Tobias Nielsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Viborg og omegn

jeg tilbyder alt indenfor tømrer arbejde, montør arbejde og nedbrydningsarbejde, Skriv gerne hvis du skal bruge hjælp, så er jeg sikker på vi finder en løsning

Kasper Normind hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Præstø og omegn

Uddannet tømrer, har arbejdet med lidt af hvert murerarbejde som elektrikkeraebejde.

Mathias de Rosche hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Vodskov og omegn

Alt i tømrer arbejde Flisebelægning af indkørsel/terrasse/sti system Dræning af haver og ridebaner Rottespærre Renovering af huse Nedbrydning af mindre ting Genetablering af have Nybyg af hus Råd og vejledning

Henrik Grome-Hansen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Viborg og omegn

Hjælp til alt i hus og have kørsel til genbrug osv. Anlæg af have Vi udfører også fliserens Vi kan hjælpe med alt vedr din have Vi har stor erfaring i at beskære træer og buske

Har erfaring med træterrasser, træbeklædning, i sætning af vinduer og døre, samt opsætning af skabe og køkkener.

Jeg er uddannet Struktør, jord og beton arbejder, og har der udover lavet mange forskellige ting igennem årerne, jeg har blandt andet bygget mit eget hus, med alt hvad det indebære af forskelligt arbejdsopgaver.

Christian Salvignol hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Kokkedal og omegn

Den Franske Handyman er en etableret, professionel, sikker og pålidelig serviceydelse til vedligeholdelse af husholdninger og erhvervsejendomme. Udførsel af alle opgaver der ikke kræver autorisation. Ejendomsservice. Køkkenmontage. Malearbejde.

Kasper Højer hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Skive og omegn

Jeg er udlært tømrer så kan alt indenfor tømrer faget.

Mikkel Holmsted hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Gandrup og omegn

Jeg har min egen mindre enkeltmandsvirksomhed, som monterer gulve samt udlejes til diverse entreprenørjobs. Du kan se billeder på facebook: SMÅ GULVE

Jeg har tegnet og bygget det hus min far bor i på Sydfyn. Gravet fundament, støbt fundament, lavet alle væge og tagdækning, isoleret og sat klimaskærm og gibsvægge op. Sat vinduer og døre i, lavet alle stikkontakter, og lagt flisegulv. Jeg har selv opsat eget ikeakøkken. Etableret skillevægge og sat badeværelses skabe op. Etablering af sænket loft både listeloft og gibs.

uddannet kok. Handymand siden jeg var 6 hvor jeg byggede min egen sofa. Siden den gang har jeg altid lavet alt selv i de boliger jeg har haft. Blandt andet har jeg selv fuldstændig istandsat den sidste andelslejlighed jeg boede i.

Gilbert Friis hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Solrød og omegn

Er stærk inden for tømrer faget og udføre et pænt stykke arbejde

Jeppe Larsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i København Ø og omegn

Jeg blev uddannet tømrer i år 2009. I dag er jeg selvstændigt tømrermester, og jeg arbejder primært på udendørs tagprojekter. Jeg søger i denne regnfulde periode indensdørs arbejde.

Andreas rynkeby hjælper med tømrer eller snedker arbejde i odder og omegn

I lærer som tømrer.

Håndværkeren Lundsgaard hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Frederikshavn og omegn

Frisk fyr, vant med totalrenovering af ældre huse generelt. Ordinært havearbejde, bortkørsel,, stakit, skure, terrasser, samt kørsel med gravemaskiner osv.

Carsten Villumsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Stege og omegn

Jeg har 10års erfaring i byggebranchen som struktør og som elektriker. Jeg kan udføre de fleste opgaver med træ, gips, el, elektronik, sten/fliser, kloak.

Christian Johansen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Gjerlev J og omegn

Arbejder til dagligt jeg som tømrer, men har også en del erfaring inden for havearbejde. Jeg er hårdt arbejdende og yder altså mit bedste for, at gøre kunden tilfreds.

kan lave lidt af alt slags tømmer arbejde.

Ingen profilbeskrivelse...

Rune Petersen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Odense M og omegn

Jeg er en erfaren handyman og kan hjælpe med stort set alle opgaver. Jeg arbejder som vinduespudser, så hvis det er en vinduespudser du står og mangler, løser jeg også det problem :)

gulvlægning, gulvslibning + lak/ olie finish. Dær/Vindues-montage. Gipsvægge / skillevægge og lign.

Ingen profilbeskrivelse...

Byensbyg Entreprise hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Hillerød og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Selvstændig Tømrer som løser de fleste opgaver på hus både inde og ude. Terrasse, Gipsvægge, Hegn, Skabe, Specialbyg mm. Stor erfaring i byggeopgaver og montage i både ind- og udland. Har alt i værktøj og montagebil. Kan levere materialer til god pris!

Selvstændig tømrer og tekniker. Løser de fleste opgave af håndværksmæssigskarakter i og omkring huse, kontorer, kolonihaver osv. Kan også være behjælpelig med mindre el-opgaver, som ophængning af lamper og højtalere. Sætter en ære i at levere en god løsning til kunden, og jeg støvsuger altid efter mig 😉

Simon Buus hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Aarhus C og omegn

Jeg er tømrer, har en gymnasial uddannelse og er generelt flittig og arbejdsom. Inden tømrerlivet har jeg arbejdet i servicebranchen - hoteller og restaurant.

Christopher Ottesen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Silkeborg og omegn

Jeg er en åben og glad fyr, som godt vil give en hånd med, hvor der mangles. - Gulvlægger/gulvslibning - Stor viden indenfor byggematerialer - div. Tømrerarbejde