Aldin Sefer hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Randers C og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Don Hansen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Vanløse og omegn

Jeg er ejer af HandyHenning.dk og Jeg har været håndværker siden 2006, arbejdet som maler, stilladsarbejder, tømrer, nedriver, havemand mm. Indtil nu. Jeg har derfor en stor og bred håndværksmæssig erfaring.

Jeg har erfaring med inden - og udendørs arbejde så som: Tag, facade, døre/vinduer, terrasser, gulv, køkken, lister osv.

Jeg tager mig af enmandsarbejde så som: Montering af små døre og vinduer. At lægge gulv og lister. Facadearbejde inden - og udendørs. At hænge skabe, hylder, billeder og diverse op. Jeg er åben for næsten alle opgaver.

Kan skære og montere fodlister, montere klikgulv. Har lagt isolering og tag på sommerhuse.

Ingen profilbeskrivelse...

Kasper Højer hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Skive og omegn

Jeg er udlært tømrer så kan alt indenfor tømrer faget.

Henrik Grome-Hansen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Viborg og omegn

Hjælp til alt i hus og have kørsel til genbrug osv. Anlæg af have Vi udfører også fliserens Vi kan hjælpe med alt vedr din have Vi har stor erfaring i at beskære træer og buske

Anmeldelse:

Tobias Tobias hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Korsør og omegn

Jeg/vi står klar til ar hjælpe jer vi er et mindre team der kan sit håndværk vi er hurtige og effektive vi har selv bil og trailer Vi vasker fliser, facade og tage og maler også tage samt alge behandler

Jeg har tegnet og bygget det hus min far bor i på Sydfyn. Gravet fundament, støbt fundament, lavet alle væge og tagdækning, isoleret og sat klimaskærm og gibsvægge op. Sat vinduer og døre i, lavet alle stikkontakter, og lagt flisegulv. Jeg har selv opsat eget ikeakøkken. Etableret skillevægge og sat badeværelses skabe op. Etablering af sænket loft både listeloft og gibs.

uddannet kok. Handymand siden jeg var 6 hvor jeg byggede min egen sofa. Siden den gang har jeg altid lavet alt selv i de boliger jeg har haft. Blandt andet har jeg selv fuldstændig istandsat den sidste andelslejlighed jeg boede i.

Mathias de Rosche hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Vodskov og omegn

Alt i tømrer arbejde Flisebelægning af indkørsel/terrasse/sti system Dræning af haver og ridebaner Rottespærre Renovering af huse Nedbrydning af mindre ting Genetablering af have Nybyg af hus Råd og vejledning

Vi er Rask Byg , vi operere i hele danmark, Vi arbejder bredt over hele faget; tag arbejde, beklædning, nøglefærdig summerhuser, vi har monteret 32 Epoq køkkner fra Elgiganten i hele Danmark. Vi er ved at bygge et sommerhus nu i Kaldred Ring for et godt tilbud

2x Tømrer svend fra Mercantec Viborg - 7år erfaring Tag projekter (udskiftning, forstærkning, tagpap .....mf) Køkkner montering - 33 epoq køkken monteret Sommerhus , over hele danmark Trægulv, alle slags Betongulv

Lars Kastrup hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Albertslund og omegn

Uddannet tømrer med baggrund for træ og gips, stål. En handymand der kan sit præg og sætter en ære på kvalitet. Med mere end 10års erfaring og stor passion for sit erhverv.

Steffen søgaard hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Aalborg og omegn

En serviceorienteret og kvalitetsbevidst ung mand med sans for detaljen. Jeg bliver uddannet som EUX tømrer, derfor skulle de fleste tømreropgaver være lige til.

Frank Knudsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Grenaa og omegn

Jeg er udannet tømrer/ snedker.i 2003 Har bygget 2 huse fra bunden selv. Videruddannet mig til kort og landmålingstekniker på via university college i Horsens.

Stig R. hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Virum og omegn

Autodidakt totalhåndværker... har altid haft hænderne skruet godt på ... jeg fik dog for alvor hænderne op ad lommen ved køb af hus ... således er jeg - tvunget af skjulte bygningsskader og en "vanskelig" ejerskifteforsikring - blevet en MEGET flittig læser af normer / SBIer og har således implimenteret best-practis indenfor disiplinerne: - geoteknik og jordhåndtering (uddannet geolog) -- spildvand/brugsvand (efter mange VVS-tilbud, kom jeg til konklusionen, at hvis jeg skulle have lavet autoriseret kloak el. VVS-arbejde - lovligt jf. byggenorm mv. - så måtte jeg selv lave arbejdet som uautoriseret). Brugsvand (kan alt i PE) -- murearbejde (badeværelse og gulvbelægninger, muroverligger i vindueshul etc.) -- Tømrerarbejde (har fx oprettet tagkonstrktion og lavet udvekslinger i spær samt udskiftet dører og vinduer) -- Malerarbejde (er en perfektionistisk finspartler inden selve maling) -- Havearbejde (som træklatringinstruktør er intet træ for stort eller højt til at blive beskåret)... jeg elsker selv at gå og nusse og passe min egen have... som jeg forsøger at gøre så biodivers som mulig. -- Gråt gartnerarbejde (brolægning og stengærde)... elsker sten, hvilket forklarer min udd. som geolog. Har selv lavet stengærde mv. i egen have. Tjek profilfoto... af udsigten fra mit eget køkkenvindue. -- El-arb. -- jeg har i forbindelse med totaludskiftning af mit eget hus' elinstallationer selv lagt ledninger og monteret samlingsdåser. For en sikkerheds skyld har jeg fået alt gennemgået af elektrikker, som efterfølgende jokede med om jeg ikke burde have et job i hans firma... der var nemlig ingen fejl i mit arbejde... kun et udsagn om at han ALDRIG havde været i et rækkehus med ca. 100 stikdåser alene i kælder og stueplan. -- Servitutter/deklarationer... via flere års erfaring har jeg på flere af ovenstående disipliner opnået viden på ekspetniveau, hvilket gør, at jeg via en ren teknisk (ikke juridisk) insigt kan vurdere teori/praksis jf bygningsrelementet/SBIer og lokale setvitutter. Således har jeg også en del erfaring med myndigheds-kommunikation. Det er jo altid rart at den ene side af bordet er 100% inde i problemstillingen... SMS 6061 6061 for Handyman-kontakt

Matthias Knudsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Roskilde og omegn

Jeg har arbejdet som selvstændig handymand de sidste 3 år, hvor jeg blandt andet udført flere byggeprojekter samt klargøring af haver. Jeg er altid klar til nye projekter og udfordringer.

Martin Khalil hjælper med tømrer eller snedker arbejde i København N og omegn

Uddannet bygningssnedker

Micki Krath hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Højby og omegn

Sidsteårs tømrerlærling, kan både lave tilbud på arbejde med fast pris og med timelønsarbejde. Har arbejdet meget selvstændigt og har altid et par ekstra hænder jeg kan få med til at hjælpe med større opgaver.

Er uddannet Tømrer/snedker og har 18 års erfaring indenfor branchen

Er uddannet Tømrer/snedker og har 18 års erfaring så opgaver indenfor det område Er god med hænderne så varetager os andre mindre opgaver hvis det skulle være

Har erfaring med træterrasser, træbeklædning, i sætning af vinduer og døre, samt opsætning af skabe og køkkener.

Jeg er uddannet Struktør, jord og beton arbejder, og har der udover lavet mange forskellige ting igennem årerne, jeg har blandt andet bygget mit eget hus, med alt hvad det indebære af forskelligt arbejdsopgaver.

I voksenlærer som tømrer. Hvis opgaven kræver det tages tømrersvend med, uden at prisen bliver højere.

Ingen profilbeskrivelse...

Har lavet trægulvkonstruktion, isolering, laminatgulv, lister, paneler, døre, vinduer, loft, gips vægge, køkken og bad montering.

Jeg er uddannet klejnsmed, og har arbejdet som det i 12 år. Har en bred teknisk viden om stor set alt, og har stor håndværksmæssig ekspertise. Desuden er jeg omhyggelig med mit arbejde, og ønsker at gøre kunden tilfreds.

Alt indfor tømre såsom udskiftning af vinduer og døre, nyt tag, mm.

uddannet tømre med eget virksomhed, har uddannet folk til at udføre belægning og støbe arbejde. Alt arbejde der er udført, laves der 1 års eftersyn på.

Kt vikar og service hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Søborg og omegn

Vi er et firma der har flere ansatte fra forskellige faggrupper. vi tilbyder Husrengøring vvs opgaver Maler Murer Tømrer elektriker vinduespudser.

Witold Piatkiewicz hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Faxe og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Gilbert Friis hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Solrød og omegn

Er stærk inden for tømrer faget og udføre et pænt stykke arbejde