Camilla Tetsche hjælper med tømrer eller snedker arbejde i København SV og omegn

Jeg har et relativt stort netværk både i Århus & København - Der igennem har jeg mulighed for at henvise til den rette håndværker, og være behjælpelig med at indhente gode priser.

Borhan Uddin hjælper med tømrer eller snedker arbejde i København NV og omegn

Jeg er en maler og har arbejdet forskellige firma mere end 10 år. Jeg har nu egen maler firma i København . Vi har 10 medarbejder alle sammen har store erfaring.

Michael Jensen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Hedehusene og omegn

Uddannet tagdækker med mange års erfaring.. Udfører alt inden for tagdækning primært påsvejsning af tagpap...pålægning af diverse tagfolier osv lapning af huller.

Anmeldelse:

Kim Pedersen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i København S og omegn

Udfører det meste inden for handymand delen. Er uddannet VVS montør men har efterhånden en del års erfaring med diverse fag. Så kontakt mig for at hører nærmere

Anmeldelse:

Henrik Mortensen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Almind og omegn

Jeg er uddannet murer og tilbyder selvfølgelig murerarbejde men jeg arbejder også i træ og haveanlæg så jeg kan tilbyde alt fra kælder til kvist.

Lauge Skovgaard hjælper med tømrer eller snedker arbejde i København NV og omegn

Jeg er gulvlægger til hverdag og har erfaring med de fleste håndværksmæssige fag. Jeg elsker at bruge mine hænder i mit arbejde og få et flot resultat.

Kristian Nielsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Strøby og omegn

Tømrer. Jeg laver til hverdag laver jeg lukkede råhuse samt lofter. Jeg har i 2 år været fast køkkenmontør. Jeg kan stort set udfører alle former for tømrer/snedker opgaver

Moh khalaf hjælper med tømrer eller snedker arbejde i frederiksberg og omegn

er ud udlært tømrer

Frederik Sidor hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Århus c og omegn

Snart færdig uddannet tømrer. Flittig, venlig og udfører et godt stykke håndværk

Rolf Källstrøm hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Frederiksværk og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Thomas A hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Holbæk og omegn

Diverse . .

Nick Fredsbo hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Valby og omegn

Ekspert i IKEA møbler. Den mest effektive på hele handyhand ;-) Jeg har erfaring som tømrer og med havearbejde. Jeg løser alle slags opgaver.

Tom Hansen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Søborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

David Ravnskjær hjælper med tømrer eller snedker arbejde i København Ø og omegn

Alle faggrupper fra arkitektarbejde, byggetilladelser over byggeri og istandsættelse Mulighed for at planlægge og gennemføre flytteopgaver i hele Danmark. Primært i hovedstadsområdet inklusiv Nordsjælland.

Todor Metodiev hjælper med tømrer eller snedker arbejde i København SV og omegn

Handymand

Fouad Meftah hjælper med tømrer eller snedker arbejde i København S og omegn

Jeg er murer

alt i snedkeri , tømrer arbejder for eksempel samling af inventar,møbler,køkken,skillevæg,lægning af gulv, opsætning af dør og vinduer,dekorationer osv.

Jeg er snedker og tømrer med mere end 30 års erfaring. Jeg har drevet mit eget snedker firma i mange år og arbejdet i mange forskellige firmaer og udført forskeligartede opgave inden for området. Jeg kan derfor klare de fleste opgaver der kræver håndværk.

Mikkel Christensen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Dyssegård og omegn

Er tidligere tømmer (ca. 3 års erhvervserfaring) som arbejder som Bygningskonstruktør MAK (ca. 4 års erhvervserfaring) og er nyuddannet civilingeniør fra AAU CPH.

Opsætning af træteresser, gips væge, montage af vinduer og døre. m.m.

Har længe arbejdet som murer/tømrer, og har lavet utroligt mange forskellige projekter. Jeg har dog kun grundforløbet som tømrer og snedker, men har massere af arbejds erfaring.

Martin; Wee Entreprenør & byg ApS brøsch hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Grevinge og omegn

vi laver udgravninger til trampoliner, indkørsler, terrasser- både i fliser og træ, udestuer mv. vi er billigere end du tror. vores slogan er "vi bygger imens du hygger!" 100% tilfredshedsgaranti. se evt https://wee3.webnode.dk/

Startede i lære i 2007, blev udlært i 2010, og har arbejdet som tømrer lige siden. Jeg er meget kvalitetsbevidst, og bruger til enhver tid hellere en time længere på en opgave end at aflevere et resultat som ikke er i orden!

-Montering af døre og vinduer, udvendigt som indvendigt -Tagopgaver -skorstensinddækninger -snedkeropgaver -udskiftning af tagrender -gulvlægning -generet forefaldende tømrerarbejde

Har arbejdet i tømrer virksomhed i 1 år.

Hej mit navn er Danial. Jeg er Uddannet Maskinsmed, og har arbejdet med skibe i over 5år. jeg har arbejdet som tømrer i 1år. Pt. er jeg koordinator for et lille hold

Kristian Hegelund hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Ishøj og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Har arbejdet i cirka 3 år som uddannet tømrersvend, så har prøvet at lave det meste inden for dette fag.. alt bliver laver efter bygningsreglerne og levere altid et ordentligt stykke arbejde

Har arbejdet i cirka 3 år som uddannet tømrersvend, så har prøvet at lave det meste inden for dette fag.. alt bliver lavet efter bygningsreglerne og levere altid et ordentligt stykke arbejde..

Jørgen Kristjansen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Tilst og omegn

Er uddannet tømrer og lidt af en blæksprutte med hænderne skruet rigtigt på ..... så ikke vær bange for at spørge om noget..............................Se mere på www.jkbygdk.dk

Anmeldelse:

Daniel Møller hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Roskilde og omegn

Uddannet Tømrer og snedker. Praktisk erfaring med mange forskellige jobs inden for det praktiske fag. Uddannet Ambulanceredder. Lad os finde en fælles løsning på opgaven.

Anmeldelse:

Tom Hansen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Søborg og omegn

Maler, murer, renovering, nedrivning, tømrer, rengøring, have m.m....... Spørg gerne på din opgave og hør om det er noget jeg kan hjælpe med........