Rafał Małkowski hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Løgstør og omegn

Renoveringsarbejde, havearbejde, murarbejde, tømrerarbejde og mere.10 år i byggebranchen, 3 års erfaring inden for tømrerarbejde. Hobbying havearbejde. Skærer græs, klipper hække, rydder op i haver.

Lars Petersen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i odder og omegn

Tømrer, mindre murer opgaver, alt indenfor hus og have.

Allan rytsel hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Mern og omegn

Bygnings snedker bygningskonstruktør alt arbejde i træ udføres. Tegninger på tilbygninger eller ombygninger udføres. Udregning af materialer. Samt tidsplan.

Jeg kan udføre tømrer arbejde i mindre omfang. Hvis større opgaver skal udføres sammenarbejde der med anden håndværker.

Jeg er uddannet VVS og ventilations tekniker. Jeg kan arbejde med VVS, EL, tømre, og alt inden for ventilstion og indeklima. OBS. Jeg udføre ikke arbejde på følgende - EL arbejde på tavler( el-skabe) - Tagarbejde - Opsætning af varmkilde ny ( Fyr m.m.) - Gravearbejde

Mathias Nielsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Horsens og omegn

Jeg kan lave det meste ind for tømrerfaget Jeg kører mest fast timepris men fast pris kan aftales. Skriv gerne hvis du har en opgave som du gerne vil have hjælp til.

Johnny Larsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Nykøbing M og omegn

Uddannet tømrer og snedker. Arbejdet med disse fag i mange år, både som snedker og som tømrer (over 20 års erfaring) Serviceteknikker i Novasol/Dansommer. 10 års erfaring 4 års erfaring med servicering af plæne robotter og plæneklippere.

Henrik Kjær hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Egå og omegn

Udfører alt i tømrerarbejde: Gulve, skillevægge, udskiftning af døre/vinduer, lofter, terrasser, tage, carporte, legehuse, redskabsskure, tilbygninger og alt muligt andet.

Gulv, lister Vinduer og døre udskiftning Fugning Tag (etanit og betontag og konstruktioner) Diverse tømrer arbejde

Tømrersvend forår 2016 Arbejder nu som svend Husejer af 70'er hus som er renoveret Kurser indenfor byggeri som f. Eks - dampspærre kursus - tagpap brænder kursus

Kevin Aalborg hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Herlev og omegn

Uddannet tømrer og brolægger og har rør lægger trin 1 og 2 har maskiner Til dvs grave opgaver laver for det meste fordementer og Brolæning samt tømmeropgaver

Simon Hansen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Aalborg Øst og omegn

Udlært tømrer. Jeg er en 22 årig frisk fyr, som er frisk på de fleste tømrer opgaver, om det er gulv eller tag har ingen betydning. Opgaven kan hverken være for stor eller for lille.

Benjamin Juhl hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Vojens og omegn

Handyman opgaver udføres primært små og store tømrer/snedker opgaver. Lige fra at sætte døre i til terrasser. Udføre også special træ opgaver i eget værksted eller på pladsen.

Andreas Larsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Odense SØ og omegn

som tømrer til dagligt er jeg klar på de flest opgaver skriv gerne hvis du har en opgave du vil have hjælp til, så kan vi altid tag en snak om tingene

10 års erfaring og går papir på det til marts 2020

I mine unge 30 år har jeg opnået Uddannelser og kurser Byggemontage teknikker og Tømrer (færdig til marts 2020 Dog har jeg 10års erfaring) Dørmand Bartender Pladeudfoldning Kontrollør TRUCK kort Handelsskole HG

Jacob Nielsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Hillerød og omegn

Udannet tømrer

Samer Kamal hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Valby og omegn

Jeg er lidt af en alt mulig mand. Er egentlig uddannet automekaniker men jeg har erfaring ind for bygge branchen :) så hvis i har nogen spørgsmål så Siger i bare til:)

Martin Khalil hjælper med tømrer eller snedker arbejde i København N og omegn

Uddannet bygningssnedker

Johan Philips hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Frederiksberg og omegn

Alt forefaldende arbejde reparationer og nyt lige fra vvs til tømrer og murer,og havearbejde.Jeg har ingen foretrukne tider, men er fleksibel på tidspunkter hvor der er behov for det.

Don Hansen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Vanløse og omegn

Jeg er ejer af HandyHenning.dk og Jeg har været håndværker siden 2006, arbejdet som maler, stilladsarbejder, tømrer, nedriver, havemand mm. Indtil nu. Jeg har derfor en stor og bred håndværksmæssig erfaring.

Mikkel Bay-Smidt hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Havndal og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jonas munch hjælper med tømrer eller snedker arbejde i 9560 og omegn

tømrermester og snedkerarbejde

Lars Langholz Hansen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Christiansfeld og omegn

Jeg er uddannet anlægsgartner. Men kan lave det meste inden for håndværks arbejde. jeg har meget hækklipning og beskæringer af buske og træer. Klargøring af haver ved hus salg. Monterings opgaver udføre jeg også tømmer/snedker arbejde

Frank Knudsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Grenaa og omegn

Jeg er udannet tømrer/ snedker.i 2003 Har bygget 2 huse fra bunden selv. Videruddannet mig til kort og landmålingstekniker på via university college i Horsens.

Aldin Sefer hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Randers C og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Matthias Knudsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Roskilde og omegn

Jeg har arbejdet som selvstændig handymand de sidste 3 år, hvor jeg blandt andet udført flere byggeprojekter samt klargøring af haver. Jeg er altid klar til nye projekter og udfordringer.

Anmeldelse:

Tobias Tobias hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Korsør og omegn

Jeg/vi står klar til ar hjælpe jer vi er et mindre team der kan sit håndværk vi er hurtige og effektive vi har selv bil og trailer Vi vasker fliser, facade og tage og maler også tage samt alge behandler