Henrik Grome-Hansen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Viborg og omegn

Hjælp til alt i hus og have kørsel til genbrug osv. Anlæg af have Vi udfører også fliserens Vi kan hjælpe med alt vedr din have Vi har stor erfaring i at beskære træer og buske

Anmeldelse:

Tobias Tobias hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Korsør og omegn

Jeg/vi står klar til ar hjælpe jer vi er et mindre team der kan sit håndværk vi er hurtige og effektive vi har selv bil og trailer Vi vasker fliser, facade og tage og maler også tage samt alge behandler

Christian Salvignol hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Kokkedal og omegn

Den Franske Handyman er en etableret, professionel, sikker og pålidelig serviceydelse til vedligeholdelse af husholdninger og erhvervsejendomme. Udførsel af alle opgaver der ikke kræver autorisation. Ejendomsservice. Køkkenmontage. Malearbejde.

Steffen søgaard hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Aalborg og omegn

En serviceorienteret og kvalitetsbevidst ung mand med sans for detaljen. Jeg bliver uddannet som EUX tømrer, derfor skulle de fleste tømreropgaver være lige til.

Matthias Knudsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Roskilde og omegn

Jeg har arbejdet som selvstændig handymand de sidste 3 år, hvor jeg blandt andet udført flere byggeprojekter samt klargøring af haver. Jeg er altid klar til nye projekter og udfordringer.

Micki Krath hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Højby og omegn

Sidsteårs tømrerlærling, kan både lave tilbud på arbejde med fast pris og med timelønsarbejde. Har arbejdet meget selvstændigt og har altid et par ekstra hænder jeg kan få med til at hjælpe med større opgaver.

Jeg har tegnet og bygget det hus min far bor i på Sydfyn. Gravet fundament, støbt fundament, lavet alle væge og tagdækning, isoleret og sat klimaskærm og gibsvægge op. Sat vinduer og døre i, lavet alle stikkontakter, og lagt flisegulv. Jeg har selv opsat eget ikeakøkken. Etableret skillevægge og sat badeværelses skabe op. Etablering af sænket loft både listeloft og gibs.

uddannet kok. Handymand siden jeg var 6 hvor jeg byggede min egen sofa. Siden den gang har jeg altid lavet alt selv i de boliger jeg har haft. Blandt andet har jeg selv fuldstændig istandsat den sidste andelslejlighed jeg boede i.

Kasper Normind hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Præstø og omegn

Uddannet tømrer, har arbejdet med lidt af hvert murerarbejde som elektrikkeraebejde.

Har erfaring med træterrasser, træbeklædning, i sætning af vinduer og døre, samt opsætning af skabe og køkkener.

Jeg er uddannet Struktør, jord og beton arbejder, og har der udover lavet mange forskellige ting igennem årerne, jeg har blandt andet bygget mit eget hus, med alt hvad det indebære af forskelligt arbejdsopgaver.

Kt vikar og service hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Søborg og omegn

Vi er et firma der har flere ansatte fra forskellige faggrupper. vi tilbyder Husrengøring vvs opgaver Maler Murer Tømrer elektriker vinduespudser.

Tobias Nielsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Viborg og omegn

jeg tilbyder alt indenfor tømrer arbejde, montør arbejde og nedbrydningsarbejde, Skriv gerne hvis du skal bruge hjælp, så er jeg sikker på vi finder en løsning

Gilbert Friis hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Solrød og omegn

Er stærk inden for tømrer faget og udføre et pænt stykke arbejde

Jeppe Larsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i København Ø og omegn

Jeg blev uddannet tømrer i år 2009. I dag er jeg selvstændigt tømrermester, og jeg arbejder primært på udendørs tagprojekter. Jeg søger i denne regnfulde periode indensdørs arbejde.

Andreas rynkeby hjælper med tømrer eller snedker arbejde i odder og omegn

I lærer som tømrer.

Håndværkeren Lundsgaard hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Frederikshavn og omegn

Frisk fyr, vant med totalrenovering af ældre huse generelt. Ordinært havearbejde, bortkørsel,, stakit, skure, terrasser, samt kørsel med gravemaskiner osv.

kan lave lidt af alt slags tømmer arbejde.

Ingen profilbeskrivelse...

Rune Petersen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Odense M og omegn

Jeg er en erfaren handyman og kan hjælpe med stort set alle opgaver. Jeg arbejder som vinduespudser, så hvis det er en vinduespudser du står og mangler, løser jeg også det problem :)

Borhan Uddin hjælper med tømrer eller snedker arbejde i København NV og omegn

Jeg er en maler og har arbejdet forskellige firma mere end 10 år. Jeg har nu egen maler firma i København . Vi har 10 medarbejder alle sammen har store erfaring.

Lauge Skovgaard hjælper med tømrer eller snedker arbejde i København NV og omegn

Jeg er gulvlægger til hverdag og har erfaring med de fleste håndværksmæssige fag. Jeg elsker at bruge mine hænder i mit arbejde og få et flot resultat.

Christopher Ottesen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Silkeborg og omegn

Jeg er en åben og glad fyr, som godt vil give en hånd med, hvor der mangles. - Gulvlægger/gulvslibning - Stor viden indenfor byggematerialer - div. Tømrerarbejde

Christian Johansen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Gjerlev J og omegn

Arbejder til dagligt jeg som tømrer, men har også en del erfaring inden for havearbejde. Jeg er hårdt arbejdende og yder altså mit bedste for, at gøre kunden tilfreds.

Selvstændig Tømrer som løser de fleste opgaver på hus både inde og ude. Terrasse, Gipsvægge, Hegn, Skabe, Specialbyg mm. Stor erfaring i byggeopgaver og montage i både ind- og udland. Har alt i værktøj og montagebil. Kan levere materialer til god pris!

Selvstændig tømrer og tekniker. Løser de fleste opgave af håndværksmæssigskarakter i og omkring huse, kontorer, kolonihaver osv. Kan også være behjælpelig med mindre el-opgaver, som ophængning af lamper og højtalere. Sætter en ære i at levere en god løsning til kunden, og jeg støvsuger altid efter mig 😉

Simon Buus hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Aarhus C og omegn

Jeg er tømrer, har en gymnasial uddannelse og er generelt flittig og arbejdsom. Inden tømrerlivet har jeg arbejdet i servicebranchen - hoteller og restaurant.