Anmeldelse:

Tnk Multi hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Korsør og omegn

Jeg/vi står klar til ar hjælpe jer vi er et mindre team der kan sit håndværk vi er hurtige og effektive vi har selv bil og trailer Vi vasker fliser, facade og tage og maler også tage samt alge behandler

Kasper Normind hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Præstø og omegn

Uddannet tømrer, har arbejdet med lidt af hvert murerarbejde som elektrikkeraebejde.

Tobias Nielsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Viborg og omegn

jeg tilbyder alt indenfor tømrer arbejde, montør arbejde og nedbrydningsarbejde, Skriv gerne hvis du skal bruge hjælp, så er jeg sikker på vi finder en løsning

Kasper Højer hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Skive og omegn

Jeg er udlært tømrer så kan alt indenfor tømrer faget.

Gilbert Friis hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Solrød og omegn

Er stærk inden for tømrer faget og udføre et pænt stykke arbejde

Thomas Midtiby hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Aalborg og omegn

Jeg er en 30 årig mødestabil tømrersvend der søger at hjælpe folk med at løse deres opgaver til fuld tilfredshed. Bor i Aalborg nærmere betegnet Vejgaard.

Jeppe Larsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i København Ø og omegn

Jeg blev uddannet tømrer i år 2009. I dag er jeg selvstændigt tømrermester, og jeg arbejder primært på udendørs tagprojekter. Jeg søger i denne regnfulde periode indensdørs arbejde.

Borhan Uddin hjælper med tømrer eller snedker arbejde i København NV og omegn

Jeg er en maler og har arbejdet forskellige firma mere end 10 år. Jeg har nu egen maler firma i København . Vi har 10 medarbejder alle sammen har store erfaring.

Camilla Tetsche hjælper med tømrer eller snedker arbejde i København SV og omegn

Jeg har et relativt stort netværk både i Århus & København - Der igennem har jeg mulighed for at henvise til den rette håndværker, og være behjælpelig med at indhente gode priser.

Håndværkeren Lundsgaard hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Frederikshavn og omegn

Frisk fyr, vant med totalrenovering af ældre huse generelt. Ordinært havearbejde, bortkørsel,, stakit, skure, terrasser, samt kørsel med gravemaskiner osv.

Carsten Villumsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Stege og omegn

Jeg har 10års erfaring i byggebranchen som struktør og som elektriker. Jeg kan udføre de fleste opgaver med træ, gips, el, elektronik, sten/fliser, kloak.

Andreas rynkeby hjælper med tømrer eller snedker arbejde i odder og omegn

I lærer som tømrer.

Rune Petersen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Odense M og omegn

Jeg er en erfaren handyman og kan hjælpe med stort set alle opgaver. Jeg arbejder som vinduespudser, så hvis det er en vinduespudser du står og mangler, løser jeg også det problem :)

Lauge Skovgaard hjælper med tømrer eller snedker arbejde i København NV og omegn

Jeg er gulvlægger til hverdag og har erfaring med de fleste håndværksmæssige fag. Jeg elsker at bruge mine hænder i mit arbejde og få et flot resultat.

Godrumsbyggeservice Zigmars hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Vamdrup og omegn

Bret fift arbejde inden for husrenovering og nybyggeri. Vi har mere end 20 års erfaring indenfor for VVS, murer, tømrer og maler arbejder. Udfører kvalitetsarbejde

Wilhelm Beck hjælper med tømrer eller snedker arbejde i København N og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Christopher Ottesen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Silkeborg og omegn

Jeg er en åben og glad fyr, som godt vil give en hånd med, hvor der mangles. - Gulvlægger/gulvslibning - Stor viden indenfor byggematerialer - div. Tømrerarbejde

Christian Johansen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Gjerlev J og omegn

Arbejder til dagligt jeg som tømrer, men har også en del erfaring inden for havearbejde. Jeg er hårdt arbejdende og yder altså mit bedste for, at gøre kunden tilfreds.

Selvstændig Tømrer som løser de fleste opgaver på hus både inde og ude. Terrasse, Gipsvægge, Hegn, Skabe, Specialbyg mm. Stor erfaring i byggeopgaver og montage i både ind- og udland. Har alt i værktøj og montagebil. Kan levere materialer til god pris!

Selvstændig tømrer og tekniker. Løser de fleste opgave af håndværksmæssigskarakter i og omkring huse, kontorer, kolonihaver osv. Kan også være behjælpelig med mindre el-opgaver, som ophængning af lamper og højtalere. Sætter en ære i at levere en god løsning til kunden, og jeg støvsuger altid efter mig 😉

Anmeldelse:

Kim Pedersen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i København S og omegn

Udfører det meste inden for handymand delen. Er uddannet VVS montør men har efterhånden en del års erfaring med diverse fag. Så kontakt mig for at hører nærmere

Byensbyg Entreprise hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Hillerød og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Simon Buus hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Aarhus C og omegn

Jeg er tømrer, har en gymnasial uddannelse og er generelt flittig og arbejdsom. Inden tømrerlivet har jeg arbejdet i servicebranchen - hoteller og restaurant.