Lasse Friis Christiansen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Slagelse og omegn

Jeg er uddannet VVS og efterfølgende vidreuddannet til ventilations tekniker. Jeg kan arbejde med VVS, EL, tømre, og alt inden for indeklima

Mikkel Andersen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Holbæk og omegn

Fra Mikkel jeg er udlært tømmer og har arbejde de sidst 20 år som tømmer jeg er 39 år gammel jeg arbejder for det meste i København området fra kl 07 til kl 17

Daniel Bech hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Skjern og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Thomas NORTH HOUSE FLISER AS www.northhousefliser.dk hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Kvistgård og omegn

Keramiske fliser og installatør af natursten. Badeværelsesbrusere, køkkenfliser, floortiler Tjenester: Ombygning af køkken - Ombygning af badeværelse - Ombygning af kælder - Åbne koncepter - tilføjelser - Alle tjenester

Simon Hansen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Aalborg Øst og omegn

Udlært tømrer. Jeg er en 22 årig frisk fyr, som er frisk på de fleste tømrer opgaver, om det er gulv eller tag har ingen betydning. Opgaven kan hverken være for stor eller for lille.

Lars Petersen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i odder og omegn

Tømrer, mindre murer opgaver, alt indenfor hus og have.

Henrik Kjær hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Egå og omegn

Udfører alt i tømrerarbejde: Gulve, skillevægge, udskiftning af døre/vinduer, lofter, terrasser, tage, carporte, legehuse, redskabsskure, tilbygninger og alt muligt andet.

Mathias Nielsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Horsens og omegn

Jeg kan lave det meste ind for tømrerfaget Jeg kører mest fast timepris men fast pris kan aftales. Skriv gerne hvis du har en opgave som du gerne vil have hjælp til.

Kevin Aalborg hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Herlev og omegn

Uddannet tømrer og brolægger og har rør lægger trin 1 og 2 har maskiner Til dvs grave opgaver laver for det meste fordementer og Brolæning samt tømmeropgaver

Allan rytsel hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Mern og omegn

Bygnings snedker bygningskonstruktør alt arbejde i træ udføres. Tegninger på tilbygninger eller ombygninger udføres. Udregning af materialer. Samt tidsplan.

Andreas Larsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Odense SØ og omegn

som tømrer til dagligt er jeg klar på de flest opgaver skriv gerne hvis du har en opgave du vil have hjælp til, så kan vi altid tag en snak om tingene

Jacob Nielsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Hillerød og omegn

Udannet tømrer

Samer Kamal hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Valby og omegn

Jeg er lidt af en alt mulig mand. Er egentlig uddannet automekaniker men jeg har erfaring ind for bygge branchen :) så hvis i har nogen spørgsmål så Siger i bare til:)

Martin Khalil hjælper med tømrer eller snedker arbejde i København N og omegn

Uddannet bygningssnedker

Johan Philips hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Frederiksberg og omegn

Alt forefaldende arbejde reparationer og nyt lige fra vvs til tømrer og murer,og havearbejde.Jeg har ingen foretrukne tider, men er fleksibel på tidspunkter hvor der er behov for det.

Aldin Sefer hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Randers C og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Roberto Galeano hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Aarhus V og omegn

I can perform any type of home maintenance. I know how to use garden tools and construction. I am a very responsible and respectful young man from Argentina. I try to finish the work quickly and provide quality services.

Mikkel Bay-Smidt hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Havndal og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jonas munch hjælper med tømrer eller snedker arbejde i 9560 og omegn

tømrermester og snedkerarbejde

Gundur Mikkelsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Grenaa og omegn

Jeg er udannet industrieldesigner. Og arbejder meget spredt, det kan være det mindste ting til private, lige som store, til erhverv. Så som tømrer, havemand, maler og generelt altmuligmand osv.

Daniel degn hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Græsted og omegn

Hej med jer mit navn er daniel er en 20-21 året ung mand som er i gang med sin tømrer uddannelse jeg har under 1 år tilbage af Min lære tid jeg er her inde for finde lidt ekstra arbejde da jeg godt kan lide mit fag :)

Christian Salvignol hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Kokkedal og omegn

Den Franske Handyman er en etableret, professionel, sikker og pålidelig serviceydelse til vedligeholdelse af husholdninger og erhvervsejendomme. Udførsel af alle opgaver der ikke kræver autorisation. Ejendomsservice. Køkkenmontage. Malearbejde.

Lars Langholz Hansen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Christiansfeld og omegn

Jeg er uddannet anlægsgartner. Men kan lave det meste inden for håndværks arbejde. jeg har meget hækklipning og beskæringer af buske og træer. Klargøring af haver ved hus salg. Monterings opgaver udføre jeg også tømmer/snedker arbejde

Frank Knudsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Grenaa og omegn

Jeg er udannet tømrer/ snedker.i 2003 Har bygget 2 huse fra bunden selv. Videruddannet mig til kort og landmålingstekniker på via university college i Horsens.

Mikkel Holmsted hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Gandrup og omegn

Jeg har min egen mindre enkeltmandsvirksomhed, som monterer gulve samt udlejes til diverse entreprenørjobs. Du kan se billeder på facebook: SMÅ GULVE

Matthias Knudsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Roskilde og omegn

Jeg har arbejdet som selvstændig handymand de sidste 3 år, hvor jeg blandt andet udført flere byggeprojekter samt klargøring af haver. Jeg er altid klar til nye projekter og udfordringer.