktøj -Egen bil - Materiale kendskab -Holder mine aftaler - Møder til tiden

Knud Jensen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Holeby og omegn

uddannet tømrer

Ronni Grønfeldt hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Horbelev og omegn

loftbeklædning trappearbejde vinduesfremstilling isolering pakke- og forsendelsesarbejde rengøring industrimaskiner fremstilling, bygningsdele overfladebehandling, træ fodlister gipsvægge montage, døre vindues montering

Frederik Breum hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Holbæk og omegn

Er uddannet tømrer og har arbejdet med faget i snart ti år. Har gode erfaringer med alt inde for husrenovering så i ringer bare...........................

Mette Hansen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Rødby og omegn

48 år single-kvinde, bor i Rødby. Uddannet SSA i 2001. Positiv og åben. Serviceminded - ansvarsbevidst - høj standard i kvaliteten af det arbejde, der udføres. Er meget alsidig og flexibel.

Nikolai Piper hjælper med tømrer eller snedker arbejde i København K og omegn

Hej jeg er tidligere soldat gennem flere år. Kan lidt af det hele. Har ydermere bygget forskellige forretninger op fra bunden i københavn. Laver det meste, alt fra have arbejde til hus og flytning.

Mathias Assen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Sønderborg og omegn

Åben og flink håndværker. Er altid klar på at arbejde. Har arbejdet meget med møbler og inde for de sidste 2 år har jeg arbejdet som bygnings snedker.